Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Filmy

Star Gate

1, 2, 3  
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok21.12.2007 - 23:29     Citovať
Xaron Napísal(a):
To radeon 4seria SGA prave bezi,len je vianocna prestavka sme presne v polke :thumbsup:

JJ ja viem, už mám v pláne si to kuknúť, len najprv chcem dopozerať (znova) celé SGA. Opakovania nikdy nie je dosť Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 130
Príspevok23.12.2007 - 11:38     Citovať
Taze ludia mam pre vas jednu novinku!
SG movie:The Ark of Truth je od vcera ONLINE
Je to mp4format 1,14 giga,sosam jak blaazon a myslim ze do silvestra to skukneeeem Very Happy
Teraz sa tesiiiiiiim,ako nikdy :grindance: :iconlick:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 310
Príspevok23.12.2007 - 14:09     Citovať
konecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kurnik uz sa neviem dockat kedy to stiahnem a pozrem

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok23.12.2007 - 15:32     Citovať
Vy sa mate, ze si to idete stiahnut (ja by som sa o to marne pokusala)..ale potom chcem aspon komentare ake to bolo!! :drool:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
elf

Príspevky 130
Príspevok23.12.2007 - 16:07     Citovať
Mno ta vas trochu schladim,kvalita obrazova najma je velmi mizerna,nato co som cakal.. Sad
Niekde danielovi chyba i hlava,takze osobne to pozerat nebudem pockam kym na nete nebude DVD Wink

Takze si o nic neprisla Meni,cakam stebou,radsi nez si pokazit zazitok z braku Smile

vala

Príspevky 2824
Príspevok23.12.2007 - 16:58     Citovať
Xaron Napísal(a):
Mno ta vas trochu schladim,kvalita obrazova najma je velmi mizerna,nato co som cakal.. Sad
Niekde danielovi chyba i hlava,takze osobne to pozerat nebudem pockam kym na nete nebude DVD Wink

Takze si o nic neprisla Meni,cakam stebou,radsi nez si pokazit zazitok z braku Smile

Tak to hej, ono to otrepane klise ma asi vazne pravdu, ze na kvalitku sa cakat oplati Smile Wink

vala

Príspevky 310
Príspevok13.06.2008 - 17:36     Citovať
Stargate Continuum sa pomaly ale isto blíži :grindance:

http://youtube.com/watch?v=4pWYWXAFAvs&feature=related

Lacho calad! Drego morn!

elf

Príspevky 130
Príspevok13.06.2008 - 19:34     Citovať
Mi hovor,slintam uz teraz, ale zaroven sa nam blizi aj 5 seria SGA, este 27 dni 7 hod. 25 min. 53 sec. :thumbsup:

vala

Príspevky 2824
Príspevok13.06.2008 - 19:53     Citovať
Xaron, ty si manik Laughing Laughing Laughing ...Ale na Continuum sa tesim aj ja,...SGA som zatial nevidela (co vsak neznamena, ze po tom neslintam :drool: )

vala

Príspevky 310
Príspevok13.06.2008 - 21:25     Citovať
Co sa tyka SGA tak musim najprv dopozerat stvrtu seriu a to ani srnka netusi kedy sa k nej ja dostanem.
Ale na Continuum sa nenormalne tesim. Vyzera ze to bude celkom napinave, len mi je luto ze to uz skonci Crying or Very sad

Lacho calad! Drego morn!

Reklama
vala

Príspevky 2824
Príspevok13.06.2008 - 21:28     Citovať
Hurin Napísal(a):
len mi je luto ze to uz skonci Crying or Very sad

...to veru aj mne Crying or Very sad ...ved po desiatich rokoch s SG1 ani niet divu

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok13.06.2008 - 21:31     Citovať
Hurin Napísal(a):
Vyzera ze to bude celkom napinave, len mi je luto ze to uz skonci Crying or Very sad

No ak sa dačo nezmenilo, tak plány boli (pokiaľ mne je známe aj sú) natočiť každý rok dva SG-1 filmy.

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 310
Príspevok13.06.2008 - 22:31     Citovať
Radeon Napísal(a):

No ak sa dačo nezmenilo, tak plány boli (pokiaľ mne je známe aj sú) natočiť každý rok dva SG-1 filmy.

To akoze myslis vazne???

Lacho calad! Drego morn!

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 365
Príspevok15.06.2008 - 10:50     Citovať
ano, producenti maju v plane - teda pokial to bude pre nich vyhodne - natacat dva celovecerne filmy rocne. planuju takto tocit dovtedy, pokial po filmoch bude dopyt, takze dufam, ze co najdlhsie Very Happy

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
vala

Príspevky 310
Príspevok15.06.2008 - 15:18     Citovať
Tak v to dufam aj ja. Len ci sa im neminu napady.
Ved proti komu by mali etste SGC bojovat? Najvacsich zaporakov v nasej galaxii uz vyhladili.

Lacho calad! Drego morn!

vala

Príspevky 2824
Príspevok15.06.2008 - 16:41     Citovať
Hurin Napísal(a):
Tak v to dufam aj ja. Len ci sa im neminu napady.
Ved proti komu by mali etste SGC bojovat? Najvacsich zaporakov v nasej galaxii uz vyhladili.

presne to napadlo aj mne. Proti komu bojovat?...ak znova ozivia repliktorov, goaudov ci ori, uz to bude o nicom....Nie, ze by som sa na filmy netesila (ja, taky fanatik do SG Laughing )..ale ak sa to ma pokazit, tak som toho nazoru, ze v najlepsom treba prestat Wink

Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok15.06.2008 - 17:52     Citovať
Prezerám fórum a div divúci, našiel som túto tému. Trochu ma zarazilo, že som do nej ešte neprispel, a tak nadišiel ten správny čas.
Celkom vydarený seriál, a hlavne Richarda Deana Andersona mám veľmi rád, v tých vtipných situáciách ho žeriem. Cool A inak aj ten vývoj je dobrý... V tých neskorších sériách je to už fakt dobré, ale najviac som si aj tak užíval prvú.

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 365
Príspevok15.06.2008 - 20:35     Citovať
praveze prve seria boli uplne najlepsie, este ked zili goauldi, to bola zlata era SGC Very Happy
po odchode andersena to uz nebolo to prave orechove Very Happy
a vzdy je proti komu bojovat, vraj sa chysta aj film SGA, takze podla mna by tam mohlo byt aj nieco z wraithov, alebo este baal, alebo oni nieco vymyslia. na tento film sa tesim, lebo tu bude opat stary doby jack o´neill Very Happy budu halusky Very Happy

vala

Príspevky 310
Príspevok15.06.2008 - 23:06     Citovať
Richard (MacGyver) Dean Anderson je najlepsi, Len ci sa mu bude este chciet hrat v SG
V tom Continuu to vyzera na dalsi utok na Zem a teraz s poriadnou silou a velkym mnozstvom materskych lodi. Zajimalo by ma ze odkial Baal a Nitry zohnali tolko jafou. Mozno bude odhalena verejnosti aj SGC.
BTW Ktory bol posledny utok na Zem? Ten Anubisov v siedmej serii? A kolko ich vlastne bolo?

Lacho calad! Drego morn!

vala

Príspevky 2824
Príspevok15.06.2008 - 23:35     Citovať
Ano, bol to ten Anubisov utok - a bolo ich tam vela,...cela Zem bola akoby v sieti materskych lodi vtedy

Reklama
elf

Príspevky 130
Príspevok16.06.2008 - 13:33     Citovať
Mno veru Menelmacar Jacka si uzije v Continume, len ze co sa mu stane a ktomu to spravi ti radsi nepoviem bo budes mavat nocne mory.. Smile Wink

Ono je pravda SG-1 bola klasika,ale uz i ja som sa casom pridelil k ludom,ze radsi solidny koniec ako o niecom natahovanie,takze nevim ci tie filmy nejako vytiahnu ked ze v nich nemaju toko moznosti nieco nove vytvorit ako v serialy. A kedze tu mame SGA a chystany 3 SG serial nieco musi ist do uzadia a bude to SG-1ka Wink

vala

Príspevky 310
Príspevok16.06.2008 - 14:11     Citovať
ten treti SG ma byt konkretne o com?

Lacho calad! Drego morn!

vala

Príspevky 365
Príspevok16.06.2008 - 16:17     Citovať
cerpane z http://www.stargate.scifi-guide.net/m_novinky.html

Koncept Stargate Universe:

Po niekoľkých mesiacoch dohadov a nepotvrdených informácií fanúšikovia konečne získali dôveryhodné informácie o pripravovanom treťom Stargate seriáli, ktorý mnohí z Vás poznajú zatiaľ pod pracovným názvom: Stargate Universe. Pilotný diel pripravujú pre americký Scifi Channel SG1 veteráni - Brad Wright a Robert C.Cooper. Práce sa zastavili pred niekoľkými mesiacmi, keď začala štrajkovať WGA (americké scenáristické odbory). Súčasný stav projektu je zatiaľ nejasný...
Dej seriálu bude zasadený opäť do súčasnosti a odohrávať by sa mal na palube antickej lodi, ktorá je súčasťou pradávneho experimentu. Plavidlo bude plno automatické a do hlbín galaxie ho Antici vypravili pred mnoha miliónmi rokov. Účel tejto cesty bol jediný... Rozmiestiť po galaxiách Hviezdne brány... Jedného dňa mali Antikovia v úmysle vrátiť sa na toto plavidlo, a to za pomoci použitia 9. chevronu.

Túto loď Antikovia vyslali ešte pred konfliktom s Wraithami, predtým ako prileteli s Atlantídou do galaxie Pegasus. Okrem tejto lode existovala aj druhá. Tá na rozdiel od prvej mala za úlohu skúmať vesmír a hľadať tak vhodné miesta pre umiestnenie Hviezdnych brán.

Seriál sa stále nachádza vo fáze prípravy a dátum vysielanie je v nedohľadne. Brad Wright sa dokonca vyjadril, že ak nedostane od televízie požadovaný rozpočet, seriál sa nemusí zrealizovať: "... ak nezískame dostatok peňazí, čestne, ani to nechcem robiť. Prečo to máme robiť zle?". Produkcia seriálu sa do výroby taktiež moc nehrnie... Ešte nedávno sme robili 40 epizód ročne (20 pre SG1, 20 pre SGA) a bolo to veľmi časovo náročné. Súčasné priority sú iné. Ak by nám každý rok dovolili urobiť dva SG-1 filmy, to by bolo sakramensky skvelé!

Výroba seriálu sa tak teoreticky môže presunúť až do doby, kým neskončí Stargate Atlantis. Všetko to však napokon závisí od televízie a štúdia. Scifi Channel v súčasnosti vysiela poslednú sériu Battlestar Galactici a po jej skončení už prakticky nebude mať žiadny "trhák" (ak nepočítam s SGA). Táto situácia by mohla novému seriálu len dopomôcť. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa veci budú vyvíjať ďalej...

elf

Príspevky 130
Príspevok16.06.2008 - 18:23     Citovať
Asi tak, tiez som to chcel hodit nasho webu (SFG.net) dik zes ma predbehol, tam je toho i o inom viac... Wink
Tak co zaujimave podla vas? Smile

vala

Príspevky 310
Príspevok17.06.2008 - 20:14     Citovať
Je to zaujimave, ale co konkretne sa ma diat na palube tych dvoch lodi?

Lacho calad! Drego morn!

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3  
Strana 2 z 3

Google