Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Filmy

Star Gate

1, 2, 3  
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok27.06.2007 - 22:14     Star Gate Citovať
Tuto temu venujeme Star Gate, vsetkym serialom a filmom, co existuju a pevne verim, aj tym,co este len budu existovat. Takze, pre fanatikov, fanusikov i tych, co poznaju svet Star Gate, teda pre vsetkych. Nazory, otazky, odpovede, zaujimavosti...Toto vsetko je v tejto teme viac ako vitane Smile

Tak ja mam na zaciatok hned jednu otazku: v SG-Atlantis sa nebojuje proti fanatickym Ori?

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok28.06.2007 - 19:36     Citovať
Nie, v Atlantise sa budu skor zameriavat na noveho nepriatela - Wraithi - ale aj ti su celkom haluzni. znicili antikov, a z cloveka mozu vyciciat zivot, ale inac celkom fajn.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
vala

Príspevky 2820
Príspevok28.06.2007 - 20:47     Citovať
O Wraithoch som si co-to nasla, a teda musim priznat, su to dost zvlastne zmutovane bestie. Nebezpecne to potovory....Veeelmi chcem vidiet Atlantis, SG1 mam uspesne preluskane Very Happy ...

A mam este jednu otazku : ziju este vo vesmire nejaki Antikovia, co nie su povzneseni? (teda, na nasej urovni bytia?)...aj ked ja osobne si myslim, ze tazko...no to je len moj nazor a zaujimalo by ma, ako to v skutocnosi vlastne je Smile

vala

Príspevky 364
Príspevok29.06.2007 - 19:00     Citovať
ano ziju, a dokonca na nich aj raz narazili, ale ..............nechcem prezradzat dej, ale ubezpecujem ta, ze este su aj nejaki co nie su povzneseni, alebo aspon boli, ale je ich malo

vala

Príspevky 2820
Príspevok29.06.2007 - 19:13     Citovať
Jaaj, vdaka, za odpoved....to sa tesiim, lebo Antikovia su moja najoblubenejsia rasa zo SG sveta :grindance:

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 289
Príspevok03.07.2007 - 20:09     Citovať
mimochodom ten tvoj avatar vyzera ako jedna wraithska kralovna....bez urazky len mi ju tak pripomina

Lacho calad! Drego morn!

viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2820
Príspevok03.07.2007 - 21:46     Citovať
Hurin Napísal(a):
mimochodom ten tvoj avatar vyzera ako jedna wraithska kralovna....bez urazky len mi ju tak pripomina

zvlastne...ja som si myslela, ze wraithky su blondiny Laughing

Pohlavie:ŽenaNenwen
vala

Príspevky 308
Príspevok03.07.2007 - 22:42     Citovať
eeeeeee zenske su cerveno a cierno vlase... Wink

I will not move, yet
I'll stand still instead

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok19.07.2007 - 17:51     Citovať
Konečne som dopozeral všetkých 10 sérií Stargate SG-1. To mi ale dalo zabrať. Zaberá mi to 73,5GB na disku Laughing
Ale seriál to bol vážne dobrý, hlavne 1-8 séria, ale ani 9 a 10 séria neboli zlé...
Už sa teším na filmy a 4. sériu SGA Very Happy

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 364
Príspevok19.07.2007 - 19:09     Citovať
je to proste najlepsĂ­ a najdlhsi sci-fi serial na svete

Reklama
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok20.07.2007 - 11:18     Citovať
ja som to pozeraval, ale uz si vobec nepamatam ako to dopadlo. myslim ze som dopozeral 7. seriu...

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok10.08.2007 - 23:49     Citovať
Je to super svet,super serial a taktiez super hra,checknite www.stargate-game.cz

vala

Príspevky 2820
Príspevok02.09.2007 - 14:13     Citovať
Ja som vazne zvedava ntie filmy, ale aj na to, ako si Carterova poradi v Atlantide...jaj to bude mnam mnam, uz aby to bolo :drool: :grindance:

Pohlavie:MužFinrod Felagund
vala

Príspevky 276
Príspevok02.09.2007 - 15:43     Citovať
Star Gate je urcite moj najoblubenejsi serial zo vsetkych. Mna len zaujma ze vo vsetkych dieloch Atlntisu nieje takmer ani slovko o bojoch proti Ory v Mliecnej drahe. Vieme len ze znicili Povznesenych Ory v ich domovskej galaxii ale co sa stalo z ostatnymi lodami v Mliecnej drahe. Ved Odisea nakoniec nemohla pouzivat asgardske energeticke zbrane lebo ich vzdy podla toho vystopovali. Takze ako dopadol ten spor?

A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon sí dínguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
vala

Príspevky 2820
Príspevok08.09.2007 - 14:51     Citovať
Presne. Finrodova otazka trapi uz celu vecnost aj mna....Nikde som sa vsak nedopatrala, ako to vlastne cele dopadlo,..ono to totiz este nie je cele vyriesene. Spolieham sa na to, ze v novom filme, co sa prave nakruca, sa to konecne vyjasni...A ak ani tam nahodou nie (co je podla mna malo pravdepodobne), tak dufam, ze to spomenu aspon v novych castiach Atlantisu....Ved patrilo by sa :disgus: ...

vala

Príspevky 364
Príspevok08.09.2007 - 19:06     Citovať
za prve ten film je uz natoceny, uz sa iba striha atd. mal by vyjst zaciatkom roku 2008 a malo by sa v nom pojednavat prave o tomto probleme

vala

Príspevky 289
Príspevok11.09.2007 - 20:39     Citovať
Strasne mi chiba ten Jackov osobyty humor ako ked Cartrova nieco vysvetluje a on to zabije nejakym hlodom, to nemalo chybu :thumbsup:

Lacho calad! Drego morn!

vala

Príspevky 2820
Príspevok12.09.2007 - 15:40     Citovať
Hurin Napísal(a):
Strasne mi chiba ten Jackov osobyty humor ako ked Cartrova nieco vysvetluje a on to zabije nejakym hlodom, to nemalo chybu :thumbsup:

Suhlasim, to mi v novych seriach SG1 hrozne chybalo...Jack je proste Jack Smile...Ale zasa na druhej strane, aj Mitchell obcas zabil dobry komentar Smile

vala

Príspevky 1249
Príspevok12.09.2007 - 17:20     Citovať
Mne sa z posledných dvoch sérií najviac páčila Vala. Smile Ona je tam taká svojská a nepredvídateľná až sa mi to nesmierne ľúbi Smile

vala

Príspevky 2820
Príspevok12.09.2007 - 17:38     Citovať
Radeon Napísal(a):
Mne sa z posledných dvoch sérií najviac páčila Vala. Smile Ona je tam taká svojská a nepredvídateľná až sa mi to nesmierne ľúbi Smile

Aaaaa, Vala Laughing ...Popravde, ked sa objavila prvykrat, aj druhy a treti, tak som ju dost neznasala a vadila mi....Ale potom neskor, ked spolpracovala s SG1 a potom sa stala jeho clenkou, to bola jedna z mojich uplne najoblubenejsich postav Smile

Reklama
vala

Príspevky 1249
Príspevok12.09.2007 - 17:50     Citovať
Ja som Valu "mohol" hneď od začiatku. Ako sa tam objavila prvýkrát, tak sa mi aj hneď zapáčila... Smile
UĹľ aby boli filmy vonku... Laughing

vala

Príspevky 2820
Príspevok12.09.2007 - 17:53     Citovať
Radeon Napísal(a):
Ja som Valu "mohol" hneď od začiatku. Ako sa tam objavila prvýkrát, tak sa mi aj hneď zapáčila... Smile
UĹľ aby boli filmy vonku... Laughing

Veru veru....Som zvedava, ci tym filmom definitivne uzavru konflikt boja proti Ori...lebo zatial sa serial skoncil tak nijako

vala

Príspevky 289
Príspevok12.09.2007 - 21:07     Citovať
musia to nejako poriadne uzavriet, ne len tak ledabolo , musi to byt konic hodny stargatu
Mohli by znicit aspon jeden svet :grindance:

Lacho calad! Drego morn!

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok21.12.2007 - 18:10     Citovať
Preco ma neprekvapuje ze tuto temu zalozila Menelya Very Happy Ved mi vieme svoje ze Smile
V Arche budu ori podla mna definitivne porazeny,kedze je to amerika(happyendy)co ine Wink
Avsak ako som videl z fotiek a dokonca som neodolal,pri precitani noviniek a casti dialogov medzi hercami ktore sme nasli na nete vydane tvorcami a ako som pozeral tu stranku si otvorilo len za prvy den,veelmo vela ludi taze ludia su hodne nedockavy Laughing

A propo Meneli ved ty SG-1 nemas dopozerane nie?ci mas?alebo si to odo mna cela len SGA cele? Rolling Eyes

To radeon 4seria SGA prave bezi,len je vianocna prestavka sme presne v polke :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 2820
Príspevok21.12.2007 - 21:36     Citovať
Xaron Napísal(a):
Preco ma neprekvapuje ze tuto temu zalozila Menelya Very Happy Ved mi vieme svoje ze Smile
V Arche budu ori podla mna definitivne porazeny,kedze je to amerika(happyendy)co ine Wink
Avsak ako som videl z fotiek a dokonca som neodolal,pri precitani noviniek a casti dialogov medzi hercami ktore sme nasli na nete vydane tvorcami a ako som pozeral tu stranku si otvorilo len za prvy den,veelmo vela ludi taze ludia su hodne nedockavy Laughing

A propo Meneli ved ty SG-1 nemas dopozerane nie?ci mas?alebo si to odo mna cela len SGA cele? Rolling Eyes

To radeon 4seria SGA prave bezi,len je vianocna prestavka sme presne v polke :thumbsup:

Xaron, SG1 mam uspesne odpozerane, do posledneho dielu Very Happy ...Od teba si teda dovolujem drankat iba SGA, tam som nevidela ani diel Embarassed Laughing

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3  
Strana 1 z 3

Google