The Hobbit (film)

Všetko možné o trilógii novozélandského režiséra Petera Jacksona: Pán Prsteňov

Moderátor: Správcovia

Re: The Hobbit (film)

Poslaťod Morganela v 21.01.2010 - 08:50

Ach, to nemyslia vazne, modlim sa, aby slo o novinarsku kacicu. Ako tam ktosi v komentoch poznamenal, v kihe nebola a nikomu to nevadilo. V LOTRovi bolo par zmien oproti kniznej predlohe (nepodareny Faramir - aspon do casu extended edition - Frodo a Sam v brlohu Shelob) a ako to strasne bilo do oci. Nieco taketo, ze spravit z neznamej elfky, ktora nefiguruje v pribehu, hlavnu hrdinku.... No nemam slov.
"I'll be never yours. I have brave defender and he will kill you if you touch me.
Would be better if I died than I should belong to you."

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Niromwell v 21.01.2010 - 12:05

Ja neviem, je mi z toho smutno. Proste Tolkien nenapísal klasický príbeh a oni ainé ako klasické príbehy točiť nevedia.
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Halbarad v 21.01.2010 - 15:09

ja mam z toho zmiešane pocity, ale myslim si že ta elfka nebude nejako extra zasahovať do pribehu, nech povie dve tri vety a basta... dufam že filmary vedia čo robia...
This is legend...... Obrázok dary !!
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Morganela v 24.01.2010 - 12:22

Nemam dobre spravy:

Fanoušci Tolkienova fantasy světa si budou muset na další dobrodružství ze Středozemě nějakou chvíli počkat. Ačkoliv nás Peter Jackson i Guillermo del Toro opakovaně ujišťovali, že prodej MGM do produkce filmu nikterak nezasáhne a že se premiéra neodsouvá, nakonec je tomu samozřejmě naopak. Původní představa byla taková, že první díl Hobita do kin dorazí už na konci příštího roku, druhý pak o dvanáct měsíců později. O tom už si můžeme nechat jen zdát, první díl se nakonec opozdí. O rok. Warneři přiznali, že se jednička do kin dostane až v posledním čtvrtletí 2012. Momentálně se čeká na to, až bude napsaný scénář druhého dílu, na jehož základě se bude moct pracovat na rozpočtu a obsazení. Trochu to odporuje třeba Jacksonovým slibům, který strašil s tím, že se obsazení hlavní role dočkáme už velmi brzy někdy před půl rokem (nehledě na to, že se o některých rolích mluví jako o obsazených), nicméně na odsunu premiéry už se zřejmě nic měnit nebude. A pokud ano, tak zřejmě opět k horšímu.
"I'll be never yours. I have brave defender and he will kill you if you touch me.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Halbarad v 24.01.2010 - 18:32

ach nie už to zasa odkladajú...
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Monka Ariel v 27.01.2010 - 13:43

Morganela píše:Nemam dobre spravy:

Fanoušci Tolkienova fantasy světa si budou muset na další dobrodružství ze Středozemě nějakou chvíli počkat. Ačkoliv nás Peter Jackson i Guillermo del Toro opakovaně ujišťovali, že prodej MGM do produkce filmu nikterak nezasáhne a že se premiéra neodsouvá, nakonec je tomu samozřejmě naopak. Původní představa byla taková, že první díl Hobita do kin dorazí už na konci příštího roku, druhý pak o dvanáct měsíců později. O tom už si můžeme nechat jen zdát, první díl se nakonec opozdí. O rok. Warneři přiznali, že se jednička do kin dostane až v posledním čtvrtletí 2012. Momentálně se čeká na to, až bude napsaný scénář druhého dílu, na jehož základě se bude moct pracovat na rozpočtu a obsazení. Trochu to odporuje třeba Jacksonovým slibům, který strašil s tím, že se obsazení hlavní role dočkáme už velmi brzy někdy před půl rokem (nehledě na to, že se o některých rolích mluví jako o obsazených), nicméně na odsunu premiéry už se zřejmě nic měnit nebude. A pokud ano, tak zřejmě opět k horšímu.

Ja už neviem, čo si mám o tomto myslieť... Stále niečo odkladajú, menia... :(
Nie každý, kto sa túla, zablúdi.
--J.R.R.Tolkien--
Obrázok užívateľa
Monka Ariel

Poslaťod Almiel v 27.01.2010 - 23:29

Možno sa toho nakoniec dočkáme v roku 2015 :lol:
°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸
¨°º¤ø„ ¸THE BEATLES FOREVER!! º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤

http://www.jankohrasko.sk/
Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Menelmacar v 28.01.2010 - 12:06

oni nas iba stale napinaju, aby sme boli potom taki nadseni z toho, ze to vlastne vyslo, ze budeme spokojni so vsetkym, co natocia a nebudu ziadne negativne kritiky,... :P
Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smr nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Obrázok užívateľa
Menelmacar
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Morganela v 28.01.2010 - 18:43

Trosku utopicke :D, ale proti takemu vysledku by som neprotestovala :)

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Xaron v 30.01.2010 - 10:03

Takze aby sme zacali verit ze nebude koniec sveta, aby sme si toho hobita uzili celeho :D
"Sine amore, nihil est vita.."
"I amar prestar aen. Han mathon ne nen, han mathon ne chae, a han noston ne wilith..."
Xaron
hobit
hobit

Poslaťod Niromwell v 26.02.2010 - 14:26

Áno, len nech sa sľúbení herci dožijú nakrúcania, začína to unavovať :whistle:
Ja ťem hobita!
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Sivy putnik v 10.03.2010 - 16:55

Niromwell píše:...len nech sa sľúbení herci dožijú nakrúcania..

No to mas pravdu predsa len taky Ian Mckellen ci Christopher Lee uz nie su zrovna najmladsi a ak sa to bude odkladat..mozno sa uz na to nebudu citit a je mozne ze ulohu odmietnu :cry:
"...And all will turn to silver glass. A light on the water Grey ships pass Into the west"
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.03.2010 - 20:09

Sivy putnik píše:

No to mas pravdu predsa len taky Ian Mckellen ci Christopher Lee uz nie su zrovna najmladsi a ak sa to bude odkladat..mozno sa uz na to nebudu citit a je mozne ze ulohu odmietnu :cry:

to ano... ineho gandalfa ako Iana McKellena si neviem ani len predstaviť :crazy: Ale dufam že rok 2012 je už presne stanovený rok, a nič sa dovtedy nezmení....
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Sivy putnik v 10.03.2010 - 20:14

Halbarad píše:
Sivy putnik píše:

to ano... ineho gandalfa ako Iana McKellena si neviem ani len predstaviť :crazy: Ale dufam že rok 2012 je už presne stanovený rok, a nič sa dovtedy nezmení....

No tak treba dufat..ale podla mna je iste ze to natocia. Aj ked je studio v trochu blbej finacnej situacii toto je proste zlata investicia... :lol: :lol:

Inac len tak vies si teda predstavit Sarumana ineho ako Christopher Lee :D
"...And all will turn to silver glass. A light on the water Grey ships pass Into the west"
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.03.2010 - 20:21

jej na sarumana som zabudol :lol: a s tou investíciou to máš pravdu, hobit im zarobí miliony dolarov , doteraz neviem prečo to už nezačali točiť skor, však aj pp išiel cez dosť nízky rozpočet (myslím ako na megadielo) , a pozrite čo z toho vzniklo :applause:
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Morganela v 21.03.2010 - 20:26

Zachytila som spravu o natacani Hobbita:

"Natáčení Hobita by mělo začít v červnu"

Teraz rychlo ratam na prstoch, ktory mesiac je cerven :D, to je jun, ze?

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Halbarad v 22.03.2010 - 16:44

no čo som sa ja pozeral tak že to ma vyjst v juli :
Nový projekt režiséra Guillerma Del Tora The Hobbit, ktorého výsledkom budú dva filmy, sa začne nakrúcať v júli na Novom Zélande. Informoval o tom predstaviteľ Gandalfa Ian McKellen na svojej webovej stránke.

"The Hobbit, dva filmy, sa začnú nakrúcať na Novom Zélande v júli. Filmovanie bude trvať viac ako rok. Kastingy v Los Angeles, New York City a Londýne sa začali. Scenár taktiež napreduje. Nová verzia je plná starých a nových priateľov," napísal s tým, že na Nový Zéland už pricestoval aj režisér.
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Morganela v 29.03.2010 - 14:19

Ach jaj :(

"Není to tak dávno, co Ian McKellen prozradil, že se na prvním Hobitovi začne pracovat už během léta. Nejen on asi věřil, že se zadlužení MGM nikterak nepromítne do natáčecího plánu, opak se ale ukazuje pravdou. Andy Serkis totiž v rozhovoru pro Empire prozradil, že čeká začátek natáčení až někdy v zimě. Hercům se očividně nedá věřit, další nejmenované zdroje ale tvrdí, že problémy MGM Hobita opravdu zdrží a tak se prvních obrázků z natáčení během léta zřejmě opravdu nedožijeme. Otázkou je, jak moc se tahle zdržení promítnou do data premiéry prvního a druhého dílu (a do relesu extended verze Pána prstenů na Blu-rayi."

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Halbarad v 01.06.2010 - 16:49

takže z overeneho zdroja som sa prave dozvedel že Guilermo del Toro odstupil z režirovania Hobita. takže je teraz otazne kto bude režiserom, ale pravdepodobne to bude opet Peter Jackson....
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Sivy putnik v 08.06.2010 - 12:16

.tiez si myslim ze to bude opat PJ..ved kolko dlho im trvalo dokym prisli s menom del Toro .a kebyze zase musia tak dlho hladat noveho rezisera..to by sme sa mozno toho filmu ani nedockaly :P ale musim povedat ze takato vymena mi nevadi..skor naopak :D
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Halbarad v 10.06.2010 - 22:23

ako vymena mi tiež nevadi , aj ked som bol trochu zvedavy ako by to del toro urobil :) ibaže tato vymena možno mat za nasledky dalsie a dalsie cakanie :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Morganela v 17.06.2010 - 10:15

Citala som, ze PJ sa vyjadril, ze ako reziser sa bude podielat na Hobbitovi len v pripade nudze, ak sa nenajde nik, kto by ho zastupil. Studio MGM, ktore produkuje Hobbita, oslovilo aj Davida Yatesa (ma na svedomi posledne, podla mna najvydarenejsie filmy o Potterovi), ale pokial sa PJ jasne nevyjadri, ze Hobbita nechce rezirovat, budu ho uhanat ako na strelnici, aby podpisal zmluvu. Bojim sa vsak, ako to dopadne, pretoze MGM ma uz dlhsi cas velke financne problemy, pre ktore sa Hobbit uz neraz odsuval.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Morganela v 19.06.2010 - 19:39

Najnovsie (ale NEPOTVRDENE) spravy hovoria o ponuknuti rezirovania Hobbita Blomkampovi, chlapikovi, ktory pod dohladom Jacksona natocil District 9. Zo SF do F, ale myslim, ze by to mohlo vyjst.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Halbarad v 19.06.2010 - 19:46

Morganela píše:Najnovsie (ale NEPOTVRDENE) spravy hovoria o ponuknuti rezirovania Hobbita Blomkampovi, chlapikovi, ktory pod dohladom Jacksona natocil District 9. Zo SF do F, ale myslim, ze by to mohlo vyjst.

predchvilou som to čital na TORne :) predbehla si ma :D moc som od toho režisera nevidel, priznam sa :) Večer sa skusim pozrieť na ten District 9 :) ale zrejme to je len dalsia fama , ja osobne dufam ze to PJ nakoniec konečne zoberie do vlastnych ruk
Obrázok užívateľa
Halbarad

Poslaťod Morganela v 19.06.2010 - 21:10

D9 bol podla mna velmi vydareny film, ktory ukazal, ze aj za malo penazi sa da vytvorit vela muziky. Blomkamp mi pripomina Jacksona v jeho rannych stadiach - s trochou penazi, ale s mnozstvom napadov clovek dojde dalej, dokaze natocit pribeh, ktory sice neprekypuje originalitou, ale je vo svojom podani velmi atraktivny.
Tiez by som brala Jakcsona ako rezisera, ale budme realisticki, keby to chcel vziat, uz by to davno spravil. Blomkamp mi pride ako dobra nahrada. Kazdopadne na dopredu ohlaseny datum premiery prveho dielu mozeme zabudnut.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

PredchádzajúciĎalší

Späť na Film Pán prsteňov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia