Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Literatúra

Noviny a všetko o dennej tlači

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok06.06.2007 - 21:43     Noviny a všetko o dennej tlaÄŤi Citovať
Zaujimalo by ma, ci zvyknete citat noviny a ak ano, tak ake?..ked nie, tak preco?..alebo ktore neznasate/milujete ?...cize vsetko, co sa tych cieno-bielych (farebnych) harkov tyka Smile

Tak ja denne kupujem moj naj naj naj dennik SME, osobny nazor: najlepsi zo vsetkych, skvele prilohy, recenzie, a uplne zeriem uverejnene prispevky bloggerov :drool: :thumbsup: ...Uz sa mi nemoze stat, ze by som sa cez prestavku niekedy nudila

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok07.06.2007 - 05:13     Citovať
ja nekupujem veľmi žiadne noviny občas ocko kupi,ale ked príde ku babke tak tam má ich dobludu tak asi vtedy čítam Smile

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok07.06.2007 - 13:41     Citovať
Mno, ja dennu tlac nejako pravidelne nekupujem, no ked kupim, tak kupim Pravdu. Je tam to co mi vhovuje a je to aj takym stylom pisane. Najdem si tam vela veci "co mi chutia" a celkom fajn veci a prilohy su tam vacsinou, aj ked som ju uz dlho nekupoval, ked kupujem, tak akurat Pravdu kupim, ostane sa obcas este zadarilo SME, ale inak nic.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok07.06.2007 - 15:12     Citovať
A ja este dodam, ze najviac sa mi hnusia bulvarne platky ako Plus jeden den a Novy cas...tolko volovin, ako sa tam clovek nepodozveda, no to som len pozerala :crazy: (mam spoluziacku, co tuto tlac oblubuje)...a najviac ma stve, ze cele je to farebne...cize skoda farby a aj papiera :disgus:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok07.06.2007 - 15:25     Citovať
Ja ani veÄľmi nekupujem noviny (len niekedy SME) ale keÄŹ prĂ­dem ku babke tak tam je toÄľko tĂ˝ch ÄŤasopisov a novĂ­n Ĺľe na celĂ˝ týždeĹ? je toho dosĹĄ :wacko:
No tiež neznášam Nový čas. Dokopy tam nič nie je. :disgus: Samé nepodstatné bludy :yawn:

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 618
Príspevok07.06.2007 - 21:31     Citovať
Neviem, ja dennu tlac velmi necitam. Celkom dobre noviny su vsak SME a Pravda. Neznasam Novy Cas. Tam sa neda nic citat a aj v sekcii sport tam vacsinou maju nejake bludy.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google