Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Muzikály

Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok08.10.2007 - 21:14     Muzikály Citovať
Tak sa pochvalte, ktory/ktore muzikaly vas chytili za srdce pripadne inu cast tela? Tak u mna vedu asi Hair (natoceny ceskym reziserom Milosom Formanom) - vyborny spev, dobre herecke vykony a dobri herci - napr. Beverly D'Angelo, neskor hrala v serii filmov o rodine Griswoldovcov. Tiez nebol zly Jesus Crist Superstar, najviac sa mi pacil Judasov spev (Heaven On Their Minds). Od nasich susedov ma zaujal napriklad Krysar, hlavne preto ze v nom spieval Pepa Vojtek, frontman skupiny Kabat :thumbsup:. Vseobecne som ale muzikalov videl/pocul dost malo - tak ma inspirujte Very Happy :headphonedance:

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1787
Príspevok08.10.2007 - 21:20     Citovať
Ako náhle som uvidela tĂşto tĂ©mu, bolo to jasnĂ©, aj ked som veÄľa muzikálov nevidela a mám v tĂ˝ch kultovĂ˝ch obrovskĂ© rezervy, mám ich rada a naj: jesus crist superstar, a Judáš bol absolĂştne perfektnĂ˝, zároveĹ? ten jeĹľiš mal hlas, Ĺľe by nĂ­m ani v Iron Maiden nepohrdli, ked vytiahne: Get out!!! Proste super :bowdown:
A z našich sa mi páči Rebelové, to je moja srdcovka, krásne pesničky.
Chcela som vidieť aj Krysar, no tá šanca bola už vtedy veľmi maličká... doteraz nič z toho Embarassed
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3200
Príspevok09.10.2007 - 11:38     Citovať
Mne sa pacili najviac tieto: Moulin Rouge, The Nightmare Before Christmas, Evita, West Side Story (klasika), Chicago. Very Happy

V pohode su aj Pomada, Xanadu a vsetky spievane Disneyovky ( Mary Popins, Levi Kral, Aladdin atd).

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 503
Príspevok09.10.2007 - 12:49     Citovať
moj najoblubenejsi je asi Chicago... to vazenske tango je proste nieco Smile
a potom este My Fair lady,Fantom Opery, Evita a klasicky americky Flashdance Smile Smile Smile

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1787
Príspevok09.10.2007 - 13:00     Citovať
jj, dobre Ĺľe spomĂ­nate, s tĂ˝ch starĂ˝ch som predsa len videla Pomádu, je super :thumbsup: a Chicago bolo tieĹľ excelentnĂ©, aspoĹ? podÄľa mĹ?a, sĂşhlasĂ­m s Ramgad, to tango... mĹ?am! takĂ© veselĂ© veci ma proste chytajĂş oveÄľa viac ako takĂ˝ Moulin rouge
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok11.10.2007 - 18:25     Citovať
Zboznujem klasicke muzikaly: My Fair Lady, Singin´ In The Rain, On the Town, West Side Story, Pomada..
Jesus Christ Superstar bol tiez skvely.
Taky trosku iny je muzikal The Rocky Horror Picture Show, asi moj uplne najoblubenejsi, hudba je dokonala a Tim Curry je nezabudnutelny.
Z tych modernejsich je najlepsi Moulin Rouge, Chicago sa mi tiez pacilo, ale urcite nebolo lepsie...
Ako uz spomenula mash, disneovky- hlavne Kraska a zviera. :wub:
A najviac sa tesim na Sweeny Todda a Across the Universe. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok15.10.2007 - 18:47     Citovať
Pekne ste sa rozpisali :applause: vidim ze mam co dohanat. Okrem tych co som spomenul som videl snad este Pomadu.... Dobra hudba, dobre auta :naughty: (proste mam slabost pre tie stare americke "kravy")... a je to jeden z mala filmov, kde sa mi pacil Travolta, inak ho moc nemusim. Este v Pulp Fiction bol dobry Cool

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google