Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Sieň ohňa

Kniha 2.; Kapitola 5 - Lávka v Khazad-Dume

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3190
Príspevok29.05.2008 - 18:00     Kniha 2.; Kapitola 5 - Lávka v Khazad-Dume Citovať
Úloha jasná:

Čo sa vám páči, alebo nepáči na tejto kapitole, spomienky na prvé čítanie, alebo niečo nové doposiaľ neobjavené a skryté, nejaké detaily čo vám minule unikli, alebo diskutabilné pasáže.

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 965
Príspevok29.05.2008 - 21:21     Re: Kniha 2.; Kapitola 5 - Lávka v Khazad-Dume Citovať
Celá táto kapitola sa mi páči pre to , také niečo temné(prebudené zlo).Vždy sa mi páčil Khazad-dum aj trpaslíci ako národ a v tejto kapitole sa dozvedám niečo z histórie, ako to tam vypadá ... fakt dobrá kapitola.

Ked išiel film upútala ma tá hudba, ked družina stála v Trpasičej sieni.

:thumbsup:
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2811
Príspevok01.06.2008 - 18:12     Citovať
Podla mna toto bola jedna z najnapinavejsich kapitol Spolocenstva prstena. ...Ja som si to predstavovala vsetko take temne a velke (a myslim, ze vo filme to velmi dobre spracovali - teda v tomto pripade urcite preniesli moju prestavu na platno)...Len mi bolo dost blbo, ked sa Gandalf prepadol do tmy, lebo vtedy som si myslela, ze uz sa v knihe neobjavi.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 84
Príspevok01.06.2008 - 18:28     Citovať
Táto kapitola bola vážne zaujímavá. Staré opustené mesto trpaslíkov, temná mocnosť v ňom, strach, ktorý sprevádzal Spoločenstvo,... Fakt zaujímavé. :bowdown:
Tiež mi nebolo všetko jedno, keď sa Gandalf prepadol do temnoty, Crying or Very sad ale v kútiku duše som verila, že sa opäť vráti. Aj vo filme to bolo veľmi pekne spracované. :thumbsup:

You will find adventure
Adventure will find you
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 965
Príspevok01.06.2008 - 18:37     Citovať
Hej, ten gandalf, aj mňa škrel, kedže som najprv videla film, nejak sa mi tomu nechcelo uveriť Shocked
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 888
Príspevok01.06.2008 - 22:19     Citovať
Tie kapitoly o Morii jednoznacne (podla mna) panovali Spolocenstvu. Z mojho pohladu dominovali aj co sa tyka zaujimavosti, napatia aj velkoleposti, takze prave tuto sekciu som zhltol ako nic, ked som to cital prvy krat.

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google