| Ludia, kam pojdete po dokonceni strednej skoly? |
| Na vysoku skolu |
|
94% |
[ 17 ] |
| Pracovat |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkom hlasov : 18 |
|
|
|
Fealiath

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
embuck

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
tower

Príspevky 1391
|
 03.08.2006 - 16:46
|
| Citácia: | | V dnesnej dobe pokial nestudujes medicinu, alebo pravo, tak ide len o titul.Vsak VS je flakacka. |
..cista filda myslim ze vacsina prirodovodnych tiez nie su az take flakarne...
by som na medinu aj isiel, ale ked ma tolko ucenia tak odradza...  |
|
 |
mashishka

|
|
 |
embuck

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 04.08.2006 - 21:20
|
Tak naisto najprv na vysku. Lebo dnes uz stredna skola ani nic neznamena.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Netro

|
 24.08.2006 - 20:54
|
| Aragorn III. Napísal(a): | | Tak naisto najprv na vysku. Lebo dnes uz stredna skola ani nic neznamena. |
alebo mat v rici vyšku a podnikat 
 Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 24.08.2006 - 20:57
|
LenĹľe na podnikanie potrebuješ prašule(  ) inak podnikaĹĄ nemĂ´Ĺľeš. Najlepšie je aj tak výška, potom prax a nakoniec ĹĄa niekde aj zoberĂş  Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Netro

|
 24.08.2006 - 21:05
|
| Silivrenniel Gilwen Napísal(a): | LenĹľe na podnikanie potrebuješ prašule( ) inak podnikaĹĄ nemĂ´Ĺľeš. Najlepšie je aj tak výška, potom prax a nakoniec ĹĄa niekde aj zoberĂş |
tak ale lepšje podnikat jak robit;) a inak ked skončiš vyšku tjež nedostaneš love tak jak ked skončiš strednu takže lvoe nemaš ani po vyške takže je to jedno a inak ne na šetko potrebuješ mrte kešov aby si mohla začat podnikat;)
 Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Amarante

|
|
 |
Netro

|
 24.08.2006 - 21:16
|
| Silivrenniel Gilwen Napísal(a): | | No lenĹľe keˇdostenš nejakĂ˝ dobrĂ˝ post, mĂ´Ĺľeš si za pár rokov zarobiĹĄ na malĂ˝ podnik |
no hey hey ale tak staÄŤi ti aj dost malo kešov aby si mohla podnikat;) napriklad cez netĂk sa dobre dáva;)
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Netro

|
 24.08.2006 - 21:45
|
| Fealiath Napísal(a): | Niekto tu nerata s moznostou bankrotu a s tym, ze sa mu nemusi darit. Takze je istejsia vyska a potom nejake teple miestocko, ktore je patricne aj omastene.  |
človek to o čom som hovoril tak tam neni bankrot len to proste nepojde a začal by som robit nječo ine alebo prestal ešte davam zatjal školičku tak je to jedno;) a inak ja myslym na šetko;) a mrte na to že to nepojde;) a inak aj ked maš vyšku nemusiš zarabat mrte kešov a ani si hned nemusiš najst pracu;)
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Netro

|
 25.08.2006 - 08:48
|
| Fealiath Napísal(a): | | No, ked ti v podnikani nieco nejde, tak sa vyhlasuje bankrot, alebo krach, ako chces. A aj ked budes mysliet na vsetko, tak nikdy sa nemozes pripravit na to, ze ludia nebudu mat o tvoj tovar/sluzby zaujem, co spravis potom? A ak mas vysku a tu si pracu nenajdes, tak potom to isti zahranicie. Napr. v Taliansku maju dlhodobo zaujem o kucharov, abysolventov hotelovych skol a podobne. Anglicko zase strojarske odbory a podobne. |
no hey hey bankrot ale tak bankrot ja berem tak Ĺľe by som bol v minuse;)
ale jednu vecičku čo by sa dala mrte v pohode robja to len dve firmičky na slovensku take v pohode a to keby sa urobilo mrte tak by sa to dalo lebo jedna uplne zle to rješi a ma aj uplne zlu stranku neprehladnu a druha je lepšja ale ne až tak moc
no a ja by som do italy nemohol ist lebo nejsom kuchar ani hotelovku nemam za sebou;)
ale do Anglicka alebo USA by som išjel najprv pre njake kešiky 
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Netro

|
 25.08.2006 - 08:57
|
| Fealiath Napísal(a): | Ja mam spoluziaka, ktoreho otec ako jediny na Slovensku vyraba tie vrtulky, do ktorych ked fuknes, tak sa tocia, take tie veterniky, ale myslim, ze to nie je tiez nic moc. A inu, ja tiez planujem, na buduce prazdniny odist si zarobit do Anglicka a nasledne po maturite do USA. A ked uz nie zarobit, tak aspon uja pozret v Los Angeles  |
v pohode Anglicko a USA mrte LA to musi byt štyl no aj ja by som išjel njekam preč kebyže ma nezoberu na vyšku ale tak hned ked ma vyhodja tak tjež chce ist do Anglicka alebo USA 
|
 |
Amarante

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Netro

|
 25.08.2006 - 12:00
|
no hey aj agentury su ti vybavja byvanje a pracu a len daš agenture kešiky a ideš ale tak lepšje je robit bez agenturky lebo oni si beru keše
najlepše njprv tam ist cez agenutry a po par mesjacoch alebo tyždnoch si najst šetko vlastne byvanje a robotu
a 50 Eur v pohode   Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Fealiath

|
 25.08.2006 - 17:39
|
| Silivrenniel Gilwen Napísal(a): | Teraz som bola v GrĂ©cku a v jednej kaviarni sme stretli SLovenku. Viete koÄľko dostáva na hodinu? 50 EURO!!!  |
Niekto si tu zasluzil moju nehynucu zavist a obdiv zaroven, len neviem, coho je viacej.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
|
|