|
|
Radeon

|
|
 |
mashishka

|
 25.06.2008 - 08:25
|
| Gabriel Pilgrim Napísal(a): |
Boooože, teraz som si spomenul, tento počítač som predsa mal raz v rukách, ak sa nemýlim. Bolo to asi pred rokom ak si dobre spomínam. Mash, nie si náhodou niekde z hornej Oravy? Konkrétne niekde z okolia Tvrdošína, možno? |
Ano, ano... Trstena... Asi viem, kde presne robis... Taky neskutocne zapraseny pocitac, ze? April 2007. Otec doniesol, ked som bola mimo domu. (Ja to povysavat viem, len som bola leniva a hucal urcite, tak mu to nedalo...) Alebo to mozno nebolo presne vtedy, neviem. To je jedno, proste ano, to bol moj...
Svet je maly... Ci vlastne forum... 

|
|
 |
Gabriel Pilgrim

|
 25.06.2008 - 21:06
|
| mashishka Napísal(a): | | Gabriel Pilgrim Napísal(a): |
Boooože, teraz som si spomenul, tento počítač som predsa mal raz v rukách, ak sa nemýlim. Bolo to asi pred rokom ak si dobre spomínam. Mash, nie si náhodou niekde z hornej Oravy? Konkrétne niekde z okolia Tvrdošína, možno? |
Ano, ano... Trstena... Asi viem, kde presne robis... Taky neskutocne zapraseny pocitac, ze? April 2007. Otec doniesol, ked som bola mimo domu. (Ja to povysavat viem, len som bola leniva a hucal urcite, tak mu to nedalo...) Alebo to mozno nebolo presne vtedy, neviem. To je jedno, proste ano, to bol moj...
Svet je maly... Ci vlastne forum...  |
Ano, presne vtedy to bolo. Ani nebol moc zaprášený , prešli mi v Nižnej aj horšie veci rukami. Hneď mi ale padla do oka tá "lotrovská" hviezdička v rohu. Človek totiž príliš často v práci nenarazí na iného LOTR-addicted, na to sa len tak zabudnúť nedá . Otec mi vtedy vyšiel v ústrety, fakt super človek. Svet je fakt strašne malý....
 ...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)
...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth) |
|
 |
mashishka

|
 26.06.2008 - 15:35
|
| Gabriel Pilgrim Napísal(a): |
Ano, presne vtedy to bolo. Ani nebol moc zaprášený , prešli mi v Nižnej aj horšie veci rukami. Hneď mi ale padla do oka tá "lotrovská" hviezdička v rohu. Človek totiž príliš často v práci nenarazí na iného LOTR-addicted, na to sa len tak zabudnúť nedá . Otec mi vtedy vyšiel v ústrety, fakt super človek. Svet je fakt strašne malý.... |
Aj otec si vcera spomenul, ked som sa ho pytala. Po novom je v rohu Sauronovo ocko.

|
|
 |
Xaron

|
|
 |
Elrandir

|
|
 |
Glamdring