Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Heavymetal

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok18.10.2007 - 20:32     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Freyja Napísal(a):
ale viem aku pravdu som povedala lebo ja mam vzdy pravdu Laughing len co potom ked sa dostanem na hranice?ked uz nic tvrdsie nebude?zacnem pocuvat nejake Jemne melodie? Laughing Wink

začneš robiť tvrdšiu hudbu ty Wink

Pekne povedane Very Happy . Alebo mozno objavis krasu Wagnera, co je moj pripad. Teda nie ze by som prestal pocuvat metal Laughing, to zas nie. Ale "heavy instrumental" hudba, ako ju nazyvaju anglicania, ma cosi do seba...

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 88
Príspevok21.10.2007 - 18:26     Citovať
no vidim to tak ze asi zacnem stahovat nejaky metal Cool ...ma to jaksi chytilo v poslednej dobe Very Happy .inac mam trosku sirsi zaber bo pocuvam metal, rock, jazz, klasiku, aj ten pop obcas..hm som asi moc narocny na tie skupiny bo furt hladam nejaku..hm..dokonalu Very Happy

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:MužDaan
elf

Príspevky 153
Príspevok22.10.2007 - 23:53     Citovať
Gabriel Pilgrim Napísal(a):

Pekne povedane Very Happy . Alebo mozno objavis krasu Wagnera, co je moj pripad. Teda nie ze by som prestal pocuvat metal Laughing, to zas nie. Ale "heavy instrumental" hudba, ako ju nazyvaju anglicania, ma cosi do seba...

Ja napriklad popri metale normalne pocuvam soundtracky a roznu inu orchestralnu hudbu, ktora ma zaujme.. After all aj na metalovych songoch ma vzdy zaujima najma atmosfera a velkolepost podania piesne...
+ taky dark ambient ma toho tiez dost do seba.. (Hlavne o takejto hodine ako teraz...) ^_^
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok30.11.2007 - 15:33     Citovať
nejdete niekto nahodou na koncert Helloweenu a Gamma ray ktory je v Blave 19.12.? ^_^ nemam tam s kym ist heh... :disgus: Crying or Very sad

Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok30.11.2007 - 15:51     Citovať
Freyja Napísal(a):
nejdete niekto nahodou na koncert Helloweenu a Gamma ray ktory je v Blave 19.12.? ^_^ nemam tam s kym ist heh... :disgus: Crying or Very sad

no keď pozývaš.... Laughing Laughing Laughing Laughing
vala

Príspevky 822
Príspevok30.11.2007 - 16:08     Citovať
Hissatam Napísal(a):

no ak to ze si kupis listok sama a mi len budes robit spolocnost beries ako pozvatie... Laughing Laughing

vala

Príspevky 457
Príspevok30.11.2007 - 16:12     Citovať
Freyja Napísal(a):
Hissatam Napísal(a):

no ak to ze si kupis listok sama a mi len budes robit spolocnost beries ako pozvatie... Laughing Laughing

Ta tak nem! A koÄľko stojĂ­?
vala

Príspevky 822
Príspevok30.11.2007 - 16:16     Citovať
790 sk...ale to su Helloween Gamma ray proste legendy! Twisted Evil Rolling Eyes Laughing

vala

Príspevky 457
Príspevok30.11.2007 - 20:04     Citovať
Freyja Napísal(a):
790 sk...ale to su Helloween Gamma ray proste legendy! Twisted Evil Rolling Eyes Laughing

Drahé.... U nás bol Krisiun za 350 :-P
vala

Príspevky 822
Príspevok30.11.2007 - 20:14     Citovať
to ani neviem kto je... Laughing ale tak stali napr aj Manowar,Rhapsody a co mali koncert MCR(bleh) stal 890...

Reklama
vala

Príspevky 457
Príspevok30.11.2007 - 20:18     Citovať
Freyja Napísal(a):
to ani neviem kto je... Laughing ale tak stali napr aj Manowar,Rhapsody a co mali koncert MCR(bleh) stal 890...

To myslíš vážne , že nepoznáš Krisiun?? Laughing Laughing Laughing

A inak to vidno, že si z Bratislavy... Tam je všetko drahé :iconlick: :iconlick: :iconlick:
vala

Príspevky 822
Príspevok30.11.2007 - 20:40     Citovať
Hissatam Napísal(a):

hej Laughing Laughing Laughing

vala

Príspevky 457
Príspevok30.11.2007 - 23:02     Citovať
Freyja Napísal(a):
Hissatam Napísal(a):

hej Laughing Laughing Laughing

ta pouĹľi youtube Very Happy Laughing Laughing Laughing
vala

Príspevky 822
Príspevok01.12.2007 - 13:07     Citovať
hmm...ale to by som musela napisat a otvorit nove okno a potom este zadat nazov...to je moc zdlhave Laughing

vala

Príspevky 822
Príspevok01.12.2007 - 13:43     Citovať
Helloween a Gamma ray pridu do Blavy a nikto z vas tam nejde?? Twisted Evil hanba vam Evil or Very Mad
Laughing Laughing Laughing

vala

Príspevky 457
Príspevok01.12.2007 - 14:35     Citovať
Freyja Napísal(a):
Helloween a Gamma ray pridu do Blavy a nikto z vas tam nejde?? Twisted Evil hanba vam Evil or Very Mad
Laughing Laughing Laughing

To by som šla radšej na dačo iné... Oni sú slabí :-P
vala

Príspevky 822
Príspevok01.12.2007 - 15:03     Citovať
to su legendy zakladatelia power metalu... Twisted Evil

vala

Príspevky 457
Príspevok01.12.2007 - 23:08     Citovať
Freyja Napísal(a):
to su legendy zakladatelia power metalu... Twisted Evil

No šak... A power ja veľmi nemusím :iconlick: :iconlick: :iconlick: :iconlick: :iconlick: :iconlick:
vala

Príspevky 822
Príspevok02.12.2007 - 11:23     Citovať
Hissatam Napísal(a):
No šak... A power ja veľmi nemusím :iconlick: :iconlick: :iconlick: :iconlick: :iconlick: :iconlick:

ty zradca vlastnej krviii Laughing Laughing Laughing uz som nasla obete co pojdu so mnou btw Laughing Laughing

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok02.12.2007 - 15:34     Citovať
Helloween a Gammaray uvidim uz o dva tyzdneeeee :grindance: :grindance: :grindance: :grindance: :grindance: zatial sa drtim texty a hravam si od nich na gitare.
inak tu v Rusku maju neskutocne lacne CDcka.
kupil som tu diskografie : Iron Maiden,Helloween,Gammaray,Dimmu Borgir,Therion,Hammerfall,Nightwish,Anathema,Manowar a Stratovarius kazdu jednu kapelu len za 120 rublov.co je v prepocte na nase asi 110 korun Very Happy Laughing
a mam metalove vianoce...doteraz som nemohol vsetky albumy zohnat nikde a teraz to tu mam vsetko pekne pokope

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Reklama
vala

Príspevky 822
Príspevok02.12.2007 - 16:05     Citovať
zvlastne predtym si na Nightwish stale kydal a nemal si rad kapely so spevackami ale je pravda ze v minulosti vyvazali do ruska radioaktivny odpad...
nic v zlom Laughing

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok02.12.2007 - 18:23     Citovať
Ehm, nie ze sa tu zasnete hadat, my sme mierumilovni a teraz po tom roastovom excese dokonca aj nastvani, takze prosim, nepichajte spiaceho draka do oka. Cool

Pohlavie:ŽenaVrana
dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 17:18     Citovať
áá, áno, sem sa veru zapojím...

tak k metalu, ktorĂ˝ poÄŤĂşvam, žánre odo mĹ?a nechcite, na to ja nie som, nikdy niÄŤ neviem zaradiĹĄ Laughing
ale tak naj? pre mĹ?a je srdcovka Machine Head, okrem nich veru mĂ´Ĺľem aj Galadriel (kto pozná, no priznajte sa? pristihla som kamoša ,,metláča" Ĺľe nevie o kom toÄŤĂ­m Sad ), Eternal Tears of Sorrow, Caliban, Obituary, In Flames a....no, ok, nejdem to tu všetko vypisovaĹĄ, metal, to je proste moje, aj keÄŹ nemusĂ­m grindcore et co (ale zas pár hardcorovĂ˝ch znesiem)....všeobecne za dobrĂş hudbu nepovaĹľujem to, kde máte pocit Ĺľe spev= zvracanie do bubna práčky, chrachlenie na betĂłn, prdenie a podobnĂ© ÄŤudnĂ© zvuky, ktorĂ© pochádzajĂş zo spevákovĂ˝ch hlasiviek Laughing

a mám rada, keÄŹ je metal kombinovanĂ˝ s etno prvkami (preto mám rada Ill Nino, ktorĂ˝ tam majĂş latino rytmy, aj keÄŹ na mĹ?a kamoši frflĂş, Ĺľe nie som ,,pravá" ak ich poÄŤĂşvam :yawn: )... teda s ÄŤasti aj folk metal, naprĂ­klad Korpiklaanov beriem ako dobrĂş haluz Laughing
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 899
Príspevok18.12.2007 - 17:20     Citovať
Mablung Napísal(a):
Helloween a Gammaray uvidim uz o dva tyzdneeeee :grindance: :grindance: :grindance: :grindance: :grindance: zatial sa drtim texty a hravam si od nich na gitare.
inak tu v Rusku maju neskutocne lacne CDcka.
kupil som tu diskografie : Iron Maiden,Helloween,Gammaray,Dimmu Borgir,Therion,Hammerfall,Nightwish,Anathema,Manowar a Stratovarius kazdu jednu kapelu len za 120 rublov.co je v prepocte na nase asi 110 korun Very Happy Laughing
a mam metalove vianoce...doteraz som nemohol vsetky albumy zohnat nikde a teraz to tu mam vsetko pekne pokope

no to mas dobre, asi tam tiez skocim Laughing

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok18.12.2007 - 18:07     Citovať
Vrana- Galadriel je slovenska metalova kapela (druh metalu aky robia si zial uz nepamatam, no myslim, ze je to death ak sa nemylim...). Pocul som uz o nic, no ich konkretne som este nepocul, takze neviem posudit, ci sa mi pacia ci nie...

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  
Strana 5 z 9

Google