|
|
Eldar

|
 22.09.2007 - 20:42 Slovesko hlada superstar 3
|
sledujete ?
mate uz nejakeho favorita ?
ja osobne Juraj JanÄŤek (rocker z oravy) a Christopher Helton (asi jediny cudzojazycny spevak)
podla mna je to fakt velmi dobre ze aj niekto taky sa dostal tak daleko, snad prejde aj cez druhy den  Môj blog

Naposledy upravil Eldar dňa 22.09.2007 - 21:17, celkom upravené 1 krát |
|
 |
Menelya

|
|
 |
Eldar

|
|
 |
Almiel

|
 22.09.2007 - 21:31
|
Ja pozeram SHS aChristopher je vazne super ..........normalne mu drzim palce
Okrem toho mam tam jednu znamu,ktora postupilado divadla a este dalej tak jej budem drzat palce nech jej to vyjde  (inak to ono ma priviedla k pp.Bez nej by som ani nevedela ÄŤo to je  .Tak dik  ) !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Niromwell

|
 22.09.2007 - 22:05
|
Aj mĹ?a najviac zaujal Juraj JanÄŤek ani som nevedela, Ĺľe sa tak volá, diki. KĂ˝m som ho nevidela, nevedela som, Ĺľe Whiskey in the jar sa dá spievaĹĄ
Druhý favorit je ten, o ktorom Habera na kastingu tvrdil, že je to najlepšie, čo tu počul vôbec, tiež neviem meno, ale vyzerá ako Jamie Oliver
A dnes bola na duetoch dobrá istá Ivana, tak aj tá  |
|
 |
Almiel

|
|
 |
Eldar

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Eldar

|
|
 |
Almiel

|
 23.09.2007 - 20:40
|
hej videla som a bude mi za nim luto  .Bol takym spestrenim ale co uz........
No zato mi postupila znamost .Ukeciam nasich aby mi poriadne nabili kredit  !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
|
 |
Niromwell

|
 23.09.2007 - 21:06
|
Nezdá sa vám, Ĺľe v tejto sĂ©rii je najmenej "škriekajĂşcich"? Teda, uĹľ tam nie sĂş takĂ© ÄŤĂsla ani v Rote ani na kastingoch, ÄŤo by boli fest hroznĂ˝, aj ked vĂ˝nimky sa našli. Ä˝udia asi zistili, ÄŤo je to sebareflexia.
A divadlo... zaujĂmavĂ˝ systĂ©m vyraÄŹovania tĂ˝ch s poslednou šancou, aj ked trochu zbytoÄŤnĂ˝, aj habera hovoril, Ĺľe uĹľ to mali v podstate jasnĂ©.
A mĂ´j favorit drĹľĂ... Rocker z Oravy, zas neviem, ako sa volá  |
|
 |
Eldar

|
 23.09.2007 - 21:17
|
| Niromwell Napísal(a): | Nezdá sa vám, Ĺľe v tejto sĂ©rii je najmenej "škriekajĂşcich"? Teda, uĹľ tam nie sĂş takĂ© ÄŤĂsla ani v Rote ani na kastingoch, ÄŤo by boli fest hroznĂ˝, aj ked vĂ˝nimky sa našli. Ä˝udia asi zistili, ÄŤo je to sebareflexia.
A divadlo... zaujĂmavĂ˝ systĂ©m vyraÄŹovania tĂ˝ch s poslednou šancou, aj ked trochu zbytoÄŤnĂ˝, aj habera hovoril, Ĺľe uĹľ to mali v podstate jasnĂ©.
A mĂ´j favorit drĹľĂ... Rocker z Oravy, zas neviem, ako sa volá  |
Juraj JanÄŤek
jj asi sa im v trojke uz minuly extremi tak uz ide len dobry, normalny , zly a sem tam vynimka
 Môj blog
 |
|
 |
Eldar

|
|
 |
Almiel

|
 24.09.2007 - 21:19
|
| Eldar Napísal(a): | nieeeeeeeeee Juraj JanÄŤek vypadol , komu mam teraz drzat palce ? strasne vsetci moji favoriti posli prec , strasne  |
to dopadlo.aj znama mi odysla aj JAnÄŤek vypadol
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
|
 |
Jimea

Príspevky 216
|
 25.09.2007 - 13:15
|
No ja pozeravam, ale skoro vsetci, ktorym som drzala palce vypadli  ...bolo tam dost ludi, isli tam viaceri ludia, ktrorych poznam, ale neukazali vsetkych. Napriklad neviem, ci si ho pamätate, postupil aj do divadla, vola sa Martin, ten s barlami... Alebo ta, co postupila bez spiavenia, lebo bola podla nich dobre oblecena... |
|
 |
Fero

|
|
 |
Niromwell

|
 25.09.2007 - 15:34
|
| Eldar Napísal(a): | nieeeeeeeeee Juraj JanÄŤek vypadol , komu mam teraz drzat palce ? strasne vsetci moji favoriti posli prec , strasne  |
Ale ma s tĂ˝m poriadne naštvali, vysvetlĂm preÄŤo: odkedy spievali v divadle, nepredviedli Ĺľiaden vĂ˝kon, napriek tomu sa záhadne zmenil ich názor, Haberov favorit, ktorĂ˝ bol po divadle v "zĂłne ohrozenia" prešiel a JanÄŤek, ktorĂ˝ bol v skupine "suverenne precházdajĂşcich" zrazu neuspel, priÄŤom odvtedy sa, opakujem, niÄŤ nezmenilo ohÄľadom ich vĂ˝konu, v podstate išlo o nervy, ale to ich záhadnĂ© prehodenie v rebrĂÄŤku je podÄľa mĹ?a absurdnĂ©, celá zelená mĂÄľa má jedinĂ˝ znysel v tom, Ĺľe ÄľudĂ hecuje, no je odveci  |
|
 |
Netro

|
 25.09.2007 - 20:29
|
superstar
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÄŤ  Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
mashishka

|
 01.10.2007 - 22:15
|
| Niromwell Napísal(a): | To ako ÄŤo malo byĹĄ? To ako mi chcĂş vyhodiĹĄ všetkĂ˝ch favoritov? Adam nemal ĂsĹĄ, toĹĄ mĂ´j názor, rovnako Dáša, nebola najlepšia, ale najhoršia ani zÄŹaleka, ja vážne neviem, kto hlasuje  |
Dasa si to asi pokazila tym vyrokom o tom ze Pycovi stoja chlpy niekde tam no... co ja viem... ale mala krasne urobene vlasy, aj celkovo bola pekna, vizazisti dokazu zazraky... Z chalanov nemam favorita... Zatial teda... A z dievcat jednoznacne Ivana. Krasne spieva... Barbara je tiez sikovna To je este skoro teraz nejak hodnotit, vsak spievali len po jednej pesnicke...

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Beleg

|
|
 |
Fero