Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Skákavého poníka

Nepoznaní hrdinovia

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok07.09.2006 - 13:18     NepoznanĂ­ hrdinovia Citovať
Rad by som vedel ci poznate ludi co urobili nieco vynimocne , "hrdinske".

PS: len prosim nepiste ako niekto zachranoval macku zo stroma a podobne veci.( nic v zlom)

Môj blog

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok19.09.2006 - 13:36     Citovať
No vidim ze tu nikto este neprispel, ja tu jedneho dam. Je to moj kamarat ale nie az taky blizky. Dalsieho mojho kamarata bili clenovia jednej nasej slovenskej mensiny a on sa do tej bitky pridal. nehovorim ze ich zbil, samozrejme vela dostal, ale pustil sa proti presile. Ja osobne som pri tom nebol lebo som vtedy bol u babky ale potvrdilo mi to asi 20 ludi co tam bolo.

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaElfkam
trpaslík

Príspevky 56
Príspevok25.10.2006 - 08:41     Citovať
Very Happy Napr. aj ja som zachranovala macku zo stromu, lepsie povedane mojho kocura, ktoreho uz zial nemam, lebo nejakou neznamou pricinou zmizol.
Bolo to tak (ked bol este maciatko) prisla som k starym rodicom (oni ho chovali) a volala som na neho, ale nikde sa neobjavil (ked zavolam, vzdy pride ) No a teraz neprisiel. Myslela som, ze asi isiel niekde daleko, kde ma nepocul, alebo tak, a neskor, ked som tak prechadzala po zahrade, zacula som ako mnauka, a zbadala som ho u susedov na strome, ktory vycnieva trocha aj do nasej zahrady. A pod stromom bol susedov pes. Tak som si priniesla taku stolicku, zobrala som si krabicu a dala ju hore k nemu, pretoze rukami som ho nedociahla, on vliezol do krabice a ja som ho zniesla dolu (za hlasneho stekania Dastyho (toho psa)) Very Happy
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok25.10.2006 - 16:15     Re: NepoznanĂ­ hrdinovia Citovať
Asi si si dokladne neprecitala prvy prispevok Wink
Eldar Napísal(a):

PS: len prosim nepiste ako niekto zachranoval macku zo stroma a podobne veci

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok25.10.2006 - 16:18     Citovať
Elfkam pre mna si hrdinka. Za to, ze si zachranila vetdy este maleho kocura pred velkym zlym psom... Skoda, ze sa stratil. Sad

Macky su krasne zvierata. Tajomne, uslachtile a individualisticke.

Pohlavie:ŽenaElfkam
trpaslík

Príspevky 56
Príspevok25.10.2006 - 16:21     Citovať
Och, sorry
Precitala som, ze piste, a nie nepiste.
Ale diky Mashishka.
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok11.04.2007 - 12:38     Citovať
Ja niekoho takého poznám.Moja bývalá spolužiačka sa zastávala druhej spolužiačky,lebo ju nikto nemal rád Wink Nieje to až také hrdinstvo,ale ja by som to asi nevedela postaviť sa názoru vačšine Rolling Eyes

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok25.04.2007 - 21:30     Citovať
ak mi odpustite tak dam taku kratku uvahu o tom...co to je vlastne hrdinstvo....je hrdinstvo ak niekto zachrani svet...alebo ak len zdvihne "nepohodlnej" spoluziacke pero? myslim ze hrdina je kazdy..len to treba v sebe najst, treba vediet co povedat...ak niekoho v pravej chvili motivujete alebo utesite...mozete byt pre neho hrdina......ste hridna ak nejakej starej babicke vynadate...myslim ze kazdy pod lovom hrdina rozumie nieco ine...ale v kazdom pripade....hrdina ma pomahat...
Pohlavie:Mužhasic13
dunadan

Príspevky 90
Príspevok05.05.2007 - 12:05     Citovať
Akoby z knizky vytiahnute-ale myslim si ze mas aj tak trochu pravdu.
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok05.05.2007 - 12:15     Citovať
hrdina je ako maliar...jeho výnimočnosť zistia až ked je neskoro. Sad

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok05.05.2007 - 13:00     Citovať
Hrdina je podÄľa mĹ?a ten kto nezmýšľa egoisticky ale snaží sa jednaĹĄ vĹľdy v prospech celej spoloÄŤnosti alebo inĂ˝m ÄľuÄŹom Wink

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok25.07.2007 - 13:26     Citovať
ano napriklad taky zachranari alebo poziarnicy casto nasadzuju zivoty pri haseni poziarov alebo nebezpecne rychlou jazdou ked idu niekoho zachranit to su hrdinovia Exclamation :applause:
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok25.07.2007 - 13:38     Citovať
Nebezpecne rychlou jazdou tak akurat ohrozuju, no nikdy nejdu tak nebezpecne rychlo, aby niekomu ublizili, kedze su chraneni vyhlaskou aj ked vyhlaskou sa musia riadit aj oni.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 346
Príspevok25.07.2007 - 15:45     Citovať
aha no ja sa do toho moc nerozumiem ja si niekedy len tak vsimam ako ta zachranka leti
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok26.07.2007 - 08:40     Citovať
Ta nebezpecne rychla jazda sa stala osudnou nevinnym ludom... podla mna nie su hrdinovia preto, ze sa odvazia letiet tak rychlo... ved kolko nehod sa stalo iba pri tychto jazdach a to nielen zapricinenych policajtmi, o ktorych sa teraz tak casto pise, ale aj zachranarmi.

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
vala

Príspevky 346
Príspevok26.07.2007 - 09:44     Citovať
to hej lenze tou rychlou jazdov ohrozuju aj seba a to pre dobro niakych ludi ktorym nechyba vela do smrti cize oni sa potrebuju ponahlat
vala

Príspevky 3709
Príspevok26.07.2007 - 13:43     Citovať
Zachranari mozno sposobuju nehody, no v omnoho hojnejsich pripadoch su na vine druhi soferi. Pokial sanitka pouziva majaky a huka, v tom pripade je podla Zakona o cestnej premavke (ci tak nejako sa vola) kazdy sofer, ktory sa vtedy nachadza na ceste uvolnit priestor, aby mohla volne prejst a hotovo, sanitka ma vtedy pravo prednostnej jazdy. Zachranari su casto na vine, pokial sa dostanu do smyku alebo podobne, inak pokial idu so sirenou a majakmi su na vine nepozorni ostatni vodici. Ja len tolko na ich obhajobu.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok26.07.2007 - 14:22     Citovať
To mas pravdu Fealiath, ze soferi im maju dat prednost a to sa uci v kazdej autoskole... ale ja som skorej myslela na chodcov. V autoskole sa uci tiez, ze chodec MUSI dat prednost vozidlu so zapnutym majakom a sirenou, aj ked sa prave nachadza chodec na prechode a ma zelenu. Ale pokial viem, v skole to neucia, aspon nas nie. Co sa stava osudnym hlavne pre deti. Samozrejme, nemoze za to ten sofer, ale smola...

Dalsou vecou je, ze byvam pri ceste, ktorou pravidelne premavaju sanitky do nemocnice a poviem vam, niekedy ta sanitka spusti sireny az ked sa blizi k prechodu a skuste vtedy odbehavat z prechodu, hlavne ak vam v 1 jazdnom pruhu brani vyhlad autobus, v dalsom vybehne auto, ktore sa snazi uhnut sanitke a v tretom upalujuca sanitka...

Podla mna sa hrdinom da nazvat iba clovek, ktory svojim hrdinstvom neohrozuje zivot ineho cloveka. Nechcem tym povedat, ze zachranari nie su hrdinovia, to urcite su. Len nie kvoli ich strmhlavej jazde Smile

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
vala

Príspevky 3709
Príspevok26.07.2007 - 14:36     Citovať
Samozrejme, s tymi chodcami mas pravdu. Podla mna by bol hrdinom minister skolstva, ktory by zaviedol ako povinny predmet do vyucovania na zakladnych skolach dopravnu vychovu Smile. Cool

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužBombadil
dunadan

Príspevky 79
Príspevok26.10.2007 - 07:50     Citovať
ja mam jedneho znameho ktory sa bol sankovat so svojim synom, a jak sa spustali s kopca, dosli dolu a te znami sa postavil tam kde bola zle zakryta sachta zakryta snehom, spdol tam a jeho syn ho vytiahol, mal vtedy myslim tak 7, 8 rokov. To je hrdina. A inac ta sachta mala asi tak tri metre.
Reklama
vala

Príspevky 3709
Príspevok26.10.2007 - 16:56     Citovať
Za to moze adrenalin, ked ho mas v krvi dostatok, tak dokazes aj nemozne, co by si normalne nedokazal.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Muželficek
hobit

Príspevky 29
Príspevok12.05.2008 - 14:18     Citovať
ja poznam svojho brata....hoc nakoniec je vo vazeni teraz,hulil,bil sa atd ale mal dobre srdce..teda ma...8clenna partia bila jeho kamarata uz do krvi a on mu aj ked bola presila siel pomoct....taktiez skocil skrvaveny ale aspon mal to srdce mu pomoct...niekedy staci chciet...

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google