Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Lindon-Práva a povinnosti (Reporty z regiónov)

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok11.05.2007 - 20:42     Citovať
Dobre teda, dohodnute, vsetko toto poslem v pondelok ako som napisal spolu aj s rytierom Etherlordskej rise cierneho radu, velitela mojej osobnej straze a absolventa ENV Melherucormom. Cakajte posily v utorok poobede alebo vecer. A mozem poslat aj mec pre Menelyu, mame v zbrojniciach niekolko takych, takze nebude problem. Poslem spolu s nim aj dyku, ktora moze byt tym poslednym, co ta zachrani v bitke Menelya.

Vela stastia vo vojne proti ohyzdom, nech zem scernie ich krvou...

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok11.05.2007 - 20:42     Citovať
naozaj tu zide kazda pomoc co pride, najma s tymi liecivami a bylinkami, lebo ranenych aj na nasej starne pribuda.
Pane, dnes som pri stopovani ohyzdov objavila ich maly tabor. Nastastie ma nezavetrili ale pocitam, ze ich tam bude asi okolo 20. bolo by dobre hned na svitani tento tabor znicit.
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok11.05.2007 - 20:43     Citovať
patri ti aj moja vdaka Fealiath.nesmierna vdaka.teraz sa nam to hodi viac ako sol.
Finrod s tvojim dovolenim dnes vecer podniknem so svojimi najudatnejsimi muzmi vypravu na vystopovanie ohyzdieho ukrytu aby sme nasli centrum vpadov a utokov.do rana sme spat a prinesieme spravy

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 2824
Príspevok11.05.2007 - 20:47     Citovať
Fealiathovi, panovi Etherlordskej rise

Velmi ti dakujem za Tvoj dar, ktory s velkou radostou prijmem. Nech pri Tebe stoji sila a mudrost Valar

Menelya Aldarien, velitelka lukostrelcov Lindonu

Mablung, ak nemas nic proti, tak ja by som si zobrala na starost nocnu hliadku...vydajte sa po mojich stopach a znicte to ohyzdie dupa
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok12.05.2007 - 09:02     Citovať
Suhlasim. Ale ak bude ich hlavny tabor prilis velky pockajte na posily. Netreba aby sme utrpeli väcsie straty ako je nevihnutne. Netreba bojovat prehraty boj.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok12.05.2007 - 09:26     Citovať
Menelya, toto je mec, ktory ti posielam do boja proti ohyzdom. Ostava ostry aj po dvetisic rokoch, kedze je to mec z Gondolinu a porubal mnoho ohyzdov. Jeho identicke dvojca ma kralovna Etherlordu Smile a preto dufam, ze ti bude dobre sluzit. Meno nema, alebo je uz davno zabudnute, takze je to na tebe ako si ho pomenujes...

http://windlass.com/products/images/0500514_L_000.jpg

A tu je slubovana elfska dyka... (od elfov z Mirkwoodu).

http://www.bonesandblades.co.uk/catalog/images/dagger%20new.jpg

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok12.05.2007 - 10:18     Citovať
Tvoja šľachetnosť je veľká, pán Etherlordu. Povedz si, čím sa Ti môžeme za Tvoje služby Lindonu odplatiť a dohliadnem na to, aby boli čo najpresnejšie splnené.

Som veľmi potešený, že na hraniciach ubýva nepriateľov Lindonu. Dannilo teda môže dostať Harlindonský polostrov, Mablung Forlindonské pobrežie a Elrandir povodie Lhunu. Čoskoro dostanete pokyny o podávaní správ z vašich regiónov.
vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 12:25     Citovať
Este raz hanta, pan Etherlordu, za Tvoj uslachtily dar!
Dufam, ze mi v boji prinesie stastie a podari sa mi nim skolit mnohych ohyzdov.
Ak ho teda smiem pomenovat, davam mu meno Larcahyand, co znamena rychla cepel.
Nai lassi cuilornelyava ĂşlĂşme hestua!

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok12.05.2007 - 13:14     Citovať
ano dakujem pane ocakavam tvoje pokyny

vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 14:15     Citovať
Dnes som zbadala vec, kt. som dosial nevidela...s Celefinom som sa prehanala cez les, aby som vedela, kolko ohyzdich zvedov chce vysliedit nasu polohu a pocet... narazila som na tlupu ohyzdov, no spolu s nimi spoluracuju aj ludia nizsieho radu, kt. nikdy neboli priatelmi elfov. Nie som si ista odkial su, ale pravdepodobne z vychodu...
sama by som ich nepremohla, tak som zavolala posily a zabili sme ich lukmi a sipmi...bohuzial, dvaja elfi padli a dvaja su raneni...ja som utrpela iba lahke zranenie na ramene...vsetci sme uz ale osetreni a ja som sa z mojho poranenia uz zotavila

Reklama
vala

Príspevky 890
Príspevok12.05.2007 - 15:08     Citovať
Práve som v Telmariole, pošlem Ti odtiaľ tristo lukostrelcov, s nimi vzsliedť ostatné tlupz ohyzdov v okolí.
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok12.05.2007 - 15:13     Citovať
Menelya prinášam Ti jeden z najlepších lukov v stredozemi, kedysi patril Thranduilovi ktorý mi ho daroval za záchranu Legolasa (to je na dlhé rozprávanie)...kedze ja s lukom toho vela nedokážem, myslel som si ze lukostrelkini ako Ty sa zíde viac.
Tak Ti odovzdávam tento luk a spolu s ním aj sípy.

http://dolfinna.com/images/lothlorien_bow.jpg
http://dolfinna.com/images/arrow_closeup1.jpg

Nályë curu quingaro nályë vanima

Takisto panovnikom Lindonu z vdaky darujem tieto nádherné zbrane:

Fingolfinovi tĂşto dĂ­ku-
http://www.odinblades.com/Swords5/SwordOfPeru.JPG

Finrodovi tento krátky meč-
http://www.raven-armoury.co.uk/gifs/arms/leafblades/2004/shortleaf.jpg

A aj priatelom Mablungovi a Dannilovi:

Mablungovi tento meč od Imladrisských kováčov-
http://www.raven-armoury.co.uk/gifs/arms/scimitars/thscim901/thscim901full3.JPG

Dannilovi od Sindarov-
http://www.raven-armoury.co.uk/gifs/arms/shortswords/dtmachete.jpg

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 16:11     Citovať
Dakujem ti, Elrandir, Tvoj dar je krasny, potesil si moje srdce. Odlozim si ho vsak ako nahradu, lebo momentalne este stale stale pouzivam svoj luk, kt. som si priniesla so sebou z Valinoru, a kt. mi daroval moj otec, kt. uz dlho prebyva v sienach Mandosu...Bol povestnym lukostrelcom, no zahynul ked sme prekracovali Duniace lady na zaciatku Davnoveku...Je to jedina vec,kt. po nom ostala a bojujem s nim od dob, kedy ma kral Thingol v Doriate naucil s nim strielat...Preto sa neuraz, ak Tvoj dar nebudem vyuzivat hned.
Harminye annalyar indonyasse

Beriem si 50 clennu druzinu a idem vystopovat ohyzdie tabory...je zbytocne, aby som brala viac muzov, lebo tym by sme sa prezradili. Medzi 5O mam 25 lucistnikov a 25 sermiarov...asi tusim, kde maju dost velky tabor, tak dufam, ze sa prekvapia ked ta dorazime.
FĂ­re cotumoin Edaron!

Naposledy upravil Menelya dňa 12.05.2007 - 16:35, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 890
Príspevok12.05.2007 - 16:30     Citovať
Vďaka za dýku Elrandir, je to vzácny dar, ktorý ma potešil.
Ak je to tvoja vôľa, môžeš odísť z hraníc do svojho léna a začať tam obnovovať poriadok. Po ťažení na Utumno, z ktorého sme stiahli naše vojská sa musia naše veľké počty vojakov vrátiť späť k práci.

TĂ˝m som chcel prejsĹĄ k veci, ku ktorej podÄľa zhody mĹ?a s Finrodom má ÄŤoskoro dĂ´jsĹĄ; budĂş rozpustenĂ© LindonskĂ© pluky a len Gelmir s Madrosom budĂş maĹĄ právo ponechaĹĄ si zvyšok sĂ­l na obranu hranĂ­c. OstatnĂ­ šľachtici budĂş mĂ´cĹĄ vo svojich lĂ©nach odznova priberaĹĄ muĹľov a dobrovoÄľnĂ­kov do Lindonskej armády.
O všetkých podrobnostiach budete včas informovaní, zatiaľ pluky ostanú nerozpustené.
vala

Príspevky 276
Príspevok12.05.2007 - 17:06     Citovať
Elrandir dakujem ti za tento krasny dar (porad odkial beries tie fotky) a mas povolenie. V krajine sa nam zidu nadani carodeji.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 18:43     Citovať
Dolezite hlasenie!

dnes sa mne a mojej druzine podarilo pobit mnoho ohyzdov a este k tomu som zajala vychodniarskeho kapitana od ktoreho som sa dozvedela,ze nas tabor chcu zajtra po usvite napadnut hordy ohyzdov a vychodniarov!
preto vylasujem najvyssiu pohotovost v tabore a prosim, aby ste sem co najrychlejsie presunuli svoje vojska nam na pomoc
Stastie nech pri nas stoji!

Naposledy upravil Menelya dňa 13.05.2007 - 22:03, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 276
Príspevok12.05.2007 - 20:24     Citovať
Kuzla nemusia byt len zle ako sauronova veza v Minas Morgule ktora bola zrovnana zo zemou. Pomocou kuzel sa daju vytvorit fantasticke veci. Pomocou nich vytvorime prekrasne mesta na obraz Eressei a valinoru. Krasne biele mesta ziariace pod nebom.

Moja 2-tisicova kavaleria je pripravena. 500 muzov bude branit tabor. Zvysok Bude cakat v zalohe a ked budu neprietelia blizko zovrieme ich ako kladivo a nakova. Potom ich rozdrvime. Lukostrelci budu na blizkych bralach. Neprieatelia utrpia zdrvujucu porazku. Menelya vdaka ti za tvoje rychle spravy.

vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 20:29     Citovať
Nemas za co, pane, a hoci som riskovala zivot pre tuto spravu tak to vobec nelutujem, naopak, tesim sa ze som odhalila oyzdi plan a my tak mame cas sa pripravit a achranit tym mnoho zivotov...Mam ist na brala s lukostrelcami?

vala

Príspevky 276
Príspevok12.05.2007 - 20:36     Citovať
To je na tebe. No pre moj pokoj by som bol rad keby si isla. Ale rozhodnutie je naozaj len a len na tebe.

vala

Príspevky 276
Príspevok12.05.2007 - 20:44     Citovať
Elrandir priprav sa na bitku. Mame na ohyzdov pripravenu pascu. Ale treba nam co najviac muzov na obranu tabora. Do rana musime postavit barikady aby sme obmedzili nas kkontakt s nepriatelom. Musime sa spoliehat hlavne na lukostrelcov. Na jazdu az tak nie lebo vychodniari maju dlhe a ostre kopije.

Reklama
vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 20:50     Citovať
Pojdem za svojimi lucistnikmi a moje sipy okusi mnoho nepriatelskych hrdiel!
FĂ­re orquin!

vala

Príspevky 399
Príspevok12.05.2007 - 20:53     Citovať
Myslim si ze by som mohol vytvorit ilĂşziu a tak prestrasit alebo oklamat ohyzdov...co poviete?

vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 21:07     Citovať
Mne sa tato myslienka pozdava, Elrandir

vala

Príspevky 399
Príspevok12.05.2007 - 21:09     Citovať
Kedy sa bude konat Ăştok?
treba vymysliet nejaký plán a strategiu, ja stratég niesom tak sa pýtam Vás.

vala

Príspevky 2824
Príspevok12.05.2007 - 21:12     Citovať
myslim, ze Finrodova strategia je dobra...a ohyzdi zautocia po usvite

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 2 z 5

Google