Navrat krala

Všetko možné o trilógii novozélandského režiséra Petera Jacksona: Pán Prsteňov

Moderátor: Správcovia

Tretia cast - najlepsia?

Áno
40
66%
Nie
12
20%
Neviem
9
15%

Celkom hlasov : 61

Re: Navrat krala

Poslaťod Niromwell v 30.06.2009 - 18:51

Pred niekoľkými dňami som túto časť mala možnosť znova vidieť a úplne ma... ohormilo? nie, veď celá trilógia sa týmto vyznačuje, skrátka, nedalo sa nevšimnúť, ako má každé slovo, všekto v tomto filme svoj zmysel. nie sú to len vtipné hlášky alebo tie "hlboké", ale každá replika je akoby nositeľom hlavnej myšlienky, uvedomila som si to najmä, ked Frodo zdvihol Galadrielinu fiolu a zaznela veta, v ktorom ho vznešená elfka osloví "Frodo Pytlík" (videla som to v českom dabingu) a úpkne ma zaujal ten kontrast medzi malými hobitmi a veľkými, vznešenými národmi. je to nádherné posolstvo o tom, ako má každý v živote svoje miesto, ktoré nie je dané miestom narodenia a že život sa odvíja od toho, ako ho žijeme, nezáleží na tom, ako vyzeráme alebo sa zdáme byť, ale aký sme. Proste ma to oslovilo :wub:
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Re: Navrat krala

Poslaťod Halbarad v 30.06.2009 - 19:48

Niromwell píše:Pred niekoľkými dňami som túto časť mala možnosť znova vidieť a úplne ma... ohormilo? nie, veď celá trilógia sa týmto vyznačuje, skrátka, nedalo sa nevšimnúť, ako má každé slovo, všekto v tomto filme svoj zmysel. nie sú to len vtipné hlášky alebo tie "hlboké", ale každá replika je akoby nositeľom hlavnej myšlienky, uvedomila som si to najmä, ked Frodo zdvihol Galadrielinu fiolu a zaznela veta, v ktorom ho vznešená elfka osloví "Frodo Pytlík" (videla som to v českom dabingu) a úpkne ma zaujal ten kontrast medzi malými hobitmi a veľkými, vznešenými národmi. je to nádherné posolstvo o tom, ako má každý v živote svoje miesto, ktoré nie je dané miestom narodenia a že život sa odvíja od toho, ako ho žijeme, nezáleží na tom, ako vyzeráme alebo sa zdáme byť, ale aký sme. Proste ma to oslovilo :wub:

Ano, PJ tu scénu urobil velmi dojemne, takže klobúk dolu peter :bowdown:
This is legend...... Obrázok dary !!
Obrázok užívateľa
Halbarad

Predchádzajúci

Späť na Film Pán prsteňov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia