http://www.panprstenov.com/tolkien/pocta-tolkienovi
Vase prispevky su vitane
Moderátor: Správcovia

Radeon píše:Ja som sa o LOTR dozvedel od brata. Bolo to asi v roku 2000, kupil si iba FOTR a TTT. Po par dnoch ako to kupil som sa nejak strasne nudil a tak som a tak som zacal citat. Hned po prvej strane ma to tak chytilo ze som na nic ine nemal cas. Rychlo som precital FOTR, potom hned TTT a potom som rychlo bezal do obchodu po ROTK. LOTR sa mi strasne velmi pacil a tak po roku som si kupil Hobbita. Ten som precital tusim ze za dva dni. Hobbit bol vynikajuci ale bol kratky a tak som zacal znova s LOTR. Potom som videl filmy, ktore boli taky slaby odvar knihy, som ocakaval viac. Cca pred 2 rokmi som si kupil aj Silmarillion a ten bol tiez vynikajuci (ale vobec by tomu neuskodilo keby to boli aspon 3 knihy). A doteraz som LOTRa precital uz tusim ze 5krat a stale to bolo velmi dobre, lebo cim viackrat som to cital tym viac som odhaloval jednotlive malickosti a prepracovanie sveta. Skoda ze uz Tolkien nezije a nemoze pisat dalej aby som mohol o Stredozemi (jak sa to sklonuje??? je to Strdozeme alebo -i ???)).
Tak toto je moj pribeh. Ani neviem akym zazrakom som toho tolko napisal.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia