Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Filmy

Star Wars

1, 2

Star Wars. Je podla Vás:
Super, klasika, najlepsie co moze byt.
57%
 57%  [ 12 ]
Film.
33%
 33%  [ 7 ]
Nic moc.
9%
 9%  [ 2 ]
Celkom hlasov : 21

Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok29.11.2007 - 07:04     Re: Star Wars Citovať
Je to super klasika a po PP je to moj nejoblubenejsi film (filmy). Jednoducho super! :starwars:

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok29.11.2007 - 18:12     Citovať
pomstu sithov mam asin ajradsej ale mas menelya pravdu strasne deprimujuce ked imperator vidal rozkaz 66, aby povrazdili jediov , tie prestrihy na to ako ich vrazdili to bolo smutne

Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok29.11.2007 - 20:02     Citovať
hmmm v zivote som SW nevidela a ani neviem co to je a o com to je Laughing Laughing

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok29.11.2007 - 20:26     Citovať
Freyja Napísal(a):
hmmm v zivote som SW nevidela a ani neviem co to je a o com to je Laughing Laughing

napodobne Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 144
Príspevok14.01.2008 - 07:28     Citovať
Maedhros Napísal(a):
Freyja Napísal(a):

To je chyba!

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok14.01.2008 - 11:58     Citovať
v_l_a_d_o Napísal(a):
Maedhros Napísal(a):
Freyja Napísal(a):

To je chyba!

A to uz preco??...Ved nie kazdy musi byt priaznivcom zanru sci-fi...Ja osobne som dlhorocny SW a zaroven sci-fi fanusik, ale respektujem, ked to niekto proste nemusi....

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok14.01.2008 - 13:28     Citovať
ja nie ze nemusim, dokonca by som si to mozno aj rad pozrel, ale akosi sa mi to nechce zohnat a je toho dost a nebavilo by ma to pozerat sameho Laughing inak proti tomu nemam ziadne vyhrady, len som nemal sancu vidiet to Smile

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 144
Príspevok14.01.2008 - 14:14     Citovať
Ale veď ja som to nemyslel vážne! Very Happy
Samozrejme, že rešpektujem názory a vkus iných. Cool

Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok19.01.2008 - 20:13     Citovať
Ja som na Starwarse vyrástol,este si pametam ako som si rocny natacal,prvu trilogiu na VHS kazety.A teraz uz v teenagerskom veku som si s chutou pozrel novu trilogiu a zahral starwars hry.Proste vzdy ma to bavilo a bavit bude.

Reply porovnavanie Star wars a Tolkien.To je ako porovnavat FPS-RTS-RPG alebo drevo hrnce Evil or Very Mad proste to sa neda prirovnavat

elf

Príspevky 144
Príspevok20.01.2008 - 13:08     Citovať
Faramir Napísal(a):
Ja som na Starwarse vyrástol,este si pametam ako som si rocny natacal,prvu trilogiu na VHS kazety.A teraz uz v teenagerskom veku som si s chutou pozrel novu trilogiu a zahral starwars hry.Proste vzdy ma to bavilo a bavit bude.

Reply porovnavanie Star wars a Tolkien.To je ako porovnavat FPS-RTS-RPG alebo drevo hrnce Evil or Very Mad proste to sa neda prirovnavat

Presne tak, nedá sa to porovnať...obidve patria k vrcholu, k tomu naj...vo svojom štýle...nedajú sa zlúčiť a porovnávať.

Reklama
vala

Príspevky 2824
Príspevok20.01.2008 - 13:35     Citovať
Samozrejme, ved ako sa uz v teme Sci-fi diskutovalo, nemoze sa porovnavat sci-fi s fantasy, pretoze su to dva odlisne, samostatne zanre. Kto porovnava Star Wars a Tolkienove diela, ma v oboch zanroch imho dost velky chaos a nevie, co zanena jedno, ale ani druhe...

Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok21.01.2008 - 13:58     Citovať
chaos? v com mas chaos? v SW mas aj vesliake obludy a tie mozes porovnavat s Tolkienovymi...napr.

vala

Príspevky 2824
Príspevok21.01.2008 - 16:29     Citovať
Lord-Tom Napísal(a):
chaos? v com mas chaos? v SW mas aj vesliake obludy a tie mozes porovnavat s Tolkienovymi...napr.

Ja chaos nemam a laskavo sa nauc citat, ja som to totiz myslela vseobecne :disgus: :crazy:

A koho chces porovnavat zo SW s Tolkienovymi tvormi?? Wookieho Chewbaccu snad? Laughing Laughing ...Nijaky tvor zo SW sa mi nepodoba na nikoho zo Stredozeme,...Imho obe diela su tak odlisne, ze vskutku nie je mozne ich porovnat, ani dejova linia, ani obdobie, su to proste dva uplne odlisne svety, ktore maju spolocne azda iba to, ze oba tieto svety su fiktivne.

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok15.02.2008 - 15:13     Re: Star Wars Citovať
Radeon Napísal(a):
Elrandir Napísal(a):
Najlepsia trilógia aká kedy bola.

Nemá náhodou SW až 9 dielov? A pokiaľ viem trilógia = 3 Smile

No z toho vypliva ze to bude trikrattrilogia

Elrandir Napísal(a):
Neviem ako napisat ale ako chcete: SEXSTALOGIA Laughing

to my pripomina hypersexuholnik Laughing :iconlick:

Ziadnych 9! 6!

1.Phantom Menace (skrytá hrozba)
2.Attack of the Clones (klonovanĂ˝ ĂştoÄŤia)
3.Revenge of the Sith (pomsta sithov)
4.New hope (nová nádej)
5.Empire strikes back (Impérium vracia úder)
6.Return of the Jedi (návrat Jediho)

To si taky jak mi zo spoluziakmi mi nemame na skole velmi pekne ucky tak si robime srandu zo sexti a zaroven ich lutujeme.A inak ide urobit dalsie 2 potom
ako dorobi Indiho.
Menelya ku tvojmu poslednemu prispevku ak si nehrala hru tak nemas kopletny obraz ku zvieratam v SW.A ta hra je Starwars:Battlefront(aspon tusim nehral som ju uz 100 rokov.)

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok10.05.2008 - 15:52     Citovať
jaaaj star wars to vam je nieco bohovske :wub:
vsetky casti som uz videl vela krat a vzdy sa ku nim rad vraciam

aj ked ma trocha stve ze uz dost dlho som nic nezahliadol v tv

ako som pisal videl som to uz vela krat ale este aj teraz ked to vidim ta som vo vytrzeni
proste je to genialna vec pre mna jedna z naj veci ake nam filmovy svet dal :thumbsup:

osobne mam kusanek radsej starsiu trilogiu ktora bola na tu to dobu nieco uzasne :bowdown:

este ma tak napadlo ze je dost tazke najst babu ktorej by sa to pacilo Rolling Eyes

edit: dodnes si pamtam casy ked sme si s kamosmi upravovali papeky a malovali ich farbou a pak sa hasili :starwars:
zeleny ten je moj este dodnes by som ho mal mat niekde :baby:

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 176
Príspevok03.09.2008 - 13:15     Citovať
Kukajte co som nasiel na nete - repliky svetelnych mecov. Keby ze mam prachy tak si jeden kupim.

Obi Wan Kenobi Force Fx Lightsaber Video:

http://www.youtube.com/watch?v=lra3VhjXguE&eurl=http://technorati.com/videos/youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dlra3VhjXguE

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2
Strana 2 z 2

Google