Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Virusy, spyware a podobna haved

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok02.11.2006 - 08:33     Virusy, spyware a podobna haved Citovať
Ja som ti nic neposlal tak neviem co tu klames a ten screen neviem ako si to urobil. Wink

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok02.11.2006 - 08:53     Citovať
Mamut Napísal(a):
Ja som ti nic neposlal tak neviem co tu klames a ten screen neviem ako si to urobil. Wink

takze pomaly od zaciatku ,
1 ja som ten obrazok neupravil !!!
2 mas v pc virus ktory sa sam rozposiela dalej , ale neviem podla coho vybera ludi kedze som bol off ked mi ho poslal
3 tymto som cel upozornit hlavne teba a ludi na fore , tebe by som radil preskenovat cely pc a ostatnym davat poroz na linky co prijmate a otvarate

BTW mamut nemusis hned na mna vyskocit ze som ten obrazok upravil , to je urazka , ano je tazke uverit tomu ze bolo od teba poslane bez tvojho vedomia ale ty si sa mal snazit zistit co je to vlastne zac za problem

Môj blog

vala

Príspevky 2158
Príspevok02.11.2006 - 09:03     Citovať
Ouch do pekla mas asi pravdu ale ja fakt netusim ako sa mohol dostat na moj comp Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil a to posielanie linku tak to je to posledne co by mi urobilo radost. Tak prijmi moje ospravedlnenie a ja sa pokusim otestovat si cely comp.

Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok02.11.2006 - 09:03     Citovať
takže ten virus je novy na ICQ širi sa tym spôsobom že vam pride link na niečo dostanete vyrus ale su dva typy jeden je čisto vyrus a ten druhy sa vam uloži v počitači a sam cez ICQ ten vyrus rosposiela dalej kazdemu koho mate v zozname a neviem či to antiviri už poznaju no ked som to čital tak som si radšej odinštaloval ICQ dam sem aj link toho članku ak ho ešte najde

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
vala

Príspevky 2158
Príspevok02.11.2006 - 09:06     Citovať
Dufam ze to ide len cez ICQ lebo aj tak mam blbe icq tak ja si ho teda odinstalaujem Wink

vala

Príspevky 312
Príspevok02.11.2006 - 09:07     Citovať
Mamut Napísal(a):
Dufam ze to ide len cez ICQ lebo aj tak mam blbe icq tak ja si ho teda odinstalaujem Wink

ide to len ces ICQ

vala

Príspevky 2158
Príspevok02.11.2006 - 09:08     Citovať
ok dikes Smile

vala

Príspevky 312
Príspevok02.11.2006 - 09:09     Citovať
tu je ten link:http://bonusweb.idnes.cz/hardware/hwnews/hwnews061017.html

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok02.11.2006 - 09:09     Citovať
raider Napísal(a):
takže ten virus je novy na ICQ širi sa tym spôsobom že vam pride link na niečo dostanete vyrus ale su dva typy jeden je čisto vyrus a ten druhy sa vam uloži v počitači a sam cez ICQ ten vyrus rosposiela dalej kazdemu koho mate v zozname a neviem či to antiviri už poznaju no ked som to čital tak som si radšej odinštaloval ICQ dam sem aj link toho članku ak ho ešte najde

mamut ma ten druhy tym virusu
kedze som upozornil na to ze ma mamut v pc virus a ze ten link co poslal smeruje tiez na virus znamena to ze moj antivir si stym bezproblemov poredil a je tiez dost dolezite pozerat co clovek dava stahovat

Môj blog

Pohlavie:Ženaelfinka
vala

Príspevky 391
Príspevok02.11.2006 - 16:53     Citovať
jejda deti. Odinstalovat si icq vela neriesi :iconlick: teda, je to taky kanon na vrabce, jediny sposob ako sa ma sancu ten "virus" dostat k vam je ze si ho stiahnete (kliknutim na ten link) a nechate spustit. Takze odinstalovavat icq naozaj netreba, ak viete pouzivat rozum a neklikate na kazdy odkaz ktory vam dojde.

btw kedze sa zvyknu podobne veci sirit aj mailom, prestanete kvoli tomu pouzivat mail?

a keby sa nahodou niekde na forum dostal bot co pise linky na ten trojan, a vy nanho nahodou kliknete, prestanete chodit na forum?

Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!

http://people.ksp.sk/~elfinka
Reklama
vala

Príspevky 312
Príspevok02.11.2006 - 19:31     Citovať
elfinka Napísal(a):
jejda deti. Odinstalovat si icq vela neriesi :iconlick: teda, je to taky kanon na vrabce, jediny sposob ako sa ma sancu ten "virus" dostat k vam je ze si ho stiahnete (kliknutim na ten link) a nechate spustit. Takze odinstalovavat icq naozaj netreba, ak viete pouzivat rozum a neklikate na kazdy odkaz ktory vam dojde.

btw kedze sa zvyknu podobne veci sirit aj mailom, prestanete kvoli tomu pouzivat mail?

a keby sa nahodou niekde na forum dostal bot co pise linky na ten trojan, a vy nanho nahodou kliknete, prestanete chodit na forum?

ale elfinka ono sa ti to môže prpojiť aj na odkas ktory odosielaš ty niekomu inemu :iconlick:

vala

Príspevky 2158
Príspevok02.11.2006 - 20:25     Citovať
No hej ale ked uz ten virus mam tak sa mi neoplati dalej mat ICQ a ten moj nod ho nevie zamerat takze neviem Sad Crying or Very sad

vala

Príspevky 312
Príspevok03.11.2006 - 07:11     Citovať
Mamut Napísal(a):
No hej ale ked uz ten virus mam tak sa mi neoplati dalej mat ICQ a ten moj nod ho nevie zamerat takze neviem Sad Crying or Very sad

ved ale pisali Ĺľe jediny spĂ´sob ako sa da ten virus zniÄŤiĹĄ je zasach do registra aj ked to by som nerobyl

vala

Príspevky 2158
Príspevok03.11.2006 - 10:33     Citovať
hmm moj pc my idetifikoval spyware a hned mi dal link na antispyware ... som si ho stiahol a davam testovat Smile dufam ze to pomoze

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google