Moderátor: Správcovia

Tak tento hlod si asi necham zaramovat. Gandalf tricko nemal, mal plast, len ineho typu ako ostatni alebo ako mal neskor.

Laurellin píše:Mne sa najviac pĂĄÄi ako odchĂĄdzaju do Valinoru to rozluÄenie bolo veÄžmi dojĂmavĂŠ a eĹĄte ked frodo zniÄil Prsten tak sa veÄžmi teĹĄili a vzĂĄpatĂ si mysleli Ĺže Frodo a Sam su mrtvy

Almiel(Ely) píše:Laurellin píše:Mne sa najviac pĂĄÄi ako odchĂĄdzaju do Valinoru to rozluÄenie bolo veÄžmi dojĂmavĂŠ a eĹĄte ked frodo zniÄil Prsten tak sa veÄžmi teĹĄili a vzĂĄpatĂ si mysleli Ĺže Frodo a Sam su mrtvy
Aj mne sa to pĂĄÄilo. NemĂ´Ĺžem vĹĄak hovoriĹĽ len o jednej scĂĄne, lebo mne sa ich pĂĄÄilo viac. Tak mapr:KorunovĂĄcia novĂŠho krĂĄÄža a potom, keÄ sa vrĂĄtili domov. PĂĄÄil sa mi zĂĄber , ke´d spolu vĹĄetci ĹĄtyria sedie v jednej krÄmiÄke a pozrĂş sa na seba takĂ˝m pohÄžadom ,,No koneÄne domaPo taĹžkom poslanĂ"VyzerajĂş tak dospelo. UĹž nie sĂş takĂ˝ pojaĹĄenĂ ako na zaÄiatku. Povedala bi som,Ĺže trochu vzspeli. Dokonca aj Pipin
![]()
A potom keÄ sa rozlĂşÄia s Gandalfom a Frodom. Toje takĂ˝ dojakVĹždz sa pri tom aspoĹ? rozcĂtim aj ke´d viem ako sa to skonÄĂ.
Fero píše:Almiel(Ely) píše:Laurellin píše:Mne sa najviac pĂĄÄi ako odchĂĄdzaju do Valinoru to rozluÄenie bolo veÄžmi dojĂmavĂŠ a eĹĄte ked frodo zniÄil Prsten tak sa veÄžmi teĹĄili a vzĂĄpatĂ si mysleli Ĺže Frodo a Sam su mrtvy
Aj mne sa to pĂĄÄilo. NemĂ´Ĺžem vĹĄak hovoriĹĽ len o jednej scĂĄne, lebo mne sa ich pĂĄÄilo viac. Tak mapr:KorunovĂĄcia novĂŠho krĂĄÄža a potom, keÄ sa vrĂĄtili domov. PĂĄÄil sa mi zĂĄber , ke´d spolu vĹĄetci ĹĄtyria sedie v jednej krÄmiÄke a pozrĂş sa na seba takĂ˝m pohÄžadom ,,No koneÄne domaPo taĹžkom poslanĂ"VyzerajĂş tak dospelo. UĹž nie sĂş takĂ˝ pojaĹĄenĂ ako na zaÄiatku. Povedala bi som,Ĺže trochu vzspeli. Dokonca aj Pipin
![]()
A potom keÄ sa rozlĂşÄia s Gandalfom a Frodom. Toje takĂ˝ dojakVĹždz sa pri tom aspoĹ? rozcĂtim aj ke´d viem ako sa to skonÄĂ.
pri tej scene ked Frodo odchadza doValinoru mi idu az slzi.take je to smutne

Menelya píše:To je pravda, mozem s vami len suhlasit, lebo aj ja vzdy velmi zosmutniem pri kapitole Sede pristavy...Ale uplne najhorsie to bolo, ked som prvykrat citala Navrat krala...Velmi dlho som sa nevedela zmierit s tym koncom, lebo ked som citala prve dve casti, tak som si taky koniec nepredstavovala. A vo filme som bola veli milo prekvapena, lebo ten odchod, pristavy a lod spravili krasne, skoro tak isto som si to cele predstavovala

atalanta píše:Mne sa velmi paci scena, kde Faramir odchadza do boja a popritom Pipin spieva Denethorovi. Vzdy ma dojme.

Menelya píše:atalanta píše:Mne sa velmi paci scena, kde Faramir odchadza do boja a popritom Pipin spieva Denethorovi. Vzdy ma dojme.
Ta pesnicka je uzasna, ma v sebe take zvlasntne, eobycajne caro...Neviem to ani popisat

jjHurin píše:... nasledne ako Sam nechcel opustit Foda za ziadnu cenu aj keby sa mal utopit

Hurin píše::lol: Celkom dobri napad sak uy som to dlho necital a ani nevidel tak si treba obnovit znalost

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia