Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Návrhy/pripomienky

Oznámenia

Hladate odpoved na svoju otazku skor nez sa ju polozite ?
ano
78%
 78%  [ 11 ]
nie
21%
 21%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 14

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok15.11.2006 - 22:00     Oznámenia Odpovedať s citátom
Uz dlhsi cas som chcel upozornit na jednu vec a tou su otazky.
Nie zeby ste sa nemohli pytat ale treba najprv nez to natukam aj popremyslat ci to ma vyznam sa to opytat a jedna dolezita vec , ci uz to niekde nieje na fore popisane.
Pred tym nez sa niekto nieco opyta by som radil urobit tieto veci:
1. ked sa otazka tyka fora (nejakych tech. zalezitosti a pod.) treba pouzit hladanie na fore http://forum.panprstenov.com/search.php
2. ked sa otazka tyka tematiky pana prstenov treba pouzit ardapediu http://ardapedia.panprstenov.com/wiki/
3. ked sa otazka tyka niecoho uplne ineho treba pouzit google http://www.google.sk/

tuto temu som zalozil hlavne koli tomu aby sa hlavne predyslo otazkam ako napr. "co je to ardapedia?"
tymto nechcem nikoho poskodit alebo ociernit , moze sa stat ze clovek nieco nevie , a preto je tu search

Môj blog

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3182
Príspevok10.08.2008 - 08:54     Odpovedať s citátom
Uvazujem nad vymenovanim noveho spravcu (moderatora), kedze jeden je bez internetu, druhy ma vela povinnosti a zvazuje nad zlozenim bremena spravcovstva.

Pokial mate navrhy, kto by nim mohol byt, alebo by ste sa vy sami chceli stat spravcom, posielajte mi PM v ktorych uvediete aj preco si myslite, ze je ten a ten, alebo vy sam, vhodnym kandidatom.

V pripade, ze sa najde ten spravny clovek, bude vymenovany na post spravcu do konca prazdnin.

Do predmetu prosim napisat SPRAVCA - meno kandidata

Uzavierka je 19. augusta.

- po skonceni vyberoveho konania, vas budem informovat o jeho priebehu.

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3182
Príspevok19.08.2008 - 22:24     Odpovedať s citátom
VYHODNOTENIE KONKURZU NA SPRÁVCU (MODERÁTORA).

Celkovo prišli dva návrhy. Týmto ďakujem tým, čo sa zapojili a úprimne mi je ľúto, že len dvom ľuďom záleží na tom, kto bude novým správcom.

Slávnostne oznamujem, že sa novou správkyňou stáva Menelya, pričom vystrieda v úrade správcu Eldara :bowdown: , ktorý súhlasil so svojím odvolaním.

V prípade, že sa Eldar na fórum vráti, bude opäť vymenovaný za správcu. Menelya samozrejme ostane na poste.

mashishka - The Lord Of The Forum

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok20.08.2008 - 15:45     Odpovedať s citátom
Chcem podakovat Mashishke za prejavenu doveru a dufam, ze ju (a taktiez vas vsetkych) nesklamem.Cize este raz - dakujem Smile

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

c

Google