Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Bonusový materiál

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok30.01.2007 - 20:27     BonusovĂ˝ materiál Citovať
Videli ste bonusi z LOTRA. Spôsob natáčania, scény z kulisy ale vlastne aj mnoho iných činností ako vyrábanie zbraní, tvorenie kulís a rozhovory s hercami. Ak áno tak čo vás najviac oslovilo, alebo možno aj prekvapilo. Mne sa osobne páčilo, čo aj obdivujem ručné tvorenie zbraní, ich brúsenie, vyvažovanie a starodávne kovanie ako aj ručné vytváranie bojových košiel a oblekov.

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok01.02.2007 - 19:47     Citovať
no ja som videl taky dokument siel ...volalo sa to tusim film o filme .LOTR ROTK takze tam bolo ako sa natacali sceny a rozhovor s hercami atd ale nanestastie som to nevidel cele Crying or Very sad ale pacilo sa mi to :thumbsup: :drool:

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok01.02.2007 - 19:51     Citovať
davali tusim nieco take na Markize...mam to nahrate v PC Very Happy

roast
vala

Príspevky 231
Príspevok02.02.2007 - 14:06     Citovať
To nie je moĹľnĂ© Ĺľe Ĺľiaden z Vás nemá originál DVD Pána prsteĹ?ov Crying or Very sad

Nikdy nič nevysvetľuj.Priatelia to nepotrebujú a nepriatelia Ti aj tak neuveria!
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok02.02.2007 - 14:08     Citovať
naco kupovat ked si mozem napalit? Laughing

Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok02.03.2007 - 17:43     Citovať
To si aj ja myslim.
Very Happy

Nevidela som bonusové materiály pretože som to mala požičané z požičovne a tam mali iba CD 1 blbci
ale musĂ­m pohÄľadaĹĄ niekde inde ÄŤi nemajĂş pretoĹľe by som to veÄľmi chcela vidieĹĄ

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
roast
vala

Príspevky 231
Príspevok12.03.2007 - 15:07     Citovať
V bonusoch je toho fakt dosť, ale iba o filme, spôsobe natáčania, ako prišiel PJ za New Line, ako vznikali prvé náčrty, prechádzky po Novom Zélande. Ďalej musím spomenúť výrobu zbraní, interiérov. Omnoho zaujímavejšie ako Bonus je Rozšírená verzia PP. Všetky časti trvajú okolo 10 hod. Je mi ľúto že veľa z Vás ich nemá ale som ochotný v tomto smere pomôcť... :whistle: A ak by ten niekto potreboval nápovedu ako sa dostať k tým filmom tak mu možno pomôže icq:
212 - 074 - 693 :secret:

Pohlavie:Ženadivoska

Príspevky 8
Príspevok12.03.2007 - 22:27     Citovať
my mame doma vsetko tie zberatelske originaly, a aj tak nam niektore bonusy nejdu. tusim v dvojke, tak po hodine casu, ale uz si nepamatam presne. a okrem toho v istom momente tusim nesli vobec ziadne titulky a zostalo to len v povodnom zneni, takze nespeakerov nepotesi, ale to fakt uz neviem v ktorej casti a kde. okrem toho celkovo to cloveka zamrzi lebo by to chcel mat aj funckne, ale tak co uz.
Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok12.03.2007 - 22:36     Citovať
roast Napísal(a):
To nie je moĹľnĂ© Ĺľe Ĺľiaden z Vás nemá originál DVD Pána prsteĹ?ov Crying or Very sad

Ja mam...ale iba dvojku Smile .
Pohlavie:MužGandalf158
dunadan

Príspevky 93
Príspevok13.03.2007 - 13:52     Citovať
Videl som bonusy ale chcem si pozriet tu rozsirenu verziu
Reklama
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google