Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Heavymetal

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Pohlavie:ŽenaVrana
dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 18:13     Citovať
Fealiath, presne tak...žáner...oni sa nazývajú dark doom metalová, či tak nejak....ja ich neviem zaradiť, ale mám ich rada Smile na oficiálnej stránke je pár piesní na download, ale žeby ma nejak práve tie konkrétne chytili z tých, nemôžem povedať, z celej diskografie mám iné obľúbené...stránka je...no, neviem, vygoogli si, ak ťa náhodou zaujímajú Laughing
ale vraj sú doom, len je tam ešte ten ženský hlas k tomu, tak neviem...
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 18:13     Citovať
Vrana Napísal(a):
áá, áno, sem sa veru zapojím...

tak k metalu, ktorĂ˝ poÄŤĂşvam, žánre odo mĹ?a nechcite, na to ja nie som, nikdy niÄŤ neviem zaradiĹĄ Laughing
ale tak naj? pre mĹ?a je srdcovka Machine Head, okrem nich veru mĂ´Ĺľem aj Galadriel (kto pozná, no priznajte sa? pristihla som kamoša ,,metláča" Ĺľe nevie o kom toÄŤĂ­m Sad ), Eternal Tears of Sorrow, Caliban, Obituary, In Flames a....no, ok, nejdem to tu všetko vypisovaĹĄ, metal, to je proste moje, aj keÄŹ nemusĂ­m grindcore et co (ale zas pár hardcorovĂ˝ch znesiem)....všeobecne za dobrĂş hudbu nepovaĹľujem to, kde máte pocit Ĺľe spev= zvracanie do bubna práčky, chrachlenie na betĂłn, prdenie a podobnĂ© ÄŤudnĂ© zvuky, ktorĂ© pochádzajĂş zo spevákovĂ˝ch hlasiviek Laughing

a mám rada, keÄŹ je metal kombinovanĂ˝ s etno prvkami (preto mám rada Ill Nino, ktorĂ˝ tam majĂş latino rytmy, aj keÄŹ na mĹ?a kamoši frflĂş, Ĺľe nie som ,,pravá" ak ich poÄŤĂşvam :yawn: )... teda s ÄŤasti aj folk metal, naprĂ­klad Korpiklaanov beriem ako dobrĂş haluz Laughing

Galadriel poznaam napriklad ja.
mam od nich album Oblivion a nejake nove nahravky tusim Ode to the Earth a Renascence of the ancient spirit...celkom dobri su.
Feli nenechaj sa oklamat stylom spevu..je to sice Growling ale ja by som to skor zaradil do Gothic metalu..snad uz len koli stylu hudby a koli vokalistke..
Caliban poznam trochu okrajovo..In Flames mam jeden album,ale velmi ich nemusim..su nejaki nezaujimavi..nicim ma neoslovili..a Obituary su Deathova klasa...
Smile

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok18.12.2007 - 18:16     Citovať
Ja som Galadriel nikdy nepocul, takze neviem. Ale ked budem mat cas, tak si ich urcite vygooglim... Cool

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1787
Príspevok18.12.2007 - 18:19     Citovať
uÄľahÄŤĂ­m, lebo mĹ?a to zaujalo a táto skladba sa mi celkom páči
dúfam, že to je to správne Laughing
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok18.12.2007 - 18:22     Citovať
Hmmm....ja v poslednej dobe ficim iba na metale :grindance: ....a to ked si vezmem, ze pred takymi 3 mesiacmi mi to este nic nehovorilo :coverlaugh: ...No a najcastejsie pocuvam Nightwish, Within Temptation, Stratovarius...A mojou poslednou zavislostou je Lord Of The Rings od Blind Guardian (skvela to kapela, budem mat od nich aj viac ako dve skladby Very Happy ).....Takze tak, metal je krasa, co viac dodat! :thumbsup: :drool: ...Jo a o Galadriel som co-to pocula uz dost davno, ale nic som od nich dosial nepocula...Oni speivaju po slovenksy ci anglicky?

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 18:23     Citovať
Mno, tú ja napríklad veľmi nemusím...ja mám rada trebárs Strong One Against The Storm, Fear In Their Eyes, Dark Erotica a ...no, ok, nejdem to tu spamovať...

ten ich videoklip mi pripadá tak....zúfalo nízkorozpočtový Laughing
ale uĹľ dlho zháĹ?am ten novĂ˝ album, ktorĂ˝ vyšiel v lete a nik mi ho nevie nájsĹĄ, mala by som poupraviĹĄ zdroje Laughing

edit: Withini sú celkom dobrí, aj Blind je vcelku príjemne znejúca záležitosť...
a Galadriel spievajĂş anglicky...slovenskĂ˝ metal spievanĂ˝ slovensky som poÄŤula len raz a doteraz mi je z toho do smiechu Laughing
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 18:27     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ja som Galadriel nikdy nepocul, takze neviem. Ale ked budem mat cas, tak si ich urcite vygooglim... Cool

http://www.mp3real.ru/mp3/galadriel/
tu mozes bezplatne volne stahovat Rolling Eyes

vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 18:30     Citovať
Menelya Napísal(a):
Hmmm....ja v poslednej dobe ficim iba na metale :grindance: ....a to ked si vezmem, ze pred takymi 3 mesiacmi mi to este nic nehovorilo :coverlaugh: ...No a najcastejsie pocuvam Nightwish, Within Temptation, Stratovarius...A mojou poslednou zavislostou je Lord Of The Rings od Blind Guardian (skvela to kapela, budem mat od nich aj viac ako dve skladby Very Happy ).....Takze tak, metal je krasa, co viac dodat! :thumbsup: :drool: ...Jo a o Galadriel som co-to pocula uz dost davno, ale nic som od nich dosial nepocula...Oni speivaju po slovenksy ci anglicky?

no vidis Blind Guardian si objavila konecne Very Happy
radim ti zohnat si album Nightfall in the Middle-Earth,alebo Somewhere far beyond...alebo Imaginations from the other side...to su diamanty na metalovej scene...ani jedna zla pesnicka..Blindi Forever!! dokonca som ich videl nazivo spolu s Galadriel na Divine Cool

dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 18:33     Citovať
Jéé, Mablung, asi ťa vyobjímam, ja som ten najnovší album nevedel :wub: :lol
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 18:39     Citovať
Vrana Napísal(a):
Jéé, Mablung, asi ťa vyobjímam, ja som ten najnovší album nevedel :wub: :lol

za malo :kiss:
celkom zaujimavy je ten novy album...oproti starsim ma lepsi zvuk..sice napadov tam moc nie je,ale su to stari Galadriel v novom obale..
ake odnoze metalu mas najradsej? Smile

Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok18.12.2007 - 18:45     Citovať
Mab, o par prispevkov vyssie tusim pisala... Very Happy

Inak, ten klip, na ktory sa tu vyskytol link, tak ten hodnotim po hudobnej stranke velmi kladne, nieco podobne je aj ceska formacia Interitus. No ako video to nebolo nic moc, najma obraz sa za zvukom "opozÄŹoval" ak som spravne ratal tak o sekundu alebo dve, takze spev tej vokalistky vyzeral teda dost divoko... Laughing

dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 18:45     Citovať
uĹľ som troškenc vyššie spomenula, Ĺľe u mĹ?a je to zloĹľitĂ© Laughing takĂ˝ mix Smile
doom, alternative, nejaký ten dobre znejúci black a death, ale na to až tak veľmi nefičím....gothic sa sem tam nájde v mp3...teda aj gothic, keď znie pekne môžem....hardcore, znesiem...niektoré nu, a trash, samozrejme Laughing neviem či som niečo nevynechala...a ešte folk, folk je kvalitná haluz Laughing

mno, uĹľ mi takmer celĂ˝ album stiahlo, idem sa pustiĹĄ do poÄŤĂşvania Laughing
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 18:53     Citovať
Vrana Napísal(a):
uĹľ som troškenc vyššie spomenula, Ĺľe u mĹ?a je to zloĹľitĂ© Laughing takĂ˝ mix Smile
doom, alternative, nejaký ten dobre znejúci black a death, ale na to až tak veľmi nefičím....gothic sa sem tam nájde v mp3...teda aj gothic, keď znie pekne môžem....hardcore, znesiem...niektoré nu, a trash, samozrejme Laughing neviem či som niečo nevynechala...a ešte folk, folk je kvalitná haluz Laughing

mno, uĹľ mi takmer celĂ˝ album stiahlo, idem sa pustiĹĄ do poÄŤĂşvania Laughing

ty nepocuvas Powermetal?? :disgus: :thumbd: Laughing
no Folkmetal je sranda...u mna vedu hlavne Ensiferum,Wintersun a Finntroll..potom su celkom zaujimavi Týr a Haggard podla mna..
Nu metal absolutne nemusim...
Thrash mam rad...staru Metallicu,Megadeth,Testament,Slayer...
no dobre nebudem to tu menovat..tusim som uz niekde spominal co pocuvam Very Happy

vala

Príspevky 3839
Príspevok18.12.2007 - 18:57     Citovať
Teda ste ma sklamali obaja Evil or Very Mad Speed a power metal, to su dva najlepsie zanre, potom gothic a dalej nasleduje z kazdeho rohu trohu Laughing . Ale Speed a Power to je to naj co moze byt... Smile

dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 18:58     Citovať
mno, Power....vydrž, ja sa pozriem čo hovorí teta wikipedia na skupiny, ktoré patria do tohto žánru, už som povedala, že ja nikdy neviem čo je zač skupina, na ktorej ulietam Laughing potom sem editnem, či niečo z power počúvam Laughing

edit: Power, zo zoznamu na wikipedií Laughing - Blind Guardian, Childern of Bodom niekedy, ale nemusím ich veľmi, Iced Earth, na tých som zabudla, tých mám rada...íha, že Nightwish že Power, no neviem, to zaradenie sa mi nezdá Laughing ...Sonata Arctica, ánooo, to sú tiež milášci- Full Moon je jedna z mojich naj Laughing

zo Speedu na wikipedii...vyššie spomenutí Blindi, plus Venom...

či sa mi zoznamy z wikipedie pozdávajú, to už nepoviem, niektoré veci mi tam vždy príjdu debilne zaradené Laughing ale teraz som potrebovala po ruke zoznam skupín Laughing

Naposledy upravil Vrana dňa 18.12.2007 - 19:02, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok18.12.2007 - 19:00     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Teda ste ma sklamali obaja Evil or Very Mad Speed a power metal, to su dva najlepsie zanre, potom gothic a dalej nasleduje z kazdeho rohu trohu Laughing . Ale Speed a Power to je to naj co moze byt... Smile

Uplny suhlas, Feli, uplny suhlas! Cool ....Ale samozrejme u mna aj symphonic metal (ktory je casto myleny s gothicom) Rolling Eyes

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 19:03     Citovať
Fealiath Napísal(a):

obaja? chlapce ja som ostrielany power,speed metalista Laughing Cool
Blind Guardian,Helloween,Dragonforce,Sonata Arctica,Stratovarius,Manowar,Gammaray,Rage..to jsou kapely mého mládí Laughing

dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 19:04     Citovať
mno, editla som vám príspevok vyššie, so skupinami ktoré z power a speed môžem...ale zas neručím za to, že nepočúvam aj iné, ktoré som tam buď prehliadla, alebo tam nie sú Laughing
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 19:06     Citovať
Citácia:
Venom

wtf? Laughing Laughing Venom by som teda osobne velmi nepovazoval za Speed...oni su Thrasheri,a vytvorili Blackmetal...

vala

Príspevky 3839
Príspevok18.12.2007 - 19:07     Citovať
Ty hovoris Mab, ako keby si mal tolko rokov a tolko bielych vlasov na hlave ako ja Laughing . No dobre, uznavam, si aj ty speed a power metlak... Very Happy

Mimochodom, na SC (ak sa dovtedy v zdravi dozije) beriem aj svoj novy MP3/video prehravac a narvem ho kvalitnou hudbou, takze ked nebudeme niekde na prednaske alebo inde, mozeme pocuvat, jedno sluchatko ozeliem... Laughing

Reklama
dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 19:08     Citovať
Mablung Napísal(a):

wtf? Laughing Laughing Venom by som teda osobne velmi nepovazoval za Speed...oni su Thrasheri,a vytvorili Blackmetal...

hovorím, že som vypisovala zo zoznamu na wikipédií a nekomentujem logiku zaradenia kapiel, tak sa mi nesmej :disgus:
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 19:14     Citovať
pardon...uslo mi
no wikipedia niekedy pise blbosti to je pravda
ludia zajtra idem na Helloween a Gammaray :grindance: :grindance:

dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 19:16     Citovať
wikipedia niekedy stojí za ho....no, nechám tak...
nezoberieš ma tam? Laughing ja som malá vpracem sa aj do menšieho kufra Laughing
vala

Príspevky 1143
Príspevok18.12.2007 - 19:21     Citovať
Vrana Napísal(a):
wikipedia niekedy stojí za ho....no, nechám tak...
nezoberieš ma tam? Laughing ja som malá vpracem sa aj do menšieho kufra Laughing

ak si z bratislavy,alebo sa ti chce sem cestovat tak pod Laughing prepasujem ta vo vrecku

dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 19:24     Citovať
pôjdem potrubnou poštou Laughing ak ti náhodou na dvere zaklope niečo malé, pripomínajúce čudo čo mám na avatare, tak som to ja Laughing

mno, som offoné, aby som to trochu napravila...kto z vás počúva Samael?
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Strana 6 z 9

Google