Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

THE HOBBIT - film

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Pohlavie:MužGandalf158
dunadan

Príspevky 93
Príspevok07.01.2007 - 20:05     Citovať
Podla mna je hobit velmi dobra knizka a urcite sa velmi tesim aj na film. bitka piatich armad tam bude urcite vyzerat dobre
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok07.01.2007 - 21:49     Citovať
to si pis ze bude Wink
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok09.01.2007 - 19:44     Citovať
To nepochybne. Len stále sa vynára otázka kedy to bude. Už je viac menej isté že to ide mať New line cinema, len veci sa ešte nedávajú do pohybu tak ako by som si prial. Všetci naokolo počnúc od fanúšikov, hercov... sa už nevie dočkať (Ian McKellen sa o tom vyjadril niekoľko krát) a ja sa obávam, nechcem to nejak privodiť ale stále ma trápi myšlienka že by nejaký herec mohol zombrieť.(tým nemyslím že nech to natočia a potom môžu zomrieť :disgus: )Ale naozaj by som si film nevedel predstaviť bez Iana McKellena a Iana Holma...

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
dunadan

Príspevky 93
Príspevok10.01.2007 - 20:06     Citovať
Snad nikto nezomrie. ved nikto nie je stary ani nic podobne. ale mas pravdu. uz by to mohlo byt. Wink
dunadan

Príspevky 93
Príspevok10.01.2007 - 20:44     Citovať
Aneviete kedy to bude? strasne sa na to tesim. malo to byt 19. decembra ale nejak nie je. velmi sa na to tesim. :thumbsup:
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok10.01.2007 - 21:28     Citovať
to nebol pravy trailer...to si iba niekto urobil doma ci co... Crying or Very sad

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok11.01.2007 - 20:31     Citovať
Nie to nebolo určite pravé. Bol tam jeden prelet draka a ostatné bolo z pp.

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
dunadan

Príspevky 93
Príspevok11.01.2007 - 20:33     Citovať
Myslis ze by to niekto vedel takto urobit? podla mna to nieco s filmom ma spolocne. ale asi nie taky oficialny trailer. no ved uvidime ked to bude. Smile
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok12.01.2007 - 13:48     Citovať
vedela by som to aj ja :iconlick: staci len dobry program...v pohode napr. vo Vegase Laughing

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok12.01.2007 - 16:21     Citovať
jasné že je to jednoduché urobiť, ja sám robím videá a prézentácie. Ale o tom nie je táto téma. Oficiálne trailery sú vo väčšej kvalite a hlavne je tam uvedené filmové štúdium Exclamation Exclamation Exclamation

Reklama
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok12.01.2007 - 16:43     Citovať
A mám tu jednú žhavú novinku týkajúcu sa aj Hobbita:
PJ odpovedal na včerajšie obvinenie. Tvrdí že Lotr ním nikdy nebol kontrolovaný a že New Line bola úplne nespolupracujúca.
Tu je celý článok, ktorý sa mi už ale nechcel písomne prekladať:

Wingnut and Peter Jackson respond to Bob Shaye's tongue-lashings!!
Ahoy, squirts! Quint here again with the response out of Wingnut about this whole mess that Bob Shaye made when he publicly attacked Peter Jackson today. This is all starting to get into a side of the business that I really hate and AICN rarely covers. I felt comfortable posting the Bob Shaye comments because that seriously affected the future HOBBIT movie. I'm posting this because it's only fair to print Jackson's response, although I don't think he needed to respond. I think Bob Shaye did more damage than good for himself with his comments.

Some pretty crazy shit's going down. I had a theory that I posted in the talkback to the previous article and reading the below makes me believe it even more.

Someone sued Paramount over COMING TO AMERICA in which the books on that film were opened and audited. That lawsuit resulted in Eddie Murphy, having nothing to do with the lawsuit, getting a crazy amount of money and never having to go to court. The studio was cheating everybody, so they were forced to pay everybody, not just the person who sued.

It sounds to me like New Line isn't risking just having to pay Jackson what they owe him, but if the books on all 3 movies are made public, they could owe so many more people money. Or they could have completely fulfilled their contractual obligations to everybody, but then why would they deny access to a contracted party? And why would they do everything they could to make it go away, roll it in with that deal for Jackson to direct HOBBIT? It's looking more and more like New Line cooked the books a bit and shortchanged at least Jackson, if not more we don't know about.

The seedy underbelly of Hollywood... I hate dwelling on this stuff, so unless any further comments are directly related to Middle Earth, or a kiss and make-up party happens, this'll be the last I post on this topic.

Here's the official statement from Wingnut:

"Our issue with New Line Cinema has only ever been about their refusal to account for financial anomalies that surfaced from a partial audit of The Fellowship of the Ring. Contrary to recent comments made by Bob Shaye, we attempted to discuss the issues raised by the Fellowship audit with New Line for over a year but the studio was and continues to be completely uncooperative. This has compelled us to file a lawsuit to pursue our contractual rights under the law. Nobody likes taking legal action, but the studio left us with no alternative.

For over two years, New Line has denied us the ability to audit The Two Towers and The Return of the King, despite repeated requests. Film auditing is a common and straightforward practice within the industry and we don't understand why New Line Cinema has taken this position.

In light of these circumstances, I didn't think it was appropriate for me to be involved in New Line Cinema's 40th Anniversary video. I have never discussed this video with any of the cast of The Lord of the Rings. The issues that Bob Shaye has with the cast pre-date this law suit by many years.

Fundamentally, our legal action is about holding New Line to it's contractual obligations and promises. It is regrettable that Bob has chosen to make it personal. I have always had the highest respect and affection for Bob and other senior management at New Line and continue to do so."
(http://www.aintitcool.com/node/31211)

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok15.01.2007 - 15:22     Citovať
bohuĹľiaÄľ Hobbit bude bez Jacksona:
"Filmová spoločnosť New Line Cinema definitívne vylúčila spoluprácu s režisérom Petrom Jacksonom. V rozhovore pre Sci-Fi Channel to povedal zakladateľ a výkonný riaditeľ New Line Cinema Bob Shaye."(SITA)
Ďalej píše Roast, teda ja Laughing
Je to veľká škoda ale vinu na tom nesie aj sám režisér:"Tento chlap, ktorý dostal štvrť miliardy dolárov, nás jednoducho zažaluje a vôbec nechce diskutovať, kým nepristúpime na jeho hru. Už nikdy s ním nechcem pracovať. Prečo by som mal? S New Line Cinema už nenakrúti žiaden film, kým tu ja pracujem"
Shaye to povedal po tom ako "urazený" PJ neprišiel na 40 "narodeniny" New Line.
Viem že som fanúšikov PJ nepotešil ale ešte je tu istá možnosť a to taká, že ak New Line nezačne robiť Hobbita do konca roku 2007 prepadne tento film Saul Zaentz Company. Je mi strašne ľúto že aj do tohto ako do mnoho iných vecí zasiahla túžba po peniazoch. O to viac je mi to ľúto že PJ som uznával ako režiséra, ale teraz ma skrátka sklamal... Uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať ja vás budem o tom informovať v tejto téme... :thumbsup:

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok15.01.2007 - 17:55     Citovať
Neviem, preco, ale mal som taky sprosty pocit, ze to, co bolo tam nizsie si nepisal ty, ale zakladatel NLC (mozes to brat ako kompliment... Smile )

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok15.01.2007 - 19:11     Citovať
Nie všetky prĂ­spevky ktorĂ© píšem a neoznaÄŤĂ­m ich ako citát sĂş ÄŤisto z mojej hlavy. Skrátka mĹ?a pĂ­sanie bavĂ­ no uĹľ je len málo spĂ´sobov v tejto dobe ako nechaĹĄ svoju tvorbu dostupnĂş...
Viem že to je :offtopic: ale chcem týmto odpovedať všetkým, nie len Feliathovi aby si o mne nemysleli že tu vkladám príspevky z iných diskusií alebo článkou mnou nenapísaných...

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok15.01.2007 - 19:24     Citovať
Ja nic, ja len ze to bolo napisane takym stylom, nemyslel som to ako urazku, ale ako kompliment... Smile

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok15.01.2007 - 19:29     Citovať
Tak potom ďakujem za kompliment, ale mohol si si všimnúť že ja sa vždy snažím písať takým štýlom Laughing , čím sa samozrejme nevyvyšujem...
Ale naozaj táto téma Hobbit sa ma dotkla lebo spor medzi PJ a New Line som sledoval od začiatku a takýto koniec som nečakal. Ostáva len veriť že New Line nájde nového schopného režiséra, ktorý možno v konečnom dôsledku bude lepší ako PJ a stane sa uznávanejším v kruhoch fanúšikov Tolkiena akým je doposiaľ PJ...
Okrem postu režiséra by sa však väčšie zmeny udiať nemali, takže sa je stále na čo tešiť :drool:

dunadan

Príspevky 93
Príspevok15.01.2007 - 20:45     Citovať
Tak aby to bolo uz cim skor natocene. :drool:
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok16.01.2007 - 15:33     Citovať
Neboj ak sa na to podujme New Line pôjdeme na to do kina už v r. 2008 :thumbsup: (i keď to bude bez réžie PJ)

dunadan

Príspevky 93
Príspevok20.01.2007 - 19:25     Citovať
Predstavte si, ze som niekde cital ze to malo byt uz 1. 4. 2004 trochu divne Shocked
Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok20.01.2007 - 19:37     Citovať
len aby nezmenili hercou a dufam Ĺľe to bude filmovaĹĄ nejaky schopny reĹľiser

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
Reklama
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok21.01.2007 - 09:08     Citovať
No nechcem robiť reklamu ale myslím že New Line je celkom dobré štúdium, takže si nemyslím že by post režiséra ponúkla nejakému nováčikovi alebo zlému režisérovi. A o tých hercoch, určite tam budú hrať obaja Ianovia, takže ostatné postavy mi až tak prekážať nebudú. Wink

dunadan

Príspevky 93
Príspevok21.01.2007 - 15:51     Citovať
Tak tak
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok24.01.2007 - 16:19     Citovať
Myslíte že sa vo filme objaví aj Beorn? Ja osobne by som rád videl jeho dom na veľkom plátne...
A vidli ste už niekto Erebor(Osamelá Hora) ako má vyzerať? Ja osobne som už videl pár obrázkou z Nového Zélandu ktoré by eventuálne mohli slúžiť ako predloha...

Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok24.01.2007 - 16:28     Citovať
ja sa tešim celkom na Grizla

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok24.01.2007 - 19:09     Citovať
"Grizla"? Celkom zaujímavé pomenovanie ale aj tak sa dá...
No ale uvidíme ako bude kántriť ohyzdov vo filme... Možno naozaj ako Grizli Laughing

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Strana 1 z 7

Google