Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Skákavého poníka

Letné plány

1, 2, 3, 4, 5, 6  
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok12.07.2007 - 14:05     Citovať
jupiii.......ludia......o nejake dve hodiny odchadzam do talianska :grindance: :grindance: hehe....a voda......a more......a piesok........a slnko..........a aquapark...........a jupiiii.......parzdniny.... :bowdown: :bowdown: :grindance: :applause: :iconlick:

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok12.07.2007 - 14:49     Citovať
Ja idem 13.7 do talianska hip hip hura :applause:
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok12.07.2007 - 15:53     Citovať
Maedhros Napísal(a):
jupiii.......ludia......o nejake dve hodiny odchadzam do talianska :grindance: :grindance: hehe....a voda......a more......a piesok........a slnko..........a aquapark...........a jupiiii.......parzdniny.... :bowdown: :bowdown: :grindance: :applause: :iconlick:

TAK SI TO TAM UZI !!!!
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok12.07.2007 - 16:33     Citovať
Uzivajte si to v tom taliansku! :icecream: Ked sa vratite, tak tu pre zmenu nebudem zase ja, 19. idem do chorvatska!
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok12.07.2007 - 16:48     Citovať
:grindance: ja idem do chorvatska 20 Very Happy Very Happy

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
vala

Príspevky 1743
Príspevok12.07.2007 - 17:06     Citovať
Leya Napísal(a):
:grindance: ja idem do chorvatska 20 Very Happy Very Happy

Kde? mozno sa stretneme... Ja idem na ostrov Pak (ci ako sa to pise)
vala

Príspevky 486
Príspevok12.07.2007 - 17:31     Citovať
noo asi ne... ja idem do Noveho Vinodolskeho(neviem jak sa to sklonuje) a to je kdesi na riviere zevraj....

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok12.07.2007 - 18:01     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Uzivajte si to v tom taliansku! :icecream: Ked sa vratite, tak tu pre zmenu nebudem zase ja, 19. idem do chorvatska!

thx
vala

Príspevky 1743
Príspevok12.07.2007 - 21:00     Citovať
Leya Napísal(a):
noo asi ne... ja idem do Noveho Vinodolskeho(neviem jak sa to sklonuje) a to je kdesi na riviere zevraj....

Na riviere je pekne, tam som bola, na makarskej, su tam vrchy a zaroven ciste more ako Tatrach na plese :coverlaugh:
vala

Príspevky 486
Príspevok13.07.2007 - 18:28     Citovať
fakt? woow ale ja na makarsku nejdem idem na nejaku inu, ani neviem jak sa vola ale snad to tam bude rovnako krasne:D inak uzi si dovolenku Niromwell

Reklama
vala

Príspevky 1743
Príspevok13.07.2007 - 19:36     Citovať
Leya Napísal(a):
fakt? woow ale ja na makarsku nejdem idem na nejaku inu, ani neviem jak sa vola ale snad to tam bude rovnako krasne:D inak uzi si dovolenku Niromwell

Dakujem pekne, ked sa to priblizi, este sa rozlucim :icecream:
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok15.07.2007 - 14:41     Citovať
AHOOOOOOOOJ!!!!!

Z Muranskej doliny zasielam vsetkym srdecny pozdrav, taku provizornu pohladnicu Laughing. Na malilinku chvilu sa mi podrilo ist na net. Mno. mam sa fajn, pocasie sa uz umudruje konecne. Predvcerom som oslavila narodeniny, takze srandy kopec Laughing Pevne verim, ze aj vy sa mate dobre!..Vsetci mi neuveritelne chybate! Crying or Very sad

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1743
Príspevok15.07.2007 - 14:43     Citovať
Jeeeeeeej, Menelya, vitaj, tesime sa vsetci ze si nas prisla pozriet, chybas tu a prajem este vela prijemnych prazdninovych chvil! :icecream:
vala

Príspevky 1743
Príspevok19.07.2007 - 14:13     Citovať
Prisiel cas lucenia, teda ak niekto zaregistruje, nasledujucich asi 10 dni tu nebudem, tak sa majte dobre. Smile More, chorvatsko, zmrzlina... uz sa tesim, ale ziaden net? Laughing
Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok19.07.2007 - 14:39     Citovať
Tak sa maj, Niromwell, pekne prazdniny, uzi si to tam Smile ...
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok19.07.2007 - 20:36     Citovať
no ludja moj najväčši letny planik začina zajtra Wafinko s fotrovcami idu strašn moc daleko yo yo yo yo yoy yo yoyo yo yo yo yo yo yo a na tyžden yo yo yo yo yo yo yo yyo :headphonedance: :headphonedance: :headphonedance: :headphonedance: :headphonedance: :naughty:

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok20.07.2007 - 11:49     Citovať
Takze to bude tyzdenne okno ako to tak vidim...

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok21.07.2007 - 09:04     Citovať
tak som sa stastne dotrepal domov.....ale fajne bolo....len ten net mi chybal.... Very Happy

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok21.07.2007 - 10:54     Citovať
Ja som sa dotrepala z Turecka Very Happy v lietadle take turbulencie boli,že som skoro bozkávala zem Laughing a o pár dni idem do tábora :grindance:

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok21.07.2007 - 14:45     Citovať
Laurellin Napísal(a):
Ja som sa dotrepala z Turecka Very Happy v lietadle take turbulencie boli,že som skoro bozkávala zem Laughing a o pár dni idem do tábora :grindance:

No a ja s tebou. Najhoršie je že je to historický tábor a bude tam diskotéka. :disgus: No kedže som v tabore bola naposledy pred piatimi rokmi (a vidím to tak že najbližších tisícpäťsto rokov ani nepôjdem) tak mám otázku či vás môžu donútiť na tu diskoteku ísť pretože ja odmietam diskoteky a podobné voloviny pretože som totalne nespoločenský človek. Ale inak dufam že bude fajn. A najviac sa teším na tie stany :applause:

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Reklama
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok21.07.2007 - 19:52     Citovať
Neviem ci ta mozu donutit, ale potom sa mozes vyparit povedzme na WC a nemusis ist naspat. Ak sa nejako dohodnete, tak sa mozete vyparit viacere, ale nenapadne. Alebo potom mozes cely cas sediet a netancovat, k tomu ta donutit nemozu (aspon ak maju rozum). Ale ak vyhlasia sutaz nazyvanu vencek, tak aj tak budes donutena tancovat, lebo pri panskej volenke budes musiet (vyzva sa neodmieta podla etikety) a pri damskej by si mala minut vsetky venceky (spravidla ich je 5) ale nesmies ich pouzit vsetky naraz. Nemaj strach, ani ja nie som spolocensky clovek, diskoteku som prestal na kraji, alebo som sa zasival s podobnou partiou ako ty, ktorej sa tam nechcelo byt, ale to bolo asi tym, ze ja som bol technik, mam skoro 19 a kazdy vie, ze ked sa ja zatnem, tak so mnou nic nepohne, ani hrozby ani nic, ja som svojou nepolocenskostou znamy (dufam). Ale raz som sa premohol, siel som na Stefansku a mal som celkom uspech u pritomnych dám (a dokonca aj u panov, kedze ja stale chodim v ciernom a dosiel som tam v svetlom obleku a ciernu som mal iba koselu). Celkom fajn som sa pobavil, zatancoval (aj ked tancovat absolutne neviem, tanecnu som odignoroval) a mozno sa aj tancovat naucim na takychto akciach Laughing . No nakoniec sa to aj tak zvrhlo na diskoteku, takze nakoniec bola pohoda.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok22.07.2007 - 11:52     Citovať
ja som mala v plane chodit v lete na larpy... ale vyzera to tak ze nie Sad :disgus: budem musiet chodit do roboty... no co uz.. Sad

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok22.07.2007 - 15:01     Citovať
Ja by som rada sla na brigadu nejakĂş Sad mala som ist tak akoze ku ockovi do roboty,ale bolo vela ludĂ­ Evil or Very Mad

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok23.07.2007 - 09:35     Citovať
ja som cez vikend splnila jeden zo zoznemu letnych planov a zaroven som prezila svoj sen
bola som na festivale metal univers a hrali tam Blind Guardian :wub:
boli uzastny a bola som od nich asi 2 metre :naughty:

Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok23.07.2007 - 18:28     Citovať
Draugwen Napísal(a):
ja som cez vikend splnila jeden zo zoznemu letnych planov a zaroven som prezila svoj sen
bola som na festivale metal univers a hrali tam Blind Guardian :wub:
boli uzastny a bola som od nich asi 2 metre :naughty:

Ja som checela isť na Hodokvas. Bol tam KoRn prvýkrát na Slovensku a ja som nešla. Crying or Very sad Ale keď prídu nabudúce (keď) tak 100-percentne idem. Už ma nič nezastaví Sad

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6  
Strana 3 z 6

Google