zago píše:futbal?to si ma milo prekvapila...ale baseball?uz si to aj skusala?

Eldar píše:vy mate tv na strednej mi by sme akoze mali mat ale to stale ideme na pc

zago píše:ty uz chodis na vysku?kolko mas rokov,ak smiem vediet...to bola inak super skola

mato píše:Eowyn píše:zago píše:futbal?to si ma milo prekvapila...ale baseball?uz si to aj skusala?
blaznis? futbal aj baseball sme hravali na hodinach telocviku na strednej a boli to super hodiny!![]()
baseball ste hrali v skole???

Eowyn píše:mato píše:Eowyn píše:zago píše:futbal?to si ma milo prekvapila...ale baseball?uz si to aj skusala?
blaznis? futbal aj baseball sme hravali na hodinach telocviku na strednej a boli to super hodiny!![]()
jasne!![]()
mato píše:Eowyn píše:mato píše:Eowyn píše:zago píše:futbal?to si ma milo prekvapila...ale baseball?uz si to aj skusala?
jasne!![]()
to mate na to priestory?
hravali sme vonku na futbalovom ihrisku...telocvikar oznacil mety, dal nam pomocky, rozostavil hracov a uz to ficalo! 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia