Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » U Skákavého poníka

Letné plány

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 354
Príspevok29.06.2008 - 12:37     Odpovedať s citátom
Niromwell Napísal(a):
Ale ved musia existovať vôbec nejaké dni, ekd sa nerobí :naughty:

hej prvy ked sa ubytujem a posledny, ked budem odchadzat Very Happy + ked budem chory, alebo ked sa na nieco vyhovorim Very Happy
maedhros - dakujem Very Happy

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok29.06.2008 - 12:41     Odpovedať s citátom
Hmmm, Menel, a co za robotu to vlastne v tom Nemecku budes robit?..A zas ber to z tej pozitivnej stranky - mysli na tie eura, co sa ti budu sypat do vrecka :thumbsup: Wink

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 354
Príspevok29.06.2008 - 12:43     Odpovedať s citátom
ja ani moc dobre neviem, ked mi to rozpraval ten typek, co to vybavoval, tak som moc nedaval pozor, len som mechanicky prikivoval. no budem niekde pri francuzkych hraniciach na nejakej kukuricnej farme, kde sa spracuvava kukurica, bali sa do krabic a posiela sa prec. viem ze su tam 3 druhy roboty - balenie kukuric, skladanie krabic a to tretie neiem - si nepamatam. Very Happy
nj tie eura, vsak iba koli nim tam idem Very Happy

vala

Príspevky 2741
Príspevok29.06.2008 - 19:18     Odpovedať s citátom
Jeeej, kukurica Very Happy ta mi chuti Laughing ..a pri Francuzsku,..a eura do vrecka - ja ti, Menel, normalne zavidim :thumbsup: Laughing

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 354
Príspevok29.06.2008 - 20:14     Odpovedať s citátom
no tak to tam mozes ist namiesto mna - ale penize pojdu mne Very Happy

vala

Príspevky 2741
Príspevok30.06.2008 - 12:20     Odpovedať s citátom
Menelmacar Napísal(a):
no tak to tam mozes ist namiesto mna - ale penize pojdu mne Very Happy

Ts ts ts :disgus: ...toto mi tu zavana otrokarcinou Laughing Laughing Laughing

vala

Príspevky 354
Príspevok30.06.2008 - 15:45     Odpovedať s citátom
no tak ti zaplatim aspon cestu Very Happy beries??? Very Happy

vala

Príspevky 2741
Príspevok30.06.2008 - 19:05     Odpovedať s citátom
Menelmacar Napísal(a):
no tak ti zaplatim aspon cestu Very Happy beries??? Very Happy

Noo, uz to neznie tak tvrdo, ale dakujem, nebudem ti to predsa brat, taku skvelu kukuricnu brigadu, to by som si nedovolila Very Happy

vala

Príspevky 354
Príspevok30.06.2008 - 22:32     Odpovedať s citátom
ja by som ti to velmi rad prenechal Very Happy

Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 330
Príspevok01.07.2008 - 09:15     Odpovedať s citátom
no tak ja dnes odchadzam na 2 tyzne na dovolenku do chorvatska :grindance: snad tam bude pekne Smile
Reklama
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1643
Príspevok21.07.2008 - 08:27     Odpovedať s citátom
ja sa večer spakujem k babke asi na 4 dni
a potom v auguste by som rada začať vodičák, ale to je asi dosť smelá nádej, tak sa uvidí, a potom klasicky Chorvátsko ani neviem kde Smile
a pomedzi to možno ešte sem-tam menšia brigádka
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3619
Príspevok22.07.2008 - 10:15     Odpovedať s citátom
Ja som sa vcera vecer vratil z tabora (bol som veduci, nie dieta, aby bolo jasno Smile ) a teraz planujem nejaku brigadu a v auguste pojdeme s partiou veducich na spolocnu dovolenku na Oravu na 4 dni tak sa tesim...

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3181
Príspevok22.07.2008 - 13:12     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Ja som sa vcera vecer vratil z tabora (bol som veduci, nie dieta, aby bolo jasno Smile ) a teraz planujem nejaku brigadu a v auguste pojdeme s partiou veducich na spolocnu dovolenku na Oravu na 4 dni tak sa tesim...

Na Oravu? A kam presne? :coverlaugh:

vala

Príspevky 3619
Príspevok22.07.2008 - 14:01     Odpovedať s citátom
To sa este nevie, ale najskor do Namestova, je vysoko pravdepodobne ze sa budeme clapkat v Oravskej priehrade a podobne krasne si uzivat leto Smile

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 2741
Príspevok28.07.2008 - 15:17     Odpovedať s citátom
po tvrdej praci snad nasleduje konecne chvila oddychu a relaxu - mnaaam :drool: ..alke aj tak sa tesim do skoly Smile...a aj na august a zaciatok septembra Laughing

vala

Príspevky 3619
Príspevok28.07.2008 - 20:16     Odpovedať s citátom
Ty si tusim z tej tvrdej prace asi nejako vazne ochorela... Doktoooooooooooor :aid:

Very Happy

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 330
Príspevok29.07.2008 - 13:37     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
To sa este nevie, ale najskor do Namestova, je vysoko pravdepodobne ze sa budeme clapkat v Oravskej priehrade a podobne krasne si uzivat leto Smile

no tam som bola nedavno ale na hudobnom festivale Rolling Eyes celkom fajn mesto Smile len skoda ze nam tam trochu poprsiavalo Very Happy ale ja sa teraz chystam ist do tabora a zrejme bude pekne takze :grindance:
vala

Príspevky 3619
Príspevok29.07.2008 - 14:56     Odpovedať s citátom
Ja som uz raz v Namestove isty cas pobudol, asi tyzden ak si spominam spravne a bolo nam tam perfektne. No a co sa tabora tyka, tak ja som bol tiez na tabore, robil som veduceho a bolo super, nemal chybu ten tabor, asi 3 dni som sa spamataval ked som sa z neho vratil lebo som chcel ist hned naspat Very Happy

Ticho, nevidím!
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 902
Príspevok30.07.2008 - 17:11     Odpovedať s citátom
Aj ja som bola pred nedávnom v Námestove na , dá sa povedať, hudobnom feste a tiež počasie bolo skúpe.. Alayn, neviem či to nebol ten istý.. ale bola som aj na priehrade, ked sem-tam zasvietilo slnko, bolo parádne... ale ja a toot leto?? Mám niečo v pláne ale polovicu tvorý ničo čo príde na poslednú chvílu napr. včera som bola v LM na Coop Summer Tour
08 a bola pecka :applause:
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 859
Príspevok31.07.2008 - 09:23     Odpovedať s citátom
Almiel Napísal(a):
Aj ja som bola pred nedávnom v Námestove na , dá sa povedať, hudobnom feste a tiež počasie bolo skúpe.. Alayn, neviem či to nebol ten istý.. ale bola som aj na priehrade, ked sem-tam zasvietilo slnko, bolo parádne... ale ja a toot leto?? Mám niečo v pláne ale polovicu tvorý ničo čo príde na poslednú chvílu napr. včera som bola v LM na Coop Summer Tour

no pekne, to sme o sebe ani nevedeli, ze sme tam Laughing mna nenapada iny festival, Orava Rockfest ma byt az niekedy teraz, ak sa nemylim...
Ja este pobeham zo dve chaty, zabehnem do Tatier, do BB a este neviem kde vsade.

Pravda je pravda a jediné, čo môžeš urobiť, je žiť s ňou.
Reklama
vala

Príspevky 330
Príspevok31.07.2008 - 09:33     Odpovedať s citátom
Almiel Napísal(a):

no podla toho ako sa ten festival volal Smile ja som bola tiez na priehrade v clnkoch Very Happy bola sranda
vala

Príspevky 3619
Príspevok31.07.2008 - 17:16     Odpovedať s citátom
My sme si tam kedysi davali preteky na vodnych bicykloch a vyhral moj bicykel Smile. Ak sa tam znova vyskytnem, tak potom planujem ze si to asi znova vyskusam.... Muahahahaha Smile

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužXaron
dunadan

Príspevky 115
Príspevok31.07.2008 - 18:27     Odpovedať s citátom
No,ja som dnesok stravil s mamou pri šití, keďže cez výkend sú trenčianske hradné slávnosti Smile :thumbsup: a ja sa budem"prechádzať v novom"

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 902
Príspevok31.07.2008 - 19:20     Odpovedať s citátom
Xaron, potom hod foto
vala

Príspevky 330
Príspevok01.08.2008 - 09:30     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
My sme si tam kedysi davali preteky na vodnych bicykloch a vyhral moj bicykel Smile. Ak sa tam znova vyskytnem, tak potom planujem ze si to asi znova vyskusam.... Muahahahaha Smile

to mi nieco pripomina Laughing zeby nase clnky? Very Happy tak ja som bola kapitanka a skoro sme vyhraly keby ze nemame taky blby clnok Cool a este ktomu sme tam uviazli na plytcine Laughing mozno tam s nasimi este pojdeme toto leto Rolling Eyes bolo by super Smile
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Strana 5 z 6

c

Google