|
|
Menelia

|
 16.09.2007 - 16:30 Lazaret
|
Do tejto temy budeme pisat kto je kedy chory, urazy, dusevne stavy a podobne. Nechcem byt nejaka morbidna  , ale takto si nepriamo urobime statistiku, kto byva casto chory, kto nie, komu sa casto stavaju rozne nehody, a podobne
(a mozno, ze sa aj celkom pobavime)
Zacnem. Momentalne mam nadchu takych rozmerov, ze si mysli, ze to prerasta do anginy
Nastastie, nikdy som nemala nic zlomene  ...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Niromwell

|
 16.09.2007 - 16:36
|
Nápodobne, od štvrtka veÄŤera je zo mĹ?a marod neidentifikovanej chrĂpkovo ladenej choroby  TieĹľ som si nikdy niÄŤ nezlomila, ale raz mi zašĂvali hlavu, lebo som pozerala japonskĂ˝ animák s úžasnĂ˝mi lietajĂşcimi opicami a mala som asi 6 rokov, no tak asi viete... proste, to bol dĂ´vod, preÄŤo som skoÄŤila z gauÄŤa u mojej babky, preletela cez celĂş izbu a skonÄŤila pod radiátorom = jeden steh.
Menelya, želám skoré uzdravenie, skvelá téma na psychickú ventiláciu, ked je človek doma a nemá sa komu vykecávať. Takže tu asi budeme zajtra doobedu obe  |
|
 |
Amrafel

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
atalanta

|
 16.09.2007 - 18:32
|
| Maedhros Napísal(a): | no....ja uz soplim asi tri dni ale nic s tym nerobim, cakam ako sa to vyvinie......  | Chces sa ulievat zo skoly? 

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Menelia

|
 16.09.2007 - 19:09
|
| Maedhros Napísal(a): | vrrrr.......navlecte mi kazajku a odvlecte ma niekam, prosim  |
Preco? 
 ...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Menelia

|
 16.09.2007 - 19:13
|
| Maedhros Napísal(a): | lebo som nastvany..........mi preskakuje z tohto sveta  |
ach ano, toto poznam...aj ja mam obcas taketo stavy...
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
atalanta

|
 16.09.2007 - 19:36
|
| Menelya Napísal(a): | Tak sa snaz navodit si optimisticke myslienky, a vsetko pojde lepsie  | Ja so skor pesimista. Ale ten kto nic neocakava, nebyva ani sklamany, narozdiel od optimistu.

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 16.09.2007 - 19:52
|
Ja som dost nesika, ja som sa ako dvojrocny na seba vylial vriacu kavu, este nejake rozne somariny a nehody, dva stehy som mal na ruke, ked som sa smykal na snehu a bolo tam nejake sklo a ja som sa smykal aj s rukami na snehu, no smola. Ale take vaznejsie urazy nie, ruka ani noha este nebola zlomena, no raz, tak pred 2 rokmi, som pri futbale spadol tak nestastne s rukami na zem, ze na jednej ruke sa mi kost nejak vyskocila a hned vratila spat, no a tak som skoncil s dlahou na ruke. Ale inak fakt nic vazne.
Co sa tyka zdravia ako takeho, tak v tomto si myslim, ze som celkom odolny, sice raz rok mam nejaku tu chripku alebo anginu, ale to ja tak aj vycitim, pretoze to byva vtedy ked som uz neskutocne unaveny zo skoly a musim si oddychnut a vtedy choroba pride velmi vhod.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Almiel

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Menelia

|
 18.09.2007 - 15:49
|
| Niromwell Napísal(a): | TakĹľe je to definitĂvne, lazaret budem okupovaĹĄ do konca týždĹ?a. Mám sĂce teplotu, bolĂ ma hlava a tak, ale tešà ma to  |
Ja som mala v povodnom plane lazaret okupovat len vcera, ale som v nom aj dnes, cely den...a co prinesie zajtrajsok vedia len hviezdy
|
 |
Dannilo

|
|
 |
Fealiath

|
 26.09.2007 - 16:56
|
Ja som uz mal zlomeny klucnu kost (kto by nevedel kde hladat, tak je to v ramennom pletenci), mam zopar jaziev ako spomienku na moj vek dvoch rokov, kedy mi spadol na hlavu pes (pes=porcelanova lampa v tvare psa), dalej som mal nespocetnekrat rozbitu hlavu a podobne. A myslim, ze prasknute zapastie, ale to nie je potvrdene, to je len moja domienka. Skratka som mal burlivy zivot.
A pokial na mna lezie nieco ako angina, prechladnutie, nadcha, alebo podobne, tak to riesim tak, ze si idem zahrat futbal. Ak to vybeham, je to dobre, ak nie, este lepsie  . Takze sportom k trvalej invalidite  .
| Maedhros Napísal(a): | co ja viem......ja mavam castejsie zlu naladu ako dobru........vecne len zamraceny chodim.......  |
Tak to je blbost, ty nechodis zamraceny, ty sa vlacis polomrtvy.

|
|
 |
Leya

Príspevky 503
|
|
 |
Fealiath

|
|
 |