Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Stredozem

Umbar - Ěphalak îdôn Yôzâyan

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3619
Príspevok31.08.2007 - 15:15     Odpovedať s citátom
Ja sa tiez neradujem zo vzniknuteho vojenskeho konfliktu, no kedze nas k tomu tvoj kral dotlacil, budeme sa branit. Pokial by sa ti vsak podarilo priviest ho k rozumu, zachranil by si mnoho zivotov ci uz svojich spoluobcanov, alebo Etherlordcanov, ktorych si si, ako hovoris, oblubil. Tvoj kral ocividne nema zaujem na mierovom rieseni konfliktu, aj ked Etherlord nikdy nepovedal, ze by zaujem nemal. Skratka a dobre, musis si to vybavit so svojim kralom, nie so mnou.

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužBarahir
trpaslík

Príspevky 44
Príspevok01.09.2007 - 18:03     Odpovedať s citátom
Pane, oboznamil som sa s problemom o kt. je rec a nevidim dovod preco by sa mala viest vojna o ten kusok ostrova kt. lezi na etherlordskej strane. mozno vsak ide o "princip".nemohli by sme vsak tu cast ostrova kupit? tiez som sa rozpraval s Feliathom a som toho nazoru, ze by sme sa mohli dohodnut diplomatickou cestou, a rad sa na to podujmem sam ako vyslanec nasho kralovstva
Barahir

... Čo je to za človeka, ktorý nechce zmeniť svet k lepšiemu ...
vala

Príspevky 3619
Príspevok01.09.2007 - 21:42     Odpovedať s citátom
Ak chces podstupit cestu do nasho kralovstva v momentalnom stave, mozem ti zarucit bezpecny prichod a volny odchod, no musis pochopit, ze v okamihu ako prekrocis nase hranice budes sprevadzany vojenskou eskortou. Pokial tvoj sprievod bude suhlasit s tym, ze nebude siahat po zbraniach, moze si ich nechat a ani mi po nich nesiahneme, ak nam k tomu nebude dany dovod. Skratka, zarucujem ti volny prichod aj odchod do aj z Minas Elenis. Teraz je uz len na kralovi Umbaru a Haradu co odpovie. Etherlord sa nebrani odpredaniu danej casti ostrova za obojstranne vyhodnych podmienok.

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok14.09.2007 - 13:34     smutna sprava Odpovedať s citátom
Kralovsky spravca Umbarsko-haradskeho kralovstva so srdcom zarmutenym a krvacajucim najhlbsou ranou tymto oznamuje, ze vrelemilovany Aiwendill I., kral Umbarskeho kralovstva a kral Haradskeho kralovstva podlahol zakernej chorobe a odobral sa do Iluvatarovych sieni za kruhy Ardy. Pohreb jeho kralovskeho Velicenstva bude na sviatok jesennej rovnodennosti v hlavnom meste Umbar.

Odkaz zo zahrobia:

Pre neznalych veci, co su asi vsetci: tymto sa natrvalo vzdavam hrania tejto hry, kedze uz nemam tolko casu a uz ma ani velmi nebavi. Vedenie kralovstva prenechavam Barahirovi ako jedinemu obcanovi Umbaru, ktoreho mam k dispozicii. Hralo sa mi s vami dobre, ale uz staci. Niet co dodat. Bodka Koniec!
Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok14.09.2007 - 18:37     Odpovedať s citátom
Prosim o dovolenie Panovnika Barahira aby sa nasa delegeacia z Lindonu vratane mna mohli zucastnit na pohrebe a vzdat hold velkemu panovnikovy.

Finrod Felagund, Panovnik Lindonu

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3181
Príspevok14.09.2007 - 18:48     Re: smutna sprava Odpovedať s citátom
Aiwendill Napísal(a):
Kralovsky spravca Umbarsko-haradskeho kralovstva so srdcom zarmutenym a krvacajucim najhlbsou ranou tymto oznamuje, ze vrelemilovany Aiwendill I., kral Umbarskeho kralovstva a kral Haradskeho kralovstva podlahol zakernej chorobe a odobral sa do Iluvatarovych sieni za kruhy Ardy. Pohreb jeho kralovskeho Velicenstva bude na sviatok jesennej rovnodennosti v hlavnom meste Umbar.

Odkaz zo zahrobia:

Pre neznalych veci, co su asi vsetci: tymto sa natrvalo vzdavam hrania tejto hry, kedze uz nemam tolko casu a uz ma ani velmi nebavi. Vedenie kralovstva prenechavam Barahirovi ako jedinemu obcanovi Umbaru, ktoreho mam k dispozicii. Hralo sa mi s vami dobre, ale uz staci. Niet co dodat. Bodka Koniec!

Hiii... Aiwe neumieraj!!! Poslem sadenicky Simbelmynë... zasadis si na hrob a bude...

Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 859
Príspevok14.09.2007 - 20:40     Odpovedať s citátom
Finrod Felagund Napísal(a):
Prosim o dovolenie Panovnika Barahira aby sa nasa delegeacia z Lindonu vratane mna mohli zucastnit na pohrebe a vzdat hold velkemu panovnikovy.

Finrod Felagund, Panovnik Lindonu

Aj ja by som sa rád pripojil k sprievodu a chcel vyjaviť svoj zármutok za Aiwendillom, vládcom Umabru a Haradu!

Pravda je pravda a jediné, čo môžeš urobiť, je žiť s ňou.
vala

Príspevky 3619
Príspevok16.09.2007 - 17:48     Odpovedať s citátom
Tiez potvrdzujem ucast na pohrebe stareho krala a korunovacii noveho. Kto chce vediet viac, nech si precita temu Etherlord.

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1719
Príspevok17.09.2007 - 13:16     odkaz od Aiwendilla Odpovedať s citátom
Hehe, tak som sa vzdal svojej telesnej podoby a odteraz budem chodit po Stredozemi ako pravy Maia v neviditelnej a nehmotnej podobe. Intrigy sa daju spriadat aj tak a nemusim sa aspon obavat o svoj zivot. Smile
vala

Príspevky 3619
Príspevok17.09.2007 - 14:28     Odpovedať s citátom
Hehe, tak tomu hovorim zbabelost Smile

Hanba na tri slnecne veky zbabelcovi :taunt:

Ticho, nevidím!
Reklama
admin

Príspevky 3181
Príspevok17.09.2007 - 16:58     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Hehe, tak tomu hovorim zbabelost Smile

Hanba na tri slnecne veky zbabelcovi :taunt:

Moja rec... Aiwe ako maia? Proste : Laughing

vala

Príspevky 3619
Príspevok17.09.2007 - 19:23     Odpovedať s citátom
Aj mne sa paci ta predstava, hlavne ked mne nakukal, ze je elfom Smile. Nejako divne nam mutuje. A je predsa nad slnko jasnejsie, ze panovnici ziadnej z krajin nemozu byt Maiar, bolo im to predsa zakazane Valarmi. Takze Aiwe ako Maia moc po Stredozemi chodit nebude. Laughing

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1719
Príspevok18.09.2007 - 13:03     Odpovedať s citátom
Aiwe ako Maia pomaly ale isto odchadza z Ardy do bezcasych sieni a k Iluvatarovi. Ludia, elfovia a trpaslici, ci co to vlastne ste... Wink onedlho zmiznem navzdy a budem sa tu objavovat len sporadicky, kedze skola mi nedovoluje byt velmi casto na internete (menej ako raz za dva tyzdne) takze je to "vo hubu" ako vravia bratia cesi. Uz som zrusil svoje konto v Eldarione a toto, co mam tu na fore, tak bude dost dlho neaktivne. Hladal som nejaku efektivnu formu rozlucky, ale sa mi to nepodarilo. Ak ma tu este nejaky cas uvidite, tak to bude sposobene tym, ze musim este doriesit niekolko veci, ale bude to zriedkave.

Embuck: ospravedlnujem sa, ze som uz zrusil konto na Eldarione, ale musim obmedzit svoje internetove aktivity na absolutne minimum. Cislo na mna mas, takze ak nieco, tak zavolaj a ja sa prihlasim na testera...
admin

Príspevky 3181
Príspevok18.09.2007 - 13:24     Odpovedať s citátom
Aiwendill Napísal(a):
Aiwe ako Maia pomaly ale isto odchadza z Ardy do bezcasych sieni a k Iluvatarovi. Ludia, elfovia a trpaslici, ci co to vlastne ste... Wink onedlho zmiznem navzdy a budem sa tu objavovat len sporadicky, kedze skola mi nedovoluje byt velmi casto na internete (menej ako raz za dva tyzdne) takze je to "vo hubu" ako vravia bratia cesi. Uz som zrusil svoje konto v Eldarione a toto, co mam tu na fore, tak bude dost dlho neaktivne. Hladal som nejaku efektivnu formu rozlucky, ale sa mi to nepodarilo. Ak ma tu este nejaky cas uvidite, tak to bude sposobene tym, ze musim este doriesit niekolko veci, ale bude to zriedkave.

Embuck: ospravedlnujem sa, ze som uz zrusil konto na Eldarione, ale musim obmedzit svoje internetove aktivity na absolutne minimum. Cislo na mna mas, takze ak nieco, tak zavolaj a ja sa prihlasim na testera...

Ach jaj... Aiwe opat odchadza... Kolky krat je to uz? Neviem...Uz to neratam... Laughing

vala

Príspevky 3619
Príspevok18.09.2007 - 14:53     Odpovedať s citátom
Ale noze ved ho nechajme, ale uz si pomaly na to zacinam zvykat Very Happy Laughing Laughing Laughing .

Prijimam stavky na to, kolko sa tu nebude objavovat pravidelne, posielajte PM, vyhru rad zafinancujem aj ja sam osobne Smile. Alebo mozete oslovit embucka Smile

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1719
Príspevok30.09.2007 - 13:00     Odpovedať s citátom
dovody svojho odchodu som vysvetlil mashke osobitne cez ICQ, ale aby ste vsetci vedeli tak odchadzam pre tuto zalezitost:

Studujem za knaza v knazskom seminari v KE (preto uz nie som v blave, kde som vysedaval cely den za pocitacom) a mame tu povolenych 60 minut na internet na tyzden, co ledva zvladam vyuzit na postu a osobne veci. Takze preto sa tu budem objavovat iba velmi zriedkakedy a aj to len na par minut.

Ma niekto nejake otazky???
vala

Príspevky 3619
Príspevok30.09.2007 - 17:30     Odpovedať s citátom
Ja otazky nemam a zelam vela stastia, my sme si otazky vykecali na Slavcone Smile

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužBarahir
trpaslík

Príspevky 44
Príspevok05.10.2007 - 19:50     Odpovedať s citátom
Vsetkym panovnikom slobodnych krajin Stredozeme od Barahira, krala Umbaru a Haradu.

Vsetci ste srdecne vytani na poslednu rozlucku s byvalim kralom. Ceremonia sa bude konat 6. 10. pri splne mesiaca v hlavnom meste.

... Čo je to za človeka, ktorý nechce zmeniť svet k lepšiemu ...
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok07.10.2007 - 19:53     Správa z Lindonu Odpovedať s citátom
Odkaz Barahirovi, panovnikovi Umbaru

Odkazujem novemu panonikovi Umbarsko-Haradskeho kralovstva Barahirovi, ze na poslednej rozlucke so zosnulym panovnikom a naslednej korunovacii noveho panovnika sa zucastni aj delegacia z Lindonu.

S pozdravmi Menelya Aldarien, kralovna Lindonu

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 1719
Príspevok14.10.2007 - 19:29     Odpovedať s citátom
No ludia, ale uz prestante s tymi patetickymi vylevmi...

som pochovany, tak uz dost tych prispevkov typu prideme aj my...

Teraz si uz len volne poletujem ako duch bez tela po Stredozemi a pozorujem dianie v krajinach...
Reklama
vala

Príspevky 3619
Príspevok15.10.2007 - 14:22     Odpovedať s citátom
A najviac sa mi paci, ze uz nemozes skodit bez tela Smile. A keby si nahodou skodil, posleme niekoho po "krotitela duchov" Mandosa a bude pokoj Smile. Si raz duch, tak bud dobry a daj pokoj, pruserov si narobil dost a potom si zbabelo umrel.

Tak, aby si si nemyslel, ze su tu len pateticke vylevy a aby si sa necitil taky polichoteny. Cool

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1719
Príspevok15.10.2007 - 18:05     Odpovedať s citátom
Jeeeeeej feli, je take mile pocut take lichotkz na svoju adresu... :drool: :drool: :drool:

ak si myslis, ze nemozem skodit, tak sa mylis... a Mandos je moj stryko, takze mas smolu... rodinna mafia vladne v celej arde... :beer:
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok15.10.2007 - 18:44     Odpovedať s citátom
Aiwendill Napísal(a):
Jeeeeeej feli, je take mile pocut take lichotkz na svoju adresu... :drool: :drool: :drool:

ak si myslis, ze nemozem skodit, tak sa mylis... a Mandos je moj stryko, takze mas smolu... rodinna mafia vladne v celej arde... :beer:

Najprv si clovek, potom je z teba maia ci co, teraz je Mandos tvoj stryko, sa nezdas aiwe, cim zaujimavym nas este pobavis ? Laughing

Môj blog

vala

Príspevky 1719
Príspevok16.10.2007 - 13:21     Odpovedať s citátom
ja uy asi nicim, ja len si tak poletujem a trepem dve na tri... Very Happy
vala

Príspevky 3619
Príspevok16.10.2007 - 16:55     Odpovedať s citátom
Super, mame tu pomateneho schizofrenickeho ducha, odchytte ho niekto, lebo sa urehocem... Laughing Laughing Laughing

Ticho, nevidím!
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

c

Google