|
|
Fealiath

|
 10.10.2007 - 15:03 Corleonovci
|
Takze kedze sa nam sem hrabu zelenaci do remesla, rozhodli sme sa ukazat, kto je tu sefom.
Nasa mafia (alebo skor jej obrovsky nadnarodny koncern pp.com investments, pod ktoru spadaju vsetky ostatne dcerske spolocnosti) sa zaobera obchodovanim vsetkeho druhu, ci uz je to obchodovanie s diamantmi a drahymi kamenmi, alebo je to obchodovanie s korenim, preprava tovarov a osob a podobne. Vsetky nase zisky idu z legalnych obchodov (a pokial aj nie, vy to aj tak nezistite). Pod pp.com investments spadaju dcerske firmy a spolocnosti:
Corleone spices
Corleone transports [/u][/b](filialky Etherlord transports a Hildorien transport company)
Corleone mining company (dcerske spolocnosti Etherlord dig & mine a Hildorien mining co. )
Corleone investing
Etherlord diamonds
Hildorien tour
Dalsie firmy sa neuvadzaju zo strategickych dovodov a pre prilisnu rozvlacnost. Ale ked pride spravny cas, potom budu odhalene
Dalej je nas koncern sponzorom skupiny vedcov The Ring, ktori sa zaoberaju skumanim zahadneho enzymu ringinu sposobujuceho prstenofiliu. Nasa mafia neposobi len v Stredizemi, ale aj v paralelnom svete zvanom Zem, kde mame podobne podnikatelske aktivity. Dalej z casu na cas, len tak pre zabavu a pre formu ovladneme na niekolko dni loteriu, aby sa na nas nezabudlo. Rovnako pomahame aj pri organizovani akcie zvanej Ardaward kazdorocne konanej na fore panprstenov.com.
Zial, novych clenov neprijimame, nasa mafia, to je jedna velka rodina a kto by chcel byt jej clenom, ten musi patrit do rodiny, v nasom pripade do rodiny moderatorov fora.
Nasim najvyssim sefom a kmotrom rodiny je Aiwendill, v jeho nepritomnosti o chode nasho klanu spolocne rozhodujeme vsetci traja po vzajomnych poradach a dohadoch.
Clenovia:
Aiwendill
Eldar
Fealiath
Radeon  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Niromwell

|
 10.10.2007 - 16:58
|
| Citácia: | | Rovnako pomahame aj pri organizovani akcie zvanej Ardaward kazdorocne konanej na fore panprstenov.com. |
No konečne ste sa priznali, máte nejaké dlhy, tie ste taktne zamlčali
Na margo toho, že sa vám niekto hrabe do remesla, tak to nie, my neideme robiť to, čo vy, len vám sem-tam vrátiť, čo vaše jest a tiež sem-tam pomôcť dobrej veci  |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Radeon

|
 10.10.2007 - 17:07
|
| Niromwell Napísal(a): | | Citácia: | | Rovnako pomahame aj pri organizovani akcie zvanej Ardaward kazdorocne konanej na fore panprstenov.com. |
No konečne ste sa priznali, máte nejaké dlhy, tie ste taktne zamlčali  |
Mafia organizuje Ardaward, ale o financovanie výhier sa staral portál panprstenov.com. Takže Mafia žiadne dlhy nemá!
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Radeon

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Fealiath

|
 11.10.2007 - 14:54
|
Skludni hormon, kedze mame predstavu, ze by ste sa chceli votriet do Ardawardu ako organizatori, tak sme si to poistili, kedze Ardaward je organizovany nasou spolocnostou a my to v pohode zvladame. A pokial sa tu chcete chytat za slovicka, nie je nic lahsie ako to poriesit.  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Radeon

|
 11.10.2007 - 15:04
|
| Maedhros Napísal(a): | haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takze ste sa priznali.....nevraveli ste predchvilou ze sa nemate coho bat?
toto ste prekrikli  |
My sa nebojĂme, my si len právnou cestou zabezpeÄŤujeme aby naše názvy neboli zneuĹľitĂ©. 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Niromwell

|
 11.10.2007 - 17:56
|
| Fealiath Napísal(a): | | Skludni hormon, kedze mame predstavu, ze by ste sa chceli votriet do Ardawardu ako organizatori, tak sme si to poistili, kedze Ardaward je organizovany nasou spolocnostou a my to v pohode zvladame. A pokial sa tu chcete chytat za slovicka, nie je nic lahsie ako to poriesit. |
Nie, nie, nechceme vám liezĹĄ do kapusty, navzdory tomu, ÄŤo si o nás myslĂte. Ehm, nedomýšľajte si, málokto vie, ÄŤo bude náplĹ?ou našej práce, ale ak sa ĹĄa to bude tĂ˝kaĹĄ, dozvieš sa to vÄŤas |
|
 |
Fealiath

|
 11.10.2007 - 20:15
|
Malokto, dokonca ani vy to este neviete  . Dokonca som sa priamo od jedneho vasho clena na vlastne usi pocul, ze nevie, rovnako ako vacsina z vas (to povedal on, nie ja), co je roleplay. Mam na to aj minimalne jedneho svedka. lebo s kamaratom sme sa na tom velmi dobre zabavali... No pekne a ze nepotrebuju roleplay, pohrdaju nim a je zbytocny a oni ani nevedia, co roleplay je, aj ked na nete to urcite vysvetlene je, aj vo Wikipedii sa urcite najde clanok o tom, rovnako aj v Pevnosti to kazdu chvilu vysvetluju  . Takze hanba Yakuze za hlboku neznalost.
Shame on you  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Niromwell

|
 12.10.2007 - 12:28
|
Ale ĹĄa štve, Ĺľe nevieš, ÄŤo sa bude diaĹĄ  uĹľ som raz pĂsala, Ĺľe ak bude potrebnĂ©, aby si nieÄŤo vedel, budeš to vedieĹĄ a basta, rovnako ostatnĂ na fĂłre.
UĹľ ma unavuje opakovaĹĄ sa, Ĺľe toto nie je RPG, ale proti váha k mafii, ktorĂş predstavujĂş správcovia, inĂ˝mi slovami, zdruĹľenie a podpora radovĂ˝ch ÄŤlenov, no kedĹľe vznikla v ÄŤase menšej nespokojnosti nevyplatenĂ˝ch vĂ˝hercov Ardawardu, je ich vyplatenie momentálne našĂm prvoradĂ˝m záujmom |
|
 |
Fealiath

|
 12.10.2007 - 15:28
|
Nie, mna stve, ze su tu ludia tak zadubeni, ze nevedia nakopnut Google a pozriet sa, co to ten roleplay je. Mafia je RPG ktore sa odohrava na celom fore, nielen v Stredozemi. Chcete byt protivahou? Spravte si roleplay (alebo si aspon precitajte, co to vobec je). A pokial ide o vyplatenie vyhercou Ardawardu, tak tu vam mafia ukaze akurat tak  a posle vas nech si idete po vyplacanie vyhier k embuckovi alebo k mashishke. A pokial nepochopite toto, tak potom si mozete ist piskat, rozpustit svoju charitu a prestat tu vytahovat vyroky typu, ze nas stve, ze nevieme o co ide, je to totiz trapny pokus o zastretie toho, ze nemate cim argumentovat. Vela stastia pri vymahani vyhier, no ak ich chcete vymoct od mafie, tak to skor umriete, ako sa knim dostanete a moze to byt aj vas nie prvy, ale aj nulty a minus prvy ciel.  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
|
|