Filmy

Miesto pre filmové diskusie a všetko, čo sa týka hýbajúcich sa obrázkov.

Moderátor: Správcovia

Re: Filmy

Poslaťod Xaron v 06.01.2010 - 18:02

Vcerajskom dotahany aj posledny zo 16tich mayoviek a teda takmer koniec jeho maratonu :thumbsup:
"Sine amore, nihil est vita.."
"I amar prestar aen. Han mathon ne nen, han mathon ne chae, a han noston ne wilith..."
Xaron
hobit
hobit

Poslaťod Morganela v 17.01.2010 - 13:05

Predpokladam - hoci moje predosle predpoklady sa ukazali ako mylne :D - ze Sedem samurajov a Sedem statocnych tu videli vsetci. Ale ak by nie...
Kazdopadne videla som obidva a mozem ich odporucit oba. Samuroajov predovsetkym pre porovnanie, pretoze hoci su oslavovani ako uzasny, prelomovy, fantasticky a neviem-aky-super film, mna desne nudil (prvykrat som zaspala v polke, na druhykrat na FFku mi odkvacovala hlava nonstop), jeho americky remake sa absolutne vydaril. Genialy soundtrack, sympaticke postavy (predovsetkym vodca pistolnikov, ktory mi strasne pripomninam Eisenhowera :D) a hlasyk, co nemaju chybu. Ak to este niekto nevidel, skutocne odporucam.
Naposledy upravil Morganela dňa 17.01.2010 - 15:48, celkovo upravené 1
"I'll be never yours. I have brave defender and he will kill you if you touch me.
Would be better if I died than I should belong to you."

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Fealiath v 17.01.2010 - 14:18

Sedem statocnych som videl, Sedem samurajov nie, takze tvoje predpoklady sa akosi pravidelne ukazuju ako mylne, mala by si ich prehodnotit :) :D 8)
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Menelmacar v 17.01.2010 - 14:21

ja som nevidel ani 7 statocnych - teda aspon nie celych,....mna westerny neberu,.... a sedem samurajov som si uz dlho chcel pozriet, len sa k tomu nikdy nedostanem,.... :)
Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smr nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Obrázok užívateľa
Menelmacar
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Maenanu v 17.01.2010 - 20:45

Videl som aj aj, a jednoznačne u mňa vyhráva 7 samurajov, Kurosawa je vynikajúci japonský režisér a páčil sa mi od neho aj Rašomón...a možno aj preto sa mi to páči viac, keďže som zarytý japonský fanúšik a odporca Ameriky...
Obrázok užívateľa
Maenanu

Poslaťod Morganela v 18.01.2010 - 00:18

Odporca Ameriky, to znie dost definitivne... V ramci kinematografie, uplne vo vsetkom alebo len v urcitych kategoriach (napr. remaky alebo blockbustery)?
"I'll be never yours. I have brave defender and he will kill you if you touch me.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Radeon v 22.01.2010 - 21:35

Práve som dopozeral The Lovely Bones. Ten film je úplne super. Podľa traileru vyzeral vynikajúco, ale po pozretí môžem povedať že je to ešte lepšie ako trailer. Samotný film ma tak strhol, že tie dve hodinky ubehli ako voda. Malú Susie "Lososovú" si určite zamilujete a ten príbeh... Naozaj prekrásne. :) Peter to spravil na jedničku! Jednoznačne odporúčam! :thumbsup:
Už aj ja mám svoj blog :P http://www.radeon-blog.com/
Obrázok užívateľa
Radeon
vala
vala

Poslaťod Sivy putnik v 30.01.2010 - 23:52

Tak teraz asi porusim nepisane pravidlo tejto temy a nenapisem ze aky film som videl..ale dam sem nieco ine..nasiel som to tod na nete a je to dost zaujimave..ale nebojte toci sa to okolo filmoch..ci skor ich pokracovany..ktore ako vieme su dnes v mode(aj ked mnohy hovoria ze je to len preto, ze pri ich toceny studia nepostupuju rizika a maju isty zisk..)

http://www.denofgeek.com/movies/405391/ ... pment.html
"...And all will turn to silver glass. A light on the water Grey ships pass Into the west"
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Xaron v 31.01.2010 - 12:28

Tak akoze mne neda zareagovat na par veci co mi skoro vyleteli oci po precitani, kedze vacsinu som z menovanych nevidel. Ono tieto pokracovania su holt nachylne na jedno a to dobry dej, dej ktory by zaujal po tych bud skvelych uvodoch, alebo naopak velmi slabych uvodoch. :wink:
300 2, mno od Thermopyl po plataje sa toho udialo dost, ale ak si budu tie situacie dokreslovat komixovo(neviem ci vobec komix zaberal aj tie udalosti co by chceli opisat)tak to bude fakt na blitie s prepacenim..uz ani ten "300kovy efekt"ktory je teraz hitom aj v inych dielach to nezachrani.

Cesta do stredu zeme. Bol som natom v kine, skvely filmik velmi sa mi pacil aj spracovanim avsak o co by slo v 2jke si neviem predstavit..

Jursky park, po tych 3pokusoch sa stalo najdu "inteligentny ludia"ktory sa nejako zase dostanu na ten ostrov? Alebo to zase bude iny aby sa nepovedalo?:o))

Sherlock tam si pokracovanie predstavit viem a dufam ze bude..Don't Worry, I'm a Doctor ruleZa rovnako ako na dalsi Star Trek sa predsa tiez neda netesit. :thumbsup:

A na zaver: Avatar,man in black,fast and furious,night at museum, pokracovania by som bral tiez aj ked to su take jednohubky na nudu :wink:
"Sine amore, nihil est vita.."
"I amar prestar aen. Han mathon ne nen, han mathon ne chae, a han noston ne wilith..."
Xaron
hobit
hobit

Poslaťod Niromwell v 28.02.2010 - 17:57

Pozrela som si Star Trek, ten nový film, čo k tomu dodať...

I´m on Team SPOCK!!!
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Radeon v 28.02.2010 - 18:22

Včera som si pozrel The Fourth Kind a môžem povedať že to stálo za to! Je jedno či to je naozaj podľa skutočnosti alebo je to úplne vymyslené, ale bolo to super! Bolo to dostatočne napínavé a miestami aj nečakané. Takýto druh filmu jednoducho môžem. Silno odporúčam :thumbsup:

Dnes som si pozrel film úplne iný ako The Fourth Kind a to Zombieland. Ten film je taká strašná blbosť, ale za to sa na tom človek vynikajúco zasmeje. :lol:
Už aj ja mám svoj blog :P http://www.radeon-blog.com/
Obrázok užívateľa
Radeon
vala
vala

Poslaťod Morganela v 03.03.2010 - 17:54

Pred par dnami som videla moju prvu shakespearovsku adaptaciu, a to konkretne Vela kriku pre nic (Much ado about nothing). Bol to velmi pekny film, hoci musim sa priznat, ze porozumenie z mojej strany bolo minimalne, Shakespearove verse v originali su vrazda :D. Na druhej strane som sa absolutne zmaniacila do zaverecnej piesne Sigh no more. Kazdemu odporucam, budete prekvapeni, kolko znamych tvari sa tam objavi.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Sivy putnik v 10.03.2010 - 16:44

Tak ja som cez vikend skukol tri diely Votrelca ..z toho druhy a treti diel ako predlzena verzia :D :D a co povedat Ripley is 4ever. Uz sa tesim na Alien 5. Len skoda ze ona tam uz nebude :cry: No a vcera som si pozrel Cierny baroni a kdo to videl vie ze to je pecka :applause: :applause:

Kontrolní otázka: Jestlipak víte, jakou má takový samopal vzor 24 kadenci? Nevíte co! Pozrite, já vám to reknu naprosto presne. Takovej samopal vzor 24 má kadenci ta-ta-ta-ta-ta...a nekdy i mnohem rychlejší. :lol: :lol:

Inac co sa tyka tych pokracovani (uz ich je 86) tak na niektore sa vylozene tesim..ako spominany Alien 5, jasne Hobbit..dalsi Batman.. Som legenda ci Indiana Jones..ci taky Kill Bill len je skoda ze Caradine..to je ten co hral Billa je uz po smrti..lebo co som kdesi cital tak uz po uvedeny dvojky sa vravelo o dalsich dieloch a to bud ako seuqel co urobia teraz alebo ako preuquel kde by ukazali ako sa Beatrice dala ku mafii a vlastne co vsetko predchadzalo ku udalostiam v Killovi Billovi..a to by mohlo byt zaujimave 8)
"...And all will turn to silver glass. A light on the water Grey ships pass Into the west"
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.03.2010 - 20:15

Bude Votrelec 5????? juhuuuu, to je pre mna paradna novinka :grindance: :grindance: :grindance:
Ale že tam nebude hrať sigourney weaver , tak to ma trochu zarazilo - bez nej votrelec neni votrelec a navyše je to asi jediná žena, ktorej pristane holohlavá hlava (kto videl dvojku vie o čom hovorím :D :D :D )
ale zrejme už má svoje roky, čo už... dufam že noveho votrelca nedokazia ako Votrelec vs Predator :crazy:
This is legend...... Obrázok dary !!
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Sivy putnik v 10.03.2010 - 20:20

Halbarad píše:Bude Votrelec 5????? juhuuuu, to je pre mna paradna novinka :grindance: :grindance: :grindance:
Ale že tam nebude hrať sigourney weaver , tak to ma trochu zarazilo - bez nej votrelec neni votrelec a navyše je to asi jediná žena, ktorej pristane holohlavá hlava (kto videl dvojku vie o čom hovorím :D :D :D )
ale zrejme už má svoje roky, čo už... dufam že noveho votrelca nedokazia ako Votrelec vs Predator :crazy:

Tak Votrelec vs Predator jednotka nebola az taka zla..mne sa celkom lubila aj ked jasne na Aliena sa nechyta..inac Ripley mala holu hlavu v trojke :D a nie v dvojke. No a co sa tyka samotneho filmu tak toto bude preugel ku jednotke tak preto tam nebude. Zatial je len iste ze bude rezirovat ujo Ridley Scott. A dej popise ako sa dostala ta lod a Lv..cislo si uz nepamatam. Udajne by mali ukazat aj odkial votrelci pochadzaju.. :applause:
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.03.2010 - 20:29

Votrelec vs Predatpr som myslel viac menej 2-ku, ta sa mi absolutne nepačila
jednotka nebola zas tak až zlá , ale na Votrelca rozhodne nemala :) mas pravdu v trojke , sa mi to akosi poplietlo :crazy:
Už si tu paťku hadžem do googlu, po hobbitovi sa na ňu snáď najviac teším , vyzerá to dobre, dufam že sa aj viac dozvieme o votrelcoch (asi áno ked budu na ich planete)
btw - neboli na planete votrelcov už v dvojke?? dvojku som už strašne dlho nevidel, tak som si neni istý....
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Sivy putnik v 10.03.2010 - 20:37

No dvojka sa odohrava vlastne tam kde jednotka..len akurat tam uz je kyslik a celkovo upravena atmosfera. A planeta votrelcov to neni.. :D tam je len ten vrak tej lode s vajickami (ale nie s slepacimi..skor takymi vacsimi pstrosimi :lol: ). Inac uz len taka posledna vec kukni si niekedy vsetky predlzene verzie..su fakt skvele..a hlavne trojka je vdaka tomu o mnoho lepsia :D
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.03.2010 - 20:41

ja som videl predlzenu verziu jednotku, mam ju aj stiahnutu, ostatne som si pozrel na nete, čiže to asi neboli predlžene :lol:
práve pozerám na youtube trailer ku paťke, ale zatial som našiel iba take fanušikovske, ak najdeš daky poriadny daj vedieť :thumbsup:
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Sivy putnik v 10.03.2010 - 20:48

No tak tie predlzene su len po anglicky tak ak to malo dabing .. :D Inac ta jednotka tam de facto predlzena verzia ani neni jedine tzv director cut a ten je tuzim este o tri minuty kratsi ako kinoverzia ale existuje asi 10 ci nejak tak vystrihnutych scen. A trailer tak to este nejaky cas nebude..este nezacalo natacanie :cry:
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.03.2010 - 20:56

no presne ten director cut mám, neviem písalo (ked som to sťahoval) mi že je to predlžena verzia (kinoverziu som nevidel, takže neviem posúdiť)
ja pozerám skoro všetky filmy po anglicky :D :D :D , dabing moc nemam rad, radšej si pozriem original :P :P :P
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Hurin v 06.04.2010 - 19:06

Momentalne sledujem a stahujem Pacific. Zatial to nieje nic moc, ale pockam si na dalsie casti.
popri tom znova pozeram Star gate od prvej serie.
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Poslaťod Halbarad v 07.04.2010 - 09:21

včera som bol vy kine na animaku " ako si vycvičiť draka"
je to fajnova rozpravka, povedal by som že nadpriemerna , no však si pozrite a posudte sami :thumbsup:
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Menelmacar v 07.04.2010 - 13:32

ja som na tom sice nebol v kine, ale videl som to v sobotu,....jedna z nalepsich rozpravok podla mna :)
dreamworks odviedol uzasnu pracu :) odporucam :thumbsup:
Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smr nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Obrázok užívateľa
Menelmacar
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Morganela v 07.04.2010 - 16:51

Hurin píše:Momentalne sledujem a stahujem Pacific. Zatial to nieje nic moc, ale pockam si na dalsie casti.

Musim s tebou suhlasit, zatial to nepripomina ani len mierny odvar BoB, ale tazko tie 2 serialy zrovnavat, ale to sa skor hodi do diskusie o serialoch.

S Rathrakom planujem ist na ten Ako si vycvicit draka, dufam, ze sa podari, po trailerov som na to strasne navnadena :)

Posledny film, ktory ma zaujal, co som videla, bol Up in the Air (http://www.csfd.cz/film/246671-litam-v- ... n-the-air/), skutocne sympaticka sonda do jedneho neobycajneho zivota. Ak mate chut na sviznu tragi-komediu o vztahoch medzi ludmi, odporucam :)

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Halbarad v 07.04.2010 - 21:38

pred chvilou som si pozrel Alicu v krajine zazrakov
najviac som sa tešil na johnyho deppa, ale ten moc vykonom neoslnil, neviem ešte si musim ten film pozret v originali po anglicky :roll:
zato asi najviac sa podaril ten kocur :) ten nemal chyby , a ani ten drak na konci nebol zly :D ale na zabitie dvoch hodiniek ten film uplne stači :lol:
Obrázok užívateľa
Halbarad

PredchádzajúciĎalší

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia