Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Veríte v silu kameňov?

1, 2, 3  

Veríte v silu kameňov?
Áno zaujíma ma to.
32%
 32%  [ 8 ]
Nie vôbec, je to somarina...
68%
 68%  [ 17 ]
Celkom hlasov : 25

Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok25.05.2007 - 12:00     Citovať
U nas je takych obchodov habadej . Myslim ze ak to nevies zohnat tak pomoze uz len net . Ale objednatavat si kamen za 80sk a platit postovne 100sk Question
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok26.05.2007 - 12:51     Citovať
Podla toho kde je to :"u nás" lebo v HE este hladam

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok25.07.2007 - 12:50     Citovať
ja som citala nieco o tych kamenov napr.zafir alebo jantar ci diamant ze ked na ne svieti slnko oni nieco pozitivne vyzaruju neviem na kolko je to pravda mam v tom trochu gulas Surprised
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok25.07.2007 - 17:07     Citovať
ja verim v silu kamenov,sak ked niekomu padne na hlavu 1 tonovy kamen,taK JE TO SILA Laughing

vala

Príspevky 346
Príspevok25.07.2007 - 20:02     Citovať
Laughing hej to teda je sila ale zakladatel tejto temy to asi myslel inak Very Happy
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok26.07.2007 - 14:28     Citovať
Mas pravdu, myslel to inak. Smile

Ja v silu kamenov osobne neverim. verim v ich silu okraslit, to ano, no kedze som nic podobne nevyskusal, ani netrpim nejakymi bolestami, ked by sa dali kamene pouzit. Ja som clovek prakticky a v istych veciach pomerne skepticky, no keby som vyskusal, mozno by som hovoril inak a mozno nie, ale teraz urcite nejako velmi neverim.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok26.07.2007 - 16:38     Citovať
no verim ze ked dostanetekamenom do hlavy ma to istu silu teda kamene maju silu....
ale zeby nejaku magicku tak to nie, nemylsim ze by mali ved su to len kamene mozno este meteority, ale po vacsom zvazeni tak ani to nie Wink

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
vala

Príspevky 346
Príspevok28.07.2007 - 17:02     Citovať
ja som pocula ze ked si clovek nahovara ze ten kamen (alebo liek to je jedno)nanho ucinkuje pozitivne tak ze to niak posobia endorfiny ktore ziskal presvedcenim ze robi nieco pre svoje telo ...moze to mat aj psychicky ucinok
Pohlavie:ŽenaManwathiel
elf

Príspevky 123
Príspevok29.07.2007 - 09:02     Citovať
hej, o tom som uz tiez pocula aj ja...je to asi vsetko vec bud autosugescie, alebo je to len skratka kĂşsok prirody, ku ktorej sa clovek vracia a nejak ho to ,zdravo' nadchne Rolling Eyes

:lolly: http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=37048
vala

Príspevky 2158
Príspevok29.07.2007 - 11:29     Citovať
no ale to nemusia byt len kamene ale cokolvek ..hocijake veci, dokonca zvierata alebo ludia Wink

Reklama
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok29.07.2007 - 11:37     Citovať
Mamut Napísal(a):
no verim ze ked dostanetekamenom do hlavy ma to istu silu teda kamene maju silu....
ale zeby nejaku magicku tak to nie, nemylsim ze by mali ved su to len kamene mozno este meteority, ale po vacsom zvazeni tak ani to nie Wink

Nemyslim, ze by mali byt meteority v tomto smere ine ako nase kamene, kedze cely vesmir funguje na rovnakom principe, tak preco by mali obsahovat ine sily ako nase, ak su nejake "mocne" kamene tam, mozu byt aj tu, ak nie, tak nie. Ja osobne verim len v silu lavovzch kamenov Smile ale to aj tak robi to teplo. Snad mozu mat kamane nejake zaujimave vlastnosti ako napr. liecive rastlinz, ale neverim, ze jednotlive kamene ovplyvnuju znamenia zverokruhu, lebo na horoskop ako taky neverim
vala

Príspevky 2158
Príspevok29.07.2007 - 14:51     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Mamut Napísal(a):

Nemyslim, ze by mali byt meteority v tomto smere ine ako nase kamene, kedze cely vesmir funguje na rovnakom principe, tak preco by mali obsahovat ine sily ako nase, ak su nejake "mocne" kamene tam, mozu byt aj tu, ak nie, tak nie. Ja osobne verim len v silu lavovzch kamenov Smile ale to aj tak robi to teplo. Snad mozu mat kamane nejake zaujimave vlastnosti ako napr. liecive rastlinz, ale neverim, ze jednotlive kamene ovplyvnuju znamenia zverokruhu, lebo na horoskop ako taky neverim

no ako vies ze "cely" vesmirfunguje rovnako ..to nemoze nik tvrdit pokial ho cely nepreskuma ..a podla mna este cely preskumany nie je ... Wink

vala

Príspevky 1743
Príspevok29.07.2007 - 16:02     Citovať
Asi tazko je niekde vo vesmure sek, od ktoreho platia ine fyz. zakony, to by musel odporovat sam sebe, tak si myslim, ze nemoze byt privelky rozdiel v kamenoch u nas a inej casi vesmiru
vala

Príspevky 3709
Príspevok30.07.2007 - 16:32     Citovať
Mas pravdu. Ved cely vesmir je utvoreny a vznikal z rovnakych materialov, tak preco by mali byt niekde nejake diametralne odlisnosti? Mozno su este niekde nejake neobjavene horniny no urcite to nebudu nejake prisne ohranicene uzemia kde sa vyskytuju. Skratka vesmir pozostava z rovnakych "prisad" tak preco by mal byt nejako diametralne odlisny v stavbe kamenov a hornin?

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaManwathiel
elf

Príspevky 123
Príspevok30.07.2007 - 22:03     Citovať
vy si myslíte, že sa vo vesmíre teda už nenachádzajú iné horniny, ako máme my, tu na Zemi? nemyslím teraz čisto len horniny, ale čo tak nejaká antihmota Wink

:lolly: http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=37048
vala

Príspevky 1743
Príspevok30.07.2007 - 22:58     Citovať
Antihmota sa na zemi moze nachadzat vo vakuu, takze aj inde, kedze cely vesmir musi byt jednoliatym celkom, aby nesiel proti sebe, by mala byt len vo vakuu, ale vakuum neexistuje (podla Aristotela), takze by mohlo byt len v umelo vytvorenom prostredi, takze aj horniny vzniknute jej pricinenim by boli umelo vytvorene a ake by tie potm mohli mat nadprirodzene sily? Najskor by museli vzniknut zamerom, vtedy by, samozrejme, nejake sily mali, ale umelo vytvorene.
Tolko z mojej dedukcie, ked som vo Wikipedii mrkla, co je antihmota Smile
vala

Príspevky 3709
Príspevok31.07.2007 - 15:39     Citovať
Takze z toho co si napisala jasne vyplyva, ze vo vesmire je kyslik, ci iny plyn a ze astronauti su vlastne trapni blbeckovia, ked tam poskakuju v medziplanetarnom priestore v skafandroch. Aristoteles sa v tomto mylil, vo vesmire je vakuum, pokial tam nie je vodik alebo helium v plynnej podobe, alebo nejaky iny plyn, napriklad z komety, no tychto plynov je v porovnani s velkostou take zanedbatelne mnozstvo, ze je tam vytvorene vakuum. Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok31.07.2007 - 16:16     Citovať
Vákuum nie je ani vo vesmíre, stále sú tam nejaké častice - plyny.

A BTW: dosť OT, takže späť k téme Smile :mod:

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 1743
Príspevok31.07.2007 - 17:48     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Takze z toho co si napisala jasne vyplyva, ze vo vesmire je kyslik, ci iny plyn a ze astronauti su vlastne trapni blbeckovia, ked tam poskakuju v medziplanetarnom priestore v skafandroch. Aristoteles sa v tomto mylil, vo vesmire je vakuum, pokial tam nie je vodik alebo helium v plynnej podobe, alebo nejaky iny plyn, napriklad z komety, no tychto plynov je v porovnani s velkostou take zanedbatelne mnozstvo, ze je tam vytvorene vakuum. Smile

Co nenapisem, na to nepridete? Ak niekde nie je kyslik, tak tam nic nie je? Ale Radeon ti vysvetlil, co som tym myslela. Apropo, ak by tam nejak prirodzene vzniklo vakuum, tak by tam asy tazko vznikla nejka hornina, nech nie sme OT. Dufam, ze netrepem. Smile
vala

Príspevky 3709
Príspevok31.07.2007 - 18:23     Citovať
Lenze mraky prachu sa mozu pohybovat vakuom a drzat sa pokope pomocou gravitacie, takze kludne moze byt aj vakuum aj prach. Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 1743
Príspevok31.07.2007 - 21:08     Citovať
Mose sa tam pohybovat, ja len hovorim, ze by tam asi tazko vznikol. Otazka ale moze byt ci moze may vo vakuu ine vlastnosti. co je ale asi bezpredmetne lebo na co by nam boli jeho vlastnosti, ak by boli nepouzitelne inde ako vo vakuu
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok31.07.2007 - 21:15     Citovať
A co take cierne diery? Na Zemi ich nemame, ale vo vesmire dokazatelne su... cize by vo vesmire mohli byt aj ine srandovne veci vratane srandovnych sutrov Very Happy

Jo a Aristoteles... no ja neviem na co on prisiel, ale zil hodne davno a jeho poznatky uz museli byt rozsirene o nove alebo zamietnute, nie? Nie je teda nieco novsie ako Aristoteles?

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
vala

Príspevky 1743
Príspevok31.07.2007 - 21:25     Citovať
nj, v takej ciernej diere moze byt veci Very Happy Ale myslim, ze je malo pravdepodobne, aby sme sa nimi raz museli zaoberat alebo sa o nich dozvedeli, preto je zrejme zbytocne to tu rozoberat a zrejme to ani nie je poslanim tejto temy. A urcite bude nieco aktualnejsie ako Aristoteles, no mna zaujal jeho postoj za tu malu chvilku, co som zistovala, co je antihmota Embarassed
Pohlavie:Ženačlovek

Príspevky 7
Príspevok28.01.2008 - 12:21     Citovať
neverim na take blbosti, ale kto veri tak nech veri
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok25.06.2008 - 21:25     Citovať
Som strašný skeptik. Na mágiu neverím a to je práve dôvod, prečo mám tak rád fantasy Very Happy.

OT: čo sa týka toho vákua, antihmoty.... neoceniteľným zdrojom je wikipédia

Citácia:

...A vacuum is a volume of space that is essentially empty of matter, such that its gaseous pressure is much less than atmospheric pressure. The word comes from the Latin term for "empty," but in reality, no volume of space can ever be perfectly empty. A perfect vacuum with a gaseous pressure of absolute zero is a philosophical concept that is never observed in practice...

Kód:

http://en.wikipedia.org/wiki/Vacuum
http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_energy
http://en.wikipedia.org/wiki/Antimatter
...

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3  
Strana 2 z 3

Google