Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Miznuce prispevky

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok01.11.2006 - 10:21     Miznuce prispevky Citovať
Vysvetlenie preco Mamutove prispevky z temy Navrat Krala "zmizli" je jednoduche.

Pokial chce nieco vytknut moderatorovi, teda mne, nech to adresuje adminovi a on uz rozhodne ci som spravila nieco zle ked som zmazala prispevok, ktory bol OT. Staznosti na moderatorov a vysmievanie sa im do temy Navrat Krala nepatria, lebo automaticky patria do OT kedze s temou nemaju nic spolocne.

Odporucam Mamutovi precitat si pravidla fora, skor nez zacne vyskakovat a este jedna vec. Uloha moderatora je mazat OT, spam, flood a prispevky o nicom. Nie je to ziadne zneuzivanie moci ani nic podobne. Preto tu sme. Takze ci sa Vam to paci, alebo ja to nadalej budem robit, lebo to mam v naplni prace.
Ak s tym ma niekto problem, nech nepise OT a tym padom mu nic nezmizne. Ake jednoduche...

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok01.11.2006 - 12:33     Citovať
pre teba je velmi jednoduche vsetko zeeee ... ale moj mizuci prispevok bol o navrate lebo som tam pisal o tretej casti ktora pojde na markize a napisal som k tomu ze si sa zmylila ale ty nemozes napisat ze si sa zmylila lebo by sa ti asi nieco stalo zee a takze priznat si svoju chybu je pre teba najtazsia vec na svete Wink a dobre napisem mimochodom nabuduce do pripomienok len som myslel ze sa to tam viac hodi lebo sa to viazalo k tvojej chybe ohladom navratu krala.

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
admin

Príspevky 3193
Príspevok01.11.2006 - 12:51     Citovať
Mamut, nemam chut sa s Tebou hadat. Markiza a jej uputavky vazne nie su dovodom preco opat zacinat spor na fore. Ak si chcel upozornit na moju chybu co tak poslat PM? Ci je lepsie tahat Tvoju jesitnost na forum a ocakavat, ze sa Ti budem ospravedlnovat? Alebo tym tvojim markizakom? Vazne je to zvlastne. Beriem upozornil si ma, ostatni z toho jasne pochopili, ze som sa pomylila. Preco by som mala reagovat a tym sposobovat OT? Vies treba sa vediet aj povzniest a ja to na nieciu radu robim, aby neboli zbytocne spory a pokial zmazanie prispevku tomu pomoze, tak nevidim dovod preco ho nezmazat. Lebo ten Tvoj co som zmazala ma len upozornoval aby som tam napisala, ze som sa pomylila a zopakoval si to, co si uz raz napisal v tej teme len o par prispevkov vyssie, cize bol doslova o nicom. A to teda bolo od Teba trosku jesitne.

Niektori ludia su nenapravitelni. Neviem Mamut, nestacilo Ti odpojenie fora kvoli hadkam? Musis s tym opat zacinat? Najdi si niekoho ineho do koho budes rypat. :disgus:

Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok04.11.2006 - 00:29     Citovať
mozem do tejto temy pisat aj ked mi prispevky nemiznu ale prave naopak ´zahadne sa znasoboju´ ?

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok04.11.2006 - 00:37     Citovať
Myrdin Annoth Napísal(a):
mozem do tejto temy pisat aj ked mi prispevky nemiznu ale prave naopak ´zahadne sa znasoboju´ ?

to bude problem u toho co posiela , mas asi na mysli ked poslel 2x ten isty prispevok , bud si dvakrat stalcil odoslat alebo je chyba v browsery, (mne osobne sa to ani raz nestalo)

Môj blog

Pohlavie:MužMyrdin Annoth
vala

Príspevky 425
Príspevok06.11.2006 - 21:22     Citovať
jj asi je to tak jak vravis pretoze mne sa to uz parkrat stalo. myslim tu druhu verziu - chyba v browsery.

ahnooo eh da sa tomu nejak predist alebo to uplne opravit ???
lebo pripada mi trapne ked sa mi to odosle 2x bez toho aby som o tom vedel a potom mi za to ludia nadavaju Crying or Very sad

admin

Príspevky 3193
Príspevok06.11.2006 - 21:57     Citovať
A co tak jednoducho skontrolovat ci si to poslal raz, alebo dva krat a ak ano, tak ten druhy zmazat kliknutim na X.:iconlick:

Jednoduchy sposob ako si na to dat pozor.

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok07.11.2006 - 06:46     Citovať
no ako vravi mash treba to po sebe skontrolovat , ked su dva prispevky treba jeden zmazat , keby sa stalo ze uz niekto posle dalsi a dotycny uz nemoze po sebe zmazat duplicinty prispevok tak sa treba ozvat modom

Môj blog

Pohlavie:ŽenaNenwen
vala

Príspevky 308
Príspevok07.11.2006 - 14:10     Citovať
prosim nehadajte sa... mazanie prispevkov na akychkolvek forach je uplne bezna zalezitost... a prestante sa urazat a podpichovat, potom to tu vyzera ako v materskej skole...

I will not move, yet
I'll stand still instead

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok07.11.2006 - 14:46     Citovať
Eldar Napísal(a):
no ako vravi mash treba to po sebe skontrolovat , ked su dva prispevky treba jeden zmazat , keby sa stalo ze uz niekto posle dalsi a dotycny uz nemoze po sebe zmazat duplicinty prispevok tak sa treba ozvat modom

no mne ked vacsinou ide pomaly net tak ked nechtiac dam dvakrat za sebou poslat tak mi vypise ze nemoze poslat dalsi prispevok tak rychlo po dalsom. Wink

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Reklama
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google