Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Slovesko hlada superstar 3

1, 2  
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok22.09.2007 - 20:42     Slovesko hlada superstar 3 Citovať
:unsure:
sledujete ?
mate uz nejakeho favorita ?
ja osobne Juraj JanÄŤek (rocker z oravy) a Christopher Helton (asi jediny cudzojazycny spevak)
podla mna je to fakt velmi dobre ze aj niekto taky sa dostal tak daleko, snad prejde aj cez druhy den

Môj blog

Naposledy upravil Eldar dňa 22.09.2007 - 21:17, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2811
Príspevok22.09.2007 - 21:19     Citovať
Ja to nepozeram, Superstar uz akosi vazne nemusim, pokladam to za stratu casu :disgus: ...uroven ide z roka na rok dolu a to, co som kusok videla, mi definitivne staci...A tiez mi hrozne lezie na nervy ta masivna reklama...Je to hrozna otrava

Prepacte, ze som taka kriticka Smile , ale vazne mam na to taky nazor

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 874
Príspevok22.09.2007 - 21:23     Citovať
ano ja viem tie reklamy su strasne, kazdych 30 min idu

Môj blog

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 965
Príspevok22.09.2007 - 21:31     Citovať
Ja pozeram SHS aChristopher je vazne super ..........normalne mu drzim palce
Okrem toho mam tam jednu znamu,ktora postupilado divadla a este dalej tak jej budem drzat palce nech jej to vyjde :beer: (inak to ono ma priviedla k pp.Bez nej by som ani nevedela ÄŤo to je Confused .Tak dik :bowdown: )

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1662
Príspevok22.09.2007 - 21:59     Citovať
Mne sa paci Chris a este jeden z BB kastingu, meno neviem.
A samozrejme pozeram. V poronani s Vyvolenou, Susedm, Mojsejovcami a pod. je to velmi kvalitny program.

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1711
Príspevok22.09.2007 - 22:05     Citovať
Aj mĹ?a najviac zaujal Juraj JanÄŤek ani som nevedela, Ĺľe sa tak volá, diki. KĂ˝m som ho nevidela, nevedela som, Ĺľe Whiskey in the jar sa dá spievaĹĄ Laughing :thumbsup:
Druhý favorit je ten, o ktorom Habera na kastingu tvrdil, že je to najlepšie, čo tu počul vôbec, tiež neviem meno, ale vyzerá ako Jamie Oliver :coverlaugh:
A dnes bola na duetoch dobrá istá Ivana, tak aj tá :applause:
vala

Príspevky 965
Príspevok22.09.2007 - 22:26     Citovať
bola dobra a celkom odrovnala spoluspievacu

vala

Príspevky 874
Príspevok23.09.2007 - 19:09     Citovať
Jedina vec co sa mi asi skutocne paci na reklamach medzi jednotlivymi castami su tyto http://www.mobici.sk/
Rolling Eyes
stranka je trocha spomalena tak sa nelakajte

Môj blog

vala

Príspevky 965
Príspevok23.09.2007 - 20:10     Citovať
jj tie postavicky su vazne super .Mne sa paciTeo najma pre ten jeho smiech Laughing

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 949
Príspevok23.09.2007 - 20:35     Citovať
blehaaaa........christopher vypadol..... :yawn:

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 874
Príspevok23.09.2007 - 20:39     Citovať
jaaaj , skoda, mohol to ozivit , by som mu aj sms poslal Crying or Very sad

Môj blog

vala

Príspevky 965
Príspevok23.09.2007 - 20:40     Citovať
hej videla som a bude mi za nim luto Crying or Very sad .Bol takym spestrenim ale co uz........
No zato mi postupila znamost .Ukeciam nasich aby mi poriadne nabili kredit Laughing

vala

Príspevky 1711
Príspevok23.09.2007 - 21:06     Citovať
Nezdá sa vám, že v tejto sérii je najmenej "škriekajúcich"? Teda, už tam nie sú také čísla ani v Rote ani na kastingoch, čo by boli fest hrozný, aj ked výnimky sa našli. Ľudia asi zistili, čo je to sebareflexia.
A divadlo... zaujímavý systém vyraďovania tých s poslednou šancou, aj ked trochu zbytočný, aj habera hovoril, že už to mali v podstate jasné.
A môj favorit drží... Rocker z Oravy, zas neviem, ako sa volá Embarassed Laughing
vala

Príspevky 874
Príspevok23.09.2007 - 21:17     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Nezdá sa vám, že v tejto sérii je najmenej "škriekajúcich"? Teda, už tam nie sú také čísla ani v Rote ani na kastingoch, čo by boli fest hrozný, aj ked výnimky sa našli. Ľudia asi zistili, čo je to sebareflexia.
A divadlo... zaujímavý systém vyraďovania tých s poslednou šancou, aj ked trochu zbytočný, aj habera hovoril, že už to mali v podstate jasné.
A môj favorit drží... Rocker z Oravy, zas neviem, ako sa volá Embarassed Laughing

Juraj JanÄŤek :thumbsup:
jj asi sa im v trojke uz minuly extremi tak uz ide len dobry, normalny , zly a sem tam vynimka

Môj blog

vala

Príspevky 874
Príspevok24.09.2007 - 20:33     Citovať
nieeeeeeeeee Juraj JanÄŤek vypadol , komu mam teraz drzat palce ? strasne vsetci moji favoriti posli prec , strasne Crying or Very sad

Môj blog

vala

Príspevky 965
Príspevok24.09.2007 - 21:19     Citovať
Eldar Napísal(a):
nieeeeeeeeee Juraj JanÄŤek vypadol , komu mam teraz drzat palce ? strasne vsetci moji favoriti posli prec , strasne Crying or Very sad

to dopadlo.aj znama mi odysla aj JAnÄŤek vypadol

Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok25.09.2007 - 13:15     Citovať
No ja pozeravam, ale skoro vsetci, ktorym som drzala palce vypadli Sad ...bolo tam dost ludi, isli tam viaceri ludia, ktrorych poznam, ale neukazali vsetkych. Napriklad neviem, ci si ho pamätate, postupil aj do divadla, vola sa Martin, ten s barlami... Alebo ta, co postupila bez spiavenia, lebo bola podla nich dobre oblecena...
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok25.09.2007 - 14:36     Citovať
Almiel Napísal(a):
Eldar Napísal(a):

to dopadlo.aj znama mi odysla aj JAnÄŤek vypadol

ja zatial nedrzim palce nikomu.to az potom vo finalovych kolach,lebo dovtedy si poriadne nikoho nepametam Rolling Eyes

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
vala

Príspevky 1711
Príspevok25.09.2007 - 15:34     Citovať
Eldar Napísal(a):

Ale ma s tĂ˝m poriadne naštvali, vysvetlĂ­m preÄŤo: odkedy spievali v divadle, nepredviedli Ĺľiaden vĂ˝kon, napriek tomu sa záhadne zmenil ich názor, Haberov favorit, ktorĂ˝ bol po divadle v "zĂłne ohrozenia" prešiel a JanÄŤek, ktorĂ˝ bol v skupine "suverenne precházdajĂşcich" zrazu neuspel, priÄŤom odvtedy sa, opakujem, niÄŤ nezmenilo ohÄľadom ich vĂ˝konu, v podstate išlo o nervy, ale to ich záhadnĂ© prehodenie v rebrĂ­ÄŤku je podÄľa mĹ?a absurdnĂ©, celá zelená mĂ­Äľa má jedinĂ˝ znysel v tom, Ĺľe ÄľudĂ­ hecuje, no je odveci :disgus:
Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok25.09.2007 - 20:29     Citovať
superstar

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÄŤ

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Reklama
vala

Príspevky 1711
Príspevok01.10.2007 - 21:14     Citovať
To ako čo malo byť? To ako mi chcú vyhodiť všetkých favoritov? Evil or Very Mad Adam nemal ísť, toť môj názor, rovnako Dáša, nebola najlepšia, ale najhoršia ani zďaleka, ja vážne neviem, kto hlasuje :disgus:
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3190
Príspevok01.10.2007 - 22:15     Citovať
Niromwell Napísal(a):
To ako čo malo byť? To ako mi chcú vyhodiť všetkých favoritov? Evil or Very Mad Adam nemal ísť, toť môj názor, rovnako Dáša, nebola najlepšia, ale najhoršia ani zďaleka, ja vážne neviem, kto hlasuje :disgus:

Dasa si to asi pokazila tym vyrokom o tom ze Pycovi stoja chlpy niekde tam no... co ja viem... Rolling Eyes ale mala krasne urobene vlasy, aj celkovo bola pekna, vizazisti dokazu zazraky...Laughing Z chalanov nemam favorita... Zatial teda... A z dievcat jednoznacne Ivana. Krasne spieva... :applause: Barbara je tiez sikovna Smile To je este skoro teraz nejak hodnotit, vsak spievali len po jednej pesnicke...

vala

Príspevky 1711
Príspevok02.10.2007 - 14:12     Citovať
Aj tak si myslím, že už teraz sa majú z čoho tešiť, že sú v semifinále, majú to oveľa lepšie ako minulé ročníky, lebo tým, že spievajú v každom semifinálovom kole sa dostávajú do pozornosti podobne, akoby boli vo finále, takže docielili, čo od Superstar chceli - zviditeľnili sa
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok02.10.2007 - 14:49     Citovať
Čo má Dara s nosom ? Smile
Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok03.10.2007 - 17:18     Citovať
mne este nevipadol ziadny favorit.s chlapov fandim Marcelovi Berkymu a s dievcat Viere Berkyovej. :thumbsup:

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2  
Strana 1 z 2

Google