Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Eldarion

Klan Executors - .EXE

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok21.02.2007 - 15:57     Klan Executors - .EXE Citovať
Toto je Portfolio klanu EXECUTORS pre komunikaciu s verejnostou v hre aj mimo nej.
vala

Príspevky 1719
Príspevok28.02.2007 - 15:53     Citovať
To Assurbannipal (in game): Pre pripad, ze budes chciet zasa investovat,staci povedat a poslem ti dalsie dotacie. Teraz som ale investoval viac ako 40m zlatiek a cosi vyse 25m dreva a asi takisto aj jedla na stavbu novych budov (2k zlat. bani, 1k farm a 1k drev. dielni). Zdroje budu,ale asi az vecer, ked sa mi postavia budovy, takze musite pockat aj ty aj Asarhadon. Odhadujem,ze potom budem mat prijem na jeden tah asi 200k zlatiek, 120k jedla a 150-160k dreva. Poslite mi obaja svoje statistiky, ked dostaviate svoje budovy, hej? Nechelo sa mi prihlasovat do hry a pisat to do aliancneho fora, tak to pisem tu.

Inac to stretko, na ktorom sme sa nadnes dohodli plati? Ak hej, tak mi prezvon, ale len raz, sak cislo mas.

To all (in game and forum): Ak by niekto chcel vstupit do klanu Executors,tak nech mi posle PM v hre alebo nech pise tuna do fora. Pozvanky sa budem snazit posielat podla moznosti ihned, takze potom to bude na vas, kedy sa prihlasite. Pozn.: Musite vsak byt bezaliancni,lebo inak vam nebudem moct poslat pozvanku. A zdoraznujem, ze ak mi niekto nahlasi, ze niektory clen .EXE nanho zautocil a posle mi screenshot, tak ten clen bez milosti leti a moze si hladat miesto inde, to ma uz trapit nebude. A bude aj v ciernej listine klanu, ktora bude aj v profile klanu a to uz coskoro.
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok28.02.2007 - 19:30     Citovať
uf no velmi odvazne ked o svojich zdrojoch tak otvorene hovoris ..to by som riesil PMkou ... teraz kazdy vie aky mas prijem Laughing

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
vala

Príspevky 1719
Príspevok28.02.2007 - 21:02     Rozhodnutie Citovať
takze dnes poobede sa zislo valne zhromazdenie nasej aliancie a rokovalo o niektorych naliehavych otazkach a problemoch, ktore trapia alianciu .EXE

Nebudem tu preberat cely stenogram z multichatu, kde sme diskutovali, ale prinasam ctenej verejnosti strucny vytah zo zaverecneho rozhodnutia.

Takze 1)Mnoho novacikov ziada nasu alianciu o dotaciu na rozne ucely. Najcastejsie na stavbu armady. Vacsina z tychto ziadatelov je vsak bez clenstva v niektorej aliancii, s ktorou mame zmluvu o hospodarskej pomoci. Tito hraci obtazuju hracov v nasej aliancii ziadostami o prispevok, pricom z ich strany nie je ziadna zaruka bezpecnosti. Preto sme sa rozhodli, ze odo dnesneho dna NEBUDEME POSKYTOVAT ZIADNE DOTACIE BEZALIANCNYM HRACOM! Dotacie a prispevky, ktore poskytujeme alianciam, s ktorymi mame uzavrene zmluvy, budu pokracovat dalej, ale ak nas niekto bude ziadat o prispevok, alebo dotaciu a nebude clenom ziadnej z tychto aliancii, s ktorymi mame zmluvu, tak dostane odpoved v zmysle, ze ma najprv vstupit do niektorej aliancie a potom si poziadat o prispevok alianciu v ktorej prave je. Ak by dana aliancia nemohla poskytnut svojmu clenovi dany prispevok, nech jej vodca a zakladatel, alebo osoba nim poverena, kontaktuje niektoreho hraca nasej aliancie, ktory dany prispevok poskytne vodcovi tej aliancie, ktora o prispevok poziadala a ten ho preposle hracovi, ktory prispevok potrebuje. Pokial poziada o prispevok hrac aliancie, s ktorou mame zmluvu, tak mu bude poskytnuta polovica az dve tretiny sumy o ktoru ziada, maximalne vsak 1 milion zlatiek alebo 500 tis. dreva alebo jedla, pripadne kombinacia tychto sum. To z dovodu, aby si o prispevok neziadal kazdy hrac tej aliancie, ktora ma aj vlastne zdroje surovin a financii.

2) Nakolko hrozia niektorym clenom nasej aliancie utoky zo strany bezaliancnych hracov, rozhodli sme sa zacat budovat obranny system pozostavajuci z velkeho mnozstva obrannych vezi (radovo na tisice, presny pocet z takticko-strategickych dovodov utajeny.) a tiez aj zacat podnikat odvetne opatrenia proti hracom, ktori zautocia na niektoreho z clenov nasej aliancie. Tieto opatrenia budu vykonavane vo forme poziadania o pomoc niektore zo spriatelenych aliancii, priscom nemusi ist len o jednu ziadost o pomoc. Nakolko aliancii, ktora nam takuto pomoc poskytne, mozu vzniknut skody na poctoch vojakov, bude takato aliancia, resp. hrac, ktory danu pomoc poskytne odskodneny sumou 1 - 2 mil. zlatiek v hotovosti podla poctu vojakov, ktori mu zahynuli. Na odskodnenie potrebuje poslat nam postou vypis z boja, v ktorom su uvedene pocty vojakov, ktori zahynuli.

3) Kedze niektori hraci prejavili ochotu prist do nasej aliancie, tak sa vodca a zakladatel aliancie rozhodol povysit clenov Asarhadona a Assurbannipala do levelu 8, aby mali ako vyssie postaveni clenovia klanu vyhody oproti novym clenom klanu, ktori sa rozhodnu vstupit do klanu.

4) Bol vytvoreny novy system hlasovania podla vzoru klanu TMP. Aiwendill ako zakladatel a vodca klanu ma tri hlasy a pravo veta, Asarhadon a Assurbannipal maju po dva hlasy a pravo veta a ostatni hraci budu mat po jednom hlase, avsak bez prava veta.V pripade, ze aliancia dosiahne pocet clenov vacsi ako dvanast prikrocime k povyseniu niektorych dalsich clenov aliancie do vyssieho ranku, pricom im budu udelene dalsie vyhody (jeden hlas navyse a pravo veta, pripadne jeden poradny hlas navyse). Rozlozenie hlasov a prav bude radene podla ranku v aliancii takto:

rank 9. - Aiwendill (ako zakaldatel aliancie) - 3. hlasovacie hlasy, 3 poradne hlasy, pravo veta, pravo zrusit alianciu.
rank 8. - 2 hlasovacie hlasy, 2 poradne hlasy, pravo veta
rank 7 - 2 hlasovacie hlasy, 1 poradny hlas, pravo veta
rank 6 - 2 hlasovacie hlasy, 1 poradny hlas
rank 5 - 1 hlasovaci hlas, 1 poradny hlas
rank 4 - 2 hlasovacie hlasy,
rank 3 - 1 hlasovaci hlas
rank 2 - 1 hlasovaci hlas
rank 1 - 1 hlasovaci hlas
rank 0 - bez akychkolvek hlasov alebo prav.

hlasovaci hlas znamena, ze hrac ma pri hlasovani clenov valneho zhromazdenia pravo hlasovat s danym poctom hlasom, ktore ma. poradny hlas znamena, ze hrac je clenom vyssich struktur aliancie pripadne vedenia aliancie a ma pravo radit vodcovi aliancie, resp. ma pravo hlasovat pocas zasadani vedenia klanu. Vedenie klanu pozostava zo zakladatela klanu a clenov klanu, ktori maju rank 5 - 8.

Prosim ctenu verejnost, ak by mala nejake pripomienky alebo otazky k tomuto rozhodnutiu, nech kontaktuje mna, ako vodcu klanu Executors na zodpovedanie otazok, alebo pripomienok.
vala

Príspevky 1719
Príspevok19.03.2007 - 13:25     Citovať
Na klan Executors dolahli tazke casy, ale dokazal sa pozbierat z tazkeho uderu, ked stratil tri stvrtiny clenov klanu. Orodreth odisiel na vlastnu ziadost a Brand, Assurbannipal, Asarhadon a Arpharazon zmazali svoje konta z neznamych pricin.

Predsa vsak sa nasli verni clenovia, ktori nenechali svoj klan v tazkostiach a vytrvali. Po porade s Mithrandillom sme museli upravit a prepracovat kompletny system vedenia nasho klanu a pridali sme do neho niekolko revolucnych noviniek.

Takze tu je novy system klanu Executors (dufame ze uz definitivny):

Rank 9 - vodca klanu (Aiwendill)
rank 8 - zastupca vodcu klanu (Mithrandill)
rank 7 - clen vedenia klanu s hlasovacim pravom (1. rok)
rank 6 - clen vedenia klanu s poradnym pravom (8. mesiacov)
rank 5 - starsi clen klanu (6. mesiacov)
rank 4 - clen klanu (4. mesiace)
rank 3 - clen klanu (2. mesiace)
rank 2 - clen klanu (1. mesiac)
rank 1 - novacik v klane
rank 0 - degradovany bezpravny clen klanu

Ranky udeluje vodca klanu (v pripade rankov 6,7,Cool alebo ktorykolvek vyssie postaveny clen klanu so schvalenim vodcu klanu (v pripade rankov 0,1,2,3,4,5). Rank 9 je vyhradeny pre vodcu klanu a je nemenitelny.

Ranky sa udeluju za cas, ktory dany clen stravi v klane (ranky 1 - 5), za zasluhy o klan alebo hru celkovo. Rank 0 je vyhradeny tym clenom klanu, ktori porusia pravidla a bude to oznamene zakladatelovi klanu alebo clenovi vedenia klanu, ktory.V praxi to znamena, ze rank 0 v klane je trestom v klane, ktory sa udeluje za porusenie diplomatickych dohod klanu alebo za porusenie pravidiel hry Eldarion.

Vedenie klanu pozostava z clenov klanu, ktori maju rank 6 - 9, pricom clenova vedenia s rankom 6 maju iba poradny hlas, cize sa mozu zucastnovat porad vedenia klanu a diskutovat na nich, ale nemozu hlasovat, clenovia vedenia s rankom 7 a 8 maju aj hlasovacie pravo na poradach vedenia klanu a maju po jednom hlase. Zakladatel klanu ma rank 9 a ma dva hlasy pri hlasovani vedenia klanu.

K jednotlivym rankom sa viazu rozne dalsie bonusy v hre, co je dane systemom Eldarionu ako hry. Ide konkretne o moderovanie na aliancnom fore, dalej pozyvanie novych clenov do klanu (iba po porade s vedenim klanu) a dalsie. Tiez pri udeleni vyssieho ranku za zasluhy o klan alebo hru Eldarion udeluje vodca aliancie clenovi aj mimoriadnu financnu a surovinovu dotaciu v desiatkach milionov kusov a zlatiek.

Ak by boli nejake otazky, tak ich smeujte na mna alebo na mojho zastupcu Mithrandilla Smile
vala

Príspevky 1719
Príspevok24.06.2007 - 14:41     Citovať
Dnes som rezignoval na post vodcu aliancie Executors (.EXE). Mojim nastupcom sa stal Mithrandill, takze vsetky veci tykajuce sa aliancie .EXE uz adresujte jemu...

Aiwendill (Teraz uz ex-vodca .EXE)

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok24.06.2007 - 14:57     Citovať
preco uz iba ex vodca?

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok25.06.2007 - 11:22     Citovať
Lebo odstupil, necitas?

Aiwe, chcem sa opytat- PRECO?

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1719
Príspevok25.06.2007 - 11:41     Citovať
feli, no preto, lebo uz nemam cas a kedze som tu na vychode, tak nemam ani poriadny pristup k internetu...

raz alebo dvakrat za tyzden je velmi malo, aby som dokazal flexibilne viest alianciu a az privelmi malo, aby som dokazal viest taku ekonomicku alianciu ako som vybudoval v pripade .EXE. Lutujem, ale uz jednoducho nemam take moznosti, ake som mal, ked som bol este v blave...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok25.06.2007 - 13:35     Citovať
Aha. Cize sa jedna o to, o com sme sa bavili na SC?

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 1719
Príspevok26.06.2007 - 10:29     Citovať
jj, ide o decentralizaciu... Wink

vala

Príspevky 1719
Príspevok20.08.2007 - 11:23     Citovať
Takze dnes vam oznamujem smutnu spravu, ze aliancia Executors (.EXE) zanikla kvoli neaktivnosti velkej vacsiny jej clenov. Cest jej pamiatke.
Nová téma Nová téma   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google