Font je sice nejaky elfsky, ale pri elfskom fonte treba mysliet na ine rozlozenie klavesnice... cize napr. elfske M nie je na tom istom mieste ako nase M
Autor si s tym mnoho namahy teda nedal...
Moderátor: Správcovia

Ramgad píše:Omg radsej to ani neskusajte. Je to turecky
Font je sice nejaky elfsky, ale pri elfskom fonte treba mysliet na ine rozlozenie klavesnice... cize napr. elfske M nie je na tom istom mieste ako nase M
Autor si s tym mnoho namahy teda nedal...

Niromwell píše:Neviete niekto o obchode na slovensku (nie cez net), kde by sa dali kĂşpiĹĽ aspoĹ? atrapy tĂ˝ch ĹĄperkov? TakĂ˝ Barahirov prsteĹ? by som brala, aj keby bol z gumy

Casiophea píše:Niromwell píše:Neviete niekto o obchode na slovensku (nie cez net), kde by sa dali kĂşpiĹĽ aspoĹ? atrapy tĂ˝ch ĹĄperkov? TakĂ˝ Barahirov prsteĹ? by som brala, aj keby bol z gumy
V KoĹĄiciach, tuĹĄĂm v RubĂne sa dal kedysi kĂşpiĹĽ One Ring, kĂşpil si ho kamarĂĄt, ale bol zo striebra, znaky vĹĄak boli vyrytĂŠ =)
alayn píše:Nenya je krasny prstentaky mat doma
![]()

alayn píše:ano tak som to myslelamat taky doma
akoze tuzim ho mat
inac kolko stoji?ked vravis ze je draha,Meneleya?

Menelya píše:A co sa tyka Niromwellinej poznamky ohladom ruzoveho prstena na Gandalfovej ruke, hmm...neni zly napad uviest nieco take do Foronovely :lol:

Menelya píše:Ja som Menelya, tesi ma!![]()
Na nete sa zohnat da, ale je pooriadne draha, ako vsetky LOTR sperky, ako nam ukazala aj Nir.

Niromwell píše:Äo si spomĂnam, Arwen mala jeden ĹĄperk, ktorĂ˝ by sa dal povaĹžovaĹĽ za predchodcu Evenstar a ten dala na konci Frodovi, ked mu prepustila svoje miesto na lodi

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia