Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Literatúra

Harry Potter - téma hlavne o Deathly Hallows

1, 2  
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok21.07.2007 - 10:51     Harry Potter - tĂ©ma hlavne o Deathly Hallows Citovať
Podme sa bavit o najnovsej potterovke .
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok21.07.2007 - 10:55     Citovať
A o com konkretne sa chces bavit hmm??? Prezradzat dej dopredu nie je na mieste kedze ja ju uz sice mam precitanu, ale nezda sa mi fer voci ostatnym prezradzat ako to dopadne. Nie vsetci zvladaju anglictinu a kym bude preklad to este chvilku potrva.

Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok21.07.2007 - 12:39     Citovať
A ono to uz vyslo anglicky? To je ta posledna?
Kde sa to da stiahnut? Very Happy

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok21.07.2007 - 12:40     Citovať
Ramgad Napísal(a):
A ono to uz vyslo anglicky? To je ta posledna?
Kde sa to da stiahnut? Very Happy

Vysla dnes po polnoci, ale uz priblizne v stredu bola na nete cela kniha odfotena a troska neskor sa dal stiahnut e-book. Smile

Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok21.07.2007 - 16:18     Citovať
hehe, nechapem ako niekto moze celu noc cakat na obycajnu knihu, ked si ju z ovela skor moze stiahnut z netu

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
vala

Príspevky 387
Príspevok21.07.2007 - 21:42     Citovať
No super, aj ja by som si ju stiahla z netu, ale hodte nejaky link prosim. Nejak mi to nevychadza teraz hladat. Pjosim :nakolenachprosiacismajlik:

vala

Príspevky 245
Príspevok22.07.2007 - 10:04     Citovať
Amrafel Napísal(a):
hehe, nechapem ako niekto moze celu noc cakat na obycajnu knihu, ked si ju z ovela skor moze stiahnut z netu

ale problem je v tom ze podla mna sa 608 stranova kniha neda citat z monitora - a este k tomu porusujete copyright
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok22.07.2007 - 12:05     Citovať
tjn Smile a knizka sa lepsie cita ked si ju mozes chytit do ruky... vidiet ju nazivo, citit papier pod prstami, ovonat, ochutnat... :iconlick: Laughing

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
vala

Príspevky 245
Príspevok22.07.2007 - 12:55     Citovať
ochutnat Question Laughing ale mas pravdu ovonat knihu treba je to bozi . a ten novy hp voniua fakticky good !
Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok29.07.2007 - 09:40     Citovať
Nejaky Cech preklada Harryho Pottera 7 do cestiny a dava to na internet.Tu je link:

http://hp7cz.blogspot.com/2007/07/kapitola-prvn-temn-pn-povstv.html
Reklama
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok29.07.2007 - 11:27     Citovať
tiez sa mi nepozdava citat to z monitora ..radsej si pockam na posledny diel v slovencine ako kazde co som cital Rolling Eyes

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok29.07.2007 - 11:31     Citovať
Uz sa neviem dockat ako budu noviny zase plne toho, kto to neprezil skor, ako to vobec vyjde v slovencine. Z toho dovodu uz do tejto temy nevojdem (ak vydrzim) Asi budem musiet prestat sledovat tv a tlac Laughing Cool
vala

Príspevky 245
Príspevok29.07.2007 - 12:34     Citovať
ja som to mal precitane v anglictine za jeden den a mozem povedat ze je to skutocna pecka
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok29.07.2007 - 21:17     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Uz sa neviem dockat ako budu noviny zase plne toho, kto to neprezil skor, ako to vobec vyjde v slovencine. Z toho dovodu uz do tejto temy nevojdem (ak vydrzim) Asi budem musiet prestat sledovat tv a tlac Laughing Cool

uz to zacalo, v plus 7 dni si dali nacas...

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok30.07.2007 - 15:09     Citovať
Amrafel Napísal(a):
Niromwell Napísal(a):

uz to zacalo, v plus 7 dni si dali nacas...

Hej, odtial som sa kedysi dozvedela, ze Black zomrie. :disgus:

Ja viem, ze by som tu nemala byt, ale ja som to nevydrzala Crying or Very sad
elf

Príspevky 123
Príspevok02.08.2007 - 07:40     Citovať
Ja som si tam precital prvu kapitolu a potom som si povedal dost.

vala

Príspevky 245
Príspevok02.08.2007 - 11:01     Citovať
Glamdring Napísal(a):
Ja som si tam precital prvu kapitolu a potom som si povedal dost.

preco ? podla mna to bol zatial najlepsi potter Wink
elf

Príspevky 123
Príspevok03.08.2007 - 14:09     Citovať
Asi si ma nepochopil.Precital som si na internete,kde jeden Cech tu knihu preklada.radsej si kupim knihu v slovenskom vydani,ako keby som ju mal citat po cesky z monitora.
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1722
Príspevok03.08.2007 - 14:23     Citovať
aby som nekazil prekvapenie pre tych, co to este necitali, tak nasledujuci text je bielou farbou a kto chce, tak nech si ho na vlastne riziko oznaci. (V texte su spoilery o obsahu HP7)

Takze docital som na nete cesky preklad od Fenixovho teamu a som sokovany a smutny zaroven. Zabili nam Voldyho, zabili Lupina a peknu hromadku dalsich ludi, Snape sa ukazal, ze je dobry, ale aj tak ho sejmuli (pre istotu), mama Draca Malfoya Narcissa nakoniec Harrymu pomohla a Harry zachranil Dracovi zivot a hned dvakrat v priebehu jedneho vecera. Cize same sokujuce veci. Aj ked su v pribehu obcasne sialenosti (Neverim, ze by Harryho nechali pobehovat po riaditelni len tak a bez dozoru, hoci z predchadzajucich dielov je jasne, ze tam bol velmi castym hostom), tak som celkom spokojny, kedze uz to mam za sebou a mozem sa uskrnat na tych, ktori to este len budu citat. A kedze uz mam za sebou vsetky diely HP,, tak mozem povedat, ze autorka JKR sa diel od dielu zlepsovala, kedze v jednotke a dvojke to bolo take citanie pre deti a potom sa ta vekova hranica asi zacala trochu stupnovat. V patke a sestke sa jej podarilo trochu rozpacito ale bravurne vystihnut povehu harryho pubertaka Smile a teraz v sedmicke to uz len musela nejak ukoncit. No smola, no. Sice ten epilog po devatnastich rokoch ma dorazil, ale to nic, sak Ron + Hermiona su celkom dobry parik a Harry + Ginny takisto a na dovazok, moj oblubeny Mr. Neville Longbottom je ucitelom v svojej byvalej skole a uci bylinkarstvo.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 348
Príspevok04.08.2007 - 11:12     Citovať
tiez uz to mam za sebou Smile vcera som dorazila poslednu kapitolu v anglictine. Mnohe sa vysvetlilo, avsak cakala som trosku iny koniec a trochu menej mrtvych Sad chudak Fred...
ale aj tento bol fajn a aj epilog sa mi pacil Cool Nech zije JKR!
a Nech zije Harry Potter, Chlapec, ktory prezil! ... :mod:

Reklama
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok04.08.2007 - 15:47     Citovať
tu mate prve styri kapitoly z hp 7 po slovensky....
hp7
snad sa to bude casom doplnat....ja neviem....necital som..........cakam na knihu slovensku Very Happy

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 348
Príspevok04.08.2007 - 16:39     Citovať
na nete sa da najst vsetko... skoro cela kniha uz je amatersky prelozena do cestiny... Rolling Eyes

vala

Príspevky 387
Príspevok04.08.2007 - 21:16     Citovať
Keby este niekto nevedel Very Happy
kompletny cesky preklad sa da najst na tejto stranke
a slovensky preklad (ZATIAL po 20. kapitolu) hned vedla

Cela kniha bola dobra, zaver nijak prekvapujuci, ale v pohode...
Co sa mi najviac nepacilo bol epilog, to bola najzbytocnejsia kapitola v knihe. Nechapem, naco to tam JKR davala, bolo to o nicom... ziaden dej, ziadne rozvinutie, ziaden zaver, proste kapitola onicom. Iba splet mnohych mien (akoze neutopit sa v spleti jamesov, lily, albusov severusov, rose atd...) a nic s nimi. Fakt nechapem naco :crazy:

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok05.08.2007 - 12:47     Citovať
takze aj ja som uz dnes dorazila citanie HP7 a podla mna vcelku dobra kniha osobne sa mi pacila viac ako sestka a ten epilog bol tiez vcelku fajn len mohol byt viac rozvinuty ale citat sa dal inak uz sa tesim az si kupim original slovensky preklad pretoze citat to v cestine je predsa len blbe...

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 573
Príspevok05.08.2007 - 13:21     Citovať
je to celkom haluz hlavne ten záver je naozaj fajn.MyslĂ­m, Ĺľe je moĹľno aj dobre, Ĺľe ho JKR tak nerozvinula aspoĹ? si kaĹľdĂ˝ mĂ´Ĺľe predstaviĹĄ, ako to pokraÄŤovalo.Fajn kniĹľka.A teším sa na film!!! Very Happy

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2  
Strana 1 z 2

Google