Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Mae govannen

Pedo mellon a minno

1, 2, 3, 4  
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok14.02.2006 - 22:49     Pedo mellon a minno Citovať
Tema jasna
Predstavovanie novych clenov, tak pridte a povedzte slovo dve o tom kto ste, ako ste nas nasli a nieco o vasom vztahu k svetu Pana prstenov... :beer:

Naposledy upravil embuck dňa 10.06.2006 - 23:02, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaMahtiel Ornwen
hobit

Príspevky 36
Príspevok16.03.2006 - 16:18     Citovať
Mno takze ahojte vsetci Very Happy ...ja som Mahtiel, elfka z tmavych lesov Wink v civile Martina a trpim silnou prstenofiliou a dalsimi zatial presnejsie neidentifikovanymi poruchami. Ku foru som sa dostala na odporucanie Leonidasa Smile a ked som uvidela aka fajn spolocnost je tu tak som hned naskocila do voza... :unsure:
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok25.04.2006 - 14:49     Citovať
Takze ahoj, v civile som Misom zvany, k foru som sa dostal ako slepy k husliam, ked som hladal stranky na utisenie mojho apetitu po poznatkoch zo sveta Pana prstenov. Mrkol som si forum a tak sa mi tu zapacilo, ze som tu aj hned zaparkoval. Moja prstenofilia je silno nakazliva, nakazil som nou dalsich troch kamaratov. :naughty:

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok14.07.2006 - 18:51     Citovať
Ahoj som elf Finrod.Moje meno je Martin.Prstenofilia je moja choroba, ktorĂş mam ako jedinu velmi rad. K foru som sa dostal na odporucanie kamarata.
Velmi som dufal, ze taketo forum existuje takze som velmi rad.
Pohlavie:MužLegolas Zelenolist

Príspevky 11
Príspevok31.07.2006 - 10:53     Citovať
Ahoj ja som Flubber. Very Happy k foru som sa dostal nahodou bol som na jednej stranke a dole bolo panprstenov.com klikol som na to a dostal som sa na tuto stranku. mam rad elfov milujem kazdy film kde su spominany elfovia
Pohlavie:MužGelmir Tarlos ar Ciryatan
vala

Príspevky 233
Príspevok02.08.2006 - 10:29     Citovať
Som Gelmir Tarlos ar Ciryatan a k foru som sa dostal ako inak cez google.

Nai tielyer nauvar laiquë ar hwesta aldamolyanna

Naposledy upravil Gelmir Tarlos ar Ciryatan dňa 14.09.2006 - 15:26, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužDead Boss
dunadan

Príspevky 81
Príspevok28.08.2006 - 15:48     Citovať
Caute, som Dead Boss. Na tento server som narazil na jednom veeeeeeľkom nemenovanom vyhľadávači.
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok12.09.2006 - 08:08     Citovať
Takze ahoj ja som Faramir
k tejto stránke som sa dostal cez google dnes ráno a zapácilo sa mi tu.

Naposledy upravil Faramir dňa 14.09.2006 - 14:12, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužSargon

Príspevky 1
Príspevok27.09.2006 - 18:28     Citovať
Hello, I`m english speaking foreign student, and I study in Comenius university in Bratislava. One from my slovak friends tell me something about this LOTR forum, so I`m registered here. So who are you? is here any forum for english speaking users?? THX
Pohlavie:ŽenaDCERA_ROHANU
hobit

Príspevky 25
Príspevok10.10.2006 - 13:04     Citovať
noooo asi tolko ze som obycajne dievca..14rocne....pana prstenov mam fest moc a moc rada.... Smile))) :kiss:
Reklama
Pohlavie:MužLegolas Elf
dunadan

Príspevky 72
Príspevok12.10.2006 - 21:05     Citovať
I am sixteen years old. My name is Tomáš.My best books is The Lord of the rings trilogy. My best film is The lord of the rings and The Hill have See. It is all. Thank you.

Elf Hanonle
Pohlavie:Ženaante

Príspevky 7
Príspevok17.11.2006 - 21:59     Citovať
Mno, tak ja som ÄŹalšia obyÄŤajná osoba postihnutá PrsteĹ?omániou, mám 21 rokov, k tomuto fĂłru som sa dostala ÄŤisto náhodne, keÄŹ som sa preháĹ?ala po internete. Som uchvátená dielom Tolkiena a aj dielom Jacksona.....mojim naväčším Ăşlovkom (ak sa to tak dá povedaĹĄ) bolo to, Ĺľe som osobne stretla jednoho z hlavnĂ˝ch predstaviteÄľov filmu - Vigga Mortensena. :wub:

One ring...
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok18.11.2006 - 10:31     Citovať
ante Napísal(a):
Mno, tak ja som ÄŹalšia obyÄŤajná osoba postihnutá PrsteĹ?omániou, mám 21 rokov, k tomuto fĂłru som sa dostala ÄŤisto náhodne, keÄŹ som sa preháĹ?ala po internete. Som uchvátená dielom Tolkiena a aj dielom Jacksona.....mojim naväčším Ăşlovkom (ak sa to tak dá povedaĹĄ) bolo to, Ĺľe som osobne stretla jednoho z hlavnĂ˝ch predstaviteÄľov filmu - Vigga Mortensena. :wub:

ty si sa stretla s viggom Razz Shocked :drool: :drool: a to ako kde a kedy?

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:Ženaante

Príspevky 7
Príspevok18.11.2006 - 14:02     Citovať
Niečo vyše troch rokov na jednom Talianskom ostrove, bolo to práve v období keď natáčal Hidalga a vyzeral presne tak isto ako v tom filme, čiže žiadny Aragorn sa nekonal.

One ring...
Pohlavie:MužSchweini

Príspevky 5
Príspevok21.11.2006 - 18:25     Citovať
zdravim som Michal a byvam near Topolcany.toto forum som nasiel vo vyhladavaci pri pojme TENGWAR Smile ktore je mimochodom podla mna krasne a fascinujuce!!! :thumbsup:
Pohlavie:MužIdrial
hobit

Príspevky 22
Príspevok27.11.2006 - 14:08     Citovať
Ahojte vsetci som Elf Idrial v civile som MARTIN
Pohlavie:ŽenaArwen153

Príspevky 1
Príspevok12.12.2006 - 16:38     Citovať
Ahojte som Arwen. Cool moje normal meno je Zuzana.som zatial len tak normalne posadnuta panom prstenom :crazy: som skĂ´r absolutny maniak na vsetky tri filmy. veeeeeelmi sa mi pacia :wub:
Pohlavie:Ženakittykittyki
hobit

Príspevky 27
Príspevok13.12.2006 - 21:19     Re: Pedo mellon a minno Citovať
Ahojte!! Ja som Zuzana a dostala som sa sem uplnou nahodou - cez google, ale vobec to nelutujem, lebo je to tu super!!! :bowdown:
Pohlavie:MužVrchny Nazgul

Príspevky 4
Príspevok14.12.2006 - 13:33     chaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citovať
Som kral nazgulov, pochadzam z temnej rise v stredozemi a mam 3331 rokov. Vo volnom case kujem zle plany proti stredozemi.
Pohlavie:MužAratirion

Príspevky 7
Príspevok21.12.2006 - 12:55     Citovať
Ahojte,som Aratirion z Apola,mestečka ktoré kedysi
patrilo k Arnorskému královstvu.Pochádzam z rodu
Aldora,príbuzného s Elendilom.Na toto forum ma dostal kamarát.Mám rád pána prstenov.
Reklama
Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok27.12.2006 - 17:36     Citovať
Cawte vsetci.Som z Galanty.LOTR mam velmi rada.Ucim sa po elfsky podla mna je to krasny jazyk.Dufam, ze sa mi tu bude pacit.

Naposledy upravil Jimea dňa 06.02.2007 - 16:35, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaTevildo
hobit

Príspevky 34
Príspevok27.12.2006 - 19:55     Citovať
DobrĂ˝ veÄŤer vospolok! Som trošku nebezpeÄŤnĂ© maÄŤiatko menom Tevildo, a dokážem byĹĄ rovnako miluÄŤkĂ© a rovnako vám liezĹĄ na nervy Laughing v civile Evelina, v tejto inkarnácii poslednĂ˝ch 16 rokov (moĹľno trochu viac ) Je sĂ­ce pravdou, Ĺľe ma lákajĂş skĂ´r ÄŤierne plášte a nie tie biele, ale aspoĹ? vyrovnávam deficit Smile miauuuuu
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok31.12.2006 - 12:48     Citovať
Ahojte vsetci! Smile V beznom prizemnom zivote som Eva(nemam to meno rada,moc kratke! Crying or Very sad ) a som z Bratislavy(nemam rada tuto kopu betona!!! Crying or Very sad )...ale nie Laughing ...LOTRa Very Happy presadzujem uz takych 5 rokov Very Happy

Pohlavie:MužGandalf158
dunadan

Príspevky 93
Príspevok03.01.2007 - 16:30     Citovať
Ahojte. Ja som Gandalf 158 taktiez znamy ako mato. toto forum som nasiel uplnou nahodou. pan prstenov je pre mna velmi zaujimavy. dokola citam knihy, ktore mam a to su- Pan prstenov 1-3, Hobbit. Tak dufam, ze toto forum je dost dobre a bude sa mi tu pacit.
Mablung.

Príspevok03.01.2007 - 17:38     Citovať
Mára Re eldalie,atanári ar naugrim...som mablung kapitan vojsk krála Thingola prezyvaju ma kladivoruhý alebo lovec....som tolkienofil..zhanam vsetky informacie zo starych cias stredozeme a valinoru.myslim ze sa vyznam v tejto oblasti docela dobre...v tejto oblasti sa citim jednoducho ako doma Very Happy ...strielavam z luku..viem narabat s mecom..takisto by ma bavilo robit aj barda..velmi ma bavi hudba a hram na gitaru..to je strucne o mne :thumbsup:
Mablung. |  Žiadne hodnotenie | 0 zlatka | Shop mod
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4  
Strana 1 z 4

Google