Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Literatúra

Harry Potter - téma hlavne o Deathly Hallows

1, 2
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok05.08.2007 - 19:21     Citovať
nj, 31 a 32 kapitola bude vo filme urcite haluz

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok05.08.2007 - 22:51     Citovať
epilog nema byt rozvinuty, nie je to kapitola ako taka, iba DOSLOV, nieco navyse... a vobec nebol zbytocny, dej tam aky-taky bol ale o to tam neslo ale o nejake ukoncenie celej sagy... si myslim... Embarassed

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok06.08.2007 - 09:15     Citovať
No tak potom je to divne ukoncenie, hrdinovia budu mat kopu deciek s originalnymi menami a nic...

Okrem toho aky koniec, JKR predsa nepovedala, ze konci... je jasne, ze ked skonci, zachvilu na nu vsetci zabudnu. Takze nas caka este koooopa kniziek o HP alebo volacom a vlastne to aj sama povedala, ze nikdy nehovor nikdy
podla mna na tom bude este dlho ryzovat

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok06.08.2007 - 13:31     Citovať
njn nikdy nehovor nikdy.. ale sama povedala ze ak daco napise tak skor asi nieco ako uz napisala- dake ucebnice alebo nieco podobne ako Tajuplne zvery a ich vyskyt a Metlobal v priebehu vekov...

napisala epilog ako Harry posiela deti do skoly a tym ukoncila pribeh.. hotovo, finito...
nemyslim si ze budu dalsie knizky o Harrym Potterovi

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1669
Príspevok08.08.2007 - 01:30     Citovať
Ramgad Napísal(a):
Cela kniha bola dobra, zaver nijak prekvapujuci, ale v pohode...
Co sa mi najviac nepacilo bol epilog, to bola najzbytocnejsia kapitola v knihe. Nechapem, naco to tam JKR davala, bolo to o nicom... ziaden dej, ziadne rozvinutie, ziaden zaver, proste kapitola onicom. Iba splet mnohych mien (akoze neutopit sa v spleti jamesov, lily, albusov severusov, rose atd...) a nic s nimi. Fakt nechapem naco :crazy:
Nj, tiez som sa v tych menach stratila.

Ale nastvala ma, zabila vela mojich oblubenych postav. Crying or Very sad Preco.... Sad

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 365
Príspevok09.08.2007 - 16:26     Citovať
Takze konecne som precital cleu knihu, a mozem povedat, ze bola fakt uzasna od zaciatku az do (trochu divneho) konca, ktory mi tam sice celkom nesedel, ale aj tak to bola urcite najlepsia cast hp. skoda je ale, ze zomrelo fakt vela hlavnych postav, co ma zarmutilo, no dalo sa to predsa len cakat.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok21.02.2008 - 19:28     Citovať
mne sa tato kniha najviac pacila a hlavne to ze nezacinala ako tie predtym, tak ze trvalo skoro tri kapitoly a az potom sa to rozbehlo

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 130
Príspevok21.02.2008 - 19:52     Citovať
Ja som tuto knizku cital asi tak ze prve dve kapitoly z netoveho CZ predkladu a zvysok SK netovy preklad. A na prvy pohlad na par chyb,co si ale normalny clovek da v hlave dokopy,to bol nielen"cisty"preklad ale aj proste taky ako sa na knizku a HP patri :thumbsup:

Kedze som sa na EN neodhodlal a tuto novu som v ruke nemal a teraz by ma ani nebavila,mozno niekedy inokedy :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok22.02.2008 - 20:14     Citovať
Ako som uz spomenula, precitala som ju pred troma dnami. Mne sa to pacilo, a popravde, nemam nic proti tomu koncu (len skoda, ze Rowla nenapisala, ake profesie vykonavali Harry, Ron a Hermion - teda akurat tam spomenula Nevilla a to je vsetko)

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 130
Príspevok23.02.2008 - 12:09     Citovať
Ja som uz napr.bol pred koncom a vedel som, ze sa tam niekde ma kiss-ovat hermiona z ronom,ale proste som to nejako prehliadol a potom si spominam ako som listoval v papieroch spat aby som to precital Very Happy :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Reklama
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok11.03.2008 - 20:47     Citovať
[quote="(len skoda, ze Rowla nenapisala, ake profesie vykonavali Harry, Ron a Hermion - teda akurat tam spomenula Nevilla a to je vsetko)[/quote]

to si mas domysliet,napr. Harry cistil zachody na ministerstve,Ron tak robil akurat vodicak na smetiarske auto a Hermiona ta bola urcite nejake B-ckova spisovatelka...

alee...asi boli seci aurori
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1669
Príspevok14.03.2008 - 00:54     Citovať
Takze, uz je iste, ze film sa rozdeli na dva diely.
Neviem, ci je to dobry napad, to sa uvidi, iked mne by stacil aj jeden trojhodinovy film.
Ale som velmi rada, ze reziu dostal David Yates.

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok14.03.2008 - 01:31     Citovať
Co maju vsetci s tou dvojdielnou maniou??...Najprv Hobit, teraz aj Potter,..no ja neviem,...ved sa nechame prekvapit Wink

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2
Strana 2 z 2

Google