|
|
Gelmir Tarlos ar Ciryatan

|
|
 |
Beleg

|
 22.06.2007 - 20:50
|
Prave som sa vratil z prveho dna Parconu a tu je moje hodnotenie  :
Jednym slovom - pecka .
Obsirnejsie - Rozbiehalo sa to dost pomaly . Ja som ako prve siel do Kongresovej saly na GhostRidera . Film bol fajn . Potom som siel na prednasku ci sa slovencina hodi na pisanie fantasy . Pani nato povolani (Miloš ferko , Vlado Gális , Ján Fekete a ĎURO ČERVEN�K ) sa zhodli ze hej . A ja s nimi suhlasim . ved kto by nesuhlasil s Durom  . Po poucnej prednaske som sa vydal na besedu o comixoch serie Marvel Essential (napr. She-Hulk , Howard the Duck apod.) . Aj to bolo perfektne . A potom som sa oddal Wargamingu . Stretol som sa s nim prvy raz a zaujalo ma to hned . Je to proste pecka . (odporucam stranku http://www.wargaming.sk . Tesim sa na zajtra .  [/url] |
|
 |
atalanta

|
 22.06.2007 - 21:14
|
Ja som bola na Germanskej mytologii a Ako vznikala Arda.  Chcela som ist este vecer, no bola tu priserna burka, ze som sa nemohla pohnut z intraku.
Tesim sa na zajtra.
A to stretko by nebolo odveci, iked uz z toho asi nic nebude.  |
|
 |
Beleg

|
|
 |
atalanta

|
 22.06.2007 - 21:24
|
| Beleg Napísal(a): | Ja som tu Ardu vynechal . Mozem sa spytat o com to bolo ?
 | Na zaciatku sa venovala prvym pribehom, ktore este sa neodohravali v Arde. Ako vymyslal Hobbita, ako vznikal LotR, Silmarillion. Dozvedela som sa par zaujimavosti, o ktorym som nevedela.  |
|
 |
Menelya

|
|
 |
Beleg

|
|
 |
atalanta

|
 22.06.2007 - 21:31
|
| Beleg Napísal(a): | Takze musela byt sranda . A ak sa smiem spytat . Len tak - co budes mat zajtra oblecene ? Aby som aspon vedel , ze kto si Ja budem mat tricko s velkym napisom SUPERMAN  | Rifl. suknu a cierne tricko. To ma asi nespoznas. Ale ja teba mozno ano.  |
|
 |
Beleg

|
|
 |
atalanta

|
 22.06.2007 - 21:33
|
| Menelya Napísal(a): | | Ake zaujimavosti? | Tak napriklad, ze postava Aragorna bol povodne hobit. To som vobec netusila. |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Menelya

|
 22.06.2007 - 21:59
|
| atalanta Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | | Ake zaujimavosti? | Tak napriklad, ze postava Aragorna bol povodne hobit. To som vobec netusila. |
Tak toto som netusila ani ja
 ...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Niromwell

|
 23.06.2007 - 10:33
|
| Menelya Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | | Ake zaujimavosti? | Tak napriklad, ze postava Aragorna bol povodne hobit. To som vobec netusila. |
Tak toto som netusila ani ja |
Tak to by dopadlo To, ze je potomkom krala asi doplnil az potom a asi preto to aj zmenil. alebo prosye preto, aby nebol o polovicu mensi ako jeho mila
Muselo to byt perfektne, ake prednasky tam este boli? |
|
 |
Beleg

|
|
 |
atalanta

|
 23.06.2007 - 15:05
|
| Niromwell Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | | Ake zaujimavosti? | Tak napriklad, ze postava Aragorna bol povodne hobit. To som vobec netusila. |
Tak toto som netusila ani ja |
Tak to by dopadlo To, ze je potomkom krala asi doplnil az potom a asi preto to aj zmenil. alebo prosye preto, aby nebol o polovicu mensi ako jeho mila
Muselo to byt perfektne, ake prednasky tam este boli? | Nie, bolo to myslene tak, ze postava Chodca nebol Aragorn ale nejaky hobit. Az potom sa z tej postavy stal Chodec. |
|
 |
Menelya

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
atalanta

|
 24.06.2007 - 19:01
|
| Menelya Napísal(a): | A aky je tvoj nazor na to?...Inak, citala si to aj v Slovencine?...a este otazocka : su ceske Hurinove deti hrubsie ako slovenske?..Lebo anglicka verzia oproti slovenskej je o dost hrubsia, tak preto tato moja otazka  | Necitala som, cakal som kedy sa objavi cesky preklad. Spolu s dodatkami a pounamkami ma 205 sran.
A bol skoro raz tak drahy ako slovensky. Ale zase na Parcone bola 20% zlava.  |
|
 |
Menelya

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
atalanta

|
 24.06.2007 - 20:11
|
| Menelya Napísal(a): | Tak to potom neni hrubsie oproti slovenskej verzii...A ja som si aj myslela, ze tam mohli byt fajnove zlavy na knizky  | Nj teraz mi je aj luto, ze som si nekupila nejakeho Pratchetta do zbierky.  |
|
 |
|
|