Star Trek

Miesto pre filmové diskusie a všetko, čo sa týka hýbajúcich sa obrázkov.

Moderátor: Správcovia

Star Trek

Poslaťod namuras v 09.05.2009 - 00:35

Priznajte farbu, komu sa páčil nový film?

Uhura za prezidentku!
Pretlaková komora je najlepším priateľom dievčaťa.
Obrázok užívateľa
namuras

Re: Star Trek

Poslaťod Atalanta v 09.05.2009 - 00:36

Mne!!! :D
Uz sa tesim ked to budem v BB pojdem este raz. :)
"...like a bridge over troubled water I will ease your mind ... "
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Radeon v 09.05.2009 - 00:41

Film bol vynikajúci. Úplne ma upútal, ubehlo mi to ako voda (aj vám sa zdal taký krátky? :lol: ). Odporúčam každému aby si to pozrel, určite to stojí za to! ;)

Tiež sa mi vežmi žúbili tie vtipné scény - hlášky, tie nemôžu chýba v žiadnom sci-fi, potom by to nebolo ono. :)
Už aj ja mám svoj blog :P http://www.radeon-blog.com/
Obrázok užívateľa
Radeon
vala
vala

Poslaťod Morganela v 09.05.2009 - 10:55

Az den im trvalo, kym ST zavesili na net. Ale uz taham, do vecera budem snad i ja patrit medzi vyvolenych, co ST videli :).
"I'll be never yours. I have brave defender and he will kill you if you touch me.
Would be better if I died than I should belong to you."

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Elendilka v 09.05.2009 - 11:52

mne sa velmi, velmi, velmi pacil :)

podla mna nakopne dianie okolo star treku vyvinie sa najnovsia generacia trekkies :) kam budem patrit aj ja :)

Ale momentalne sa najviac z trekovej hudby, ktoru stale drtim. Soundtrack bol neprekonatelny...

...a Simon Pegg :)
Obrázok užívateľa
Elendilka

Poslaťod Morganela v 09.05.2009 - 12:22

V Premiere som citala, ze pripravy na scenari k pokracovaniu su uz zahajene, takze.. :)
"I'll be never yours. I have brave defender and he will kill you if you touch me.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Elendilka v 09.05.2009 - 12:50

take som pocula aj ja a odkazujem na to v mojej skromnej recenzii...dufam, ze dvanastka bude, nebude sa musiet totiz drzat tak striktne prepojenia so s tarym Trekom, J.J. Abrams bude moct naplno rozvinutsvoju predstavivost.

Skor sa obavam o ten druhy film, ci budu trekkies schopni odosobnit saa pozrietajfilm, ktory bude trosku vytrcat.
Obrázok užívateľa
Elendilka

Poslaťod Atalanta v 09.05.2009 - 13:06

Elendilka píše:podla mna nakopne dianie okolo star treku vyvinie sa najnovsia generacia trekkies :) kam budem patrit aj ja :)

Presne toto si myslim aj ja. Predstavi to ST novej generacii fanusikov. :)
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Morganela v 09.05.2009 - 22:33

To nema cenu, ten kino rip je proste otrasny, nerozoznam v nom vybuch, ani keby zaplnil celu obrazovku a visel tam pol roka :(. Budem si musiet pockat na DVD rip alebo rovno na kino (co bude najskor az v juni :cry:).
Esteze je tu soundtrack :headphonedance:. Ale potom, co som videla ukazky, trailery, nadsene recky na nete - je vo neznesitelne.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Morganela
trpaslík
trpaslík

Poslaťod namuras v 09.05.2009 - 22:35

Síce som starý pirát, ale na nový Trek jednoznačne odporúčam kino. Je to robené presne na ten vežkoplošný zážitok.

Uhura for teh win!
Pretlaková komora je najlepším priateľom dievčaťa.
Obrázok užívateľa
namuras

Poslaťod TadeᚠMortimer Cato v 09.05.2009 - 22:40

Ja nie som fanúšik Star-Treku, tak mi, prosím, objektívne povedzte, či sa to oplatí. Je film niečím výnimočný? Prevratný? Alebo je to len "dobrý film", na ktorý sa zabudne keď príde nový "dobrý film".
“Programming today is a race between software engineers stirring to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning.”
Obrázok užívateľa
TadeᚠMortimer Cato

Poslaťod Elendilka v 10.05.2009 - 09:39

Rozhodne odporucam!
Je vizualne velmi dobry, pribeh uzasny, emocne vycerpavajucia celkovo sa na ten filmdobre pozera...

K tym ripom...uz jeden doma mam a tiez je na hovno...pockaj, ved onedlho amici naripuju nejaky pekny a potom si to budes moct pozriet :)
Obrázok užívateľa
Elendilka

Poslaťod Sivy putnik v 12.06.2009 - 18:21

Vidim, ze sa to tu toci hlavne okolo posledneho filmu a pritom star trek je hlavne serial.....tak co pozeral z vas niekdo nejaky. :o
"...And all will turn to silver glass. A light on the water Grey ships pass Into the west"
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Poslaťod Atalanta v 12.06.2009 - 22:34

Sivy putnik píše:Vidim, ze sa to tu toci hlavne okolo posledneho filmu a pritom star trek je hlavne serial.....tak co pozeral z vas niekdo nejaky. :o

Samozrejme, videla som par dielov toho najstarsieho ale najradsej mam Novu generaciu, na tej som vyrastala. :)
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Sivy putnik v 17.06.2009 - 21:17

Atalanta píše:
Sivy putnik píše:Vidim, ze sa to tu toci hlavne okolo posledneho filmu a pritom star trek je hlavne serial.....tak co pozeral z vas niekdo nejaky. :o

Samozrejme, videla som par dielov toho najstarsieho ale najradsej mam Novu generaciu, na tej som vyrastala. :)

Tak Nova generacia..je jedna velka klasika...si spominam jak som to kukal kazdy piatok na ct1... s Voyagerom su to dva serialy Star trek co som videl cele. :D
"...And all will turn to silver glass. A light on the water Grey ships pass Into the west"
Obrázok užívateľa
Sivy putnik
hobit
hobit

Späť na Filmy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia