Návrhy/vylepšenia

Online hra

Moderátor: Správcovia

Poslaťod GrRrg v 20.02.2007 - 17:39

ja to pisem do aliancneho fora,ale zislo by sa to...a co s tymi obrazkami? mohlo by to tam byt
Obrázok
Obrázok užívateľa
GrRrg
hobit
hobit

sutaz

Poslaťod Aiwendill v 24.02.2007 - 21:57

kedze emb. vyhlasil sutaz o najlepsi napad alebo temu (asi na fore a stranke), tak ja vyhlasujem pre rhacov Eldarionu sutaz o najlepsi a najhorsi napad do hry. Do konca februara, t.j. do stredy posielajte napady (je jedno jake, my to aj tak dokazeme rozlisit, takze si z toho velku hlavu nerobte) a vo stvrtok to vyhodnoti odborna porota, pozostavajuca z Embucka, ako admina, mna a Mashishky.

A kedze v hre maju niektori hraci uz celkom vyspele ekonomiky svojich kralovstiev, tak cena bude stat za to aj im:

Cena pre vitaza v kategorii Najlepsi napad: 5.000.000,- zlatiek, 2.500.000 jedla a 2.500.000 dreva.

Pre vitaza v kategorii Najhorsi napad bude aspon cena utechy: 1.000.000,- zlatiek, 1.000 jedla a 1.000 dreva :)

Takze napady posielajte sem na forum do tejto temy, ale do hlavicky ich oznacte sutazny napad.

a este: ak niekto da nejaky napad, tak druhy ma smolu, pretoze ten prvy ho dal ako prvy. Kto prv pride, ten prv melie... Porotcovia sa automaticky vzdavaju prava, ze budu sami sutazit, pretoze sa nepatri hodnotit vlastne napady... :)
Obrázok užívateľa
Aiwendill
vala
vala

Sutazny napad

Poslaťod Fealiath v 25.02.2007 - 01:13

Nebudem sa strapnovat tym, ze budem vypisovat veci, ktore tu uz zazneli a vyhlasovat ich za svoje, ako su schranka odoslanych sprav a podobne, takze k veci.

Podla mna by bolo celkom fajn spravit zopar bugov na Eldarione, teda menovite aby ked vrhnem na trh napr 600 000 jednotiek dreva, aby mi to ukazalo hned na pocte, ktory vlastnim bez nutnosti toho, aby som musel stranku refreshnut. Toto iste plati aj pre hlavny prehlad, ked si pozriem cez odkaz v nom obsiahnuty napr. spravy a nasledne cez druhy odkaz napravo sa nan vratim, aby tam ten ktory odkaz uz nesvietil. A tiez by bolo celkom fajn, aby sa prispevky vo forach Eldarionu dali nielen editovat, ale aj zmazat autorom alebo modom.
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Sutazny napad

Poslaťod Mamut v 25.02.2007 - 14:07

no mne by vyhovovalo spojit diskusie tj, ked je niekto v krajine 1,2,3 tak kazdy ma ine diskusie a preto je niekedy tazke sa pochopit lebo vacsinou v diskusii1 je toho asi najviac .... a vznika problem ked si iny nemozu precitat aj ked je tam nieco velmi dolezite ako napr o poddanych a rozvoji hlavne pre novacikov :)
Obrázok

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Obrázok užívateľa
Mamut
vala
vala

Poslaťod Fingolfin Naermarth v 25.02.2007 - 14:52

neviem, ci to tu uz padlo, alebo nie, ale mozno by nebolo na skodu urobit nejaky PP system v eldarione (nie Pan Prstenov, ale prirodzeny prirastok :lol: ) proste by sa nejak vypocitalo a precentualne vycislilo, kolko by za daneho stavu obyvatelov pribudlo dalsich xxx obyvatelov. samozrejme, zvyhodnilo by to tych, co uz maju vela obyvatelov a ti slabsi hraci s mensim poctom poddanych by boli nuteni aj tak kupovat novych, ale mozno by to usetrilo par zlatiek a mozno by ten system poddanych dostal vacsi zmysel :redtherules:
Everyone dies, but not every man really lives.

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
Obrázok užívateľa
Fingolfin Naermarth
dunadan
dunadan

Poslaťod Ichthys v 25.02.2007 - 15:37

Jú tady sem už nebyl... no co když sem tady tak taky něco napíšu... :D
No souhlas s Aiwem s tou poštou protože já si většinou nepamatuju co sem psal i když mi odepíše po pěti minutách... :D ale taky by se mi u pošty líbilo kdyby se zobrazovalo jesli už vládce pošlu přečet bo ne...

No v ali by se mu líbilo kdyby se místo ranků dalo udělovat co může a co... například že bych si u každýho člena zaškrtal že může mazat zprávy ale zase přijímat nový členy nemůže... (protože například já bych všem svejm členum nechal mazat fórum zato bych je nový členy ani za nic přijmout nenechal...)

Pak by se mi líbilo kdyby se dali posílat mezialianční zprávy... (z čeho to asi mám... :lol: ) protože by si mohli ali vyhlásit válku do fóra a všichni členové by vo tom měli jasnej přehled...

No teď mě už nic nenapadá... :wacko: takže jesli třeba zase vlezu na fórum tak něco dopíšu... 8)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Ichthys
hobit
hobit

Poslaťod GrRrg v 25.02.2007 - 15:45

ja by som tam chcel tabulku,ked by ukazovalo,ze kolko zlatiek,dreva a jedla mi pridava za 1month...
Obrázok
Obrázok užívateľa
GrRrg
hobit
hobit

Poslaťod embuck v 25.02.2007 - 22:02

Celkom dobre pripomienky, teraz sa zapojim do sutaze aj ja :lol:
Tu su veci, ktore by som v hre chcel vidiet ja.

* Interaktivna mapa Stredozeme, s vyznacenim kralovstiev na mape.
    * Moznost dobyjania kralovstiev a pripajania uzemia.
    * Rekrutacia poddanych cez linky, raz za den mozes ziskat nejakych poddanych ak niekto klikne na unikatny link. Mozes si ho dat napr do podpisu na fore atd.
    * Znak kralostva pre kazdeho hraca.
    * Trhovisko by umoznovalo vymenu aj drevo za jedlo a naopak.
    * Pri pohybe armad by v pripade rovnakej aliancie existovala moznost poslat armadu svojmu aliancnemu partakovi.

A dalsie a dalsie veci :secret:
Takze snad sa nieco z tohot splni
embuck blog! WWWW Som blogoholik
Obrázok užívateľa
embuck
admin
admin

Poslaťod GrRrg v 26.02.2007 - 17:48

velmi dobre navrhy :thumbsup:
a aj tie odrazky pri treningu sa mi velmi pacia(mam takeho stylu aj obrazok baranidla)
Obrázok
Obrázok užívateľa
GrRrg
hobit
hobit

Sutazny napad

Poslaťod Fealiath v 27.02.2007 - 19:04

Nedalo by sa nejako spravit, ze by sa dali odfiltrovat spravy obsahujuce urcity retazec? Alebo spravy od urcitych userov? To len pre pripad, ze by bol niekto mimoriadne vlezly a otravny, celkom fajn by to mohlo byt.
Obrázok

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Aiwendill v 27.02.2007 - 19:22

mas na mysli nieco ako ignore list??
Obrázok užívateľa
Aiwendill
vala
vala

Poslaťod Fealiath v 27.02.2007 - 21:27

Jackpot! Nieco take mam na mysli.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Ichthys v 28.02.2007 - 18:44

Jinak jeste dodavam byl by sem pro kasu aliance protoze (je to i v diskuzi) novackove zebraj o suroviny a tohle by se zacalo sim dal tim vic rozrustat... takze by se zrusilo darovani a byla by ali kasa do ktery by mel velitel pristup a prideloval by z ni clenum suroviny... myslim ze by bylo dobry kdyby se i hrac moh rozhodnout jesli chce svy x procenta dat do kasy bo ne... ze by sem najel na nakej odkaz a tam by bylo kolik se mi z toho co sem vydelal pripravilo dat do kasy... a ze bych to moh zrusit bo to tam poslat... tim by novackove neprudili vsechny hrace ale jenom svyho velitele... :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrázok užívateľa
Ichthys
hobit
hobit

Poslaťod Fealiath v 28.02.2007 - 19:17

Presne koli tomuto dovodu volam po vytvoreni ignore listu, uz mi to zacina dvihat adrenalin.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Majster v 01.03.2007 - 15:58

Co keby ste prelozili ten Anglicky text na jednotky do slovenciny
Drzte se :!: Drzte se :!:
Jste gondorsti vojaci at branou pride cokili.
Neustoupite :!::!::!:

ObrázokObrázok
Obrázok užívateľa
Majster
hobit
hobit

Poslaťod Ichthys v 02.03.2007 - 16:50

Hele mam napad(s kterym asi moc neuspeju... :D ) ze by bylo nej kdyby se nezvyhodnovali hraci s vysokym skorem(nic proti Mash...) ale aby bylo zvyhodneny hraci s malym... tim myslim napr spionaze ze kdyz bych chtel sledovat nekoho s vysokym skorem tak me to stoji spoustu penez ale kdyz spehuju nekoho s malym tak je to za par drobnejch... a kam mirim... no ze kdyz hrac sleduje hrace s vysim skorem tak by to melo bejt skoro gratis... :) (no holt by se znevyhodnilo to ze ma nekdo tolik poddanejch... :D ) a kdyz bych sledoval nekoho se skorem vo 100K mensi tak by me to vypsalo slusnou sumu...
Obrázok užívateľa
Ichthys
hobit
hobit

Poslaťod mashishka v 02.03.2007 - 17:02

Gratis? Za vsetko treba platit. Ked chces sledovat, plat.

A nemyslim, ze by si hraci s nizkym skore denne pozerali stav armad top 5-ky. Naco? Takze raz za cas ked do toho vrazis par sto-tisic, to az tak vadit nemoze.

Uz sa prenes cez tych poddanych. Ked Ti to tak velmi vadi, ze to spominas aj tu, vraz do toho 10 milionov a budes ich mat kopu. :bangin:

Teraz urcite napise, ze so mnou sa neda, ze je to este horsie ako si myslel... :lol:
Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
mashishka
admin
admin

Poslaťod Ichthys v 02.03.2007 - 21:29

S tou Mash je to snad jeste horsi nez sem myslel... :D

Psal sem skoro gratis... a nemám nic proti poddanejm jen chci zvýhodnit slabší hráče... :wink: nemyslim že maj koukat jak je na tom pár nej ale ať to maj levnější když pozorujou silnějšího hráče... (myslim tim že když se budu koukat na stav xxx kterej je třeba xx (ale prostě horší než já... :D ) tak že to budu mít dražší se na něj podivat než hráč kterej má skóre nižší než hráč xxx... de mi jen vo to zvýhodnit slabší hráče... 8)

A taky spoustu hráču psalo něco proti tomu Ĺže mĂĄ někdo kdovĂ­ kolik poddanejch... ale jĂĄ ne... :twisted: )a tak uĹž proti tomu nebudou moc nic říct... mĂĄĹĄ hodně flakačů a velkĂ˝ skĂłre ale zas mĂĄĹĄ tuhle nevĂ˝hodu... myslim Ĺže to prostě zvĂ˝hodnĂ­ slabĹĄĂ­ hráče... a nebudou na to aspoĹ? nadĂĄvat... :wink:
Obrázok užívateľa
Ichthys
hobit
hobit

Poslaťod mashishka v 02.03.2007 - 22:28

:lol: Ja v tom nevyhodu nevidim, ale Tvoja vec, Tvoj nazor, Ja Ti ho neberiem.
Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
mashishka
admin
admin

Poslaťod Fealiath v 03.03.2007 - 11:34

Ichthys píše:A taky spoustu hráču psalo něco proti tomu Ĺže mĂĄ někdo kdovĂ­ kolik poddanejch... ale jĂĄ ne... :twisted: )a tak uĹž proti tomu nebudou moc nic říct... mĂĄĹĄ hodně flakačů a velkĂ˝ skĂłre ale zas mĂĄĹĄ tuhle nevĂ˝hodu... myslim Ĺže to prostě zvĂ˝hodnĂ­ slabĹĄĂ­ hráče... a nebudou na to aspoĹ? nadĂĄvat... :wink:

Hej, flakacov, ale ked sa postupom casu budu flakaci menit na aktivnu pracovnu silu, je ich pocet vyhodou. Kvoli tomu sa verbuju velke mnozstva poddanych, aby si si ich rezervoval dostatocny pocet a potom sa mohol v klude rozvyjat, ja som to spravil kvoli tomu, ze som uz nemal ziadnych volnych a potreboval som. Tak som do toho vrazil par milionov a teraz mam zase na cas pokoj.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod mashishka v 03.03.2007 - 12:11

Moja rec Fealiath.

Ichthys, niekto proste ma na to aby sa z flakacov stala pracovna sila, tak to uz prestan konecne riesit.
Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
mashishka
admin
admin

Poslaťod GrRrg v 03.03.2007 - 13:03

myslim ze miesto zamestnania poddaneho sa viac oplati postavit par bani...
a ja mam este kopu volnych a nie a nie ich zamestnat :wink:
-----------------------
narozdiel od mash. a fealiatha,ktori maju malo volnych...
Obrázok
Obrázok užívateľa
GrRrg
hobit
hobit

Poslaťod Fealiath v 03.03.2007 - 16:28

Haj, budes mat par bani a kto ti v nich bude pracovat? Mechanizaciu este nemame a aj keby, tak to niekto musi obsluhovat, takze smola, poddani su velmi dolezita polozka v hre.
Obrázok

Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod GrRrg v 03.03.2007 - 19:11

ja mam zlatokopov,ktori budu obsluhovat banu
Obrázok
Obrázok užívateľa
GrRrg
hobit
hobit

Poslaťod Ichthys v 03.03.2007 - 19:22

No nedivim se Ĺže to pĂ­ĹĄeĹĄ zrovna ty Mash a taky Fealiath... ste jedni z největĹĄĂ­ch farmářů ve hře pro kterĂ˝ to moc vĂ˝hod nepřinese... :wink: ale pokud vim psal jsem Ĺže je to vĂ˝hoda pro slabĹĄĂ­ hráče... ale co jĂĄ to řeĹĄit nemusim... zas aĹž tak slabej zatim nejsem a stejně mě ty emoce okolo toho nebavěj a moĹžnĂĄ s tim seknu... :( a tak se třeba zbavĂ­te jednoho hráče kterej chtěl pro hru něco přinest... :wink: no aspoĹ? se Mash ulevĂ­...
Obrázok užívateľa
Ichthys
hobit
hobit

PredchádzajúciĎalší

Späť na Eldarion

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia