Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

Nakrucanie Pana Prstenov

1, 2, 3  

Chceli by ste byť komparzistom vo filme Pan Prstenov?
Ano, bola by sranda
96%
 96%  [ 31 ]
Nie, ešet by ma prepichli
3%
 3%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 32

Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok26.04.2007 - 08:43     Nakrucanie Pana Prstenov Citovať
vsimol som si ze je tu vela tem ktore sa tykeju nakrucania a vsetkeho okolo toho...myslim ze tato temo to moze celkom kvalitne zjednotiti. Tak sem s tym Confused ...videli ste dokumenty z natacania, tak sem s otazkami a postrehmi Shocked ...pre mna je napriklad uplne nepochopitelne, ako mohol Vigo na placi pri nakrucani len tak nahodou prepichnut komparzidtu skrz na skrz, Ci ho fkat zabil? asi nie... Very Happy
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok27.04.2007 - 20:18     Citovať
Určite ho nezabil fakt :disgus: Ja som videla iba fotky z natáčania korunovácie kráľa Elessara Wink

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 881
Príspevok28.04.2007 - 17:41     Citovať
moj brat robil komparzistu na film Posledná lĂ©gia (Last Legion), ktorá sa natáčala na Spišskom hrade a rád by som si aspoĹ? malĂş rolu "vykomparzoval", ale neviem, ÄŤi práve na Pána PrsteĹ?ov :disgus:

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok28.04.2007 - 18:17     Citovať
Ja by som nejaku RohanÄŤanku chcela hraĹĄ Rolling Eyes ByĹĄ komparzistom v PP musĂ­ byĹĄ super Very Happy

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 478
Príspevok28.04.2007 - 18:35     Citovať
aj ja si myslim ved ked si potom spomenies ze si bola sucastou celho toho filmu...aj ked len malickou ale aj tak....ja by som urcite chcela robit komparz keby bola moznost Smile

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
elf

Príspevky 164
Príspevok28.04.2007 - 20:12     Citovať
no v kazdom pripade tam musela byt haluz....ale videl som ze skoro vstavali... :yawn:
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok28.04.2007 - 22:14     Citovať
Hej, predstavte si, Ĺľe by ste boli v komparze a o tridsaĹĄ rokov budete vnúčatám hovoriĹĄ: ten škret na zemi, to som bol ja! alebo: Aha, tam zo mĹ?a trÄŤĂ­ kopija! Laughing
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok28.04.2007 - 22:24     Citovať
to by bolo super :drool: ano ano a keby sa natacalo take ze ako vyzeral ten a ten v 15-16 rokoch to by som si zahral hlavnu postavu

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok29.04.2007 - 09:31     Citovať
To by muselo byt perfektne . A pocul som o jednom chalanovi co dosel robit komparzistu na PP zobrali ho ale nakoniec im cele tri roky natacania robil poslicka (jedlo,pitie,noviny atd.) a vsetci ho normalne poznali a rozpravali sa s nim o svojich problemoch . Tomu vravim stastni clovek Smile
elf

Príspevky 164
Príspevok01.05.2007 - 12:24     Citovať
no ale mna stale trapy ten prepichnuty skret..kto daval pozor ked davali na jednotke dokument mizno vie o com hovorim....ja ho nmam natoceny tak si to mozem hocikedy pozriet....on ho fakt nemilosrdne prepichol..
Reklama
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok01.05.2007 - 15:29     Citovať
Neblazni , hadam ho normalne nezabil . Tomu nemozes verit Shaman to je proste "proti zdravemu rozumu" . :rohirrim:
elf

Príspevky 164
Príspevok01.05.2007 - 16:11     Citovať
No tak jasne ze ho nezabili..len som zvedavy ako to urobili.....ale keby si videl moj zdravy rozum to by si bol asi najystrozrakejsi clovek na zemi Very Happy
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok05.05.2007 - 12:30     Citovať
Jediné zranenia o ktorých viem boli: zlomenie Aragornovho zubu, prepichnutie Samovej nohy na črepe a pár modrín komparzistov ale pochybujem že by niekoho prepichli naozaj... Laughing Laughing Laughing :aid:

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok05.05.2007 - 12:39     Citovať
Jasné aj tie ryby Glum len tak trieskal o kamen...chudata Laughing Laughing Laughing

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok05.05.2007 - 12:47     Citovať
�no tú scénu natáčal tri krát keby sa náhodou objavila nejaká chyba. To trieskanie mu až tak nevadilo ale tá studená voda... Ak si videl bonusy tak vieš že pred nakrúcaním tam museli topiť sneh aby tam mohol potom "Glumm" alias Andy Serkis plávať Rolling Eyes

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok06.05.2007 - 15:20     Citovať
Sc3no Napísal(a):
Jediné zranenia o ktorých viem boli: zlomenie Aragornovho zubu, prepichnutie Samovej nohy na črepe a pár modrín komparzistov ale pochybujem že by niekoho prepichli naozaj... Laughing Laughing Laughing :aid:

Ja ešte viem, že Saruman /Christopher Lee/ si zlomil ruku, ked si ju pribuchol o hotelové dvere pri nakrúcaní a Legolas si zlomil rebro
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok06.05.2007 - 20:35     Citovať
ale GLUM je RULEEZ a Andy Serkis ho zahral super . . .. . . .

elf

Príspevky 164
Príspevok08.05.2007 - 16:38     Citovať
Dannilo Napísal(a):
ale GLUM je RULEEZ a Andy Serkis ho zahral super . . .. . . .

jasne, bol super..ale ten Lawrance Maraor...ro je chlapik..toho dva krat zabili..a ani o tom nikto nevedel Very Happy
Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 572
Príspevok24.05.2007 - 17:55     Citovať
no zahraĹĄ si tak elfku.... Rolling Eyes

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok24.05.2007 - 21:12     Citovať
To by bolo uuuzasne Rolling Eyes ...ale celkovo, len sa zucasnit na natacani muselo byt uzasne, vsetci totiz tvrdia,co som citala a pocula, ze tam bolo kopec srandy Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok24.05.2007 - 21:26     Citovať
Samozrejme. Smile Uz len kvoli tomu, ze by som stretla vsetkych tych hercov by som to brala.
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok24.05.2007 - 21:29     Citovať
Ze? aj ja hovorim....A vzdy tvrdim, ze by som bola najradsej klapkarka Smile....lebo ti vidia na rezisera aj na hercov..a zatial co sa oni namahaju, klapkar sa len diva Smile

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 164
Príspevok25.05.2007 - 17:40     Citovať
Takze flakat by sa vam chcelo?.........co si budeme klamat...kto bz sa nehccel poflakovat po placi pri nakrucani pana prstenov?
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok25.05.2007 - 18:08     Citovať
ja sa hlasim Very Happy Very Happy muselo to byt super byt na nakrucani LOTR-a Smile

a mne by nevadilo aj tam dret ale hlavne keby som bol tam Wink Very Happy

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 478
Príspevok25.05.2007 - 18:25     Citovať
jj sak to musi byt uzasne zucastnit sa toho vsetkeho... a raz by sme hovorili vnucatam....vidis tamtoho ohyzda co ho prave Legolas skolil sipom? tak to som bola ja Laughing

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3  
Strana 1 z 3

Google