Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Lindon-Práva a povinnosti (Reporty z regiónov)

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok15.05.2007 - 20:40     Citovať
ach, ako som si vsimla, tak vychodniari sa z mora presunuli na sus a spolcili sa s ohyzdmi...posledne ich motivuje aj tuzba zabijat Noldorv (hoci tu ich nie je vela, ale im je elf ako elf... :disgus: )
takze mame co robit, aby sme ustrazili hranice...

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok15.05.2007 - 20:45     Citovať
musime byt ostrazity aby nas nahodou neprekvapili nepripravenych

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok15.05.2007 - 20:48     Citovať
Zabudol som povedat, ze od mora sa dostat budu mat problem (kedze som poslal aj vojnove lodstvo, aby zabezpecilo pobrezie od pripadnych utokov od mora a prisunu novych nepriatelskych sil, ak by prisli) aj ked neviem, kde sa beru ty Vychodnania, kedze Umbar a Harad tvoria teraz jednu risu pod spravou nasho priatela Aiwendilla a ten urcite neposiela vojakov do Lindonu aby tam pachali zlo, to sa skor zacne opat dymit z Hory osudu a vrati sa tam Sauron (co je pravdepodobne asi ako ze Jeden prsten bude znovu najdeny v Anduine Very Happy ) ako toto. Ale je mozne, ze niektore kmene este stale sluzia Sauronovmu kultu, no tych uz bude urcite malo, kedze ste ich uz tolko pozabijali a nemaju nikde ziadne uzemie, ktore by ovladali.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk

Naposledy upravil Fealiath dňa 15.05.2007 - 20:55, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 548
Príspevok15.05.2007 - 20:50     Citovať
ale ale je to silne znepokojive

vala

Príspevky 2824
Príspevok15.05.2007 - 21:05     Citovať
Nemyslim lud prebyvajuci v Umbare a Harade, ale tych z divych kmenov, za Davnoveku sa nazyvali proste Vychodniari a akosi mi to ostalo...je pravda, ze ich je malo, ale urcite tuzia mat svoju vlastnu risu, preto sa spolcili s ohyzdmi, aspon tak sa nazdavam...

vala

Príspevky 548
Príspevok15.05.2007 - 21:08     Citovať
asi to bude preto alebo sa niekde v stredozemi prebudilo nove zlo a postvalo ich proti nam aj to je mozne aj ked najradsej by som bol aby to nebola pravda

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok15.05.2007 - 21:10     Citovať
Mozno maju risu niekde na severe ale nebudeme riesit teraz ze kde ju maju, ale kolko ich je a ako ich porazit a potom mozme patrat aj po ich eventuelnych a moznych risach...

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 548
Príspevok15.05.2007 - 21:11     Citovať
ano to je prvorade musime ich znicit

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 618
Príspevok15.05.2007 - 22:03     Citovať
Aiya lud Lindonu. Prichadzam k vam z Etherlordu ako velitel jeho vojsk, ktore tu vyslal Fealiath, pan a vladca tejto krajiny, aby som vam pomohol v tejto vojne s ohyzdmi. Taktiez vam zasielam pozdravy od mojho pana a pripajam k nim svoje, aby ste prekvitali tak a este viac ako doteraz.

Dodatok k listu: Chcem vas oboznamit, ze sme sa presunuli viac na sever od brehov a zalozili tam tabor. Tabor som obohnal palisadami, ale drevo tam bolo pouzite z Etherlordu, ktore bolo odtial dovezene, aby sme neposkodili krasne lesy Lindonu. Odtial budeme chodit na vypravy proti ohyzdom a sem dorazi aj pripadna dalsia pomoc po mori.

P.S.: Je mi luto, ze som k vam mohol poslat iba poslov, ale mam momentalne vela prace s taborom a jeho riadenim.

S pozdravom Melherucorma, velitel vojsk Etherlordu v Lindone.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok16.05.2007 - 11:12     Citovať
hlasim stav nudze.bol som s niekolkymi svojimi muzmi na love aby sme doplnili zasoby,no prepadla nas skupinka ohyzdov ktori boli v patnasobnej presile.bolo nas iba patnast a styria od nas to neprezili a jeden ostal tazko raneny otravenym sipom.vacsinou taketo hlasenia neoznamujem ale hovorim to preto,ze to je moj najvyssi velitel a ti co padli boli moja osobna straz..ja sam som vyviazol s par zraneniami na ktore ale stacili sikovne ruky liecitelov.ziadam teda Elrandir ak je to v tvojich silach aby si Deanora,mojho priatela a velitela mojej gardy uzdravil.neostava mu vela casu.

Mablung

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Reklama
vala

Príspevky 2824
Príspevok16.05.2007 - 15:33     Citovať
Elrandir, ako nam nedavno prezradil, je cely tento tyzden zaneprazdneny. Mablung, preto som si dovolila tvojho priatela liecit a liecila som ho poslednymi bylinkami, ktore mi este ostali z Valinoru, a kt, nastastie, zabrali. Este je na tom dost zle, ale ak mu doprajeme pokoj a cas, uzdravi sa. Teraz sa onho staraju nasi liecitelia.

V oblasti hranic sme opat zaregistrovali ozbrojenych divych ludi, pohybovlai sa hlucne a to sme vyuzili. z bezpecnej vzdialenosti sme im vsetkym prestrelili hrdla nasimi sipmi. Valari dnes naozaj stali pri mne a mojich lucistnikoch, lebo sme sa obisli bez straty.

vala

Príspevky 548
Príspevok16.05.2007 - 15:47     Citovať
vyborne ja o na beznej obchodzke okolo tabora narazil na zvedov skretov boli asi piati slabo vyzbrojeny zajali sme dvoch a vyzradili ze ich vojsko stale rastie a vysmievali sa nam takze sme nadostali z nich presne infomacie boli sme nuteni ich zabit lebo zistili polohu nasho tabora a pokusili sa o skoro uspesny utek ale proti nasim lukom nemali sancu

vala

Príspevky 2824
Príspevok16.05.2007 - 15:50     Citovať
Jasne, Dannilo,mojim ociam a sipom nic neujde Smile

vala

Príspevky 548
Príspevok16.05.2007 - 15:56     Citovať
to je jasne o tom nepochybujem inac krasne trefy rovno do krku :thumbsup: ale znepokojili ma ich reci o vojsku hovorili o tom s takou presvedcivostou akok keby si boli isty svojim vitazstvomno ale s pomocou etherlordskych vojsk a ich velitela Melherucormom ich porazime a asi este nezisitili ze nam prisli na pomoc

vala

Príspevky 618
Príspevok16.05.2007 - 16:06     Citovať
Vediem armade o sile 4200 pesiakov, 1000 jazdcov, 1600 lucistnikov, 1000 kopijnikov 300 jaskynnych jednotiek,
30 kovacmi, 50 liecitelmi a 300 vojakmi mojej gardy. Z toho som 500 pesiakov nechal v tabore spolu s 300 lucistnikmi a 300 pesiakov a 100 lucistnikov som nechal na lodiach, aby ich ochranili. Ziadam teda panovnikov krajiny Lindon, aby ma poslali tam kde ma je treba, kam to uz sami uznaju za vhodne.

S pozdravom Melherucorma, velitel Etherlordskych vojsk v Lindone.

Naposledy upravil Melherucorma dňa 16.05.2007 - 16:09, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 2824
Príspevok16.05.2007 - 16:07     Citovať
btw dakujem Danillo Rolling Eyes
ale aj tvoje sermiarske umenie nie je o nic mensie, ako moje lucistnicke, bojujes vyborne :thumbsup:

vala

Príspevky 548
Príspevok16.05.2007 - 16:12     Citovať
Smile dakujem velmi pekne je mi ctou ze sa ti moj serm paci

Melherucorma: ja by som tiez uvital kazdu posilu

vala

Príspevky 2824
Príspevok16.05.2007 - 16:12     Citovať
Melherucorma, nasi Pani su zrejme velmi zaneprazdneni, maju toho velmi vela

ale ak by ta to neobtazovalo, mohol by si mi sem poslat par lucistnikov, posili velmi uvitam
Menelya Aldarien, velitelka lindonskych lukostrelcov

vala

Príspevky 548
Príspevok16.05.2007 - 16:16     Citovať
velitel vojsk Etherlordu v Lindone Melherucorma

ak by ta neobtazovalo aj mne poslat niekolko pesiakov s radostou ich uvitame ako sa patri aj ked je nas tu vela muzi su uz unaveni

vala

Príspevky 618
Príspevok16.05.2007 - 16:18     Citovať
Dobre teda, 1000 lucistnikov bude stacit? Poslem Ti tento oddiel s inym kapitanom, vyckam este na Lindonskych panov so zbytkom armady, aby ma vyslali, kam ma bude najviac treba. A inac aka je situacia v tomto momente? A tebe Dannilo teda posielam 1000 pesiakov. Z tejto zostavajucej armady uz velmi nemam koho niekde poslat, lebo ohyzdi cihaju ktovie kde, a ak by bol ich utok prekvapivy, tak by to bolo pre nas zle.

Reklama
vala

Príspevky 548
Príspevok16.05.2007 - 16:24     Citovať
velmi dakujeme Melherucorma muzi sa potesili ze sa k nam pridaju mocni bojovnici az z dalekeho Etherlordu :bowdown:

vala

Príspevky 2824
Príspevok16.05.2007 - 16:27     Citovať
Situacia sa momentalne drzi, dnes sme odrazili niekolko utokov...dakujem za posily. Ak treba nieco vam, dajte vediet.
PS : prisiel s vami aj dar, kt. mi posiela kral Fealiath?..je to dyka a lahky mec pre moju ochranu.

vala

Príspevky 618
Príspevok16.05.2007 - 16:33     Citovať
Jasne a keby potrebovali aj tvoji muzi nejaku zbroj, tak v lodiach jej mame dostatok. A tvoj mec a dyku som dal kapitanovi lucistnikov, ktory ti ho aj odovzda. Len uz nech pridu vasi panovnici, moji muzi su nedockavi.

vala

Príspevky 2824
Príspevok16.05.2007 - 16:36     Citovať
verim tomu, ze Tvoji muzi neradi otalaju, ale ako diplomatka Lindonu ta prosim, aby ste mali strpenie.Uz dlho tu zuria nepokoje a panovnici maju vela prace, ale coskoro sa ozvu

vala

Príspevky 618
Príspevok16.05.2007 - 16:54     Citovať
To ano, tu by unahlenost nebola velmi dobra. Pockam to je samozrejme, len dufam, ze ostria nasich mecov a cepele nasich lukov o nejaky cas pocitia ohyzdi.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 4 z 5

Google