Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Pozvanka

Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok29.11.2007 - 10:17     Pozvanka Citovať
OZ Spolocenstvo Tolkiena,zdruzenie fantastiky, vas poziva 8.12.2007 do Klubu detí Slniečko v Bratislavskej Petržalke kde sa uskutocni Stretko pre verejnosť a nováčikov. Cakaju vas zaujimave prednasky, divadlo, kviz a ine.

Berte to ako minicon kde sa v rodinnej atmosfere mozte porozpravat s ludmi, o tom co mate najradsej- o Tolkienovi Smile

Vsetci ste srdecne vitani :naughty:

Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 205
Príspevok29.11.2007 - 14:30     Citovať
Ked tam trafim tak pridem.
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok29.11.2007 - 21:42     Citovať
Financie mi to asi nedovolia, ale este uvidim.

vala

Príspevky 205
Príspevok01.12.2007 - 20:45     Citovať
Alebo aj takto

DĹ?a 8.12. (sobota) sa v priestoroch klubu SlnieÄŤko (v Petrzalke, na Furdekovej 6, blizko Namestia Hraniciarov) uskutocni "Stretko pre verejnosĹĄ a nováčikov" poriadane SpoloÄŤenstvom Tolkiena, ZdruĹľenĂ­m fantastiky. Program bude pozostavat z prednasok na rozne temy a kratkeho divadelneho vystupenia. K dispozicii bude tiez tematicke obcerstvenie a debaty na rozne temy tykajuce sa fantastiky s clenskou zakladnou nasho zdruzenia.
Vsetci ste srdecne vitani!
vala

Príspevky 205
Príspevok01.12.2007 - 20:47     Citovať
MAPA
Toto je miesto konania
nieje to ten krúžok, ale jedna z tých dvoch neoznačených budov medzi číslami 2, 4, 6 a 8 v strede dolu.
Myslim ze info je dost na to aby ste sa tam mohli dostavit(mna za ten copyright raz ukamenuju)

//edit: mashishka - naucte sa pouzivat [/url][url] , lebo dlhe linky tu robia neporiadok...
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok02.12.2007 - 18:31     Citovať
Teba za copyright, mne zase jedneho dna mozno rozbiju hubu za to, ze prerabam narodne basne a pisem parodie na LOTRa. Very Happy Kazdy z nas nieco riskuje Smile . Ale ja asi nepojdem, soboty mavam obsadene Sad . Ale rad by som videl to divadlo, ze som tak trufaly, nebude to to pokracovanie parodie z AMMO pochadzajuce z mojho pera? Smile

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok02.12.2007 - 19:32     Citovať
No, bude to nejake vyhnanie Noldor z raja, ci ako sa to oficialne nazyva neviem, parodia na odchod Noldor z Valinoru. Asi by si nikto nedovolil zahrat niecu scenku bez predchadzajuceho oboznamenia tym jej autora Smile

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google