Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Naj interpret

1, 2  

Vase naj piesne maju vyrazny:
text
31%
 31%  [ 7 ]
hlas spevaka
31%
 31%  [ 7 ]
rytmus
0%
 0%  [ 0 ]
melodiu
36%
 36%  [ 8 ]
Celkom hlasov : 22

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok02.08.2007 - 15:30     Naj interpret Citovať
Takze unavena z popu a slovenskych hviezd vas prosim o vase typy na toho najlepsieho interpreta, ktory vladne vasim playlistom. Mozte pridat aj vasu naj piesen od neho, rozhodne potesi Smile
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok02.08.2007 - 15:38     Citovať
Ja nemám jedného naj interpréta, ale rovno štyroch. Sú to Nightwish, Within Temptation, Epica a Evanescence. U všetkých je výrazný a vynikajúci hlas speváčok, samozrejme aj všetko ostatné je super. Takže toto môžem 100%tne odporučiť Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1669
Príspevok02.08.2007 - 20:42     Citovať
Najdolezitejsia je pre mna melodia, ta ma zaujme prva.
Po nej hned nasleduje text. Smile
Hlas pre mna nie je az tak dolezity, ale podanie pesnicky. Aj spevak so slabsim hlasom moze podat pesnicku krasne. Smile

No a najoblubenejsim interpretom je pre ma skupina Beatles, ktoru milujem kazdym dnom viac a viac. :wub:
Ano, som zavisla.... Smile

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok03.08.2007 - 21:49     Citovať
to je velmi tazka otazka...no zacnem teda v pesnicke urcite melodia,dalej rytmus,text a ako uz spomenula Atalanta najmenej dolezity je hlas spevaka,pretoze kazdy zaujme niecim inym...napr. Eric Adams z Manowaru perfektne zvlada vysky v prijatelnej tonine...Michael Kiske z Helloweenu hadze kozmicke vysky,James Hetfield z Metallicy vie nadherne spievat nizke tony,Jorn Lande z Masterplanu a inych kapiel spieva rockovym hlasom ako boh...Rob Halford z Judas Priest ma rozsah cez niekolko oktavv tak o tom ani nehovorim Smile o tych spevakoch by sa dalo polemizovat do rana..este je ich kopu no ale interpret?
to je dost tazke..no ale myslim ze aj napriek tomu ze po koncerte Blind Guardianu a mojej vasni k nim,musim menovat naj interpretom Metallicu lebo stale k nim mam srdcovy vztah a zacinal som nimi a tie spomienky a atmosfera pesniciek u mna stale boduje :thumbsup:

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok06.08.2007 - 10:21     Citovať
Neviem,ale najskĂ´r by to bola asi skupina my Chemical Romance,je to moja srdcovka :thumbsup:

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok06.08.2007 - 11:30     Citovať
u mna asi Nightwish s oboma spevackami ale zda sa mi ze Tarja mala silnejsi, vyraznejsi hlas ale Anette ho ma zasa taky makksi hlas..obe su super a nastroje ma tato skupinka tiez uzasne zvladnute :wub: Tuomas ruleeeez :wub:

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok07.08.2007 - 13:39     Citovať
Môj naj interpret je no sú KoRn a Marilyn Manson. Obidve sú skvele. Na KoRn je super všetko texty, melódia, rytmus a každé CD čo vydaju je niečim odlišné. Nie ako niektoré iné metalové skupiny čo majú všetky pesničky na jedno kopyto. A Marilyn Manson on je tiež taky ojedinelý divný človek so super pesničkami. A ešte rozpráva strašne inteligentne, ja by som tak rozprávať nevedela. Surprised

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 990
Príspevok23.08.2007 - 13:00     Citovať
[quote="Nienor"]Môj naj interpret je no sú KoRn a Marilyn Manson. Obidve sú skvele. Na KoRn je super všetko texty, melódia, rytmus a každé CD čo vydaju je niečim odlišné. Nie ako niektoré iné metalové skupiny čo majú všetky pesničky na jedno kopyto. A Marilyn Manson on je tiež taky ojedinelý divný človek so super pesničkami. A ešte rozpráva strašne inteligentne, ja by som tak rozprávať nevNo mne sa páči aj Kabát :thumbsup:
Asi som urobila menšiu chybu.Chcela som len napísať, že sa mi páči Kabát :thumbsup: Tak perdone.
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok23.08.2007 - 16:32     Citovať
mojou srdcovkou je Children of Bodom a Destruction
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok25.09.2007 - 18:50     Citovať
NIghtwish, jednoznacne.....ale aj taky Marilyn Manson a jasna paka su aj soundtracky z pp Wink no ale nightwish vladne ...... :heart:

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok25.09.2007 - 20:27     Citovať
to sa nedaaa že najoblubenejši:iconlick: a najlepšiii:P

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:MužZeppelin
dunadan

Príspevky 64
Príspevok26.09.2007 - 17:11     Citovať
U mna je najoblubenejsim Nirvana.Aj ked tu ide v znacnej miere o kultovost pre mna su niektore pesnicky genialne.

Taktiez nezabudnutelni Led Zeppelin,Jimi Hendrix...

Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat :icecream: .Vysvetlite niekto?
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok24.10.2007 - 22:31     Citovať
Zeppelin Napísal(a):
U mna je najoblubenejsim Nirvana.Aj ked tu ide v znacnej miere o kultovost pre mna su niektore pesnicky genialne.

Taktiez nezabudnutelni Led Zeppelin,Jimi Hendrix...

No, Nirvana... Na Nirvane som vyrastal, bola to kultovka. Ale ak mam pravdu povedat - Foo Fighters je lepsi. Dave Grohl ma naaaaadherny hlas a hudba je kdesi celkom inde. Nirvanu som vzdy vnimal ako underground. Skoda, ze Kurt skoncil, tak ako skoncil.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:MužBombadil
dunadan

Príspevky 79
Príspevok26.10.2007 - 07:37     Citovať
u mna je najlepsi Mike Oldfield, vsetko od neho, je proste genius
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1669
Príspevok26.10.2007 - 14:05     Citovať
Bombadil Napísal(a):
u mna je najlepsi Mike Oldfield, vsetko od neho, je proste genius
Mike je tiez jeden z mojich naj interpretov. :thumbsup:

Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok28.11.2007 - 13:39     Citovať
U mna je naj Kabat :thumbsup:
http://tom.webherna.com/images/kabat.gif
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok25.02.2008 - 20:09     Citovať
NajskĂ´r uvediem interpretov...
Dream Theater a Neal Morse&spol.

A dĂ´vody...
No, v hlasovanĂ­ som zaklikol melĂłdiu, ale v prĂ­pade mojich naj. interpretov je úžasnĂ© všetko. V prĂ­pade Dream Theatru je spevákom James LaBrie (tie jeho výšky, to aĹľ naskakuje husia koĹľa) a zvyšnĂ­ štyria ÄŤlenovia sĂş skvelĂ­. A keÄŹ sa dajĂş dokopy s orechestrom, nemám ÄŤo dodaĹĄ. Ich texty mi veÄľa hovoria a dávajĂş, takĹľe ani tie nepodceĹ?ujem. Rytmus tam udávajĂş Mike Portnoy (famĂłzny bubenĂ­k) a John Petrucci (gitara). Proste som z nich dole.
K Nealovi Morsovi akurát to, že hudba trochu horšia a menej rockovejšia, ale lepšie sú dvojhlasy a vokály a hudobníkov je tam 7 a sú to multiinštrumentalisti, takže aj to má niečo do seba.

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1743
Príspevok25.02.2008 - 20:13     Citovať
MĹ?a v tomto ohÄľade stále mĂ­Ĺ?ajĂş rlzne vlny, zboĹľĹ?ovala som Barbaru HašťákovĂş, Shakiru, Pink (tĂş mám stále rada :thumbsup: ), Evanescence, Metallica... záleží aj od nálady. Momentálne u mĹ?a dominuje Iron Maiden, zboĹľĹ?ujem hlas ich speváka, ktorĂ©mu nechcem skomoliĹĄ meno, tak ho nepíšem a ich pesniÄŤky sĂş imho dokonalĂ©, majĂş presne tĂş energiu, ÄŤo som hľľadala a pri tom nie sĂş hlĂşpo popovĂ© ani gýčovitĂ©, ale veÄľmi originálne, a to som ich spoÄŤiatku nemohla ani poÄŤuĹĄ Laughing
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok25.02.2008 - 20:16     Citovať
ja mam tiez strasne rada evanescence a vies ze vzy pri jej pocuvani som si na teba spomenula?neviem preco ale akosi mi ku tebe sedela Rolling Eyes
vala

Príspevky 1743
Príspevok25.02.2008 - 20:17     Citovať
alayn Napísal(a):
ja mam tiez strasne rada evanescence a vies ze vzy pri jej pocuvani som si na teba spomenula?neviem preco ale akosi mi ku tebe sedela Rolling Eyes

To támoja gejša vyzerá ako Amy :kiss:
Reklama
Pohlavie:MužDaan
elf

Príspevky 153
Príspevok29.02.2008 - 11:58     Citovať
Ja si vsimam hlavne atmosferu a texty.. Z toho mi prave doslo, ze mi vlastne ani tak nezalezi na interpretovi, ale na konkretnej piesni.. :)

Blb sa cita z kazdej strany rovnako :)
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 130
Príspevok29.02.2008 - 19:02     Citovať
U mna je to veelmi rozmanite,nemam temer velky prehlad medzi spevakmi a skupinami este mensi Wink
Ale tak pocuvam co sa mi paci,casto Pop,ale zase nie nejake ukricane americke kravy,ujdu aj starsie 70,80,roky,country, irske, soundtracky a pak slovenske a ceske.
Oblubeny slovensky,dam podla toho co bolo davnejsie i ked teraz uz ani ne: Desmod, No Name, P.S,
Z ceskych: Aneta Langerova, Ewa Farna, Kabát

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:ŽenaAlein

Príspevky 6
Príspevok21.04.2008 - 17:41     Citovať
ja tiez neodolam textom a moja srdcovka Within temptation
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok21.04.2008 - 17:44     Citovať
Mna najviac zaujme melodia. Smile Ja to proste citim niekde v sebe...neviem to napisat. Laughing
Aj text je dolezity ibaze ak spievaju v jazyku, ktoremu nerozumiem tak mi je takpovediac nanic kedze enviem o com spievaju. Very Happy

Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok22.04.2008 - 12:52     Citovať
Aj u mna je dost dolezita melodia, ale aj texty... Pocuvam Ewu Farnu, zajtra sa chystam aj na koncert Very Happy A v poslednej dobe si casto pustam Guano apes, len skoda, ze sa uz rozpadli Sad

Naposledy upravil Jimea dňa 05.06.2008 - 17:00, celkom upravené 1 krát
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2  
Strana 1 z 2

Google