Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Antihiphop

1, 2, 3, 4, 5
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3709
Príspevok31.12.2007 - 10:45     Citovať
Nechcem ti do toho kecat, mas samozrejme pravdu, len taka mensia otazocka- odkedy je hip hop hudba Glamdring? Tych par tonov furt dokola a do toho nejake recitovanie, to hudba nie je, to by povazovali za hudbu len prvi predchodcovia cloveka (nie ze by sa ti, ktori toto vyrabaju, tak nie ze by sa nepodobali na nich, ale to je detail... Cool )

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok30.01.2008 - 12:58     Citovať
Gabriel Pilgrim Napísal(a):
Hah! Odhalil som fatalnu a neospravedlnitelnu chybu uz na zaciatku diskusie! Ze hyzdi svet hudby Laughing Laughing Laughing ! Vsak to hudba ani nie je Laughing Laughing Laughing .

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal thats real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air!

Tak tak.EMACI a hiphopaci SI MYSLI ZE SU NEJAKY COOL NIECO EXTRA A AJ TAK SU TO SASOVIA NA CELE S KONRADOM A TYM Z TH TYM TRANSFESTITOM. JAK SI MYSLEL HITLER ZE BIELI SU NADRADENY NAD ZIDMI.

Menelya Napísal(a):
Gabriel, hoci hip-hop sa neda nazvat hudbou, co je fakticky fakt, este neznamena, ze sa nepokusaju hyzdit svet pravej hudby!...Oni to totiz robia!!! Laughing

a MUDRY LUDIA SA ICH SNAZIA ZASTAVIT.
Faramir Napísal(a):
Metal vladne světem hip-hop nechte detem,Grunge 4ever,Nirvana4ever,Linkin4ever,LORDI4ever,Kabat4ever a pod.

MUDRE SLOVA TAKYCH TU JE VIAC.
Fealiath Napísal(a):
Nechcem ti do toho kecat, mas samozrejme pravdu, len taka mensia otazocka- odkedy je hip hop hudba Glamdring? Tych par tonov furt dokola a do toho nejake recitovanie, to hudba nie je, to by povazovali za hudbu len prvi predchodcovia cloveka (nie ze by sa ti, ktori toto vyrabaju, tak nie ze by sa nepodobali na nich, ale to je detail... Cool )

A dneska ho povazuju za hudbu ty ktorych obisla Evolucia a tych je v tejto dobe vela.
A ked pocujem ze niektorym uz Emovstvo leze do mozgo a rezu si blbosti na zili ziletkami tak idem vyvratit obsah zaludku(pardon tym ktory jedli)
A k hopu to uz je hrozne nema to uroven kazde druhe slovo hresenie(v jazyku hip-hopu vraj frajerina)

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.

Naposledy upravil dunadan dňa 30.01.2008 - 16:41, celkom upravené 2 krát
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.01.2008 - 16:23     Citovať
dunadan Napísal(a):
Gabriel Pilgrim Napísal(a):
Hah! Odhalil som fatalnu a neospravedlnitelnu chybu uz na zaciatku diskusie! Ze hyzdi svet hudby Laughing Laughing Laughing ! Vsak to hudba ani nie je Laughing Laughing Laughing .

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal thats real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air!

Tak tak.EMACI SI MYSLI ZE SU NEJAKY COOL NIECO EXTRA A AJ TAK SU TO SASOVIA NA CELE S KONRADOM A TYM Z TH TYM TRANSFESTITOM. JAK SI MYSLEL HITLER ZE BIELI SU NADRADENY NAD ZIDMI.

Menelya Napísal(a):
Gabriel, hoci hip-hop sa neda nazvat hudbou, co je fakticky fakt, este neznamena, ze sa nepokusaju hyzdit svet pravej hudby!...Oni to totiz robia!!! Laughing

a MUDRY LUDIA SA ICH SNAZIA ZASTAVIT.
Faramir Napísal(a):
Metal vladne světem hip-hop nechte detem,Grunge 4ever,Nirvana4ever,Linkin4ever,LORDI4ever,Kabat4ever a pod.

MUDRE SLOVA TAKYCH TU JE VIAC.
Fealiath Napísal(a):

A dneska ho povazuju za hudbu ty ktorych obisla Evolucia a tych je v tejto dobe vela.
A ked pocujem ze niektorym uz Emovstvo leze do mozgo a rezu si blbosti na zili ziletkami tak idem vyvratit obsah zaludku(pardon tym ktory jedli)

Toto je tema Anithiphop a nie tema antiEMO. Pozor na Off Topic ok?

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok30.01.2008 - 16:38     Citovať
ok ale ked sa tu spomenul emo tak som nemohol neodpovedat svedomie mi to nedovolilo pardon a vyjadril som sa aj k hip-hopu po malom edite

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:ŽenaARWEN666

Príspevky 13
Príspevok22.05.2008 - 09:33     Citovať
seci mame rapu dost nema ziadnu buducnost metal teraz leti svetom hip hop nechajme malym detom

fuck of hip hop,rap a emo
metal forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok22.05.2008 - 12:13     Citovať
pekna basnicka, ale krot sa Smile

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3709
Príspevok22.05.2008 - 12:44     Citovať
Este keby bola aspon z jej hlavy, ale to su pozliepane viacere basnicky dokopy... A ma pravdu, krot sa, lebo zeleni muzikovia budu zli.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 95
Príspevok23.05.2008 - 17:12     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Este keby bola aspon z jej hlavy, ale to su pozliepane viacere basnicky dokopy... A ma pravdu, krot sa, lebo zeleni muzikovia budu zli.

Súhlas :thumbsup:
Podľa mňa je hip-hop len kecanie do nejakej melódie, ktorá je taká primitívna, že až to niekedy bolí v ušiach... :starwars:

You will find adventure
Adventure will find you
Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 82
Príspevok26.05.2008 - 17:12     Citovať
njn..ja tiez nemusim hh ale musim vas sklamat hudba to je...profka nam na dejinach hudby vravela ze je to nejaky druh spevu ci co uz neviem presne...

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2824
Príspevok26.05.2008 - 19:14     Citovať
Sharky Napísal(a):
profka nam na dejinach hudby vravela ze je to nejaky druh spevu ci co uz neviem presne...

To vazne??...Hmm, to je mi novinka, ja som nevedela, ze hento rychlo hovorene, nezrozumitelne slovo je spev Laughing Laughing Laughing

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Reklama
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 969
Príspevok26.05.2008 - 21:50     Citovať
to je hovorene slovo?????
tak to nie je napodobnovanie umierajuceho simpanza??? Razz Surprised Confused
no zrutil sa mi cely moj vnutorny svet z tejto krutej pravdy Sad Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1669
Príspevok26.05.2008 - 22:16     Citovať
Sharky Napísal(a):
njn..ja tiez nemusim hh ale musim vas sklamat hudba to je...profka nam na dejinach hudby vravela ze je to nejaky druh spevu ci co uz neviem presne...

Ano, o tomto viem. Vedela som aj nazov, nepamatam si. Presnejsie nie HH ale rap.

A inak mne je HH ukradnuty, kydat nan nejdem, ak si ho niekto pocuv, je mi to jedno. Tiez nemam rada, ked niekto zhadzuje moj hudobny vkus.

Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok26.07.2008 - 09:53     Citovať
isty cas, som hip hop pocuval, teraz to lutujem, lebo viem, ze to bol premarneny cas Smile
vala

Príspevky 3709
Príspevok26.07.2008 - 15:13     Citovať
Ja sa priznam, ze som kedysi frcal na hop hope ale to bolo este v 90tych rokoch kedy to bola este hudba a texty boli o niecom... Z tychto casov sa nam dochovali len niektore nesmrtelne klasiky v niekolkych skladbach a len jedna skupina je ktora mala rapove texty o niecom - Chaozz. Niekedy ma pochyti nostalgia, vyhladam si ich na Youtube a frcim Very Happy . Stare zlate casy a nie, nepresedlal som, len obcas si proste chcem zase vypocut klasiku ako Planeta opic, Policie a podobne Smile . Odporucam vsetkym, ktori o sebe tvrdia ze su pravi hopkaci, nech si najskor preluskaju Chaozz a potom nech vyskakuju, pretoze Chaozz je jedina skupina ktora to vedela a vedela to dobre...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužlister
elf

Príspevky 129
Príspevok27.07.2008 - 12:16     Citovať
zbezne som si precital vase prispevky... no kolko ludi tolko chuti, tak je to spravne a budme tomu radi.. Ale badam, ze o hiphope podaktori viete velmi malo - ja ako petrzalcan sa s nim stretavam pomerne vela a popravde takato subkultura nie je ani mne moc po chuti, ale rozhodne mi neprekazaju... Ak mam hodnotit hudbu, tam je to uz lepsie - niekto spominal chaozz, na to na akych sunkach robili tracky boli skvely, ale spatne mi to vsetko pride ako hrozne infantilne, rozhodne by som to dnes nenazval "kvalitou" alebo nebodaj nejakou klasikou, chaozz je z hladiska hip hopu jednoducho odpad, hoci aj mne sa to pacilo vtedy... Uz vtej dobe v cechach ficali PSH a hraju dodones, uz len taky rozdiel medzi nimi a spominanym chaozz.. Dalsi tu spominal plytke texty, alebo opakujuce sa temy.. no, ono to uz nijako inak ani nejde, jed je raz hip hop o nejakom "style", nebudu snad ovarat temy o cundrovani a jazdeni na konoch.. ked rap za mlakou fici desatrocia, predstavte si kolko krat tam uz musela byt dookola zarapovana ta ista tema, ta ista myslienka...a u nas to nemoze byt inak.. Ja sam by som nikdy nesiel na cisto hiphopovy fest, ale ked dolezu na pohodu trebars AMO, nemam problem si pozret ich jemny dancehall - tak ako tentorok kralovna tohto stylu Lady Saw, alebo Skinner (the streets).. po jeho koncerte aj kamoska metlacka uznala ze to bola jednoducho supa.. Vlani na pohode takisto Dizzee Rascal - vsetko toto je hip hop a nemam problem priznat, ze sa mi to paci... uz aj preto ze dancehall je odnoz reggae
vala

Príspevky 3709
Príspevok27.07.2008 - 12:57     Citovať
Chaozz som spominal ja a nazor ze je to klasika nezmenim, pretoze:

- ich texty mali uroven, boli vtipne, mali hlavu aj patu, co sa o dnesnych textoch povedat neda. Netvrdim ze boli totalne orpostene od vulgarizmov, ale ked porovnam ich texty s tymi sucastnymi, tak je to naozaj priepastny rozdiel.

- chalanom z skupiny neslo predovsetkym o to, aby zbohatli, robili to skor pre potesenie ako pre tu cistu komerciu, pre ktoru sa to robi dnes. To vidno uz na prvy pohlad, ked sa pozries.

No a posledny dovod.

- ak si vsimnes, tak o Chaozze sa hovori este aj teraz, neviem kolko rokov po tom, ako boli slavni a ich logo sa stalo nesmrtelnym, co pochybujem ze sa podari co i len jedinej kapele z tychto ktore teraz posobia.

Tiez mam kamarata rappera, takze to tiez celkom poznam a tiez sa mi nepaci tato subkultura... Ale najviac zo vsetkeho sa mi nepaci ako chodia doobliekane male deti ktore este nemali ani 12 s panvicami na hlave a tvrdia o sebe ze maju styl. Nepaci sa mi ani ked to iste spravi nejake decko ale na metalovy sposob, ale to uz je diskusia zase o inom.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Google