Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Lindon-Práva a povinnosti (Reporty z regiónov)

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužGelmir Tarlos ar Ciryatan
vala

Príspevky 233
Príspevok04.08.2006 - 11:01     Citovať
moji spehovia objavili tábor ohyzdov.Vidieť že sa zbiehaju a snažia sa napadnuť trpaslíčie osídlenia na severnych upatiach hor.Mam vyslat armadu na pomoc?Mohlo by vzniknuť spojenectvo a obchodné vzťahy.

Nai tielyer nauvar laiquë ar hwesta aldamolyanna
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok07.05.2007 - 18:39     Citovať
oznamujem dalsi vpad ohyzdov na nase uzemie.s hrstkou muzov som ich zahnal,ale su coraz opovazlivejsi a vnikaju dalej na nase uzemie.potrebujem posily Fingolfin.mam pocit ze nieco chystaju

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok07.05.2007 - 19:17     Citovať
no,....to je zle, lebo kazu risu treba branit ako sa da...ohyzdi bojuju obratnejsie ako za davnych cias, to som uz zistila...
preto sa pytam, ako mozem pomoct v boji?
nebojim sa nicoho, viem strielat z luku ( to som sa naucila este za Davnoveku v Doriathe )
takze pojdem tam, kam ma poslete
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok07.05.2007 - 19:23     Citovať
Chod podporit Mablunga na pohranici . Mablung ake velke su skupiny ohyzov. Podla toho pridelim pocet vojakov.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 1114
Príspevok07.05.2007 - 19:33     Citovať
Finrod Felagund Napísal(a):
Chod podporit Mablunga na pohranici . Mablung ake velke su skupiny ohyzov. Podla toho pridelim pocet vojakov.

pochoduju na priesmyky v mensich poctoch ale za to casto.je ich vacsinou okolo 300 ale stale sa ich pocty zvacsuju

vala

Príspevky 2824
Príspevok07.05.2007 - 19:38     Citovať
to, ze sa pohybuju v malych poctoch, je nasa vyhoda
vala

Príspevky 2824
Príspevok07.05.2007 - 20:13     Citovať
co za cierny plan mozu zasa ohyzdi kut? o c im ide tentokrat?
Zabijaju ludi bez priciny a elfov mucia, aspon tak mi povedali potulne druziny, ktore som stretla
vala

Príspevky 1114
Príspevok07.05.2007 - 20:19     Citovať
je zaujimave ze aj po Sauronovom pade maju stale motivaciu napadat slobodne krajiny stredozeme.mam pocit ze sa znovu dviha zlo a ma noveho pana

vala

Príspevky 2824
Príspevok07.05.2007 - 20:27     Citovať
necudovala by som sa...Dni potemneli, odkedy bol svet mlady...
vala

Príspevky 276
Príspevok08.05.2007 - 19:08     Citovať
Mas dovolenie viest lukostrelcov. Udelujem ti hodnost dimlomata a zastupcu Mablunga v poste vodcu hraniciarov.

Nech ta ochranuje svetlo valar.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Reklama
vala

Príspevky 2824
Príspevok08.05.2007 - 19:18     Citovať
Som velmi poctena a dakujem Ti
vala

Príspevky 1114
Príspevok08.05.2007 - 19:37     Citovať
hlasim dalsi utok na Falasske priesmyky.ich pocet bol priblizne sedemkrat sto muzov...odrazili sme ich s Menelyou s mensimi stratami a zahnali sme ich za hranice Lindonu.vyrazili sme iba so stvrtinou vojska aby neodhalili nasu plnu silu a nadalej urocili v malych skupinkach

vala

Príspevky 276
Príspevok09.05.2007 - 12:49     Citovať
Rozumiem. Posilam posilu 400 elitnych lukostrelcov pod Menelyno vedenie. Onedlho s k vam pripojim aj s posilami. Falasske priesmiky musime za kazdu cenu ubranit.

vala

Príspevky 1114
Príspevok09.05.2007 - 20:54     Citovať
dnes podvecer som zattihol niekolkych zvedov ako zistuju pocty nasich sil ale neprezil ani jeden.istotne chcu odhalit nasu pravu silu a tu im nesmieme odhalit aspon zatial nie.budeme si stale udrziavat tieto pocty v akych sme a v zalohe si ponechame najvacsiu silu

vala

Príspevky 2824
Príspevok10.05.2007 - 15:48     Citovať
Pane, ja sa vyberiem za Mablungom, ak ty sam neuznas za vhodne, aby som isla bojovat niekam inam...
Pri presune lucistnikov nas prepadli ohyzdi, no podarilo sa nam vacsinu z nich pobit, hoci zopar sa im podarilo uniknut.Nase straty su vsak nastastie male (odpust mi, ze spravu nesiem tak neskoro, ale skor to naozaj neslo)...Co ma vsak znepokojuje je fakt, ze mi uz dochadzaju sipy, kt. som si priniesla az Valinoru , a kt. sa ohyzdi tak boja...preto Ta, pane ziadam, o nove zasoby sipov (prosim vela) a zopar novych lukov pre niektorych muzov. Hantale,
Menelya Aldarien
vala

Príspevky 276
Príspevok10.05.2007 - 18:58     Citovať
Oneskorenie tvojej spravy je absolutne neopodstatnene. Ubezpecujem ta ze na buduce si s tym nelam hlavu. O svoje sipy sa neboj. V Lindone mame vynikajucich kovacov na hroty. Posielam ti zasielku 2 vozov. K nim ochranu 100 muzov. Vnutri budu sipy pre kazdeho a nahradnych 200 lukov. vyrazam do Falasskych priesmikov s 2000 jazdcami. cakajte ma do sumraku.

Nech je tvoja muska presna Menelya a tvoj mec ostri Mablung.

vala

Príspevky 2824
Príspevok10.05.2007 - 19:06     Citovať
cakame tu na teba a uvitame kazdu posilu. Teraz oddychujeme po utokoch, cistia a osetruju sa tu zbrane a mna poprosili aby som liecila ranenych, kedze poznam este stare metody

Nech je vasa cesta pokojna, bez zbrani nepriatela
vala

Príspevky 2824
Príspevok11.05.2007 - 19:29     Citovať
Podavam hlasenie z dnesneho dna :

V tabore sa mi podarilo uzdravit mnoho elfov Smile a preto sa moje srdce velmi raduje. Kedze bol relativne klud, vydala som sa so svojim konom Celefinom a este dvoma efmi hladat nejake liecive byliny, kedze ich je v tabore tak zalostne malo...Samozrejme, ako to uz byva, prepadli ma 5 ohyzdi. kedze som rychlo uhanala na koni, tak som sa ich striasla ale nasledne som ich vystopovala a vsetci do jedneho skoncili so sipmi v hrdle. a este jedna vec, podarilo sa mi nazbierat dost byliniek pre ranenych Smile
vala

Príspevky 1114
Príspevok11.05.2007 - 20:08     Citovať
dnes za usvitu sme prepadli ohyzdi tabor nedaleko povodia Lhunu.neprezil ani jeden.ale nie je to jediny tabor na kory som v poslednom case narazil.nepochybne chystaju otvorenu vojnu.
Finrod ziadam o dalsich kovacov.nie je ich totiz v mojom regione dostatok a nestihaju opravovat zbroj a kut nove zbrane

vala

Príspevky 2824
Príspevok11.05.2007 - 20:25     Citovať
Finrod, ja ta ziadam o lahky, ostry mec, kt. by sedel v ruke aj elfke, lebo obcas sa ocitnem v priamom boji, kde mi moj luk nestaci. A hoci som lukostrelkyna, potrebujem mec pre vlastnu ochranu
Dufam, ze mojej ziadosti vyhovies. Rozhodla som sa tak po dnesnom dni, kedy ma priamo napadli oyzdi. Suhlasim s Mablungom,je velmi pravdepodobne, ze chystaju otvorenu vojnu, a tak vsade posielaju male skupinky sliedicov, aby zistili kolko nas je a kde sidlime...
Reklama
vala

Príspevky 1114
Príspevok11.05.2007 - 20:32     Citovať
preto svoje vojsko radsej nechavajme bezpecne ukryte v zalohe.lebo ak zistia nasu pravu silu a pocet,budu podnikat najazdy v omnoho vacsich poctoch ako doteraz.

vala

Príspevky 276
Príspevok11.05.2007 - 20:33     Citovať
Vo vozoch ktore som poslal popredu bolo niekolko mecov ale ziaden tvojej velkosti. Poslem poslov do najblizsej dediny/mesta s prosbou o mec dobrej velkosti no bude to urcitu dobu trvat. Mablung v celom Lindonie mame pomenej kovacov no vynasnazim sa ti poslat vsetkych ktorych budem mĂ´ct.

Musime porazit vsetky okolite tabory aby nemohli podavat hlesenie svojim vodcom. Prihotovte plnu silu. Vyspite sa.

RANO VYRAZAME.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok11.05.2007 - 20:35     Citovať
Fealiath, pan a vladca Etherlordskej rise panom Lindonu s pozdravmi a prianim vsetkeho dobreho

Ako sa tak ku mne nesu spravy, tak stale castejsie pocuvam o prenikani ohyzdov do Lindonu a tieto spravy mi robia vrasky. Preto by som rad pomohol a to nasledovne:

-5000 pesiakov, 1000 jazdcov, 2000 lucistnikov, 1000 kopijnikov a 300 jaskynnych jednotiek, 20 bojovych lodi a 20 nakladnych lodi so zbrojami, sipmi, lukmi, bylinkami, liecivami,30 kovacmi a 50 liecitelmi. Na dobu aku budete potrebovat... V pripade, ze by ste potrebovali dalsie veci, povedzte a dodame. Ak suhlasite, vsetko toto poslem v pondelok, lodami, takze u vas by to mohlo byt uz v utorok poobede alebo vecer...

Cakam na odpoved

S pozdravmi

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2824
Príspevok11.05.2007 - 20:36     Citovať
Finrod, a nemohli by mi kovaci ukut novy mec, namireu pre mna? musi byt lahky, stihly a velmi ostry...ak mi das dovolenie, pojdem za kovacmi, ktori dnes dorazili...a pockam kolk bude treba.

Naposledy upravil Menelya dňa 11.05.2007 - 20:38, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 276
Príspevok11.05.2007 - 20:37     Citovať
Tvoja slachetnost je naozaj velka pan etherlordskej rise. Dakujem ti za cely Lindom a sklanam sa pred tvojou velkorisostou.

Nech nad tebou vladne stastie.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4, 5  
Strana 1 z 5

Google