Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Cintorín

YAKUZA

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3619
Príspevok12.10.2007 - 15:48     Odpovedať s citátom
Niromwell Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):
Aj Yakuza je obsadena pokial je mi zname. Kludne stacilo dat si nazov Charita, v jednoduchosti je totiz krasa. Preto sa mi volame Mafia, Corleonovci je len na upresnenie.

že si to napísal v čase, ked si nevedel, na čo sme tu, je ti odpustené a neberie sa to ako prúser
čo si budeme klamať, voláme sa tak pre efekt, a až taký nezmysel to nie je

Ale samozrejme, ty mi to povedz, ze neviem o co ide, ked to neviete ani vy a narychlo ste si zosmolili program, ktory stoji na vymahani vyhier, co uz je realny a velky pruser. Vas program len podporuje, ze moj nazov bol trefny.

A pokial ide o tu vedomostnu sutaz, potom si si nemohla vybrat spostejsi termin ako vikend. Je totiz vseobecne zname a jasne, ze cez vikend je nemozne taket a podobne veci zorganizovat, rovnako ako je nemozne zorganizovat stretnutie vyssieho poctu ludi ako 3. Ja osobone mam na vikend program uz da tyzdne dopredu a nebudem ho menit kvoli nejakej infantilnej sutazi. Takze mam navrh: zorganizuje sa sutaz cez tyzden (podotykam pracovne dni, nie vikend kvoli dovodom, ktore som uviedol vyssie). A moze sa spravit v Cintorine, tam ani moderatori nemozu mazat prispevky a temy (len je otazka, ci tam obycajni useri maju moznost pisat a postovat). Ja som sa vyjadril, pockame si na vyjadrenie ostatnych mojich spolocnikov. Apropo, aby to bolo spravodlive, vyberte si troch zastupcov (troch podotykam, nie styroch, ani piatich, troch. Kto nevie naratat do troch, nech povie, da mi adresu a ja mu pridem dat tri facky). Tito traja budu s nami superit a odpovedat na nase otazky. Tito traja maju moznost sa radit medzi sebou (je mi ukradnute, ci je to PM tu na fore, ci je to ICQ, alebo mail, to je jedno), no akakolvek pomoc zvonka je nepripustna a povazuje sa za zbabelost a podvod. Ma ako moderatori pomoc zvonka nepotrebujeme, vystacime si my sami, no ako poznam Yakuzu a ich tuzbu po vitazstve, tak pochybujem, ze kazdy clen dodrzi tieto pravidla. Preto, aj napriek tymto opatreniam neverim v regulernost a poctivost sutaze a radsej by som navrhoval osobnu konfrontaciu (napriklad Slavcon, ktory ja v aprili). Pri osobnom konfrontovani je moznost pouzitia nepovolenej pomoc minimalna a kedze su pritomni sutaziaci a aj nestranny rozhodca a divaci, je mozne zarucit aj regulernost sutaze. Lenze zase tu budu namietky, ze Slavcon je daleko, ze tam nemozu ist vsetci, lebo maju malo rokov a podobne. Preto som povedal, aby sa vybrali traja proti trom a hotovo. Ja som za osobny stret, ja totiz neverim, ze vsetci ucastnici sutaze budu hrat poctivo a o opaku ma nikto nepresvedci, lebo pokusenie podviest a vyhrat tym padom je prilis velke.

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok12.10.2007 - 18:14     Moje rozhodnutie po dlhom uváženĂ­ Odpovedať s citátom
Po dlhom zvazovani celej tejto veci, som dospela k nasledujucemu rozhodnutiu a zaveru.
Najprv sa mi zdala byt cela ta vec vymysliet odboj proti mafii ako velka sranda a zabava, pri ktorej sa viaceri dobre zabavime...A zo zaciatku to takto naozaj aj fungovalo. Ale teraz mam z tohot taky pocit, ze kazdy na kazdeho z oboch taborov kida ako sa len da a hovori vselijake ustipacne (mozno az provokacne) slova a kazdy chce byt pred kazdym lepsi. A mam taktiez pocit, ako keby sa nase forum (no, cast) rozkolovala na dve skupiny...Takto som si to vobec nepredstavovala, a preto vykonavam gesto, ako kedysi davno Pilat Ponsky, a umyvam si od tohto svoje ruky a distancujem sa z celej tejto veci. Nechcem byt svedkom ani sucastou tychto "sporov". Mozno ma teraz Yakuza povazje za velku zradkynu a Mafia zasa za velku zbabelkynu. Ospravedlnujem sa vam za to, lebo nechcem, aby ste si o mne mysleli jedno ci druhe. ..A preco tako konam? Nuz je to preto, lebo na oboch stranach, aj Yakuzy, aj Mafie, su neuveritelne skveli ludia, ktorych si cenim a vazim. Nechcem mat "vykopanu valecnu sekeru" ani s jednou stranou.

Mne vlastne islo iba o tu cenu Ardawardu, ale uz som sa zmierila, ze zlatky nebudu. No co, len aby sa horsie veci nestavali Smile ...Mne staci aj to, co mam a v banke si setrim po tisicke. No a s tym si vystacim a este aj usetrim cosi:)

Mam vas vsetkych rada a preto sa na mna nehnevajte Crying or Very sad
Menelya

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 477
Príspevok12.10.2007 - 18:23     Odpovedať s citátom
ja by som rad vstupil do Yakuzy ale da iba tak,ze sa tam narodis

vala

Príspevky 3619
Príspevok12.10.2007 - 21:12     Odpovedať s citátom
Do realnej, alebo do tejto? Aj ked myslim, ze asi do realnej a ak chces vstupit do mafie, potom nemozes mat vsetkych 5 pohoromade, to je totiz ten najhorsi bordel, ktory ked sa ta raz chyti, viac sa ho nezbavis.

Menelya- Myslim, ze Corleonovci ta za to odsudzovat nebudu. Ja urcite nie, ja chapem, preco si sa takto rozhodla. Mafia bola tiez myslena ako zabavny projekt, no potom to niekto vzal moc vazne a nepochopil, ze na kvalitnu hru treba aj roleplay. Z tohoto vsetko vzniklo a vzislo. No mafia fungovat neprestane a dalej sa bude starat o svoje zalezitosti a moze tu byt akykolvek bordel, kolkokolvek odbojovych hnuti, my sa s mafiou budeme zabavat nadalej a kto chce, moze s nami, pre tych, ktori maju zaujem podielat sa na aktivitach mafie, mozeme vytvorit skupinu, ktora nam moze pomahat, vytvorit pre nu roleplay a kto bude chciet, moze sa pridat aj do oboja, ktory proti nam bude bojovat, no zase v ramci srandy (do toho sa pocita aj ovladanie loterie samozrejme). Takze ak niekto ma zaujem o taketo nieco a dokaze brat veci s dostatocnym humorom a nadhladom, radi ho uvitame ci uz v nasej mafii, ci v utvare boja proti organizovanej kriminalite Smile.

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 935
Príspevok12.10.2007 - 21:34     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
ak chces vstupit do mafie, potom nemozes mat vsetkych 5 pohoromade, to je totiz ten najhorsi bordel, ktory ked sa ta raz chyti, viac sa ho nezbavis.

to akoze o mafii hovoris ako o bordeli? :coverlaugh:

Fealiath Napísal(a):
radi ho uvitame ci uz v nasej mafii, ci v utvare boja proti organizovanej kriminalite Smile.

a utvar proti organizovanej kriminalite myslis nasu Yakuzu? :taunt:
pekne....bodujes :thumbsup:

.....................x
vala

Príspevky 3619
Príspevok12.10.2007 - 21:42     Odpovedať s citátom
Ty sa preber a precitaj si to aj 7 razy po sebe, ked nepochopis na prvy raz. Tu sa totiz myslelo asi tak ze bordel=spina, hnus, problemy. CHapes? Nie? Tvoj prbolem, ja som vysvetlil.

A vasa Yakuza? Vasa Yakuza tu akurat tak podnecuje rozbroje, lebo nechape srandu ocividne a berie vsetko moc vazne. Utvar pre boj proti organizovanej kriminalite sa mysli spolok, ktory bude zdruzovat tych, co sa chcu zahrat na "tych dobrych" a hrat proti "tym zlym", no s tym, ze to bude hra a nie to, co tu predvadzate. A kludne, ked bude treba, ja sa kludne pridam k "policii" a budem hrat proti mafii aby to bolo vyrovnanejsie. Vy ste z mafie ci charity ci co ste to boli degradovali na obycajny anarchiu podporujuci a podnecujuci spolok. Takze byt tebou, moc sa neozyvam.

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 935
Príspevok12.10.2007 - 21:53     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Takze byt tebou, moc sa neozyvam.

lebo co? zmazes mi prispevok?..... :yawn:
je to jasne....omielame to tu stale dokola.....my sme nechceli hrat ziadnu hru, chceli sme len spravodlivost.....naco je tu ta loteria? pre vas? aby ste si nieco dokazali? mas dost penazi aj bez toho, tak neviem preco to robis?
ved ta loteria je tu na to aby si ti ktori nie su az tak dobre financne zalozeny ako mafia pomohli ziskat nejake zlatky.......a vy im (nam) kazite tu radost tym ze obsadite loteriu pricom mas 1000 razy viac zlatiek ako v tej loterii vyhras.
a admini, ktori maju vyplatit ceny ardawardu na to kaslu, kazdy sa vyhovara na toho druheho, prehadzujete si zodpovednost jak mali.....co by ta tie dva tri miliony zabili keby si ich dal tomu komu ich dat mas?
asi ano lebo sa tu len hadate kto to platit ma a kto nie....
a.....a uz koncim lebo dostanem aj BAN keby pokracujem....... Evil or Very Mad

.....................x

Naposledy upravil Maedhros dňa 13.10.2007 - 20:39, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3181
Príspevok13.10.2007 - 12:32     Odpovedať s citátom
No, takze mili moji, vidim ze sa to tu nejak vyostruje takze:

Loteria je pre vsetkych, nikomu sa nebude zakazovat ju hrat. Kazdy clen fora hra za seba. To, ze sa par jedincov spoji a nakupi hromadne "milion" ticketov, to potom nie je loteria. Takze si ju nicite sami.

Na fore nebude prebiehat ZIADNA RPG (okrem Stredozeme)!

Mafia (PP.COM INVESTMENTS), je spolok co sa tak vola a organizuje sutaze atd.
Vid ich popis: PP.COM INVESTMENTS je financna zaujmova skupina uzivatelov zaoberajúcich sa podnikanim rozneho typu. Ako celok sa zaobera organizacnym zabezpecenim roznych humanitnych, spolocenskych a dobrovolnickych akcii, ako je napriklad kazdorocná sutaz ArdaWard a ine.

---------------------------------------------------
To mafia: Nabuduce radsej nic neslubujte pokial na to nemate (alebo nechcete mat) zlatky, pretoze so mnou sa nik pred ardawardom nedohodol na spoznorovani sponzora.

Pokial ste sa dohodli s embuckom tak sem skopirujte spravu v ktorej ste sa na tom dohodli (aj na tom, ze to vyplati on osobne ), inak to nema zmysel odvolavat sa na nas. A okrem toho VY ste to zorganizovali, na VAS je vyplacanie vyhier. To je taky problem napisat adminom PM, ze potrebujete zlatky?

A je smutne, ze ste v epicentre hadky prave vy - spravcovia, ktori maju dohliadat na spravny chod fora! A tiez nie je fer odvolavat sa na svoje pravomoci v otazkach, ktore nic nemaju s chodom fora, to je potom zneuzivanie moci.
---------------------------------------------------

Spolok mozete kludne mat aj vy YAKUZA (aj oficialny ak je to potrebne), v tom Vam nik nebrani, ale bola by som rada keby ste sa vsetci uvedomili, toto nie je RPG, toto je forum. A pokial sa neprestanete natahovat a urazat zrusim nielen temu Yakuza a Corleonovci, ale aj oficialny "Mafia - PP.COM INVESTMENTS" spolok.

Ak ma niekto nejake pripomienky a chce pocut k nim moje stanovisko, posielajte ich prostrednictvom PM, do tejto temy sa uz vyjadrovat nebudem.

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1244
Príspevok13.10.2007 - 14:05     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
Pokial ste sa dohodli s embuckom tak sem skopirujte spravu v ktorej ste sa na tom dohodli (aj na tom, ze to vyplati on osobne ), inak to nema zmysel odvolavat sa na nas. A okrem toho VY ste to zorganizovali, na VAS je vyplacanie vyhier.

Nasledujú dve skopírované súkromné správy:

From Radeon to Embuck:
Caf. Tak ako minulý, tak aj tento rok som vyhlásil Ardaward 2007. V tomto ročníku je jedna novinka a to taká, že pre víťazov kategórií Člen sympatia! a Najlepší člen roka! je výhra 1 000 000 zlatiek fóra. A tak by som sa ťa chcel spýtať, či by si po vyhodnotení súťaže bol ochotný zo systémových zdrojov pokryť túto výhru (dohromady 2 000 000 zlatiek).

From Embuck to Radeon:
aj zo svojich zdrojov aj 15 milionov... v pohode Smile

Koniec skopírovaných súkromných správ.

Takže sponzor Ardawardu bol dohodnutý a mal vyplatiť výhry.

mashishka Napísal(a):
To je taky problem napisat adminom PM, ze potrebujete zlatky?

�no je to taký problém, keď sa tak ľahko zabúda Laughing

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 935
Príspevok13.10.2007 - 14:17     Odpovedať s citátom
tak zabuda, hej?
akoze....a co tu Menelya omiela stale dokola?
ze potrebuje prasky na spanie? :crazy:
sa tu moze aj roztrhat aby dostala svoje peniaze.....a nic....
a potom.....napise admin.....a hned sa da vsetko spravit......keby bolo treba das jej aj kyticku s ciernymi ruzami.....btw odporucam ti brat ginko.....posilnuje to pamat Wink

.....................x
Reklama
admin

Príspevky 3181
Príspevok13.10.2007 - 14:28     Odpovedať s citátom
Radeon Napísal(a):
mashishka Napísal(a):
Pokial ste sa dohodli s embuckom tak sem skopirujte spravu v ktorej ste sa na tom dohodli (aj na tom, ze to vyplati on osobne ), inak to nema zmysel odvolavat sa na nas. A okrem toho VY ste to zorganizovali, na VAS je vyplacanie vyhier.

Nasledujú dve skopírované súkromné správy:

From Radeon to Embuck:
Caf. Tak ako minulý, tak aj tento rok som vyhlásil Ardaward 2007. V tomto ročníku je jedna novinka a to taká, že pre víťazov kategórií Člen sympatia! a Najlepší člen roka! je výhra 1 000 000 zlatiek fóra. A tak by som sa ťa chcel spýtať, či by si po vyhodnotení súťaže bol ochotný zo systémových zdrojov pokryť túto výhru (dohromady 2 000 000 zlatiek).

From Embuck to Radeon:
aj zo svojich zdrojov aj 15 milionov... v pohode Smile

Koniec skopírovaných súkromných správ.

Takže sponzor Ardawardu bol dohodnutý a mal vyplatiť výhry.

mashishka Napísal(a):
To je taky problem napisat adminom PM, ze potrebujete zlatky?

�no je to taký problém, keď sa tak ľahko zabúda Laughing

Neda mi nereagovat, pretoze sa zvaluje teraz cela vina na embucka.

Si sa embucka pytal na pokrytie vyhry o tom, ze on bude vyplacat sumy sa tam nepise a ani ti to v PM nepotvrdzuje. Podla vysledkov, ktore si vypisal je potrebne sumu delit, spravil si tak?

Napisal si embuckovi PM spravu:

tolko a tolko vyplat tomu a tomu
tolko a tolko vyplat tomu a tomu

???

Nepochybujem, ze pokial by si tak spravil, on by to vyplatil. Ty si zorganizoval ArdaWard, na tebe je aby si to dotiahol do konca. Nie je na mieste sa vykrucat, kazdy clen fora vidi, ze si tu temu zalozil Ty a kazdy vidi, ze embuck nenapisal... OK JA TO VYPLATIM. Napisal len: "aj zo svojich zdrojov aj 15 milionov... v pohode Smile "

Tak to uz konecne vyhodnot, napis mi PM , ja ti tie zlatky poslem aj hned a uz to vybav, posli co komu patri nech je pokoj!!!

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1244
Príspevok13.10.2007 - 14:39     Odpovedať s citátom
Čítať a počítať snáď vie. A keď už som raz povedal že som na to zabudol, tak som proste zabudol. Bohužiaľ nedokážem v hlave udržať milión vecí.

mashishka Napísal(a):
Tak to uz konecne vyhodnot, napis mi PM , ja ti tie zlatky poslem aj hned a uz to vybav, posli co komu patri nech je pokoj!!!

Menelya - 1 000 000 zlatiek
Atalanta, Melherucorma a Niromwell - po 333 333 zlatkách

A bohužiaľ ako som teraz zistil ja ani nikomu nemôžem zlatky posielať. (pokiaľ viem, tak sa to kedysi dalo tak, že si človek klikol na profil používateľa ktorému chce zlatky poslať a tam mal že darovať zlatky, ale teraz nikde nič také nevidím)

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
admin

Príspevky 3181
Príspevok13.10.2007 - 14:44     Odpovedať s citátom
Radeon Napísal(a):

Menelya - 1 000 000 zlatiek
Atalanta, Melherucorma a Niromwell - po 333 333 zlatkách

A bohužiaľ ako som teraz zistil ja ani nikomu nemôžem zlatky posielať. (pokiaľ viem, tak sa to kedysi dalo tak, že si človek klikol na profil používateľa ktorému chce zlatky poslať a tam mal že darovať zlatky, ale teraz nikde nič také nevidím)

Zlatky Ti prave prevadzam na ucet, tu davam navod kde najdes odosielanie zlatiek. Vedla mince mas daruj zlatky, na to klikni a si tam, kde treba.

--------------------------------------

EDIT : 15:47

Odoslanie sumy Napísal(a):

Od: mashishka 13.10.2007 - 15:47
Komu: Radeon
Predmet: Práve si obdržal dar od mashishka

mashishka has donated 2000000 zlatka to you.

mashishka wrote:
Na vyplatenie ArdaWardu

Naposledy upravil mashishka dňa 13.10.2007 - 14:56, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 3619
Príspevok13.10.2007 - 19:55     Odpovedať s citátom
Maedhros- Ako moze mafia obsadit mafiu? Nemalo tam nahodu byt loteriu? Very Happy BTW a ked uz sme pri tom, kolko mam na ucte, tak to ne je len 1000x viac, ale momentalne uz aj 30000x viac ako je vyhra loterie Very Happy . A ano, je to problem vyplatit, lebo som si ich musel zarobit. nevies kde zohnat zlatky? Postuj prispevky, vytvaraj nove temy. Mne tych mojich 30 milionov nikto nedal, ja som si ich pekne poctivo zarobil, tak nefnukaj a mazaj makat ked chces tazke miliony.

Mash- z toho, co napisal Radeon jasne vidno, ze emb prislubil ze poskytne zlatky. Ak by ich poskytol nacas, boli by Radeonom vyplatene a nemusel tu byt tento spor (aspon tak som pochopil, ze to Wafo zamyslal, ze emb mu poskytne zlatky a on ich vyplati).

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 935
Príspevok13.10.2007 - 20:37     Odpovedať s citátom
jasne ze to malo byt loteriu......som sa pomylil.....
a potom...k tym zlatkam.....nemam na ucte "tazke miliony" ako ty preto, ze ty si sem chodil este ked bolo stare pridavanie zlatiek, ktore za pismeno dalo asi 20 zlatiek a teda za dlhsi prispevok zarobil viac ako mam ja na ucte teraz v tejto chvili.....ja si tie zlatky aj poctivo zarabam a vobec ma netrapi ze ich mas neviemkolko krat viac.....

.....................x
vala

Príspevky 3619
Príspevok13.10.2007 - 20:50     Odpovedať s citátom
Tak to, ze za starych cias sa pridavalo 20 zlatiek za pismeno je somarina, ale je pravda, ze za kratke prispevky sa pridavalo viac, no cim dlhsi prispevok si napisal, tym boli rozdiely mensie. A kedysi sa pridavalo za temu 100 zlatiek, rovnako aj za dlhy prispevok, teraz je to maximalne 250 zlatiek, takze mas omnoho vyssie sance si zarobit.

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 935
Príspevok13.10.2007 - 20:59     Odpovedať s citátom
no to je jedno.....sak mna tie zlatky netrapia....ide o prispevky nie o zlatky, aj ked tie zlatky su dobra motivacia Smile

.....................x
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1643
Príspevok14.10.2007 - 22:18     Odpovedať s citátom
Dakujem, Menelya, konečne niekto naozaj niečo robí ako reakciu na to, ako sa to tu zopsulo, súhlasím s tebou, neboj sa, na to sa nedá uraziť, máš pravdu s tým, čo robíš.
Dalej dakujem adminom, obom, neviem, kto konkrĂ©tne to vyriešil, zároveĹ? sa im chcem ospravedlniĹĄ za nervy, ktorĂ© si tu zrejme uĹľili, rovnako všetkĂ˝m ostatnĂ˝m.

Ak chcete, aby YAKUZA nadalej fungovala, ozvite, nech vieme, či to má zmysel, ked nám mash navrhla, aby sme boli oficiálnym spolkom, vyjadrite sa, pomohli sme v niečom, možno môžeme fungovať dalej či už oficiálne, alebo nie, ide o to či je ešte na to chuť

Naposledy upravil Niromwell dňa 16.10.2007 - 17:02, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 935
Príspevok15.10.2007 - 14:02     Odpovedať s citátom
ja suhlasim....ked sa nam podarilo vyriesit jeden problem...mozme sa vrhnut na dalsi Laughing

.....................x
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 477
Príspevok15.10.2007 - 15:09     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Do realnej, alebo do tejto? Aj ked myslim, ze asi do realnej a ak chces vstupit do mafie, potom nemozes mat vsetkych 5 pohoromade, to je totiz ten najhorsi bordel, ktory ked sa ta raz chyti, viac sa ho nezbavis.

no to nemozes mat ty tych 5 pohromade,ked si tu napisal ze chcem vstupit do realnej,ako som uz uviedol tak tazko vstupis len tak

Reklama
vala

Príspevky 935
Príspevok15.10.2007 - 16:04     Odpovedať s citátom
takze chces vstupit do tejto? Rolling Eyes

.....................x
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

c

Google