Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Eldarion

Valinor-*VaL*

1, 2, 3  

Paci sa vam v klane *VaL*?
ano
33%
 33%  [ 2 ]
nie
66%
 66%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 6

Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok24.02.2007 - 11:03     Valinor-*VaL* Citovať
Valinor(*VaL*)

*Valar boli Ainur, teda IlĂşvatarove deti,
ktoré zostúpili na Ardu. Najskôr sa usadili v Stredozemi ale potom čo v nej napáchal Melkor sa presťahovali do Amanu-ríše Nesmrteľných. Valar sú nesmrteľní, nemajú svoju hmotnú podobu. Ale kedykoľvek si ju môžu vziať a tak sa ukazovať Eldar.
*Tento klan bol zalozeny na pocest pozehnanej rise Valinor...zalozili ho 4 clenovia(LordTom,Melkor,David a Lobobo) kazdi z inej aliancie,ktorych spajala jedna myslienka...a tak vytvorili tento klan...je to znak nasho priatelstva...potom sa pripojili dalsi a dalsi tak rastie nas sen s novymi clenmi

Nie vsetko co sa blyšti na krku je zlato ale aj čepel meca...
------------------

# Si vis pacem, para bellum
* Ak chceš mier, bud pripravený na boj.
-----------------

2-Spolok: §BLD§
Spojenectvo: DTH,LyC,ER
Mier: GsM
Nepriatelia:
Pakt o hospodarskej pomoci: M-A
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Historia:
-aliancia sa uz zucastnila vela subojov a ci uz prehier alebo vitazstiev.Nebudeme tu menovat aliancie,ktore nas napadli!
Celili sme uz mnohym rozpadom,ale nakoniec sme sa udrzali po hromade...Smile)
-az napokon sme sa rozhodli ze kazdi bude mat vlastnu ali. a budeme spojenci!

*Hierarchia aliancie:

1.LordTom-vodca,zakladatel(3hlasy)

2.Majster-predseda,Dannilo-1.zastupca,diplomat
Mamut-general,Silmir-2.zastupca(2hlasy)

3.Ostatni clenovia(1hlas)
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠

Manwë
Spolu s Melkorom je v Arde najmocnejšia bytosť. Nazýva sa aj Starší kráľ, Súlimo (Pán dychu Ardy). Manwë je Ilúvatarovi najdrahší a najjasnejšie chápe jeho zámery. Na hore Taniquetil vládne celej Arde ako najväčší kráľ. Miluje vietor a všetky rýchle vtáky,ktoré ho poslúchajú. Na hore Taniquetil býva s Valië Vardou.

Ulmo
Ulmo je pánom všetkých oceánov,morí,riek,jazier a všetkých čistých vôd.Jeho duch sa šíri spolu s vodou.V moci je hneď za Manwëm.Je aj jeho najlepší priateľ.Ulmo je samotár.Nemá manželku a na porady Valar chodieval len v nevyhnutných situáciách.Najviac sa zaujímal o starosti ľudí i elfov v Stredozemi; ostatní Valar ich nechali napospas osudu.

Aulë
Aulëho inak prezývali aj Mahal.Je pánom všetkých látok,z ktorých sa skladá Arda. Na počiatku pracoval s Manwëm na tvarovaní Ardy. Má o trochu menšiu moc než Ulmo. Je to kováč, budovateľ a majster všetkých remesiel, a svoje poznatky chcel odovzdávať vlastným žiakom: preto vytvoril trpaslíkov.Vedel ale že nerobí dobre.Bol odhalený a Aulë ich z lásky a z úcty k Ilúvatarovi chcel zničiť. Ten mu však dovolil nechať si ich,aj keď vedel že budú veľké nezhody medzi jeho deťmi a Aulëho deťmi.Smel ich ale oživiť až po príchode elfov. Jeho manželkou je Yavanna.

Oromë
OromĂ«,nazĂ˝vanĂ˝ aj Aldaron alebo Araw, ÄŤo znamenĂ© Pán lesov. Je lovec šeliem a netvorov a nadovšetko miluje voÄľnĂ© lesy.Na svojich poÄľovaÄŤkách ho sprevádza jeho striebrobiely kĂ´Ĺ? Nahar.Hlas jeho rohu, ValarĂłmy, sa šíri široko-ÄŹaleko a vzbudzuje hrĂ´zu a strach vo všetkĂ˝ch zlĂ˝ch tvoroch. Rád sa potuluje po lesoch a bol to práve on kto prvĂ˝ z Valar stretol prebudenĂ˝ch elfov pri jazere CuiviĂ©nen.

Mandos
Mandos sa inak volá Námo. Jeho brat je Irmo a spolu sa nazývajú Fëanturi, Páni duchov. Býva v Dome mŕtvych,známych tiež ako Mandosové siene a tam povoláva duchov zabitých do svojich siení. On jediný vie veci, ktoré vie už len Eru a jediný z Valar pozná budúcnosť. Nič nezabúda, vie všetko čo bolo je a bude. Jeho manželkou je Vairë.

LĂłrien
Tiež ho nazývajú Irmo,Námov brat.Vládne snom a vidinám.Jeho záhrady Lórien sú preslávené svojou krásou, odkiaľ čerpajú osvieženie ostatní obyvatelia Valinoru. Jeho manželkou je Estë.

Tulkas
ZostĂşpil na Ardu ako poslednĂ˝.Má najväčšiu fyzickĂş silu.. NazĂ˝va sa aj Astaldo, ÄŤo znamená UdatnĂ˝. Má záľubu v zápasoch a v meranĂ­ sĂ­l. Nepoužíva koĹ?a ani inĂ˝ povoz, lebo na Arde niÄŤ, ÄŤo má nohy ho nemĂ´Ĺľe predbehnúť. PrĂ­liš nedbá o budĂşcnosĹĄ ani o minulosĹĄ. Jeho Ĺľena je OromĂ«ho sestra Nessa.Vo vojne proti Melkorovi mu najviac ublĂ­Ĺľil.

Varda
Nazýva sa aj Pani hviezd.Pozná všetky končiny Eä. V jej tvári žije stále Ilúvatarove svetlo. Svetlo je jej moc. Prišla na pomoc Manwëmu pred Melkorom, ktorého poznala ešte z Hudby Ainur. Spolu so svojim manželom Manwëm vládne Arde a sú stále vo Valinore. Vardu najviac milujú elfovia a nazývajú ju Elbereth, Hviezdna kráľovná.

Yavanna
Miluje všetko živé na Arde,kelvar - zvieratá aj olvar - rastliny. Mala strach pred záhubou olvar Aulëho trpaslíkmi,Edain a Eldar a tak vyprosila stvorenie Entov,ochrancov olvar.V jazyku elfov sa nazýva Kementári,Kráľovná Zeme.

Estë
Estë je manželkou Irma Lóriena.Stará sa s ním o valinorské fontány. Je liečiteľkou všetkých rán.

Vairë
Tká príbehové siete,ktoré sa rozširujú v priebehu vekov a oblieka nimi Mandosove siene.Ten je jej manželom.

Nienna
Jej bratmi sú Irmo a Námo.Zo všetkých Valar najviac smúti pre Melkorove zlé skutky.Jej slzy kropia zem.Nemá manžela.

Vána
Je manželkou Oromëho a mladšou sestrou Yavanny.Takisto ako ona miluje všetko živé.

Nessa
OromĂ«ho sestra a manĹľelka Tulkasa UdatnĂ©ho.Je veÄľmi rĂ˝chla a veÄľmi rada tancuje.Zo všetkĂ©ho najviac miluje jelene, a tie za Ĺ?ou prichádzajĂş kedykoÄľvek prechádza divoÄŤinou.

Melkor
Spolu s Manwëm je najmocnejším z Valar.Jeho zloba sa prejavila už počas Hudby Ainur - Ainulindaë.Mal podiel na daroch každého z Valar, ale svoju silu vyplytval na svoje obohatenie, násilie a tyraniu.Zo všetkého najviac túžil vládnuť celej Arde a prahol po nadvláde nad ríšami seberovných.Usadil sa v Stredozemi,kde vybudoval svoje tvŕdze.Najskôr to bolo Utumno a neskôr po jeho úteku z Valinoru a po zničení Dvoch valinorských stromov vytvoril Angband a Thangorodrim.Najviac ubližoval Noldorom,ktorí zložili prísahu,že ho porazia.Bojoval proti nim v Beleriandských vojnách.Volali ho Morgoth, Temný nepriateľ. Nakoniec bol vo Vojne hnevu porazený, jeho pevnosti rozvrátene, Belriand zmizol z povrchu Ardy a došlo k zmene sveta. Melkor sám bol zviazaný Aulëho reťazou Argainor a vyvrhnutý mimo Eä (svet).
-------------------------

*Novych clenov bereme od 50,000 hodnoty kralovstva

........+ nejake tie bojove skusenosti...
........+par krat online(koli zmenam v ali(vojny,hosp. pomoc atd.))
........+aktivne sa zapajat do ali. fora

Naposledy upravil GrRrg dňa 21.08.2007 - 10:50, celkom upravené 8 krát
Pohlavie:MužWarior
hobit

Príspevky 21
Príspevok24.02.2007 - 15:47     Citovať
hmmm kto chce ya preidatz pridajte sa je to fakt doreeee
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok24.02.2007 - 15:49     Citovať
Rad sa k tebe pridam. Len potrebujem pomoc bo sa v tom este velmi neviznam.

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 476
Príspevok25.02.2007 - 19:11     Citovať
rad ti zo vsetkym pomozem a das mi suradnice aby som ti poslal pozvanku?

vala

Príspevky 476
Príspevok02.03.2007 - 17:22     Citovať
to hlasovanie je len pre clenov klanu Twisted Evil
tak prosim aby ti co do klanu nepatria NEHLASOVALI!!!

Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok08.03.2007 - 15:39     Citovať
zdravim ja by som sa chcel tiez pridat do vasho klanu ak mi to dovolite ale tiez mi treba pomoct pls
vala

Príspevky 476
Príspevok08.03.2007 - 16:00     Citovať
jasne ze mozes vstupit do nasho klanu ja ti v eldarione poslem pozvanku...a pomozem ti zo vsetkym co budes potrebovat :thumbsup:

vala

Príspevky 548
Príspevok08.03.2007 - 22:07     Citovať
dobre a musim ti poslat moje suradnice?
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok09.03.2007 - 11:31     Citovať
Staci, ked mu napises n Eldarione post a tam mu ich uz ukaze... Wink Cool

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 476
Príspevok09.03.2007 - 16:53     Citovať
dakujem za radu pre dannilo :thumbsup: uz je v klane :applause:

Reklama
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok10.03.2007 - 10:44     Citovať
Niet zac, ked budem vediet, poradim aj nabuduce. Wink

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok21.04.2007 - 10:46     Citovať
Ja by som sa tiez velmi rad pridal ale neviem ako

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok21.04.2007 - 21:18     Citovať
Elrandir Napísal(a):

Zaregistruj sa na http://eldarion.panprstenov.com/registracia.php

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok21.04.2007 - 21:55     Citovať
embuck Napísal(a):
Elrandir Napísal(a):

Zaregistruj sa na http://eldarion.panprstenov.com/registracia.php

to viem ale ako ist k Valinoru

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok21.04.2007 - 22:13     Citovať
Napis niekomu z ich aliancie ci ta neprijmu...

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 476
Príspevok22.04.2007 - 14:54     Citovať
mne alebo ja ti napsiem a poslem pozvanku...ja som tu uz dlho nebol tak ani neviem ze kto chce ist a kto nie lebo naraz mi prislo asi 5 prihlasok Laughing

vala

Príspevky 548
Príspevok22.04.2007 - 22:18     Citovať
v klane valinor je super Very Happy ale vazne je

vala

Príspevky 476
Príspevok27.04.2007 - 13:37     Citovať
som rad ze sa ti paci :thumbsup: Cool

vala

Príspevky 476
Príspevok04.05.2007 - 17:46     Citovať
viem ze to teraz vyzera ze sme sa rozpadli ale nebojte neni to tak ako vyzera...uf Wink

vala

Príspevky 548
Príspevok15.05.2007 - 18:38     Citovať
ano vyzera to tak Very Happy ale to bude tym ze uz ziadny Valinor - *val* neexistuje Very Happy

Reklama
vala

Príspevky 476
Príspevok17.05.2007 - 06:27     Citovať
neboj bude,ked skoncim s GsM...zalozim ho znova :thumbsup: a budeme vladnut Laughing

vala

Príspevky 548
Príspevok17.05.2007 - 14:04     Citovať
btw aby GsM neskoncila s tebou Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sak ja vem uz si to opakoval niekolko krat Very Happy

vala

Príspevky 476
Príspevok18.05.2007 - 15:22     Citovať
neboj len to je taka vojna na skryvacku,oni maju budovy po celom elrarione a co my aj ty je to take vyrovnane Wink

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok12.06.2007 - 13:17     Citovať
no tak teraz som v tomto clane .. Laughing
btw lord tom nechces aktualizovat ten popis tu na fore v prvom tvojom prispevku ja sa tam nevidim Crying or Very sad

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 365
Príspevok12.06.2007 - 15:22     Citovať
Mohol by som sa pridat do ally?

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Nová téma Nová téma   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3  
Strana 1 z 3

Google