Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Návrhy/pripomienky

Nové veci na pp.com

1, 2, 3, 4, 5, 6
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok11.06.2007 - 20:39     Citovať
Aiwendill Napísal(a):

P.S. pre osadenstvo fora pp.com: Z Lokiho pristupu si vezmite priklad. Takto sa to robi korektne, ked chcete uverejnit niekoho dielo. Treba sa slusne opytat a dohodnut sa s nim.

A vari Ti niekto z fora nieco ukradol, alebo bol k Tebe neslusny ked chcel uverejnit Tvoje dielo, ked ich takto vychovavas? Confused

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok11.06.2007 - 21:06     Citovať
Ale no tak, damy, pani, klud, nebudeme sa tu hadat. Aiwe chcel len na nieco poukazat, tak nech, ma na to pravo.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3193
Príspevok11.06.2007 - 21:25     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ale no tak, damy, pani, klud, nebudeme sa tu hadat. Aiwe chcel len na nieco poukazat, tak nech, ma na to pravo.

Ja sa len pytam, lebo ma to zaujima, pretoze raz nam uz jeden clovek ukradol veci z Ardapedie. Tak som zvedava ci ma Aiwe v ramci pp.com s tym skusenosti. A nik sa tu nehada. :crazy:

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok12.06.2007 - 12:33     Citovať
mashka, ty sa tiez chytas kazdej malickosti...

ja som chcel poukazat na to, aby si clenovia fora brali priklad z lokiho, keby chceli preberat nejake materialy z inych zdrojov. Ja som napriklad, ked som pisal clanky do ardapedie, pekne napisal mail adminovi na
Kód:
http://www.tuckborough.net
, ze ci mozem prekladat z ich stranky atd. No a oni mi to povolili. Uznavam, ze v tom bola aj skryta propaganda tejto stranky u anglickych kolegov tolkienistov, ale to bolo vedlajsie.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
admin

Príspevky 3193
Príspevok12.06.2007 - 12:35     Citovať
Aiwendill Napísal(a):

Mna zaujima kazda malickost. A beriem to ako pozivivnu vlastnost, nie ako nieco negativne. Treba mat prehlad vo vsetkom.

vala

Príspevky 3697
Príspevok12.06.2007 - 14:30     Citovať
Aiwendill Napísal(a):

ja som chcel poukazat na to, aby si clenovia fora brali priklad z lokiho, keby chceli preberat nejake materialy z inych zdrojov. Ja som napriklad, ked som pisal clanky do ardapedie, pekne napisal mail adminovi na
Kód:
http://www.tuckborough.net
, ze ci mozem prekladat z ich stranky atd. No a oni mi to povolili. Uznavam, ze v tom bola aj skryta propaganda tejto stranky u anglickych kolegov tolkienistov, ale to bolo vedlajsie.

To akoze ked chcem prekladat musim mat tiez povolenie? nerobte mi stresy, lebo inak tu moju stranku o LOTR co ju chcem pouzit ako maturitnu pracu nikdy nedokoncim.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok12.06.2007 - 17:51     Citovať
Fealiath> musis mat minimalne presne odcitovany zdroj, z ktoreho prekladas, inak by to mohlo byt povazovane za kradez (to, ze si to prelozil, ta este neopravnuje si robit nad clankom autorske naroky). Co sa tyka toho povolenia, neviem, ci je nutne, ale zvykne sa to tak robit, ze napises tomu cloveku... on ti to urcite dovoli, urobi mu to reklamu aj v inom jazyku ako svojom Wink

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
vala

Príspevky 3697
Príspevok13.06.2007 - 14:38     Citovať
OK, budem si pamatat. Staci ak tam napisem Encyklopedia of Arda, nie? Alebo ked doplnim dalsiu stranku a tam napisem Encyklopedia of Arda a podobne, alebo nestaci?

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1721
Príspevok13.06.2007 - 14:56     Citovať
No ak to prekladas, tak eticky uplne spravne by to malo byt, ze translated/prelozene z <zdroj> alebo ked to preberas, tak prebrane z <zdroj>. Pri preberani by si sa mal vsak dohodnut s autorom povodneho clanku a pri preklade staci myslim oznamit, ze si prelozil nejake veci z jeho clanku do ineho jazyka. V tom pripade sa to pocita ako spoluautorstvo a prechadza na teba cast autorskych prav.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3697
Príspevok14.06.2007 - 14:16     Citovať
Dakujem za poucenie, ked to dokoncim, tak sa tym budem riadit, lebo ak by som to posielal teraz ked na tom pracujem, tak by som zbesnel a nevedel kde mi hlava stoji. Este raz diky za poucenie Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 1721
Príspevok01.08.2007 - 09:52     Citovať
Takze mame dalsiu novinku...

sice to nie je priamo na pp.com ale na nasom spriatelenom webe ANGRENOST.CZ.

Dlho ocakavana a ohlasovana novinka je na svete. Po dynamickej mape Gondoru, ktora tam uz je dost dlho sa objavila aj dynamicka mapa Eriadoru, zobrazujuca vyvoj Arnoru.

admin

Príspevky 3193
Príspevok19.08.2007 - 15:05     Citovať
Vyhlasujem sama sebe tyzden cistenia fora ( modi sa mozu pridat ak maju cas) . Takze ak Vam rapidne poklesnu prispevky, moze za to mazanie OT a Spamu.

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok19.08.2007 - 15:15     Citovať
Neeeeeeee :wacko: ja sa k tej 1000 asi nikdy nedopracujem. A ako správca, sa pokúsim pridať, len neviem či sa tak aj stane (kvôli mojej lenivosti Laughing ).

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok19.08.2007 - 19:48     Citovať
pls, vsak nam ohlasite straty, nech vieme, za cim budeme truchlit? Crying or Very sad
:coverlaugh:
vala

Príspevky 3697
Príspevok19.08.2007 - 20:04     Citovať
No, kao vidim, budem znova musiet oslavovat 3000 prispevkov a prvenstvo v tabulke prispievatelov, no ja to zvladnem Smile Cool

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3193
Príspevok19.08.2007 - 20:10     Citovať
Ups, Fealiath no... sorry, ale raz za cas je potrebne mazat OT. Mozes sa pridat ak mas chut a cas. Smile

Straty prispevkov k teme budu nulove, no OT pojde prec, takze nie je za cim smutit.

vala

Príspevky 3697
Príspevok19.08.2007 - 20:17     Citovať
Chut by bola, cas chyba, ale uvidime co sa s tym da narobit, vies ako, zbroj si pyta svoje, tak musim makat, mam toho este dost pred sebou, no uvidime Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1721
Príspevok19.10.2007 - 11:32     Citovať
no este dobre, ze uz nie som modom, lebo by rapidne klesol pocet prispevkov niektorych clenov komunity na tomto fore... Cool
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok19.10.2007 - 14:05     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
no este dobre, ze uz nie som modom, lebo by rapidne klesol pocet prispevkov niektorych clenov komunity na tomto fore... Cool

to by si nebol ty zeby si sa nechvalil kolko si toho pomazal ze ? Laughing ci opravnene alebo nie to je uz vedlajsie :crazy:

Môj blog

vala

Príspevky 1721
Príspevok19.10.2007 - 14:29     Citovať
povedz na ktorom fore sa 30.000 prispevkov oslavuje na desat krat ??? Ja viem iba o jednom... Laughing
Reklama
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok19.10.2007 - 14:35     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
povedz na ktorom fore sa 30.000 prispevkov oslavuje na desat krat ??? Ja viem iba o jednom... Laughing

zas machrujes ? mazanie OT nieje o tom zmazat celu temu ! ale vybrat iba urcite prispevky :disgus:

Môj blog

vala

Príspevky 3697
Príspevok20.10.2007 - 22:27     Citovať
Ako dobre ze Aiwe je uz len userom, nebude nam tu robit taky bordel s temami a prispevkami... Cool

Laughing Laughing Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1721
Príspevok21.10.2007 - 12:39     Citovať
nahodou...

kedy za mojho moderovania bol bordel s temami a prispevkami??

skor bol poriadok oproti tomu, co bolo predtym...
vala

Príspevky 3697
Príspevok21.10.2007 - 19:33     Citovať
Potom ale bol bordel, ked sa zistilo, kto pomazal tie temy, ktore nemal. Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3697
Príspevok04.01.2008 - 12:38     Citovať
Rozdelil som temu a diskusiu o najnovsej hre najdete v teme LOTR game v tomto istom fore ako tuto temu (Navrhy/pripomienky)

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Google