Najlepsia scena z celej filmovej trilogie...

Všetko možné o trilógii novozélandského režiséra Petera Jacksona: Pán Prsteňov

Moderátor: Správcovia

Poslaťod Mamut v 12.02.2007 - 18:32

No kto sa zhodol? hm taky uzivatelia ktory tu uz nechodia su tu novy a ty sa zhodnu na niecom inom :P
Obrázok

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Obrázok užívateľa
Mamut
vala
vala

Poslaťod Fealiath v 12.02.2007 - 18:36

To je detail, ale kym sa nezhodnu, tak stale plati to, na com sme sa zhodli pred tym...
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Mamut v 13.02.2007 - 19:03

no ale detaily su dolezite ..nikedy.. a tento ai je tiez :D no ale mozno sa este nevedia shodnut no jeden to uz povedal a este nech to povedia o tych scenakach s legim este zopar uzivatelov tak mozme kludne vyhlasit nove naj sceny :roll:
Obrázok

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Obrázok užívateľa
Mamut
vala
vala

Poslaťod mashishka v 13.02.2007 - 20:07

Najlepsia scena je individualna zalezistost, takze neviem co chces vyhlasovat.
Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
mashishka
admin
admin

Poslaťod Elwen v 16.02.2007 - 22:04

Ja neviem aka je moja oblubena scena....proste vsetky. :lol:
Obrázok užívateľa
Elwen

Poslaťod GrRrg v 17.02.2007 - 12:49

bezpochyby najlepsia scena je v p.p.2,ked aragorn,legolas a gimli zistia ze gandalf je nazive,alebo ked pride gandalfk teodenovi a teoden(uz si nepamatam co prestne povedal)
"co tu chces gandalf sedy?!" a gandalf odhodi tricko a teogena priklincuje k tronu... :thumbsup:
Obrázok
Obrázok užívateľa
GrRrg
hobit
hobit

Poslaťod Fealiath v 17.02.2007 - 19:01

Gandalf odhodi tricko? :taunt: Tak tento hlod si asi necham zaramovat. Gandalf tricko nemal, mal plast, len ineho typu ako ostatni alebo ako mal neskor.
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod Laurellin v 11.04.2007 - 13:49

Mne sa najviac páči ako odchádzaju do Valinoru to rozlučenie bolo veľmi dojímavé a ešte ked frodo zničil Prsten tak sa veľmi tešili a vzápatí si mysleli že Frodo a Sam su mrtvy :applause:
Smr jedného človeka je tragédia, smr miliónov štatistika.
Stalin

Obrázok
http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Obrázok užívateľa
Laurellin
elf
elf

Poslaťod Almiel v 16.08.2007 - 21:34

Laurellin píše:Mne sa najviac páči ako odchĂĄdzaju do Valinoru to rozlučenie bolo veÄžmi dojĂ­mavĂŠ a eĹĄte ked frodo zničil Prsten tak sa veÄžmi teĹĄili a vzĂĄpatĂ­ si mysleli Ĺže Frodo a Sam su mrtvy :applause:

Aj mne sa to páčilo. Nemôžem však hovoriť len o jednej scáne, lebo mne sa ich páčilo viac :) . Tak mapr:Korunovácia nového kráľa a potom, keď sa vrátili domov. Páčil sa mi záber , ke´d spolu všetci štyria sedie v jednej krčmičke a pozrú sa na seba takým pohľadom ,,No konečne domaPo tažkom poslaní"Vyzerajú tak dospelo. Už nie sú taký pojašení ako na začiatku. Povedala bi som,že trochu vzspeli. Dokonca aj Pipin :)
A potom keď sa rozlúčia s Gandalfom a Frodom. Toje takĂ˝ dojak :cry: VĹždz sa pri tom aspoĹ? rozcĂ­tim aj ke´d viem ako sa to skončí. :o
°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸
¨°º¤ø„ ¸THE BEATLES FOREVER!! º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤

http://www.jankohrasko.sk/
Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Fero v 10.09.2007 - 15:00

moja oblubena scena je ked rohirimovia pridu na pelenorske polia.hlavne kvoli tomu co rozprava Theoden :secret:
Obrázok užívateľa
Fero

Poslaťod Fero v 10.09.2007 - 15:04

Almiel(Ely) píše:
Laurellin píše:Mne sa najviac páči ako odchĂĄdzaju do Valinoru to rozlučenie bolo veÄžmi dojĂ­mavĂŠ a eĹĄte ked frodo zničil Prsten tak sa veÄžmi teĹĄili a vzĂĄpatĂ­ si mysleli Ĺže Frodo a Sam su mrtvy :applause:

Aj mne sa to páčilo. Nemôžem však hovoriť len o jednej scáne, lebo mne sa ich páčilo viac :) . Tak mapr:Korunovácia nového kráľa a potom, keď sa vrátili domov. Páčil sa mi záber , ke´d spolu všetci štyria sedie v jednej krčmičke a pozrú sa na seba takým pohľadom ,,No konečne domaPo tažkom poslaní"Vyzerajú tak dospelo. Už nie sú taký pojašení ako na začiatku. Povedala bi som,že trochu vzspeli. Dokonca aj Pipin :)
A potom keď sa rozlúčia s Gandalfom a Frodom. Toje takĂ˝ dojak :cry: VĹždz sa pri tom aspoĹ? rozcĂ­tim aj ke´d viem ako sa to skončí. :o

pri tej scene ked Frodo odchadza doValinoru mi idu az slzi.take je to smutne :cry:
Obrázok užívateľa
Fero

Poslaťod Almiel v 10.09.2007 - 15:16

Fero píše:
Almiel(Ely) píše:

pri tej scene ked Frodo odchadza doValinoru mi idu az slzi.take je to smutne :cry:

nie si sĂĄm.............

Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Niromwell v 10.09.2007 - 15:28

Nie je v zivote prstenofila nic smutnejsie ako koniec Navratu krala :cry:
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Amarante v 10.09.2007 - 15:30

Presne... Zakaždým, keď pozerám Návrat kráľa... Chtiac nechtiac, od časti, od kedy hovorí Sam o jahodách, až po Sivé prístavy plačem... Proste sa rozplačem, ako malé decko :disgus:
Ak chceš vidie oceán, musíš prejs morom.
- Amarante
Obrázok
Obrázok užívateľa
Amarante
vala
vala

Poslaťod Menelya v 10.09.2007 - 16:18

To je pravda, mozem s vami len suhlasit, lebo aj ja vzdy velmi zosmutniem pri kapitole Sede pristavy...Ale uplne najhorsie to bolo, ked som prvykrat citala Navrat krala...Velmi dlho som sa nevedela zmierit s tym koncom, lebo ked som citala prve dve casti, tak som si taky koniec nepredstavovala. A vo filme som bola veli milo prekvapena, lebo ten odchod, pristavy a lod spravili krasne, skoro tak isto som si to cele predstavovala :)
...Never Say Never...
Obrázok užívateľa
Menelya
vala
vala

Poslaťod Almiel v 10.09.2007 - 20:42

Menelya píše:To je pravda, mozem s vami len suhlasit, lebo aj ja vzdy velmi zosmutniem pri kapitole Sede pristavy...Ale uplne najhorsie to bolo, ked som prvykrat citala Navrat krala...Velmi dlho som sa nevedela zmierit s tym koncom, lebo ked som citala prve dve casti, tak som si taky koniec nepredstavovala. A vo filme som bola veli milo prekvapena, lebo ten odchod, pristavy a lod spravili krasne, skoro tak isto som si to cele predstavovala :)

ani ja som sa nevedela zmieriĹĽ s koncom.Myslela som si ,,a Ĺžil ĹĄĹĽastne aĹž do smrti" a nikam neodchĂĄzal.Vo filme to naozaj dobre spravili.TakĂ˝ dojak :cry: :cry:

Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Atalanta v 11.09.2007 - 20:42

Mne sa velmi paci scena, kde Faramir odchadza do boja a popritom Pipin spieva Denethorovi. Vzdy ma dojme.
"...like a bridge over troubled water I will ease your mind ... "
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Menelya v 11.09.2007 - 20:47

atalanta píše:Mne sa velmi paci scena, kde Faramir odchadza do boja a popritom Pipin spieva Denethorovi. Vzdy ma dojme.

Ta pesnicka je uzasna, ma v sebe take zvlasntne, eobycajne caro...Neviem to ani popisat :)
...Never Say Never...
Obrázok užívateľa
Menelya
vala
vala

Poslaťod Almiel v 11.09.2007 - 21:24

Menelya píše:
atalanta píše:Mne sa velmi paci scena, kde Faramir odchadza do boja a popritom Pipin spieva Denethorovi. Vzdy ma dojme.

Ta pesnicka je uzasna, ma v sebe take zvlasntne, eobycajne caro...Neviem to ani popisat :)

to je ono nepopísatelné čaro ako celá hudba filmu.
Inak mne sa páči tiež scéna ked sa Elrond rozpráva s Arwen o tom ,že tu ostane sama pod hviezdami, ked Aragorn zomrie.Ved viete čo myslím.......... :cry:

Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Hurin v 11.09.2007 - 21:29

celkom dobra scena bola ako ked Aragorn zabil toho skuruta co zabil Boromira a nasledne ako Sam nechcel opustit Foda za ziadnu cenu aj keby sa mal utopit :thumbsup:
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Poslaťod Atalanta v 11.09.2007 - 21:36

Hurin píše:... nasledne ako Sam nechcel opustit Foda za ziadnu cenu aj keby sa mal utopit :thumbsup:
jj
ked si to uz spomenul, dostala som chut znova si to precitat
alebo aspon pozret film
"...like a bridge over troubled water I will ease your mind ... "
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Hurin v 11.09.2007 - 21:42

:lol: Celkom dobri napad sak uy som to dlho necital a ani nevidel tak si treba obnovit znalost :book:
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Poslaťod Almiel v 12.09.2007 - 14:21

Hurin píše::lol: Celkom dobri napad sak uy som to dlho necital a ani nevidel tak si treba obnovit znalost :book:

uplne s vami sĂşhlasĂ­m :thumbsup:

Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Niromwell v 22.09.2007 - 15:48

Strašne sa mi páči, ako po tom, čo Elrond vyhlásil v rozšírených TTT, že tu nenechá svoju dcéru zomrieť, je celý dojatý na korunovácii na konci, vždy je mi z neho smiešno, už mi tam chýba len aby začal siakať do vreckovky :lol:
Fakt dobrĂĄ scĂŠna :thumbsup:
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Faramir v 22.09.2007 - 21:52

Podla mna najlepsia scena bola,ked aragorn vysiel dopredu pred Black gate:"Za froda"
Obrázok
Obrázok užívateľa
Faramir

PredchádzajúciĎalší

Späť na Film Pán prsteňov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia