Nova strategicka hra

Online hra

Moderátor: Správcovia

Poslaťod Fealiath v 18.02.2009 - 16:57

No, niekto sa tu ohanal moralkou a nepochopil, ze cim vyssia, tym vyssie skore a tym neskor problemy s produkciou. Moje odhady skore boli cisto od oka a prisposobene mojej moralke.

A suroviny mozes poslat niekomu, na koho ste tak inteligentne utocili...
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Denethor v 18.02.2009 - 16:59

myslíš? a komu napríklad?
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Hurin v 18.02.2009 - 17:02

Denethor píše: A ty Hurin , čo nevieš prehráva sa neozývaj!!!

Ak ma to sere tak sa budem ozyvat. Ked mi to brani v dobrom hrani takm sa budem ozyvat. A prehravat viem.
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Poslaťod Denethor v 18.02.2009 - 17:03

tak prečo si dal z vizitky preč to, že ste prehrali?
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Hurin v 18.02.2009 - 17:07

Ja vizitku nerobim. Robi ju Androssa, ja som len zastupujuci vladca.
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Poslaťod Denethor v 18.02.2009 - 17:08

aha, a ako ju robí, keď nieje vo ZVERE?
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Hurin v 18.02.2009 - 17:11

napise ju a posle mailom
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Poslaťod Denethor v 18.02.2009 - 17:12

aha :) tak to už je iná reč :)
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Fealiath v 18.02.2009 - 17:23

Denethor píše:myslíš? a komu napríklad?

Neviem momentalne, ale napisem na aliancne forum a dam ti vediet...
Obrázok

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Athlan v 18.02.2009 - 18:11

Ahahah,nebudte vtipni.. :D Ma to len 1 minus a 1 + a ani 1 na to neprisiel ohladom SWISS,avsak ten minus pada prakticky,cize proti SWISSu nikto nic mat nemusi,ale MOZE. :) Hadanka a kto pride na to co som tym myslel..tak neviem.Na tom sa este dohodneme.. :D
Im nothing without God.
The world is changed.
I feel it in the water.
I feel it in the Earth.
I smell it in the air.
Obrázok užívateľa
Athlan

Poslaťod Fealiath v 18.02.2009 - 21:42

Napadlo ma mnoho minusov ktore by mohli niekomu vadit a to:

- bolo tam mnoho multikont
- niekomu moze vadit, ze by mal byt chraneny len SWISS
- mozne manipulacie s trhoviskom (monopol, vydieranie, cierny trh a podobne).

Trafil som?
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Athlan v 18.02.2009 - 21:45

1 z tych 3 sa da pokladat za 1/3 z toho,co som myslel. :) Tusim o niecom podobnom pisal aj hrac Eomer Eading.
Im nothing without God.
The world is changed.
I feel it in the water.
I feel it in the Earth.
I smell it in the air.
Obrázok užívateľa
Athlan

Poslaťod Fealiath v 18.02.2009 - 21:54

Tipnem tym ovladanie trhu - jedina relevantna z tych ktore som napisal.

Ale samozrejme, ja ich dovody celkom chapem, tiez by mi nebolo prijemne byt surovinovo zavisly od chranenej aliancie, ktora by mohla s trhom robit, co si zmysli. Lenze toto sa da jednoducho obmedzit tym, ze ak sa zacne robit na trhovisku bordel, tak sa to poriesi vnutroaliancne a v pripade dlhotrvajucej krizy sa to poriesi hromadnym utokom na cely SWISS a hotovo. Vsetko je mozne obmedzit, len treba vediet ako na to.

A este jedna vec - kludne by sa to mohlo riesit aj bojkotom trhu.

(Aj ked uvedeny scenar predpoklada, ze ekonomovia su nenasytne zlatabazne bestie. Osobne mozem povedat, ze keby som uz na takej urovni, ze nemam kam pchat suroviny, tak nimi zasobujem trh, tak este dokonca aj zlato by som rozdaval, kedze by som ho nemal kde skladovat.)
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Athlan v 18.02.2009 - 22:09

Okay..1/3 mas.A tie 2 horsie? :)
Im nothing without God.
The world is changed.
I feel it in the water.
I feel it in the Earth.
I smell it in the air.
Obrázok užívateľa
Athlan

Poslaťod Fealiath v 18.02.2009 - 22:15

Netusim, prezrad. Nechce sa mi hadat, boli ma hlava po celom dni.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Athlan v 18.02.2009 - 22:28

Oki,tak clenovia SWISS by si to tam hore mohli rozmysliet a zacat bojovat ako alli.I ked by to Silmir pravdepodobne nedovolil,tak by poskvrnili meno SWISSu a zahanbili by ho.Kto vie,co vsetko by napachali ti hraci.

A dalsi moment,ze ako uz viete,tak vela starych a skusenych hracov sa objavilo s novymi nickmy.To by mohli vo SWISSe peken napriklad 3 vyjst na celo tabulky,kedze si myslia ostatni,ze su to noobovia a skusaju ist hore a ani bojovat nevedia.Z tadal by to obratili na pekny masovy reset a to by uz sranda nebola pre Eldarion.Bolo by im jedno,ci ich Silmir,alebo ty vyhodis,kedze hore sa uz dostali.

+ Ta moznost aku si ty vspominal..3 by mohli vyjst na celo tabulky a tam s trhom spravit katastrofu a revoluciu.A ak berieme do uvahy iba 3,ale mozu byt 6-7.

Toto su hlavne minusy a dovod,preco sa ludia SWISSu boja.Avsak teraz to velke + ..Pretoze SWISS takych aktivnych hracov nema a ani bojovnikov.Nikto sa nesnazi skaredo vyuzit SWISS,ale aj to je mozne a uplne realne..
Im nothing without God.
The world is changed.
I feel it in the water.
I feel it in the Earth.
I smell it in the air.
Obrázok užívateľa
Athlan

Poslaťod Fealiath v 18.02.2009 - 22:55

No, poviem ti, dvaja najaktivnejsi hraci sedia na najvyssich stolickach. A mozem ti povedat, ze akykolvek hrac by sam od seba zacal utocit na dalsich hracov, by letel len by sa tak zaiskrilo, ako by svojou prdelou v brneni suchal o zem. Taketo nieco, ze by cela aliancia zacala bojovat nehrozi, kym je sefom silmir alebo ja.

To co hovoris o starych hracov s novymi nickmi je pravda, ale ma to jednu vyraznu trhlinu - kedykolvek mna alebo silmira moze napadnut, ze si nechame preklepnut IPcky tych, co su u nas. Nerobime to (zatial) lebo na to nemame dovod. Ale ver tomu, ze keby sa presadi, ze SWISS by bol chranenou alianciou, tak by sme to robili a koho by sme nachytali, letel by okamzite prec a este by sme mu navrhovali aj ban, lebo by slo vlastne o multikonto.

Ovladanie trhu - v pripade potreby to dokaze ktorakolvek aliancia, za predpokladu ze dokaze zvysok ELDu prinutit ostat dostatocne nizko na to, aby jej dokazali odporovat.

Ale je zvlastne, ze Eomera taketo veci napadli, co znamena, ze ak by sa zacalo diat nieco podozrive, tak by mal byt medzi podozrivymi ako prvy - alebo niekto z jeho blizkeho herneho okolia. Ako hovorim - vsetkemu sa da predist, alebo skor, vsetkemu sa da predist pri dostatocne bdelych a nelenivych clenoch Admin a Support teamu :) . A samozrejme pri bdelych hracoch.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Denethor v 19.02.2009 - 03:17

Fealiath píše:Ovladanie trhu - v pripade potreby to dokaze ktorakolvek aliancia, za predpokladu ze dokaze zvysok ELDu prinutit ostat dostatocne nizko na to, aby jej dokazali odporovat.

K tomu SWISSu - pochybujem, že by sa muláci dostali tak vysoko, aby robili reset. Na to aby mohol niekto sa pomocou SWISS dosta na dostatočne vysoké skóre, aby mohol robi reset, potreboval by morálku. Ak bude ma morálku, vylučuje sa možnos, že je to nováčik, ktorý nevie bojova.

Ovládanie trhu :D To tu už bolo, ale kto to neopraví? No predsa DarkShadow. Aliancia Josua naposledy zastavila prácu s trhom, ale keďže tu máme admina diskusii, tak nieje problém. Veď on má neobmedzený počet surovín, takže kedykožvek môže trh opravi.

A bohužiaž, tak môže pomocou niekoho iného dokonca vymaza niekoho, kto ničí jeho a jeho alianciu...
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Athlan v 19.02.2009 - 10:41

Ahaha.DarkShadow..Nechcem sa zasmiat,ale ta posledna vec ktoru spravil.No neviem co na to povedat..Ludia musia byt blbi aby mu na to skocili,ale zatial to ide dole z kopca..Nie pre neho samozrejme. :D Hm..
Im nothing without God.
The world is changed.
I feel it in the water.
I feel it in the Earth.
I smell it in the air.
Obrázok užívateľa
Athlan

Poslaťod Denethor v 19.02.2009 - 11:29

On sa vždy z problémov nejako vyvlečie. :disgus:
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Fealiath v 19.02.2009 - 12:03

Power corrupts ako som uz raz na tomto fore napisal...
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Denethor v 20.02.2009 - 20:00

Teraz nemᚠprávo namňa niečo hovori, nikto z vás, na SWISS budeme útoči, lebo oni znova začali útoči na nás :crazy:
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Fealiath v 20.02.2009 - 22:56

Ja nemam co hovorit? Napisal niekto od vas nieco sefovi aliancie? Silmir nic v zmysle "koniec utokov na SWISS" nedostal, takze pohni zadkom a napis mu. Osobne sa mu nedivim, ze kym to nema potvrdene zvonka tak neprestava. Ja na jeho mieste by som tiez neveril niekomu, kto nas napadol a potom si mysli, ze odkazom po zastupcovi aliancie sa vsetko vyriesi. Nauc sa jednat na urovni a pekne-krasne mu napis a nefnukaj.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Denethor v 20.02.2009 - 23:22

ja fňukám? ja len hovorím, že už sme neútočili a vy ste znova začali :) takže ak nechcete aby som fňukal, tak nebudem :) ale potom vy nefňukajte, že na vašu superneutrálnu alianciu niekto útočí, o.k.?
Obrázok užívateľa
Denethor

Poslaťod Fealiath v 20.02.2009 - 23:31

Priznaj sa teraz stylom ano-nie. Si uz totalne zaostaly? Napisal som ti jasne, aby si poslal silmirovi spravu. To si vazne nepochopil? Ak mu to nedokazes napisat, tak si strasny chudak, je mi ta luto.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

PredchádzajúciĎalší

Späť na Eldarion

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia