Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

THE HOBBIT - film

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok24.01.2007 - 19:33     Citovať
roast Napísal(a):
"Grizla"? Celkom zaujímavé pomenovanie ale aj tak sa dá...
No ale uvidíme ako bude kántriť ohyzdov vo filme... Možno naozaj ako Grizli Laughing

hobita mam v slovenskom preklade

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok29.01.2007 - 16:27     Citovať
Mám novú správu:
Režisérom Hobbita sa možno stane Sam Raimi (režisér Spider-mana). New Line si vie predstaviť spoluprácu s ním a údajne režisér súhlasí aj s dvomi chystanými časťami...

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok29.01.2007 - 16:38     Citovať
roast Napísal(a):
Mám novú správu:
Režisérom Hobbita sa možno stane Sam Raimi (režisér Spider-mana). New Line si vie predstaviť spoluprácu s ním a údajne režisér súhlasí aj s dvomi chystanými časťami...

nieeeeeeee Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ja chcem Petra!

Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok29.01.2007 - 16:51     Citovať
Mne je jedno aký režiséér... hlavne nech je to natočené a nech je to dobre natočené Laughing
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 365
Príspevok29.01.2007 - 17:17     Citovať
ale ak sa toho chytĂ­ nejakĂ˝ blbec ako napr. eragon je po celom filme.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok30.01.2007 - 15:46     Citovať
No to bude potom v paĹľi.... :disgus: :disgus: Evil or Very Mad
Pohlavie:MužGandalf158
dunadan

Príspevky 93
Príspevok30.01.2007 - 15:58     Citovať
No ved uvidime ake to bude
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok11.03.2007 - 17:29     Citovať
ked to nenatoci peter ta to nem bude velmo dobre lebo on to cil lotra on musi jedine on nikto iny Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok11.03.2007 - 18:57     Citovať
ked bude film The Hobbit tak si to urcite pozrem a mi bude jedno ktoto natocil,skratka si to pozrem! :iconlick:

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok11.03.2007 - 19:28     Citovať
Lord-Tom Napísal(a):
ked bude film The Hobbit tak si to urcite pozrem a mi bude jedno ktoto natocil,skratka si to pozrem! :iconlick:

pozrie si to asi kazdy z nas,ale neviem si predstavit ze Hobbita natoci reziser Spidermana :crazy:

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Reklama
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok11.03.2007 - 19:51     Citovať
ja na to urcite pojdem...sice sa bude mozno Bilbo splhat po stenach Laughing

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok11.03.2007 - 21:55     Citovať
Chcete radsej, aby to natocil niekto taky, ako reziser Eragona a aby ten film tak aj dopadol? Crying or Very sad

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok12.03.2007 - 14:27     Citovať
Ešte sa presne nevie ktorý režisér to dostane. Jediná "novinka" je že štúdium MGM plánuje na Hobbita, ale aj ďalšie filmy plánované tohto roku vanaložiť sumu od 60 - 150 miliónov dolárov. Samozrejme že financie nezabezpečia kvalitu filmu ale myslím že je to dosť...

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
vala

Príspevky 1098
Príspevok30.03.2007 - 11:10     Citovať
Na hobbita by mohli dať viac aby to nebol nejaký prepadák,lebo niektorý vedia aj z dobrého príbehu otrasný film
vala

Príspevky 3709
Príspevok30.03.2007 - 22:45     Citovať
Vsetko (skoro) to zalezi na reziserovi...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok31.03.2007 - 10:17     Citovať
uvidite ze ked pomali prestane ucinkovat vpliv fantasy zanru na film a prejde doba potterov, narnii, eragonov a inych slabsich(nie zlych len slabsich filmov) tak hobbit pride za zvukov famfari, priklincuje nas k sedadlam a my len budeme slintat. Potom to bude udalost roku a mozno aj desat rocia. film vsetkych ovladne tak ako nas zatial ovlada pp.

vala

Príspevky 3709
Príspevok31.03.2007 - 17:43     Citovať
Hej a vznikne konkurencny klan hobitofilov, ktori budu nasimi bratmi a zaroven nepriatelmi a budu medzi nasimi klanmi prebiehat boje, ktore sa budu najskor odohravat v kyberpriestore, potom medzi jednotlivcami, dalej sa rozsiria na boje skupin, poulicne boje az dospejeme k obcianskej vojne a ked budeme proti sebe pochodovat, uvedomime si ze nasu maniu sposobil jeden a ten isty spisovatel a vsetci sa spolocne pojdeme opit a nakoniec v opilosti porozbijame polovicu mesta. Krasna idylka, uz sa tesim, ako budem v ruke niest zapalnu flasu a ako sa budem ohadzovat dlazobnymi kockami s policajtmi a bit sa s nimi. Very Happy Laughing Laughing Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1098
Príspevok04.04.2007 - 14:51     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Vsetko (skoro) to zalezi na reziserovi...

Lenže ked nemáš dostatočné financie na film,tak aj režisér môže ísť vieš kde Laughing
vala

Príspevky 3709
Príspevok04.04.2007 - 15:02     Citovať
Vies, ked sa berie za normalnych (idealnych) okolnosti, tak to je tak, ako som povedal.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1098
Príspevok04.04.2007 - 16:21     Citovať
No ja viem,ja len tak hovorím,že ked niesu money tak,môže byť aj režisér neviemaký film je horší ako keby ich mali dostatok Smile
Reklama
Pohlavie:ŽenaTevildo
hobit

Príspevky 34
Príspevok06.04.2007 - 10:14     Citovať
no ja si nemyslim, ze by zrovna aj pan prstenov bol bohvieako uzasne natoceny... jasne, je to celkom mile pozeranie na vecer, ale niektore veci su tam desne prehnane a podane az prilis alegoricky a strasne typicky americky. samozrejme, vec vkusu. nech teda hobbita skusi niekto iny, uvidime, porovname... mozno to bude lepsie, mozno to bude odpis... ale ten spiderman zacina trapit aj mna. prenasleduje ma fixna idea v podobe bilba ako akcneho superhrdinu... Laughing

"Nie každé zlato trbliece sa, nie každý kto blúdi, je stratený." JRRT
-> trochu oťukané, čo?Smile
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok06.04.2007 - 12:10     Citovať
Tevildo Napísal(a):
no ja si nemyslim, ze by zrovna aj pan prstenov bol bohvieako uzasne natoceny... jasne, je to celkom mile pozeranie na vecer, ale niektore veci su tam desne prehnane a podane az prilis alegoricky a strasne typicky americky. samozrejme, vec vkusu. nech teda hobbita skusi niekto iny, uvidime, porovname... mozno to bude lepsie, mozno to bude odpis... ale ten spiderman zacina trapit aj mna. prenasleduje ma fixna idea v podobe bilba ako akcneho superhrdinu... Laughing

Tie desne prehnane veci a prilis alegoricky natocene sceny su vysvetlene v bonusoch. Skus si ich pozriet, mozno potom pochopis, preco bol PP natoceny tak ako bol. Ked tocis podla diela co ma 1000 stran a mnoho dejovych linii neda sa vsetko presne dodrzat. Je uzasne natoceny, ale nie je presne podla PP. Jacskson a spol. vytvorili Stredozem, preco by mal niekto iny teraz cerpat z toho co oni uz vytvorili?

A inak co je na tom podla teba typicky americke? Reziser nebol american, scenarsitky neboli americanky, predloha nebola americka, studia neboli americke, jedine tak peniaze a tie teda do toho vela hovorit nemohli, alebo zeby dolare rozpravali? Pokial mi je zname NLC im do toho vela nehovrilo, nekazalo im, aby to tocili AMERICKY, tocili to viac-menej podla predlohy nam tu vsetkym znamej a Tolkien nebol american...

vala

Príspevky 3709
Príspevok06.04.2007 - 17:24     Citovať
AMEN mash, velmi pekne povedane... Wink

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaTevildo
hobit

Príspevky 34
Príspevok07.04.2007 - 08:12     Citovať
jasne. az na to, ze som slovickom amerikanizmus nemyslela prave prislusnost k spojenym statom a podobne veci. myslela som cely ten podivny teatralny pristup, a strasne senzacie, ktore v knihe vobec neboli, ale vo filme "prirastli". mozno je problem v tom, ze som mala knihu do detailov rozpitvanu, kym som videla film, takze priznavam ze to mozno zrazilo moju objektivitu k filmu ako takemu. suhlasim, ze nie je lahke sfilmovat tak dlhy namet. len mam pocit, ze by to chcelo viac prestudovat knihu. neviem neviem, ale niektore sceny mi pripadali nadsene, az prilis bombasticke. taktiez opakujem, ze to je LEN moj nazor, a ked nieco v PP ako filme postradam, je to tiez moj nazor, nemusim Jacksona milovat.

"Nie každé zlato trbliece sa, nie každý kto blúdi, je stratený." JRRT
-> trochu oťukané, čo?Smile
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok24.04.2007 - 13:01     Citovať
Ja verim ze film bude stat zato , aj ked sa obavam toho ze vo filme bude viacero nepresnosti :
- 6 trpaslikov namiesto 13
- cierneho Smauga namiesto zlatocerveneho
- ze reziser nebude fanusik LOTRA ( TOHO SA BOJIM NAJVIAC )
- to zveria nejakemu neschopakovi jako Eragona
- ze Serkis nakoniec nebude hrat Glocha

Coho sa najviac bojite vy ?
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Strana 2 z 7

Google