Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Návrhy/pripomienky

Oznámenia

Hladate odpoved na svoju otazku skor nez sa ju polozite ?
ano
80%
 80%  [ 12 ]
nie
20%
 20%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 15

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok15.11.2006 - 22:00     Oznámenia Citovať
Uz dlhsi cas som chcel upozornit na jednu vec a tou su otazky.
Nie zeby ste sa nemohli pytat ale treba najprv nez to natukam aj popremyslat ci to ma vyznam sa to opytat a jedna dolezita vec , ci uz to niekde nieje na fore popisane.
Pred tym nez sa niekto nieco opyta by som radil urobit tieto veci:
1. ked sa otazka tyka fora (nejakych tech. zalezitosti a pod.) treba pouzit hladanie na fore http://forum.panprstenov.com/search.php
2. ked sa otazka tyka tematiky pana prstenov treba pouzit ardapediu http://ardapedia.panprstenov.com/wiki/
3. ked sa otazka tyka niecoho uplne ineho treba pouzit google http://www.google.sk/

tuto temu som zalozil hlavne koli tomu aby sa hlavne predyslo otazkam ako napr. "co je to ardapedia?"
tymto nechcem nikoho poskodit alebo ociernit , moze sa stat ze clovek nieco nevie , a preto je tu search

Môj blog

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok10.08.2008 - 08:54     Citovať
Uvazujem nad vymenovanim noveho spravcu (moderatora), kedze jeden je bez internetu, druhy ma vela povinnosti a zvazuje nad zlozenim bremena spravcovstva.

Pokial mate navrhy, kto by nim mohol byt, alebo by ste sa vy sami chceli stat spravcom, posielajte mi PM v ktorych uvediete aj preco si myslite, ze je ten a ten, alebo vy sam, vhodnym kandidatom.

V pripade, ze sa najde ten spravny clovek, bude vymenovany na post spravcu do konca prazdnin.

Do predmetu prosim napisat SPRAVCA - meno kandidata

Uzavierka je 19. augusta.

- po skonceni vyberoveho konania, vas budem informovat o jeho priebehu.

admin

Príspevky 3193
Príspevok19.08.2008 - 22:24     Citovať
VYHODNOTENIE KONKURZU NA SPRÁVCU (MODERÁTORA).

Celkovo prišli dva návrhy. Týmto ďakujem tým, čo sa zapojili a úprimne mi je ľúto, že len dvom ľuďom záleží na tom, kto bude novým správcom.

Slávnostne oznamujem, že sa novou správkyňou stáva Menelya, pričom vystrieda v úrade správcu Eldara :bowdown: , ktorý súhlasil so svojím odvolaním.

V prípade, že sa Eldar na fórum vráti, bude opäť vymenovaný za správcu. Menelya samozrejme ostane na poste.

mashishka - The Lord Of The Forum

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok20.08.2008 - 15:45     Citovať
Chcem podakovat Mashishke za prejavenu doveru a dufam, ze ju (a taktiez vas vsetkych) nesklamem.Cize este raz - dakujem Smile

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
admin

Príspevky 3193
Príspevok12.09.2008 - 22:02     Citovať
Nuz, je mozne, ze budem par dni/tyzdnov bez staleho pristupu na internet, kym neporiesim nejaky ten T-mobile prenosny, alebo Orange prenosny net, ci nejake wifi, tak budte dobri. Very Happy

Potulne wifi sa vzdy najde, takze vas pridem skontrolovat.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok18.09.2008 - 21:56     Citovať
Ja, Fealiath, moderator tohoto fora, pan a vladca Etherlordskej rise, clen Sudneho senatu, Hlava spolkov Obcania Stredozeme & Foronovelisti, clen spolku PP.COM INVESTMENTS a prispievatel Ardapedie,

rezignujem

na post moderatora tohoto fora z dovodu nedostatocneho pristupu k internetu pocas tyzdna.

K tomuto rozhodnutiu ma vedie to, ze po nastupe na skolu a na inernat nemam uz pristup k internetu pocas celej doby pobytu na intraku a nakolko som tam 4 dni v tyzdni, nemozem efektivne plnit ulohu moderatora tohoto fora. Preto som sa rozhodol ako som sa rozhodol. Svoje rozhodnutie som uz ohlasil aj nasej administratorke mashishke. Dufam, ze po zmene podmienok a ich navrateniu sa do povodnych kolaji budem moct pokracovat v praci moderatora tam, kde teraz koncim. Nadalej samozrejme ostavam na fore ako user, takze sa nemusite bat, hrnceky aj odznaky sa realizovat budu a takisto vas budem nahanat aj s prednaskami na SC.

Howgh, dohovoril som.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok19.09.2008 - 14:01     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ja, Fealiath, moderator tohoto fora, pan a vladca Etherlordskej rise, clen Sudneho senatu, Hlava spolkov Obcania Stredozeme & Foronovelisti, clen spolku PP.COM INVESTMENTS a prispievatel Ardapedie,

rezignujem

na post moderatora tohoto fora z dovodu nedostatocneho pristupu k internetu pocas tyzdna.

K tomuto rozhodnutiu ma vedie to, ze po nastupe na skolu a na inernat nemam uz pristup k internetu pocas celej doby pobytu na intraku a nakolko som tam 4 dni v tyzdni, nemozem efektivne plnit ulohu moderatora tohoto fora. Preto som sa rozhodol ako som sa rozhodol. Svoje rozhodnutie som uz ohlasil aj nasej administratorke mashishke. Dufam, ze po zmene podmienok a ich navrateniu sa do povodnych kolaji budem moct pokracovat v praci moderatora tam, kde teraz koncim. Nadalej samozrejme ostavam na fore ako user, takze sa nemusite bat, hrnceky aj odznaky sa realizovat budu a takisto vas budem nahanat aj s prednaskami na SC.

Howgh, dohovoril som.

Tak to je teda rano pre forum moj najoblubenejsi moderator ahh...

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok19.09.2008 - 18:19     Citovať
..svet sa zblaznil....alebo skor zmenil?

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1743
Príspevok19.09.2008 - 18:33     Citovať
presne tak, rúca sa mi jedna z mojich životných istôt, Confused ale hlavne, že ako user Feli ostáva Very Happy
vala

Príspevky 2824
Príspevok19.09.2008 - 18:58     Citovať
...No ved, skusil by zdrhnut! :evil2: ...

Reklama
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 990
Príspevok19.09.2008 - 19:10     Citovať
čo povedať...som ostala Razz.. to sa proste nedá Feliho a forum pp mám jednoducho zafixované spolu
vala

Príspevky 2824
Príspevok19.09.2008 - 19:13     Citovať
Pohodka. Feli nam odchadza iba z postu moderatora (cize dovod na slzy mam ja a Radeon, lebo robota sa rozdeli medzi nas dvoch. Ale kedze ste vsetci taki uzasni a robirte toto forum krasnym virtualnym zakutim, nemame dovod na obavy a tej spominanejmodovskej roboty tu vobec neni vela). A Feli sa na svoj zeleny post vrati hned, ako mu to okolnosti dovolia Wink Smile

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1114
Príspevok19.09.2008 - 20:14     Citovať
No...bude to tu bez zelenaca feliho o hubu aj ked Menelya je terminator Laughing
koli tebe Feli som sa zdrziaval rasistickych poznamok na zelenu rasu na fore ale teraz ked si rezignoval mozem veselo zacat Laughing
No skoda ze uz ta na ICQ nebudem vidavat tak casto(aj ked som tam dvakrat za tyzden Laughing ) ale cez vikendy sa tam hadam objavime obaja Smile

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok19.09.2008 - 20:35     Citovať
Dakujem vsetkym za pozitivne ohlasy na moju pracu, pre mna ako pre cloveka, ktory mal na pracu moda zatial len negativne ohlasy to znamena vela, takze vazne, este raz vdaka...

Mno a k tomu co som tu postrehol z niektorych postov - neodchadzam uplne, len som sa proste vzdal moderatorstva, nakolko nemam tolko priestoru aby som bol na internete ako som ho mal doteraz, ako user tu samozrejme ostavam. Mozno sa mi niekedy stane, ze do vas budem pindat viac, ako sa na usera slusi a patri, ale berte to prosim s rezervou, to je profesionalna deformacia... Very Happy . To vsak neznamena ze moje pripomienky nemusite akceptovat, aj ked ako som si tak povsimol, naozaj tu brutalne poklesol pocet spammerov a je tu naozaj velky klud co sa narusania poriadku na fore tyka. No a ci sa na post zeleneho carodejnika vratim, to sa este uvidi, v kazdom pripade by som rad, ale to bude zalezat hlavne aj od nasich adminov, ci to este dovolia.

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google